© Opposition 24 (CC BY 2.0)

Het gaat alleen maar om het vernietigen van de blanken als menselijk ras.

 • China, Japan, Korea, Rusland hebben schijt aan dergelijke VN-migratiecontracten en hervestigingsprojecten en laten NIEMAND binnen,
 • de Visegrad-landen ook niet,
 • de Verenigde Staten, Israël, Saoedi-Arabië en andere islamitische staten doen precies hetzelfde en bemuren zich letterlijk in.

Het gaat dus in wezen ALLEEN over de landen van West-Europa – en daar vooral Ger-MONEY met zwarten en mohammedanen bewonen.

Omdat er daar blijkbaar wezens op twee benen rondlopen die ondanks een hoofd op hun lichaam te dom zijn om precies zo te handelen als de bovengenoemde landen en hun grenzen beschermen tegen de massamoord op hun eigen bevolking, schrijft Michael Mannheimer.

Daarmee is het dus duidelijk: al deze documenten, conferenties en verklaringen van de VN-commissies dienen uiteindelijk het doel voor vernietiging van een bepaalde cultuur – dat van de blanken!

Want hoewel de documenten officieel voor iedereen gelden, houdt niemand zich eraan – behalve de moordzuchtige machtskliek die zich onder de afkorting EU heeft samengezworen en duidelijk in dienst van een bepaalde mogendheid bezig is met de uitroeiing van de blanke christelijke Europeaan.

Alle staatsmacht gaat van het volk uit. Het wordt door het volk uitgeoefend bij zowel verkiezingen als stemmingen en door de wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechterlijke macht uitgevoerd.

Er is nauwelijks nog iets van over. Alle macht van vandaag komt van links, en vooral van zijn speerpunt, de media:

In feite hebben zij meer macht dan alle drie de bevoegdheden in Duitsland samen.

  Kan je het immigranten kwalijk nemen dat ze geen verbondenheid voelen met het Westen?

Westerse mainstream media: het gevaarlijkste wapen van de genocide in de EU, de VN, de geheime genootschappen en de natiestaten onder leiding van socialisten.

De Duitse media, die door niemand zijn gekozen, hebben hun legitimiteit en legaliteit allang verloren, in de handen van een paar globale in een netwerk verbonden mediamagnaten die hebben samengespannen om het blanke ras af te schaffen door middel van massale immigratie.

Want een artikel in de grondwet – waarover zij wijselijk altijd zwijgen – brengt uw  meningsvrijheid definitief ten einde wanneer ze zich tegen deze Vrije Democratische Grondwet (FDGO) zouden richten.

Wat zij sinds 1968 in toenemende mate doen – en in de huidige tijd hebben de media absoluut niets meer met deze FDGO te maken.

Zij zijn de ware heersers van Duitsland, Europa en de westerse wereld die bewoond worden door blanken. En zij zijn de eersten die volledig van hun macht beroofd moeten worden.

Dat dit in absolute zin in overeenstemming is met de grondwet blijkt uit ondergenoemde artikel 18 van dit deel, dat bindend is voor alle Duitsers en de wetgeving waarin het als volgt luidt (verkort):

Wie misbruik maakt van de vrijheid van meningsuiting, in het bijzonder van de persvrijheid (artikel 5, lid 1), de vrijheid van onderwijs (artikel 5, lid 3), de vrijheid van vergadering (artikel 8), de vrijheid van vereniging (artikel 9), de geheimhouding van correspondentie, post en telecommunicatie (artikel 10), de eigendom (artikel 14) of het asielrecht (artikel 16 bis) om de vrije democratische orde te bestrijden, verliest deze grondrechten.

Als dit artikel serieus zou worden genomen, zouden bijna alle Duitse media met onmiddellijke ingang door de staat moeten worden gesloten.

  Racistische Delta Airlines stuurt memo naar werknemers waarin hen wordt gevraagd "Zwart" en "Bruin" met hoofdletters te schrijven, maar "Wit" met kleine letters - Formaat volgt uiterst linkse richtlijnen Associated Press

Aangezien de staat en de media echter een media- en partijdictatuur vormen waarin de vrijheid van meningsuiting in feite werd afgeschaft, en de vernietiging van de Duitsers tot topprioriteit werd uitgeroepen, kan geen hulp van de staat worden verwacht.

