Sarah Halimi werd mishandeld voordat ze in april 2017 uit het raam van haar Parijse flatgebouw werd gegooid. Een Franse rechter heeft geoordeeld dat een moslimman die “Allahu Akbar” riep terwijl hij een Joodse vrouw vermoordde tijdens een antisemitische aanval, niet strafrechtelijk verantwoordelijk mag worden gesteld omdat hij voor de aanval marihuana had gerookt.

Foto: Sarah Halimi werd mishandeld voordat ze in april 2017 van het dak van haar appartement in Parijs werd gegooid. (Foto via Halimi-familie)

De 65-jarige Dr. Sarah Attal-Halimi werd op 4 april 2017 op wrede wijze mishandeld en uit het raam gegooid door de 27-jarige Kobili Traoré, een Afrikaanse asielzoeker uit Mali, in het Belleville district van Parijs.

Volgens gerechtelijke rapporten schreeuwde Traoré, een drugsdealer en drugsverslaafde, “Hou je bek”, “Allahu Akbar” en “Ik doodde de Shaitan” (de demon, of satan, in het Arabisch) tijdens de wrede aanval. Hij beweerde krankzinnig te zijn en werd in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen.

Een Franse rechter heeft geoordeeld dat Traoré “niet strafrechtelijk verantwoordelijk is voor zijn daden omdat hij van tevoren marihuana had gerookt”, meldt de Jewish Telegraphic Agency.

Traoré, die Halimi’s dochter twee jaar voor de moord op de moeder ook een “Vuile Jodin” had genoemd, zal dus niet voor de moord worden vervolgd, tenzij een beroep door Joodse groepen in het tenietdoen van de beslissing van de rechter succesvol is.

Francis Khalifat, de voorzitter van de overkoepelende CRIF-groep van Franse Joodse gemeenschappen, zei dat de uitspraak “niet verrassend maar nauwelijks te rechtvaardigen” was.

Sammy Ghozlan, een voormalig politiecommissaris en oprichter van het Franse bureau voor waakzaamheid tegen antisemitisme, vertelde het Jewish Telegraphic Agency dat de behandeling van de Halimi-zaak hem “niet langer het volste vertrouwen geeft dat antisemitische haatdelicten in Frankrijk op de juiste manier worden behandeld”.

De zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang

  Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat
Vorig artikelDe zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang
Volgend artikelBataclan: De horror die verzwegen werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik zou hier graag willen zeggen wat ik er precies van vind; ik zal dat NIET doen om een z.g. ban te voorkomen.
  (bovendien : welke zin heeft ’t om mijn mening te geven ? ’t Zou alléén mijzelf opluchten)

 2. Na de oorlog was er een groep in Duitsland actief; zij spoorden nazis op, die te laag waren voor het Neurenberg tribunaal.

  Om datte doen, werkten alle geheime diensten samen; de fransen, engelsen, Amerikaanse en de Russische.

  Dan werd zo’n figuur ontvoerd, en naar een bos gebracht; daar werd hem zijn vonnis voorgelezen, en werd hij getrakteerd op een nekschot.
  De groep gebruikte vaak een Tatra, want diehad grote ruimte onderde achterbank; genoeg voor een lijk.

  Dat lijk werd dan net buiten een zone gedumped.
  ========================================
  Ik zie in dit geval een taak voor de Mossad om recht te doen.
  Van de linksen in FR is niets te verwachten

 3. VERGEET DE NAAM VAN DE RECHTER NIET , natuurlijk willen we hem belonen , zoals hij de nabestaanden beloont heeft , roken we eerst een joint , en vertellen hem voordat we hem vergelijkbaar aandoen , tja we hebben marihuana gerookt , en we meten niet met twee maten , wat u als rechter zeker zult begrijpen ,,, en om uw colleg’as duidelijk te maken dat jullie de wet en niet jullie opdrachtgevers moeten volgen , moeten de voorbeelden van gelijke aard zijn ,,, namelijk verschrikkelijk , alleen staan we nu in ons gelijk , omdat we ons moeten verdedigen

 4. De naam van de rechter is ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 5. De naam van de rechter is ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? , zij is een handlanger , van de mensen die moorden , wat niet staat in de koran

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in