U.S. Secretary of Defense / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Merk op dat zowel Pfizer als Moderna in de oorspronkelijke persberichten over hun vaccins niet de vereiste taal hebben opgenomen die in Forward Looking Statements moet staan. De SEC en FTC in de VS zouden nu soortgelijke actie moeten ondernemen tegen Pfizer. Zie de uitspraak van 4 maart hier.

Credit en toewijzing van sommige details aan Telegraph, in het bijzonder Camilla Turner, schrijft James Lyons-Weiler.

Op een cruciaal moment voor de farmaceutische industrie bevindt Pfizer zich in het middelpunt van een enorme controverse na een vernietigende uitspraak van de Britse Prescription Medicines Code of Practice Authority (PMCPA). The Telegraph meldt dat de autoriteit Pfizer heeft beschuldigd van het in diskrediet brengen van de farmaceutische sector door middel van ongepaste promoties op social media van haar COVID-19 vaccin, waarvoor ten tijde van de berichten nog geen vergunning was afgegeven.

De uitspraak komt voort uit een reeks tweets in november 2020 door senior leidinggevenden van Pfizer, waaronder de medisch directeur in het Verenigd Koninkrijk, Dr. Berkeley Phillips. In deze berichten werd de werkzaamheid van het vaccin geclaimd zonder uitgebreide veiligheidsinformatie te verstrekken of te verwijzen naar ongewenste bijwerkingen, wat leidde tot wat de PMCPA omschreef als de “proactieve verspreiding van medicijnen zonder vergunning.”

ZIE EERDERE UITSPRAAK UIT 2013

Dit wangedrag markeert de zesde berisping van de PMCPA voor Pfizer en onderstreept een gedragspatroon dat heeft geleid tot een groeiende roep om hervorming binnen het regelgevende kader dat toezicht houdt op farmaceutische promoties. De meest recente overtredingen hadden niet alleen betrekking op misleidende claims over de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin, maar ook op het niet handhaven van de hoge standaarden die binnen de industrie worden verwacht.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

BOURLA EERDER BERISPT

Albert Bourla, CEO van Pfizer, is eerder berispt voor het uit de lucht plukken van beweringen over de werkzaamheid van het COVID19-vaccin. Hier is de berichtgeving van de Telegraph.

De woordvoerder van Pfizer in het Verenigd Koninkrijk reageerde op de bevindingen van de PMCPA met een erkenning van de aan de orde gestelde kwesties en een verontschuldiging, waarbij hij benadrukte dat het bedrijf zich houdt aan strikte beleidsregels voor social media en regelgevende codes. Pfizer is ook begonnen met een evaluatie van het gebruik van sociale media door zijn medewerkers om naleving te garanderen en toekomstige incidenten te voorkomen.

Critici, waaronder Ben Kingsley van de campagnegroep UsForThem, stellen dat de straffen die Pfizer zijn opgelegd onvoldoende zijn gezien de ernst van de overtredingen. David Watson van de Association of the British Pharmaceutical Industry (ABPI) verdedigde ondertussen de bestaande gedragscode en benadrukte de rol ervan in het stellen van hoge standaarden die verder gaan dan de Britse wet.

Het incident heeft ertoe geleid dat sommigen oproepen tot actie door regelgevende instanties in de VS om vaccinfabrikanten verantwoordelijk te houden voor hun communicatie over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins, met name op platforms met een groot publieksbereik.

TELEGRAPH: Pfizer bracht farmaceutische industrie in diskrediet met Covid posts op social media (telegraph.co.uk)


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Pfizer zet 43 miljard dollar in op een wereldwijde explosie van ’turbokanker’Volg Frontnieuws op Telegram

  Maisy Evans krijgt bloedstolsels, wordt opgenomen in ziekenhuis na eerste Pfizer mRNA-injectie, geeft COVID de schuld, moedigt tieners aan "zich te laten vaccineren"

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse belastingbetalers financieren de wereldwijde uitrol van het bewakings- en controlesysteem van de controlegigarchen
Volgend artikelWetenschappers beweren nu dat het dragen van jeans “slecht voor het milieu” is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ach, nu gaat het nog om de werkzaamheid die werd overdreven.

