Het World Economic Forum (WEF) heeft aangekondigd dat het zijn krachten bundelt met die van de Verenigde Naties (VN) in een poging om controle te krijgen over de vrijheid van meningsuiting online.

De twee ongekozen globalistische organisaties willen zichzelf positioneren als online regelaars van meningsuiting, schrijft Frank Bergman.

Het WEF en de VN-organisatie voor onderwijs, wetenschap en cultuur (UNESCO) hebben een “Toolkit voor digitale veiligheid” ontwikkeld die ze soevereine regeringen van landen onder druk zetten om aan te nemen.

UNESCO en het WEF beweren dat hun “toolkit” is ontwikkeld om “haatzaaiende taal” en cyberpesten aan te pakken.

De toolkit richt zich echter specifiek op het censureren van online verkeerde denkbeelden, oftewel “verkeerde informatie” en “desinformatie”.

Desondanks gebruikt het WEF zijn invloed om regeringen voor te schrijven dat de “toolkit” essentieel is voor het reguleren van het zogenaamde “vertrouwensinternet”.

Het WEF zet wereldleiders onder druk om de nieuwe regels aan te nemen, waarvan de in Zwitserland gevestigde organisatie van Klaus Schwab overtuigd is dat ze kunnen worden toegepast op iedereen in de wereld die het internet gebruikt.

UNESCO en het WEF staan erop dat hun regels ervoor zullen zorgen dat hun gecontroleerde versie van het internet de enige “vertrouwde” manier zal zijn om te informeren en “jezelf te beschermen tegen verkeerde informatie, desinformatie”.

“Als we fictie niet langer kunnen onderscheiden van realiteit, onwaarheid van waarheid, dan brokkelen de fundamenten van onze samenlevingen af,” zegt UNESCO, geciteerd door het WEF.

“Democratie, dialoog en debat – allemaal essentieel om de grote hedendaagse uitdagingen aan te pakken – worden onmogelijk.”

  Derde Wereld problemen, komen uw kant op

Het WEF concludeert:

“Digitale platforms hebben meldingsmechanismen nodig om schendingen van het beleid te loggen, maar gezien het wereldwijde karakter van hun activiteiten moeten ze er ook voor zorgen dat deze mechanismen rekening houden met lokale culturele gevoeligheden in de manier waarop klachten worden behandeld.”

Het WEF en de VN dringen er al enige tijd op aan om controle te krijgen over de online informatiestroom.

Zoals Slay News eerder meldde, waren de inspanningen om de wereldwijde censuur op te voeren het belangrijkste aandachtspunt tijdens de laatste jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos, Zwitserland eerder dit jaar.

Het WEF werd opgericht door de Duitse econoom Klaus Schwab en is een fanatieke politieke organisatie die zich voordoet als een neutrale entiteit.

De organisatie heeft specifieke beleidsdoelen met betrekking tot het centraliseren van de macht in de handen van zorgvuldig geselecteerde mondiale elites als de enige manier om de planeet te redden van een vermeende “klimaatnoodtoestand”.

Schwab en zijn bondgenoten in het WEF dicteren hun eigen agenda aan leiders van soevereine naties.

Zoals Slay News heeft gerapporteerd, verkneukelt Schwab zich er openlijk over dat verschillende wereldleiders in zijn zak zitten en dat hij WEF-medewerkers heeft geïnstalleerd in de hogere echelons van machtige regeringen.

In 2017 pochte Schwab dat het WEF is “gepenetreerd” in wereldwijde “kabinetten” en de leiders van verschillende soevereine naties controleert, waaronder Duitsland, Rusland, Canada, Argentinië en Frankrijk.

Kijk::

Ondertussen heeft een ander VN-agentschap, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), gewerkt aan haar zogenaamde “Pandemie Verdrag“.

  WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

Alle lidstaten van de VN, inclusief de Verenigde Staten, bereiden zich voor om het verdrag te ondertekenen en ingrijpende nieuwe bevoegdheden over te dragen aan de WHO en de VN.

Het verdrag zal de WHO verontrustende nieuwe bevoegdheden geven die de wetten van soevereine naties terzijde zouden schuiven.

In het geval van een “klimaatnoodsituatie” of pandemie zou de WHO lockdowns, vaccin-mandaten, reisverboden of andere vrijheidsbeperkingen kunnen afdwingen.

Het verdrag staat de WHO ook toe om het publiek te censureren dat vraagtekens zet bij het narratief van de organisatie, waarmee het Eerste Amendement van de Amerikaanse grondwet terzijde wordt geschoven.

Joe Biden staat niet alleen te popelen om Amerika het verdrag te laten ondertekenen, maar het was ook de Democratische president die er in het begin bij de WHO op aandrong om het plan door te zetten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Verenigde Eunuchen van Europa
Volgend artikelOekraine kiest voor ‘meer van hetzelfde’ nu de wanhoop toeslaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Het verdrag staat de WHO ook toe om het publiek te censureren dat vraagtekens zet bij het narratief van de organisatie, waarmee het Eerste Amendement van de Amerikaanse grondwet terzijde wordt geschoven.

