De massale vaccinatiecampagnes met experimentele Covid-injecties richten zich opeenvolgende bevolkingsgroepen, na de ouderen in verzorgingsinstellingen en de gezondheidswerkers in die instellingen, zijn nu onderwijskrachten de volgende doelgroep.

Zo zijn er in de VS verschillende berichten geweest over complete schooldistricten die moesten sluiten na een massale Covid-injectiecampagne, omdat zoveel mensen ziek werden na de injecties was er in sommige schooldistricten niet genoeg personeel om de lessen onmiddellijk na deze massale injecties te laten doorgaan.

De Italiaanse pers heeft nu een nieuw sterfgeval gemeld na de Covid-injectie van AstraZeneca, een jonge professor uit Gela, Italië. Dit volgt op ons bericht van vorige week over de 31-jarige Ilaria Pappa, een professor uit Ischia, Italië, waarover Frontnieuws berichtte.

De professor uit Gela is de 37-jarige Zelia Guzzo. Dit meldt de Italiaanse nieuwspublicatie quotidianodigela.it:

Alleen een wonder had haar kunnen redden en een ziektebeeld kunnen veranderen dat vorige week al onomkeerbaar leek. Kort voor acht uur gisteravond werd vastgesteld dat er voor Zelia Guzzo, 37 jaar oud, niets meer te doen was.

De 37-jarige onderwijzeres laat haar man, eveneens onderwijzer, en een jong zoontje achter. Een tragedie die de familie en alle collega’s waar Zelia werkte en werd gewaardeerd, heeft geschokt.

Twaalf dagen geleden voelde de jonge vrouw zich ziek en moest zij eerst in het ziekenhuis en vervolgens met spoed in Sant’Elia in Caltanissetta worden opgenomen. De toestand werd zeer ernstig omdat ze een hersenbloeding had gehad.

Drie weken geleden had zij, evenals alle onderwijzers in de provincie, het Astrazeneca-vaccin gekregen.

Zij ademde al een week kunstmatig.

  's Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2

Het parket van Gela is reeds begonnen met de eerste onderzoeken om het mogelijke oorzakelijk verband vast te stellen met het vaccin dat zij op 1 maart had gekregen. Een enorme tragedie, die niet alleen degenen die Zelia kenden in shock heeft achtergelaten, maar de hele stad (bron).

Dit is nu de derde keer dat we in Italië een strafrechtelijk onderzoek hebben zien starten tegen de Covid-19 vaccins van AstraZeneca, naar aanleiding van een sterfgeval na een injectie.

Openbare aanklagers in de Noord-Italiaanse regio Piemonte zijn ook een strafrechtelijk onderzoek gestart nadat een 57-jarige muziekleraar overleed minder dan 24 uur na het nemen van de eerste dosis van het AstraZeneca Covid-19 vaccin (artikel hier).

Newsicilia.it meldt dat de injectie die Zelia Guzzo in Gela doodde NIET afkomstig is uit dezelfde twijfelachtige partij AstraZeneca Covid-doses die verantwoordelijk waren voor de dood van Stefano Paternò, een 43-jarige Italiaanse militair op Sicilië (Frontnieuws artikel hier).

Inmiddels heeft de officier van justitie van Gela de inbeslagname gelast van medische dossiers en documentatie met betrekking tot het vaccin van de jonge onderwijzeres en vermeldt dat het toegediende serum geen deel uitmaakte van de beruchte partij ABV2856 die door Aifa in beslag werd genomen.

Kortom, het onderzoek gaat verder, maar de pijn blijft. De pijn van hen die de droom hebben zien breken van een 37-jarige die klaar stond om anderen en zichzelf te beschermen, klaar om haar plicht te vervullen, klaar om te vaccineren om terug te keren naar een normaliteit die nog ver weg is (bron).

  Geen andere verklaring

Zoals Frontnieuws vorige week heeft gemeld, blijkt uit de bijwerkingen van de Covid-injecties in Europa die in EudraVigilance zijn geregistreerd, dat door de Covid-vaccins van AstraZeneca in Italië meer doden en gewonden zijn gevallen dan in enig ander Europees land dat in EudraVigilance is gemeld (artikel hier).

Al deze informatie wordt gecensureerd door de door de farmaceutische industrie gecontroleerde media en door Big Tech, wat de enige redelijke verklaring is waarom mensen zich blijven haasten om een van deze experimentele injecties te nemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

31-jarige Italiaanse professor dood, drie weken na  AstraZeneca-injectie – Let op als je het woord “embolie” ziet

Vorig artikelOostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor
Volgend artikelCOVID – Bio-ethiek, Eugenetica en Dodenpanelen – een waarschuwing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wie in vredesnaam haalt die misdadiger Gates eens voor een tribunaal voor al zijn misdaden al gepleegd en al de misdaden die deze schooier nog wenst te gaan plegen tegen de mensheid? Zijn volgende misdaad staat al in de steigers: een chemische wolk rond de aarde aanbrengen zodat het zonlicht de aarde niet langer kan bereiken, wat denkt deze fucking hell hufter dat hij hiermee gaat aanrichten: het einde van al het leven hier op aarde, wie ruimt dat stuk vuilnis eens voorgoed op?

  2. Als je mensen dodelijke code inspuit voor iets dat nooit bestaan heeft dan vermoorden ze u in feite. Ik hoop dat ik mij vergis maar ik vrees dat vele mensen zich hun ‘vaccinatie’ nog zwaar gaan bekopen want die code zal nooit uit hun lichaam gaan. Van generatie op generatie zullen mensen kinderen krijgen – als ze nog kinderen kunnen krijgen- die door de doodscode steeds sneller zullen sterven. Daarvoor is dit gemaakt!

  3. Vraag mij af hoe het zit met het bloed van zo een donor?
    Je wordt opgenomen in ziekenhuis en je ontvangt hun bloed in je aderen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in