Waarom zeggen ze niet de ECHTE reden daarachter?

WASHINGTON (Reuters) – De Verenigde Staten willen de dynamiek van slopende oorlogsvoering en bijna-bevroren frontlinies in Oekraïne doorbreken met nieuw aangekondigde militaire capaciteiten waarvan zij hopen dat die een nieuwe impuls zullen geven aan de strijd van Kiev tegen de Russische strijdkrachten, aldus een hoge functionaris van het Pentagon op woensdag. Maar Colin Kahl, de hoogste beleidsadviseur van het Pentagon, zei dat het Pentagon nog steeds niet bereid was om in te gaan op de vraag van Kiev naar gasverslindende M1 Abrams hoofdgevechtstanks (main battle tanks, MBS’s). “Ik denk niet dat we er al zijn,” zei Kahl, die net terug is van een reis naar Oekraïne. “De Abrams-tank is een zeer gecompliceerd apparaat. Hij is duur. Het is moeilijk om erop te trainen. Hij heeft een straalmotor.”

Ik weet niet wat deze mysterieuze “hoge functionaris van het Pentagon” heeft geleerd, maar het lijkt erop dat hij absoluut heeft geslapen tijdens zijn colleges aan het US Army War College over gepantserde oorlogsvoering en operationele kunst. In die zin dat deze “hoge functionaris” echt is en niet uit de reet is getrokken van een of andere BSer van Reuters, die daarover berichtte. Maar ja, in de militaire cultuur waar big mouth Patton wordt beschouwd als een tankgenie, terwijl hij nooit in zijn leven te maken heeft gehad met mensen van de omvang van Guderian, Mainstein, Model of Hoth, of, wat dat betreft, Katukov of Rybalko, laat staan Rokossovsky of Konev, die ver boven Pattons rang en salarisschaal zaten, maar… natuurlijk – Strykers gaan het goed doen tegen T-72B3’s, laat staan T-90M’s, om nog maar te zwijgen van Ruslands SMART-munitie, toch? Als deze anonieme “hoge functionaris” er zo over denkt, dan verbaast me dat niet, gezien de “stellaire” staat van dienst van het Pentagon in oorlogen van Vietnam tot Irak en Afghanistan, schrijft Andrei.

Zoals Larry, heel redelijk, gisteren veronderstelde:

Niet veel goed nieuws in Oekraïne, behalve dat de Verenigde Staten en Europa beloven meer wapens te sturen naar het belegerde Oekraïense leger. Ik denk eigenlijk dat de Russen hier blijer mee zijn dan Oekraïne.

Helmholtz Smith versterkt dit punt vandaag en gaat zelfs nog verder:

Dit is wat de westerse media u niet hebben verteld. De Russische strijdkrachten als zodanig zijn er tot nu toe niet veel bij betrokken geweest. Luchtlanding in het begin, wat snelle gevechtsvliegtuigen en helikopters, veel artillerie. Maar de grote gevechten zijn overal geleverd door de LDPR-milities, Wagner bij het Bakhmut verdedigingscomplex, Tsjetsjenen in Mariupol. De grote klapper is nog niet gevallen. De eigenlijke Russische strijdkrachten beschikken over 200.000 tot 500.000 bewapende, getrainde en uitgeruste troepen (veel tanks – de nieuwste T-90’s duiken op). Zullen zij zelfgenoegzaam toekijken hoe Oekraïne en de NAVO zichzelf “demilitariseren”? Of komt er een “grote pijl”-offensief? De keuze is aan Moskou. De optimist kan hopen dat de aankondigingen van wonderwaffe die Oekraïne niet echt hebben bereikt, de verontschuldiging zijn dat “we alles hebben gedaan wat we konden” voor de lift-off van Kabul Airport West. De pessimist kan vrezen dat de NAVO, wanneer zij eindelijk de bodem van het vat bereikt en haar armen en benen heeft afgehakt, het laatste wapen zal gebruiken dat zij heeft.