  En zo laag zijn we gezonken mensen.Die clubs als wef,vn & who hebben we niet gekozen.
  Als onze regering hun bevoegdheden afstaat aan een niet gekozen orgaan,zijn ze ondemocratisch bezig,dus ja het schenden van de grondwet.
  Is dat geen landverraad?
  Ik heb tegen het ukraine-verdrag gestemd.Voor FVD.
  Dit is waar die jongens van de FVD voor waarschuwen.
  Ik heb geen ene bliksem te maken met die instanties,dus al hen regels ga ik negeren.
  Net als in cojona-tijd met die debiele mondkapjes.
  Het word t tijd dat we consolideren en alleen naar onze politieke en culturele waarden.
  F^#*^%CK the wef,un,who

 2. Als dat zou ingaan, en ik zou alles doen, om dat niet telaten gebeuren, dan zet ik mijn computer aan de kant en ga rebelleren

 3. DE oplossing tegen ‘verkeerde informatie’ en ‘desinformatie’ is goede educatie , waarbij het leren om zelfstandig en kritisch te denken centraal staat i p v het uit je hoofd leren van wat je voorgekauwd wordt , en dat op het moment dat het van je verwacht wordt weer uit te spugen.
  Een educatie ook niet voornamelijk gericht op je toekomstige nut voor ‘de maatschappij’ (lees economisch nut voor een kleine groep) maar met ook veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
  Maar ja , mensen die het vermogen hebben tot zelfstandig en kritisch denken zien dan ook door de leugens en trucjes van de machtshebbers (politici , WEF , VN enz) heen , dus dat zal niet zo gauw gaan gebeuren.

 4. Wie zitten er achter………

  1. De oorlog in de Oekraïne
  2. De oorlog in Israël
  3. De oorlog in Irak
  4. De oorlog in Afghanistan
  5. De oorlog in Vietnam
  6. De oorlog in Servië,/ Kosovo
  7. Het moorddadige regime van Pinochet
  8. De moord op Kennedy
  9. De moord op Khadafi
  10. De moord op Marten Luther King.
  11. De MH 17 neergehaald
  12. De MH 370 verdwenen
  13. De Twin Towers
  14. De kluizen onder de Twin Towers
  15. De massamoord via vaccins.
  16. De totale verwoesting van de
  gezondheid zorg .
  17. De krankzinnige schuldenberg.
  18. Dat ongekozen zootje schuim in
  Brussel .
  19. De gestolen verkiezingen dáár.
  20. De gestolen verkiezingen hier.
  21. De verdwenen weeskinderen uit die
  smerige oorlogen.
  23. De pedofielen op alle strategische
  plekken in regeringen.
  24. En de allerergsten…….de
  adenochroom-vreters.

  Rothschild. Rockefeller. BlackRock. Vanguard. Gates. Soros. Deutsche Bank. CIA. FBI. WHO. ………….en daar zie ik voorwaar maar een fractie van de inhoud van de beerput .

  Het schuim van de Naties? Absoluut! En natuurlijk wil dat soort je de mond snoeren met alles wat ze maar kunnen bedenken. Ze dachten ons allemaal te pakken te hebben met het internet.

  Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan………en we mogen in het meest duistere tijdperk van de geschiedenis zijn aanbeland……….er komen altijd wéér mensen overeind die Zien…….(met een hoofdletter Z ja. )………wat er gebeurt.

  Daar is dat tuig doodsbang voor.

  En wat dat tuig van òns vindt……dat stukje satire is geen satire. Het is de zieke werkelijkheid. Zíj́ zijn de zieke werkelijkheid……..en overal waar die verschijnt vallen er doden.

  De hel is leeg, en de duivels zijn hier…..en ze sleuren de duisternis met zich mee……….en alles wat ik doen kan is dat kaarsvlammetje wezen in deze duistere tijd.

  Ik ben de enige niet. Alles wat je jezelf iedere keer opnieuw moet realiseren, is dat het licht van dat kaarsvlammetje heel veel duister verdrijft, en dat een stukje duister van de grootte van dat kaarsvlammetje geen enkele invloed heeft op de kwaliteit van het licht.

  Er zijn er velen met mij. Velen die de giftige en chagrijnig makende energie van de mainstream media hebben uitgezet.

  Soms vliegt het me nog naar de strot. Wil ik het tuig omleggen wat mijn dochter verkrachtte. Wil ik het tuig omleggen wat alles ziek en kapot maakt……
  Wat oorlogen creëert en de smerige gevolgen bij ons over onze schuttingen pleurt, en tegelijk doende is iedereen fysiek te vergiftigen met derlui vaccins, medicijnen, landbouwgiffen, conserveringsmiddelen, chemtrails, en mentaal te vergiftigen met derlui methodes om iedereen tegen elkaar op te zetten.
  en moet ik mezelf weer realiseren dat mijn intense woede precies de bedoeling is van het tuig.
  Omlaag met dat energetisch niveau!

  Gadverdamme…….ik zal de desbetreffende o’s weglaten.

  Het grootste probleem op deze aardkloot is het ……. GELOOF

  En het geloof bestaat uit onze angst om geen grip op je eigen bestaan te hebben.

  Waar geloof je in .

  Welke werkelijkheid creëer jij vanuit dat geloof.

  In mijn woede zei ik…….” kom godverdomme maar op “.

  Het kwam. In alles.

  Ik gaf cursussen in het ontwaken van het lichtlichaam.

  Ik bleek een charlatan .

 5. klopt je staat niet alleen en er komen steeds meer naast je te staan Vanmorgen las ik dat Nw Zeeland niet zomaar meegaat met die WHO
  en gisteren las ik de toespraak van Prof Bjakti voor de Duitse partij FD of zo (hartverwarmend mooi)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in