  Dat de veiligheid helemaal niet op orde was zal daarna komen en als laatste het feit dat deze injecties een totaal ander, vooral kwaadaardig, doel hadden ipv beschermen tegen een vermeend virus.

  Kortom dit zal nog wel even doorgaan.

  De OVERSTERFTE overigens ook.

 2. Waar hangen de schuldigen? O, niet dan is er niets anders aan de hand dan een marketing tegenvaller voor dit schuim der aarde!

 3. “De straffen onvoldoende”……..daar ben ik het wel mee eens.
  Ik noem dat gore wijf als het hoofd van de Eu steeds maar een onderdeel……de hoofdpooier…. van de hoerenkast ………maar misschien moet ik dat niet meer doen.
  In verhouding tot dat gore wijf is een hoer een engel, die dat deel van de bevolking wat te gemankeerd is voor een zinvolle verhouding, tijdelijk verlost van een deel van zijn opgekropte frustratie middels een zaadlozing.

  Gezegend de dag dat dit spul aan een touw hangt…….en graag samen met dat vieze ventje. De vuilverbranding in met die handel. Geen stuiver meer aan verspillen.

 4. Straffen? het zal nooit genoeg zijn, het worden over het algemeen geld boetes, en ow daar rekenen ze ook op.

  de hoogste boetes ooit, zeg 60 miljard oid, dat zal ze leren schrijft de corrupte MSM, maar wel eens afgevraagd waar die 60 miljard van boetes dan blijft?

  grotendeels binnen het SSysteem… en dus al hun helpers krijgen wat mee, zo word de winst verdeeld, het blijft binnen het SSysteem.

  En verder 60 miljard, maar ze hebben bv 100 miljard verdiend, 100 min 60 is een mooie 40 miljard in de pockets, je blijft lachen en hun vriendjes medehelpers van het verspreiden krijgen ene groot deel mee en ow al die aandeelhouders die hun geld al binnen hebben, 1 grote georganiseerde ‘legale’ misdaad kartel is het.

 5. Pfizer is ook begonnen met een evaluatie van het gebruik van sociale media door zijn medewerkers om naleving te garanderen en toekomstige incidenten te voorkomen.

  natuurlijk.

  je kan een incident hebben waar je niets aan kan/kon doen maar bij de ratten van farma is het gewoon opzet , uitmoorden die bevolking.

 6. So they injected billions of people with a (unsafe & ineffective) deadly shot with millions of deaths and ‘side effects’ – and they are worried about a license?
  Pfizer is a criminal sc*mb4g enterprise, they lied about everything, made billions (also thanks to Ursula von der crazy).

  And they say “sorry, we will do better”… unbelievable, what a clown world we live in.

  Pfizer, Moderna, Johnson, AZeneca and all these so called ‘medicine’ manufacturers should be razed to the ground and all put in jail.. but hey that’s just me.

  https://ibb.co/qDJ1kj9

 7. Per 1 mei krijgt Kuipers zijn topbaan aan de Nanyang University.. Knap gedaan: snel vluchten en ioptijd de dans ontspringen. Daar heeft hij goed over nagedacht.
  Het zal me ook benieuwen hoe het afloopt met de massa die net zo makkelijk, hun familie en vrienden onder de bus gooiden en verruilden voor zulke charlatans.
  Wie verruilt er nou z’n gezondheid, waarschuwende familie en vrienden voor criminelen? Denk dat het nog een hele klus wordt om die corrupte bende op te pakken..

 8. BREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin.

  Ik wist dit al toen de vaccins werden toegediend. Het was mijn intuïtie die mij verwittigde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in