Voor het pessimistische scenario lijken, door de stemming van Poetin, Shoigu en Lavrov, en niet te vergeten Patrushev en Medvedev, alle noodzakelijke boodschappen met betrekking tot de uitkomst voor de VS in het geval dat sommigen besluiten schurkachtig te worden, te zijn overgebracht, inclusief uitleg over dit ABM (anti-ballistic missile, grond-luchtraket) machtsevenwicht, vooral tegen de achtergrond van Russische ABM-capaciteiten die de VS gewoon niet hebben. En dat betekent een overleving van voldoende professionele Russen die in de puinhopen van wat er van de VS overblijft, jacht zullen maken op degenen die het “bevel” hebben gegeven. Maar, denk ik, de situatie ligt dichter bij het disculpatie-scenario. Plus, te oordelen naar de intensiteit waarmee DNC en hun hoeren in de media Biden onderuit beginnen te halen, hebben zelfs zij er genoeg van. Tucker lijkt er zo over te denken.

  Het begrijpen van planning, bevelen en troepenbewegingen in Oekraïne

Maar uiteindelijk willen zelfs schurken leven, en als je überhaupt totaal tegen Rusland vecht, ben je dood. Ik denk dat dit besef tot velen in Washington doordringt. En velen willen zeker niet een zeer groot aantal video’s zien van M1 Abrams tanks die in industriële hoeveelheden in Oekraïne branden, met dank aan de Russische strijdkrachten. Hé, ik heb ervoor gewaarschuwd. Ik herhaal het nogmaals en zal het blijven herhalen zolang het duurt. Acht jaar geleden, bijna op de dag af:

De gebeurtenissen moeten dus hun loop hebben. Maar het is nu al duidelijk dat de Verenigde Staten een nederlaag hebben geleden door in Oekraïne en Rusland geen zinnige politieke doelstellingen te bereiken en daarmee een massale wereldwijde herschikking in gang te zetten. Wat zullen de gevolgen van deze nederlaag zijn? Ik haat het om te speculeren, ik weet alleen dat ze al groot zijn en dat het moment om de realiteit onder ogen te zien eraan komt.

Ik heb gewaarschuwd dat de Russen zeer verkeerde mensen zijn om mee te fucken als het gaat om oorlog en het overleven van de natie – dit is meer dan een millennium van conditionering door non-stop oorlogen. Het is genetisch bepaald en ze onderwijzen het niet op de westerse universiteiten. Zeker niet op de afdelingen International Relations in Ivy League-scholen voor good ol’ boys en girls, niet dat er daar gekwalificeerde mensen zijn om het echte buitenlandse beleid te onderwijzen.

Alsjeblieft, breng ze terug naar de zesde klas

Om de middelbare school cursus over basis wiskunde, breuken, percentages en dergelijke te herhalen. Nu ik erover nadenk: een basiscursus rekenen vanaf de eerste klas is misschien nog wel beter.

  Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren

WASHINGTON, 20 januari (Reuters) – Hoge Amerikaanse functionarissen adviseren Oekraïne om een groot offensief tegen Russische troepen uit te stellen totdat de laatste levering van Amerikaanse wapens op zijn plaats is en er training is gegeven, zei een hoge functionaris van de regering Biden op vrijdag. De functionaris, die op voorwaarde van anonimiteit een kleine groep verslaggevers toesprak, zei dat de Verenigde Staten vasthouden aan hun besluit om op dit moment geen Abrams-tanks aan Oekraïne te leveren, te midden van een controverse met Duitsland over tanks. De Amerikaanse gesprekken met Oekraïne over een eventueel tegenoffensief hebben plaatsgevonden in het kader van de garantie dat de Oekraïners eerst voldoende tijd besteden aan training op de nieuwste door de Verenigde Staten geleverde wapens, zei de functionaris.