In het geval van een militaire staatsgreep, die nog steeds mogelijk is (ook al twijfelt een aanzienlijk deel van mijn lezers eraan), zou dit betekenen dat de eerste aanval van de opstandige militairen op de Duitse media moet vallen (op enkele uitzonderingen na) met het oog op de volledige sluiting ervan.

Luister naar de korte passage van een toespraak van een van de weinige vrije Europese denkers en wetenschappers, de Oostenrijkse socioloog dr. Michael Ley.

Het Kalergie Plan – Samenzweringstheorie of daadwerkelijk plan?

Vorig artikelWegens “agressieve genen”: strafvermindering voor migranten-moordenaars
Volgend artikelDeugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mischien niet leuk om te horen, maar mijn conclusie is dat de de AH gelijk had, met de venietiging van het blanke ras!

  • Zeker niet leuk om te lezen, Heinrich.
   Hoewel ik dat oostenrijks beest het door jou beweerde nooit heb horen brullen, zal het toentertijd zeker één van zijn vele leugens geweest zijn, met de achterliggende gedachten om zijn doelstellingen uit te voeren en om op die wijze het verarmde en misbruikte Duitse volk op te zwepen.
   Jij moet weten dat een duivel altijd waarheid met leugens vermengt.
   Mocht je daaraan twijfelen, steek dan je hand in de bek van een Doodsadder (Acanthophis antarcticus).

   Trouwens: óók die door jou bijgeplaatste vlag, Heinrich, doet vermoeden dat jij geen moeite hebt met de moord op 6 miljoen joden en ong. 60 miljoen doden.
   Ik denk niet dat ik mijn hand in jouw bek zou durven steken…

 2. Tientallen jaren lang is het linkse gif de huiskamers binnengeblazen, al ten tijde van de vroegere NTS, VPRO, VARA.
  Mammoetwet, ondergraving van het politioneel-, ouder- en schoolgezag, belachelijk maken nederlandse geschiedenis, sekslessen voor de jongste kinderen, meer en meer bescherming misdadigers, toelaten handel in drugs, uitholling rechterlijke macht… teveel om over te schrijven.
  Goed, de linksen hebben er wel tientallen jaren over gedaan om de maatschappij kapot te maken en de geesten te vergiftigen, maar ze hebben dan nu toch eindelijk gewonnen in samenwerking met alle zich christelijk noemende partijen (CU, CDA, SGP).
  En als straks Kaag premier wordt, kunnen ze eindelijk hun socialistische heilsstaat inrichten:
  voorgaande islamisering, nog meer ‘positieve’ discriminatie voor alles wat gekleurd en zwart is, lesbisch of homo met hun huwelijken en kinderen, kapot maken van het gezin (denk aan ong. 6x meer belasting voor éénverdieners!!), voordelen voor de aanhangers van een pedo met de naam mohammed en vervolgens:
  belofte van eerlijkheid en recht, maar ondertussen leugens gepaard gaande met onrecht en…
  naar goed links beginsel: van de oorspronkelijke bevolking iedereen arm, behalve de ‘vluchtelingen’ en de ‘elite’.
  (Elite lees: de naar boven gekropen leugengeesten uit de onderwereld.)

  • Servus Gunter,
   Nu nog zelf ontgiften.
   Misschien is het een hele opluchting, al die verkeerde informatie.

   Het lijkt leuk discussieren waar Adolf nu vandaan kwam, wat het plan origineel was en vervolgens werd, ging ‘ie (plots) voor zichzelf, Duitsland en de Duitsers maar niet volgens het bedoelde script?
   Maakt ook niet uit, de schade is er maar ook het voorbeeld, bijna angstvallig ondergesneeuwd in allerlei gif (..enne, dan bedoel ik niet je ‘moord’ en veronderstelde geweld, op joden of staindeweglanden/echteagressorenenverdelgers).

    • Het houd nooit op verhaal, jaja, dit wel en zonder CAPS lock.

     Stapje te ver, sommige verkeerde informatie&informeren ist verboten. Lekker makkelijk ook; geen koud watervrees maar behoeft niet naar het diepe. Lekker zwelgen in de imaginaire ruimte van ‘de naar boven gekropen leugengeesten uit de onderwereld’.

     Anyway, goed verhaal.
     Ik snap amper voldoende van zwakte, gevoel, waarheid en verlies.
     Sommige mensen zijn sterk, scherp en weten het beter -en dan bedoel ik niet mijzelf.

     #Deuger | Niemals wieder – 1000jarige_Nagalm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in