Het World Economic Forum (WEF) roept regeringen over de hele wereld op om zogeheten “klimaatinactiviteit” strafbaar te stellen met zware straffen voor overtreders.

In een recent artikel van de ongekozen organisatie van Klaus Schwab eist het WEF dat het niet naleven van de globalistische groene agenda als een “schending van de mensenrechten” moet worden beschouwd, schrijft Frank Bergman.

In de meeste beschaafde landen ter wereld zijn mensenrechtenschendingen ernstige misdaden waar zware straffen op staan.

In de Verenigde Staten variëren de straffen voor mensenrechtenschendingen volgens de FBI van een boete of een gevangenisstraf van maximaal een jaar, of beide.

Als er lichamelijk letsel wordt toegebracht of als er sprake is van het gebruik, de poging tot gebruik of het dreigen met gebruik van een gevaarlijk wapen, explosieven of vuur, krijgen overtreders een boete of gevangenisstraf van maximaal tien jaar of beide.

Als een schending van mensenrechten de dood tot gevolg heeft, of als dergelijke handelingen ontvoering of een poging tot ontvoering, zwaar seksueel misbruik of een poging tot zwaar seksueel misbruik, of een poging tot moord omvatten, kan een persoon worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van een aantal jaren of levenslang, of kan de doodstraf worden opgelegd, aldus de FBI.

Het is opmerkelijk dat voorstanders van de groene agenda, Democraten en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia herhaaldelijk het narratief pushen dat de zogenaamde “klimaatcrisis” “mensen vermoordt.”

Door van “niet-handelen op het gebied van het klimaat” een schending van de mensenrechten te maken, kunnen mensen die schuldig worden bevonden aan het “ontkennen” van de zogenaamde “opwarming van de aarde” tot de doodstraf worden veroordeeld.

  Mexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisteren

Volgens het WEF zou dit de juiste manier zijn om de groene agenda vooruit te helpen.

“Is niet-handelen op klimaatgebied een schending van de mensenrechten?” vraagt het WEF in een artikel op haar website.

In het artikel suggereert het WEF dat er de komende jaren steeds meer klimaatgerelateerde rechtszaken zullen komen.

“Klimaatgerelateerde rechtszaken lijken over het algemeen klaar te zijn voor uitbreiding,” aldus het artikel.

Het WEF stelt verder dat “klimaatontkenners” verantwoordelijk zijn voor het “recordaantal sterfgevallen door hitte.”

Volgens de Global Climate Change Litigation database zijn er wereldwijd meer dan 130 zaken geweest waarin op mensenrechten gebaseerde claims tegen regeringen zijn ingediend.

Bovendien vertelde Clémentine Baldon, advocate voor klimaatrechtszaken, vorig jaar aan het WEF dat er een sterke verwachting is dat mensenrechten-gerelateerde klimaatclaims “zullen blijven toenemen.”

Woensdag diende een rechtszaak voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, aangespannen door zes jonge individuen tegen 32 Europese landen.

De zes personen beweren dat de landen hebben gefaald in het aanpakken van de “klimaatcrisis” die veroorzaakt zou zijn door menselijke activiteiten.

“Het wordt beschreven als ‘ongekend’ in termen van potentiële impact,” beweert het WEF.

“Een overwinning zou een aantal van de rijkste landen ter wereld ertoe kunnen aanzetten om hun respons op een veranderend klimaat op te voeren; een verlies zou van invloed kunnen zijn op de talloze andere juridische inspanningen die nu worden ondernomen om het gebrek aan actie aan te pakken.”

Vorig jaar zei Kjerstin Braathen, CEO van Norwegian Finance en WEF-spreker, dat mensen bereid moeten zijn om “pijn”, inflatie en “energietekorten” te lijden om de groene agenda van het WEF en de Verenigde Naties (VN) vooruit te helpen.

  Laffe, Hersendode, Ranzige Rotzakken, Dr. Coleman

“We moeten accepteren dat er wat pijn in het proces zal zijn,” zei Braathen.

“Het tempo dat we nodig hebben [om een einde te maken aan de klimaatverandering] zal ruimte bieden voor misstappen. Er zullen energietekorten kunnen ontstaan.”