Natuurlijk is de “functionaris” anoniem – een kenmerk, geen fout. Het is echt fascinerend om te zien hoe lang een brigade van Strykers en Bradleys het volhoudt tijdens zo’n “offensief”. Ahh, de zugzwang tijd – wat ze ook doen, het eindigt allemaal met gêne, een eufemisme voor clusterfuck. Ze kunnen niet eens meer overtuigend liegen. Peskov verklaarde gisteren nonchalant:

Als de VS en hun bondgenoten Oekraïne voorzien van zware tanks, zullen de gevolgen voor Kiev alleen maar negatief zijn, terwijl het geen ernstige gevolgen zal hebben voor de militaire operatie van Rusland in het land, zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov vrijdag.

En dit ging over tanks, let wel. Het lot van de lichte pantsers, zoals Bradleys, Strykers of wat dies meer zij, is niet benijdenswaardig op het moderne slagveld. Ik benadruk het–SLAGVELD – als in de botsing van de reguliere staande legers in het hele theater, niet het oproepen van CAS (close air support) op de AK-47 en RPG gewapende geitenherders tijdens patrouilles ter grootte van een peloton in de bergen. Er is een verschil, geloof me.

  Derde Wereldoorlog om de "vaccindoden" onder het tapijt te vegen?

Maar dit nieuws is indicatief, samen met oproepen van Amerikaanse zijde aan het Kiev- regime om zich terug te trekken uit Artemovsk, omdat “het de voorbereiding van het lente-offensief belemmert” (in het Russisch). Washington is illusoir en wanhopig, want alles wat ze daar kunnen doen is optiek en niets meer. Er zijn nu gedocumenteerde feiten van zeer jonge kinderen en oude mannen die door het regime in de vleesmolen worden gegooid. Zelensky, die wordt gecontroleerd door slechte verliezers uit Londen, die nog niet in staat zijn om een volledige gevechtsklare brigade op te zetten en hun vliegdekschepen blijven vernielen vanwege het lage niveau van algemene bevelvoering en navigatievaardigheden, is een wandelende dode, want hij zal worden uitgeschakeld door de Britten of de VS, omdat hij te veel weet. Zowel wat betreft het witwassen van geld als pure incompetentie van de militaire “adviseurs” van de NAVO. Mijn enige vraag blijft natuurlijk onbeantwoord – waar zijn de cijfers voor iets in de feitelijke lijken van zowel Oekraïne en haar belangrijkste suikeroom – gecombineerd Westen? Daarom moeten ze terug naar school en basisberekeningen leren.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Krankzinnige Poetin”: Het misinformatiespel van de GlobalistenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres
Volgend artikel“Hoe zit het met de Plotselinge Sterfgevallen?”: Pfizer CEO geconfronteerd op Davos over COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Amerikaanse pantservoertuigen zijn bij bosjes opgeblazen en kapotgeschoten in irak en zelfs in afghanistan. Maar dat zul je natuurlijk nooit op msm zien. Er zit zelfs een zwakke plek in de voorkant( weet zo ff niet precies waar) van het pantser van de abrams tank. En die opgewaarde meuk krijgt nu een snelle schroot behandeling in oekraine.

    • juist onder de loop , er is daar maar een lichte bepantsering. De zijkanten en achterkant zijn moeiteloos te penetreren met een holle lading zoals de pantzerfaust van 1944.

  2. “WASHINGTON, 20 januari (Reuters) – Hoge Amerikaanse functionarissen adviseren Oekraïne om een groot offensief tegen Russische troepen uit te stellen totdat de laatste levering van Amerikaanse wapens op zijn plaats is en er training is gegeven, zei een hoge functionaris van de regering Biden op vrijdag”.

    Mooi dat geeft Rusland de tijd om de rest van de stronghold’s, ingegraven Vushniks door de gehakt molen te halen en we weg vrij te maken naar Zuid-West Oekraïne, Odessa af te sluiten van de Zwarte zee, daar zal Europa niet blij van worden en nog zwaardere restricties aan haar burgers opleggen zó als ik die politieke smeerlappen ken.

  3. Als ik jonger zou zijn zou ik oud ijzer marchant worden. Al die US en EU militaire brol die kapot geschoten is betekent een job voor jaaaren 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in