Wereld Economisch Forum (WEF): Er zal nooit meer normaliteit zijn

1

De globalistische denktank “World Economic Forum” rond Klaus Schwab en de elites van Davos hebben hun plannen voor de toekomst van de wereld in een nieuwe voorlichtingsvideo gepresenteerd. De veronderstelde “nieuwe normaliteit” is het herhalen en permanent toepassen van de globale noodtoestand zoals na de aanslagen van 11 september. Tot het jaar 2024 moet alles echter blijven zoals het is- van lockdowns, verplichte vaccinaties tot reisbeperkingen.

Zo werkt het WEF momenteel aan een project waarbij digitale technologieën zullen worden gebruikt om de autoriteiten in staat te stellen de bewegingen van elk individu naadloos te volgen – ogenschijnlijk om veilig te kunnen reizen. Bovendien wordt elk aspect van het openbare leven geacht in overeenstemming te zijn met de zogeheten “Corona Compliance” – verplichte tests, verplichte vaccinatie, toegangscontrole, en de verplichting om onnatuurlijk onmenselijk gedrag te vertonen, zoals voortdurende desinfectie en sociale distantie.

Groen vaccinpaspoort voor globale gelijkschakeling

Zo werkt de Europese Unie nu al aan de invoering van het zogenoemde Groene Paspoort, dat de vaccinatiestatus en testresultaten van elk individu overal digitaal leesbaar zou maken. Dit is volgens hen de enige manier om weer vrij te kunnen reizen, maar ook bezoeken aan restaurants, musea en winkels zullen steeds meer aan het groene paspoort worden gekoppeld. In Israël is het openbare en sociale leven reeds gebonden aan het document, dat niet noodzakelijkerwijs onvervalsbaar is.

Maar internationaal zou dit betekenen dat het Groene Paspoort door elk land ter wereld kan worden gelezen.

Dat veronderstelt op zijn beurt dat er uniforme software, een uniforme taal en dus een de facto wereldwijde synchronisatie zou zijn, een wereldwijd functionerend monitoring- en volgsysteem. Dat deze gegevens alleen ter bescherming van de gezondheid zouden dienen, is een regelrechte leugen.

  Brits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering

Minister van Buitenlandse Zaken toont berouw

Zo betoont de minister van Buitenlandse Zaken van de Aziatische stadstaatmetropool Singapore, Vivian Balakrishnan, berouw:

“Ik heb een fout gemaakt. Ik gaf aanvankelijk de verzekering dat de gegevens alleen zouden worden gebruikt voor het traceren van contacten. Toen ik die toezegging deed, besefte ik niet dat de politie ook kon vragen om documenten met betrekking tot die informatie te overhandigen. Ik denk dat dat een reden tot bezorgdheid is, omdat er een mogelijke discrepantie is tussen wat ik zei en wat de wet zegt”.

Of, anders gezegd, politie en overheidsdiensten lezen ook gegevens van burgers, en lang niet alleen om misdaad te bestrijden.

Balakrishan benadrukt: De nieuwe veiligheidsmaatregelen zoals na 9/11 zullen nu worden verscherpt en dit is het nieuwe normaal! Big Brother zal ons de hele tijd in de gaten houden.

Bronnen:
Uncutnews.ch
Sociable.co
Wochenblick.at

“We zullen testen doen, we zullen van alles doen. De geschiedenis leert ons dat als regeringen eenmaal de macht hebben, de informatie hebben, zij die niet gemakkelijk meer afstaan”.

 

Great Reset-Schwab spreekt van een cyberpandemie na de pandemie

Vorig artikelDe zwendel met de Coronadoden: forensische lijkschouwers eisen meer autopsies en serieuze statistieken
Volgend artikelDe Europese Commissie eist meer immigratie onder #NextGenerationEU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in