Foto Credit: Thegatewaypundit.com

Een vrouw bracht een 68-jarige man die dood was, in een rolstoel, naar een bankkantoor om te proberen een lening op zijn naam af te sluiten. Het bizarre incident vond plaats op dinsdag 16 april bij een bankkantoor in Rio de Janeiro, Brazilië.

Ze voerde het gesprek namens de overleden man en wekte argwaan bij de aanwezigen. Ze werd geïdentificeerd als Erika de Souza Vieira Nunes en meegenomen naar het politiebureau, waar ze beweerde het nichtje en de verzorgster van de bejaarde man te zijn, bericht Fernando de Castro.

Het gedrag van Vieira Nunes trok de aandacht van bankmedewerkers, die de dialoog begonnen te filmen die ze had met haar oom, die niet reageerde op haar bevelen. Ze vroeg de bejaarde man een papier te ondertekenen waarmee ze de bank toestemming gaf hem ongeveer $3.200 te lenen.

In het “gesprek” vroeg ze het vermeende familielid:

“Oom, luister je wel? Je moet tekenen, oom. Als je niet tekent, gaat het niet. Ik kan niet voor je tekenen, wat ik kan doen, zal ik doen.”

Bekijk het moment (ondertiteld in het Engels):

Toen de klant niet reageerde, belden de bankmedewerkers de hulpdiensten. Paramedici arriveerden bij de financiële instelling en ontdekten dat de man, geïdentificeerd als Paulo Roberto Braga, 68, al enkele uren dood was.

De politie werd ter plaatse geroepen en arresteerde Erika de Souza voor fraude en lijkschennis en kan tot 7 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schokkend onderzoek toont aan dat ‘AI-Doodjury’s’ in het geheim worden gebruikt voor bevolkingscontrole, en u kunt de volgende zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

Lees meer over:

Vorig artikelAI-transformatie van de mensheid – Nano- en microrobots in geprikt en ongeprikt menselijk bloed – ‘Er zijn oplossingen…’
Volgend artikelIsraël worstelt met zijn “Suez-moment”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. LOL, sommige zijn echt gek hoe dom ver ze gaan, wat had ze verwacht, wellicht gehoopt dat de bank medewerker zei, tekent maar.

  Of… die vrouw wilde er niet aan dat die man was overleden, bv was al in zo’n slechte staat dat ie niet veel kon en die vrouw dacht (maar lijkt me gek, echter nog niet uitgesloten) hij leeft nog, maar dat lijkt me wat ver gedacht 🙂

  weekend at Bernies.

 2. Money money money… all that money… it’s a rich mans world. Geld is de heroïne waar mensen ALLES voor doen. En dat terwijl geld niet bestaat, maar dat beseffen de meesten pas bij hun laatste adem.

  • Als het niet zo tragisch was zou ik er eens flink mee lachen… waarom het 3200.. moest zijn ??… Wanhoop.. kinderen, het moest ergens voor zijn dat je alleen met een relatief kleine som moest hebben…daar inderdaad Niemand mee wilden helpen tenzij..ja geld, géén mededogen, geld, géén buren hulp..Geld..je hebt gelijk Theme Geld…..😓

 3. Tja de gifprik maar gedrag erger oftewel versterkt gedrag dat al aanwezig was. Ik vind dit mens net zo lomp als al die lgbers of hoe heet dat,die manwijven die niet weten wat een vagina of penis is en helaas geestelijk aan een stoornis lijden. Ook dat verergerd door de gifprik.

 4. “Day of the Dead” is nu erg vroeg dit jaar. haha

  Día de los Muertos, is een levendige en kleurrijke Mexicaanse feestdag die wordt gevierd op 1 en 2 november. Het is een tijd voor families en gemeenschappen om samen te komen en hun overleden dierbaren te eren. De feestdag heeft inheemse wortels, met name onder de Azteken, Tolteken en andere Nahua-mensen, en is in de loop van de tijd verweven geraakt met het katholicisme.

  • Op 01.11 (Allerheiligen) en 02.11 (Allerzielen) wordt van oudsher stil gestaan bij de degenen die ons zijn ontvallen en in het van oudsher katholieke België wordt daar meer aandacht aan geschonken dan bij ons. Daarom is de herfstvakantie bij onze zuiderburen altijd een of twee weken later.

  • Als Monty Python nog bestond, hadden ze veel last gehad van de huidige woke-cultuur. Iemand als Karin Bloemen heeft hierover ook al geklaagd.
   Monthy Python-boegbeeld John Cleese noemde een aantal jaren geleden Londen geen Britse stad meer en hoon was zijn deel.

 5. John Cleese heeft ook gelijk. Londen is gevallen en dit lot wacht ook Nederland als die psychopaten in Den Haag nog veel langer aanblijven.

  • In 2020 bestond de bevolking van Amsterdam voor 56% uit allochtonen, het overgrote deel daarvan heeft een niet-westerse afkomst en dan tel ik de illegalen gemakshalve niet mee. Dit beeld geldt voor alle grote steden, want de eerste Turkse gastarbeider arriveerde in Amsterdam in 1954 en de naamgever van het omvolkingsplan voor Europa, Rothschild-protegé & vrijmetselaar graaf Richard Coudenhove-Kalergi leefde nog.
   In de grote steden loopt de omvolking al decennia op rolletjes en nu is ruraal Nederland aan de beurt. In het laatste nummer van De andere Krant staat een verhaal over de opvang van asielzoekers in een gesloten hotel in Albergen en het COA trekt gezamenlijk op met de gemeente Tubbergen. Met de mening van de inwoners wordt geen enkele rekening gehouden.

   • Je vraagt je af wat er allemaal achter zit. Willen ze het welvaartsniveau in het westen gelijkschakelen met de rest van de wereld. De kruik gaat net zo lang te water totdat ze barst. De verzorgingsstaat gaat natuurlijk op termijn imploderen. Dit is niet vol te houden. Ook dat ze het hele MKB moedwillig aan het slopen zijn is een opmaat voor een door de staat opgedrongen dystopisch slavensysteem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in