“Het zal inflatoire druk creëren, en misschien moeten we daarover beginnen te praten – dat die pijn het eigenlijk wel waard is.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Dit is een spirituele strijd”: Tucker Carlson waarschuwt voor de “anti-menselijke” Nieuwe Wereldorde
Volgend artikelHet Verenigd Koninkrijk bereidt zich voor om grondtroepen naar Oekraïne te sturen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

  • Ja, en waarom ook niet? Je kunt beter stellen: En ondertussen slopen die windmolens ons milieu en doden ze miljarden dieren. Of sterven kindjes dagelijks in de mijnen om ons te voorzien van zonnepanelen…

   • Die windmolens hebben het complete leven van een schol gesloopt.
    Elke zaterdagochtend is mijn visdag.
    En er zijn alleen nog maar kleine scholen te vinden omdat ze compleet in de war raken door die molens.
    Ze willen dus niet meer groeien.
    De visboer zelf loopt er ook over te klagen omdat er niks behoorlijks meer verkrijgbaar is.

 1. Oké, ik denk dat het wel leuk genoeg is geweest met die WEF idioten! Opdoeken die hap en opruimen dat Adolf Hitler 2.0 geteism. Totaal van het padje deze TBS idioten !

  • Niet opdoeken. Firingsquad. Duivelsaanbidders moeten weg van deze planeet. Het is tijd dat het gaat veranderen dit heeft veel te lang geduurd en er is al veel te veel boosaardigheid overal uitgespookt. schwab harari soros en zoon die erger is, heel de participerende klub van epstein en in europa personen als dempintif franciscus en zijn hele clergy, meloni, rutte, verhofstad, merkel, baerbock, scholz, habeck, macron, josep borrel, ursula von der leyen en haar korrupte echtgenoot, stoltenberg en ginds in de oekraine de perverte elensky, en heel dat stellethe korrupte niksnutten naar het vuurpeloton. Hoe is het mogelijk dat de mensheid dit niet kan veranderen ? Omdat hun ons verdeeld hebben in twisten en oorlogen. De aandacht is van hun afgeleid en broeders liggen mekaar om te brengen in oorlogen terwijl in het westen we overspoeld worden door islamieten die ons eigen land willen komen overnemen en sharia instaleren. In het verre westen zitten we met korrupte maffiosi, als de biden familie barak obama en heel de epstein klub die europa tot vazallen degradeert en omdat ze menen zo speciaal zijn onze ekonomie vernietigen ons arm maken en zij daarvan kunnen profiteren. Europeanen zijn de negertjes van amerikanen en islamieten geworden. En toch worden mensen niet wakker. Waarom ? Omdat de doorsnee europeaan geen inborst heeft geworteld in een kultuur om een ander een oor aan te naaien. Deze amerikanen menen dat ze exceptioneel zijn en recht hebben om over anderen te heersen. Dat zit in hun bloed. Islamieten komen uit een strontgat waar beschaving op de schaal van 1 to 10 op -20 staat. Zijn door hun ideologie die onder de dekmantel van religie gaat, gebrainwashed om ons de kafir te doden te overheersen ons land af te nemen want hun heidense maangod allah heeft gezegd dat het van hun is en ons als een onder specie te behandelen. De geitenneukers en kamelenpis zuipende vuile vetzakken menen dan ook dat ze het recht hebben ons belastingsgeld op te smoderen met hun 4 fatimas ons buiten te neuken met hopen kinderen en voortplantende als kakkerlakken.
   Laat er iemand mijn ongelijk bewijzen of dat islamieten een goede inborst hebben. Ik ben bereid een ieder in de geschriften van de islamieten aan te tonen dat al wat ik hier zeg in hun boeken als geboden staan. En toch slikken we die onzin als koek. West europeanen doen niks aan klaus schwab en zijn klub. Ze zijn te druj bezig met hun eigen wereldje en als ze de werkelijkheid gaan zien moeten ze naar psycholigen want kunnen ze de waarheid niet aan. Mijn eigen volk was het volk dat in 1302 in groeningen de franskiljons versloeg tegen alle omstandigheden in. Vlaanderen de leeuw. En ze hebben ons de tanden getrokken en de klauwen afgesneden en komen islamieten ons de ballen afsnijden en amerikanen onze karkassen oppeuzelen. Waar zijn we mee bezig ? Vlaams belang meent dat ze moslims kunnen opnemen in hun partij en dus het paard van troje binnenhalen en van binnenuit uitgehold worden. Straks is het vlaams belang het moslim belang en de oudere generatie waaronder ik ook behoor verdwijnt en moet aanzien dat de jongere generatie gekoeioneerd en gebullied word van die islamitische niksnutten. Onze kinderen worden mishandeld en geslagen gedwongen om de vuile poten van die achterlijke apen te kussen en de europese ezels gaan gewoon door niets doen en die rotzooi binnen te halen. Wie is daar schuld van ? De elite … shwab harari de pontifex maximus die beweerde dat er nooit teveel emigranten zijn. Merkel die de grenzen heeft opengezet…. allemaal gestuurd van die kabaal die hun raadgevingen krijgen via WEF en die een 1 wereld regering zijn aan het opzetten “ons welzijn” hiervoor misbruiken via WHO. Onze vrouwen worden verkracht en misbruikt omdat ze kafirs zijn. De amerikanen duwen ons in een oorlog tegen Rusland. Zolang als ik leef hebben de Russen me nooit kwaad gedaan. Het was het rode leger die de nazis heeft verslagen en niet amerikanen. We hadden hun goedkope energie en deden handel en europa bloeide en Duitsland werd dankzij dat zuivere aardgas de ekonomische motor van europa. Amerikanen hebben hieraan een einde gemaakt om zelf hum vuile met bloed bevlekte wapenindustrie te voeden en via een perverte homosexuele komediant die piano met zijn penis speelt enzichzelf nu stinkend rijk maakt door de geld wasserij in het zwarte gat oekraine genaamd.

