Great Reset-Schwab spreekt van een cyberpandemie na de pandemie

9

Heropbouw van de samenleving, transformatie, herschikking, digitalisering, de Great Reset… het zijn woorden die de oprichter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, graag gebruikt. De multimiljonair was ook betrokken bij het anticiperen op de pandemie met een zakelijk spel – critici noemen het voorbereiding. In juli van het jaar daarvoor waarschuwde Schwab voor cyberaanvallen die de stroomvoorziening zouden kunnen lamleggen. Als gevolg daarvan zouden de toeleveringsketens instorten en zou er chaos ontstaan. Men zou zijn woorden bijna als een bedreiging kunnen opvatten, aangezien hij precies aangeeft wat er zou kunnen gebeuren als niet iedereen zijn suggesties opvolgt.

Als het virus niet genoeg is, komt er dan een black-out?

Als de pandemie er niet voor zorgt dat de economie instort, volgt er dan een cyberpandemie en doet de rest?

“Het verlies van macht en controle in een grote regio over een langere periode zou ernstige gevolgen hebben voor bedrijven, regeringen en samenlevingen in het algemeen. In de afgelopen tien jaar of meer heeft de elektriciteitsindustrie een snelle en transformatieve digitalisering van haar ecosysteem ondergaan, wat van cruciaal belang is om de betrouwbaarheid en continuïteit van de elektriciteitsvoorziening tijdens de pandemie te waarborgen. Deze digitale technologieën hebben het niveau van de interconnectiviteit en de convergentie van de operationele technologie (OT) en de informatietechnologie (IT) verbeterd – waardoor het oppervlak van de cyberaanvallen dat kwaadwillende actoren kunnen benutten, is uitgebreid. Zonder aanpassing worden voorheen beveiligde systemen en omgevingen onveilig”, staat in het het WEF-rapport Bouwen aan een cyberbestendige elektriciteitssector is een topprioriteit voor het post-Covid-tijdperk.

  De dood van de Westerse civilisatie

Covid slechts een kleine storing in vergelijking

In de video van een conferentie in juli 2020 spreekt Schwab mondkapjeloos over hoe “we allemaal weten dat het angstaanjagende scenario van een grootschalige cyberaanval de stroomvoorziening, het vervoer, de ziekenhuisdiensten en onze maatschappij als geheel volledig zou kunnen verstoren. In dit opzicht zou de Covid-19-crisis worden beschouwd als een kleine verstoring in vergelijking met een grote cyberaanval”.

Hoe men van een pandemie naar een cyberpandemie gaat is waarschijnlijk alleen bekend bij Klaus Schwab zelf. Men kan ervan uitgaan dat hij deze waarschuwing inbrengt om de digitalisering verder te bevorderen, wat hij ziet als een basisvoorwaarde voor de nieuwe wereldorde die hij propageert. Klaus Schwab presenteert zich in de video voor de belettering van het World Economic Forum en de Great Reset. Hoewel Schwab lijkt te geloven dat hij de wereld bevelen kan geven, heeft geen enkel volk hem als hun leider gekozen. Dat verandert niets aan het feit dat regeringsleiders over de hele wereld hem het hof maken en zijn bevelen opvolgen. Omdat er veel geld op het spel staat.

Non-profit organisatie

Klaus Schwab richtte in 1971 zijn stichting, het World Economic Forum, op met kantoren in het kanton Genève, Zwitserland. Sindsdien is hij gastheer van de jaarlijkse bijeenkomst, die vooraanstaande internationale economen, politici, wetenschappers, sociale actoren en journalisten samenbrengt om actuele globale vraagstukken te bespreken en plannen te maken zoals de Great Reset. De WEF Foundation wordt beschouwd als een “non-profit” en kreeg in 2015 de status van een organisatie.

Verwijdering van democratische structuren

  De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of "langzame genocide"?

