Wegens “agressieve genen”: strafvermindering voor migranten-moordenaars

4
764

In Italië zouden de rechtbanken wel eens met terugwerkende kracht de straffen van moordenaars kunnen verlagen, omdat ze volgens de mening van deskundigen zogenaamde “killer-genen” zouden bezitten. Zo is de dader uit Noord-Afrika bijvoorbeeld niet volledig “toerekeningsvatbaar”, aldus het Oostenrijkse nieuwsportaal Wochenblick.

Tot nu toe was de ‘psyche’ of de vreemde ‘cultuur’ een welkome aanleiding om criminele migranten niet met de volle kracht van de wet te straffen …

In de toekomst zullen die genen waarschijnlijk ook een welkome aanleiding zijn waarom we de daders niet volledig verantwoordelijk moeten stellen voor hun moorden, verdenkt freelance journalist Stefan Magnet in zijn onthullende video op Wochenblick.TV.

In 2011 oordeelde een rechtbank in Como bij Milaan dat een moord alleen volledig als moord kan worden beschouwd als de dader geen “killer-genen” bij zich draagt. Het resultaat was een gereduceerde straf voor de moordenaar. En dit was niet de eerste beslissing. De eerste beslissing werd al in 2009 genomen in Triëst, waar Italiaanse rechters een Noord-Afrikaanse moordenaar een gereduceerde straf van een jaar toestonden omdat hij zogenaamde “killer-genen” had, die hem of haar niet volledig toerekeningsvatbaar zou maken, schrijft de Wochenblick.

Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter

Bekentenis van een Tunesiër die net geland is: "We zijn allemaal ex-gevangenen"

4 REACTIES

  1. De moordenaars en verkrachters zouden eigenlijk vrijuit moeten gaan, toch ? Ze kunnen er niks aan doen dat ze 3-jarige meisjes verkrachten of zwangere vrouwen vermoorden. We zouden ze moeten belonen……..enkele reis allah + consorten !!!

    • zet in het geheim op , die zeker schuldig zijn , die overkomt een ongeluk , zeker diegenen die hier ontvangen worden , en doen zoals karton zegt

  2. Het systeem werkt mee om , mensen tegen elkaar op te zetten zodat ze straks kunnen zeggen , we moeten wel ingrijpen , en een staat van beleg afkondigen , elke wet komt te vervallen , ze hebben dan alles voor het zeggen , deze handelingen worden wellens en wetens bedacht en uitgevoerd , vraag me af hoeveel gewone politie mensen het eens zijn met een beleid dat ook hun levens op losse schroeven stelt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here