   HOE LANG NOG ? OF BEN IK DE ENIGE DIE DEZE WAANZIN MOE IS ?

   • Beste Mensen

    U ziet het en bedoeld het ook goed met de medemens
    Maar mensen lopen liever veilig in een lekkere wijde lange jurk zonder onderbroek met de dingdong slingerend over straten met de oogkleppen op
    Sorry een Sluier en Boerka en als het kan Oordoppen in de oren
    Met een gestresste hoofd opgezette gezicht getrokken voorhoofd
    Ikke niks gehoord
    Ikke niks gezien
    Ikke niks weet
    Zo ikke blij …
    Jij moet ook doen net als ik
    Anders chop chop chop Hak Hak

    Maarrr..eeh.. dit alles is maar een spelletje
    Gewoon mee spelen

    Dank U

     • Beste Mensen

      Dat kan ook
      Men men kan het ook zien als :
      De Zon schijnt
      De lichtstralen het niet kunnen bepalen
      Op wie het licht te laten vallen en wie niet
      De Zon heeft de plicht om te schijnen
      Meer niet
      De rest kan ervan profiteren
      Misbruik maken
      Zoals sommigen proberen er een laken voor de Zon te spannen
      Zogenaamd om de temperatuurstijging te remmen
      Welke God of Goden zijn dat die het proberen ?
      De Goden die BULKEN van Geld
      Het is dus niet dat de Goden dat bepalen
      Maar het Geld die hun met z’n allen bezitten
      Pak hun dat af
      En ze weten ineens geen woord meer te vertellen
      Bay bay Zwaai zwaai Goden
      Het spelletje heeft al lang genoeg geduurt
      Het word tijd dat U allen in diepe slaap zullen vallen
      Of aanders
      De Zon Nuttig in het belang van Alles maar dan ook echt alles te LATEN schijnen

      Dank U

   • Nee ik ben van de zelfde mening maar er zijn nog zoveel laffe schaapje daar komen wij niet tegen op dus goed voor je eigen blijven zorgen en maar hopen dat het volk over de gehele wereld in opstand komen en daarnaar kunnen zij een monument plaatsen waar koning klein pils elk jaar een krans komt leggen en weer zeggen dat moeten wij niet meer hebben.

    • Beste Mensen

     Neee hoho … met 3 keren foei erbij hé ?
     Anders geen goeie zaak

     Eigenlijk moet alles weer worden geheroriënteerd
     ge-her-sorteerd precies als 150.000 jaren geleden
     5 kleuren mensen
     Die enkel in eigen kleur mogen trouwen
     Omgaan met elkander met allerlei kleuren is heel goed
     Maar tot het lichamelijke deur en niet verder

     Dank U

   • Toch niet den bompa Schwab en zijn WEF OOK WHO VN Zijn eenvoudig allemaal criminelen die onmiddellijk moeten worden afgezet.
    Klimaatverandering is al eeuwen zo en zal totaal niets veranderen aan klimaat dat steeds veranderd.

    Oude bompa Schwab is zelfs niet op de hoogte dat zon nu verminderde activiteit heeft en geen zonnevlekken meer heeft.