Geharde critici omschrijven deze organisatie als maffia-achtig, niet in de laatste plaats omdat superrijke mensen die niet democratisch gekozen zijn, willen beslissen over andere landen. Geld regeert de wereld. Klaus Schwab is daar het levende bewijs van. Zijn droom is de vierde industriële revolutie, die de opgewekte 82-jarige waarschijnlijk vastbesloten is te beleven. Hij hoopt dat hij door de economie in de geïndustrialiseerde landen te vernietigen en een “duurzamere” verdeling van de economie wereldwijd, de geschiedenisboeken in zal gaan als de redder van de mensheid. Het tegenovergestelde kan het geval zijn. Klaus Schwab wordt door sommige van zijn tegenstanders die op de hoogte zijn van de plannen voor de Great Reset als een duivel in menselijke vorm beschouwd. Een rattenstaart van bedrijven is verbonden aan zijn World Economic Forum, die in gehoorzaamheid uit zijn hand eten, schrijft auteur Alina Adair op Wochenblick.

Medeplichtigheid aan de vernietiging van de economie

Het dringende vermoeden dat Schwab niet alleen lange tijd de opzettelijke vernietiging van de industrie in alle geïndustrialiseerde landen heeft gepland, maar nu ook medeplichtig is aan de uitvoering ervan, zou moeten helpen om hem in rechtsstaten voor het gerecht te brengen. Niemand alleen zou zo’n macht moeten hebben die aan Schwab maar ook aan andere grote spelers wordt toegeschreven. Het zou tijd worden dat de rechterlijke macht deze structuren en degenen achter de huidige ontwikkelingen zitten, herkent en opdracht geeft tot een grondig onderzoek. Structuren worden over de hele wereld vernietigd om de agenda van de Great Reset te bevorderen. Het is onbekend hoeveel levens er al verloren zijn gegaan of zullen gaan door zelfmoord of zelfs uithongering. Laten we hopen van niet, maar als het zo doorgaat, zijn rellen en burgerlijke onrust te vrezen. Er is nog steeds hoop dat de rechtsstaat zal zegevieren.

World Economic Forum erkent dat Davos 2021 het “Great Reset Initiative” zal onthullen.

Vorig artikelHongarije negeert de uitspraak van het Europees Hof: uitzetting van illegale immigranten gaat stug door
Volgend artikelTexas bereidt een reeks rechtszaken voor tegen Joe Biden wegens anti-Trump beleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik ben regelmatig berichten tegen gekomen dat er b.v. bij bruggen, gemalen of waterkeringen werken met een standaard wachtwoord zo als b.v. 0000.
  Waar ze dan in eens achter komen na jaren zonder iemand dat ooit heeft aangepast.
  Dus wie weet waar dat ook nog gebruikelijk is.

 2. Zonder stroom zijn ze hun macht kwijt, dat is waar dit om gaat. Geen controle meer mogelijk, onderlinge communicatie is weg, en dus ook hun macht om gericht geweld op niet kruipende burgers toe te passen.
  Zonder stroom valt hun economische macht, want hun electronische geld en hun electronische belasting controle is dan KAPUTT !

  Dus is een stroomnet buiten het gewone levensnoodzaak voor onze NWO.
  Dat is de achilleshiel, een langdurige stroom wegval.

  Al het andere kan altijd worden aangevoerd, maar die vonken in serie niet…

  En dan heb je nog een andere Achillis hiel , de lieden zelf in hun HUBOBE leven….
  Hun macht staat of valt bij de medewerking van hun ondergeschikten, en dan in het bijzonder de leiding gevenden van allerlei takken van sport. Als die thuis niet meer welkom zijn veranderd ook hun loyaliteit, als de keuze tussen geld of familie op de voorgrond komt….

  Eenzaamheid en uitsluiting is voor de sociale mens een soort doodvonnis…

  Dus ik begrijp wel dat een onafhankelijk stroom grid prio 1 is. Ze zullen die lokaal maken dus iedere zonnecel is er een. Het is ook een van de redenen dat de EU zal vertrekken uit Brussel…dit jaar of het volgende….ergens waar het gepeupel eenvoudig kan worden weggehouden….mits er stroom is natuurlijk….

 3. Voor communicatie heb altijd nog mijn 27Mc bakkie liggen, als alles is afgeschaft.
  Doet het altijd. 12v. accu er bij en je bent klaar.
  Voor nog geen 100 euro kan je ze nog steeds nieuw kopen.

 4. Twee kandidaten die streven naar de titel anti-Christ! Het zijn beiden duivels, trouwens, het zojn allebei joden van de Babylonische Talmut tak! Dat valt wel op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in