    Dat betekend dat wij nu naar kleine ijstijd gaan gelijk in de 17 de eeuw.
    Zot zijn doet echt geen pijn, maar hoort thuis in bejaardenhuis ook BILL Gates

    Wat voor onzin hebben wij al gehad:
    Corona19 dat een zware griep
    Klimaat verandering dat steeds veranderd
    Mensen tot slaven en REBOTEREN.

    Deze mensen hebben een kwade agenda als foelie mensen uitroeien en tot slaven maken.
    Dan is Adolf Hitler echt maar een koorknaapje tegen hen.

    De Ware Levende Goede God de Rabboeni, vraag niet om 90 % van de mensheid uit te Roeien en bewezen dat mensheid niet voor zichzelf kan zorgen.

    Hij zal vervroegd moeten terugkomen om de leiding te nemen, wat hij zeker zal doen.
    Zijn Regering staat al klaar en de excellenties zijn al gekend.
    Dit onze vrije meningsuiting.

 2. Dit noemen ze DUURZAAMHEID. Dit boeren, doden zelfs is “ nieuwe “ titel” van de komende destructie van de wereld bevolking!
  Niet duurzaam dan dood!
  Zo worden we voorbereid op een dytopsche wereld.
  Het is al in gang gezet met de voedsel productie.
  Bill heeft de meeste landbouwgrond van de usa opgekocht en doet er niets mee! In Nederland moeten de boeren weg.
  Gevolg HONGER! En dit zal toenemen!!!
  Ook op het terrein van energie zien we dit ontstaan! Doe je niet mee; “ je huis uit”
  In de jaren dertig van de vorige eeuw zagen we dezelfde tendensen, en het herhaald zich nu onder het woord DUURZAAMHEID.
  Pas op dit betekent( op termijn ) UITROEIEN als je niet meedoet

 3. Storende fout “ dit boeren doden moet zijn dit straffen van mensen die niet meedoen aan de klimaat gekte zal er uiteindelijk toe leiden van “ grote delen van de bevolking doden”

 4. Landbouwgewassen, waarvan mensen en dieren leven, hebben CO2 nodig.
  Opzettelijk het CO2 gehalte doen dalen is dus schadelijk voor plant, mens en dier en moet dus strafbaar gemaakt worden…

 5. Krijg van deze uitlatingen van Schwab het idee dat hij en zijn team henchers niet alles volledig onder controle heeft, denk dat enkele medewerkers in het grootste kwaad ooit koudwater vrees hebben gekregen en dat smeult al een tijdje als een veenbrand in de gelederen, sommige van hen zien zich al achter een pickup door de straten gesleept worden, kan er ook naast zitten, en komt alles op zijn pootjes terecht voor deze über nazi.

  • Dan wordt ik de chauffeur Adriaan , wat zou dat een mooi moment zijn om Blubberbek door de straten van Groningen te stuiteren. En dan op naar het mooie Groninger landschap over binnenweggetjes en in de spiegel zijn hoe leuk ze het vinden langs het prikkeldraad Hahahaha

   • Treeg oktober 1, 2023 Bij 09:52

    Dan flink het gas erop door de bochten Treeg zodat je een paar vuilnis containers met het half af geschuurde lijk mee neemt, met het gevolg dat er een arm of been achter blijft na het nemen van een bocht.

    • Ik hou dat in gedachten in de bochten die ik neem Adriaan , een halve Hariri achter de trekhaak Blubberbek is al afgehaakt en wordt nog verslonden aan die Wolven die hier lopen

     • Blubberbek was vorige week in nederland, in den haag bij het mauritshuis. Waarschijnlijk om Reichskommissar Rüttler er aan te herinneren dat de juridisch bindende afspraken tussen nederland en het wef (=landverraad via geitenpaadjes en inlegvelletjes) ook na zijn vertrek juridisch bindend zullen blijven…

  • @Adriaan: paradox of power…..

   Zoals Hitler zijn grip op de oorlog verloor, zo zal Schwab ook ten onder gaan, en door exact dezelfde redenen.

 6. “Als er lichamelijk letsel wordt toegebracht of als er sprake is van het gebruik, de poging tot gebruik of het dreigen met gebruik van een gevaarlijk wapen, explosieven of vuur, krijgen overtreders een boete of gevangenisstraf van maximaal tien jaar of beide.”

  Dus middels chantage mensen dwingen om een risicovolle injectie te laten zetten zonder hun geïnformeerde toestemming is ook een zware schending van de mensenrechten en dit is aantoonbaar (zie de oversterfte) maar doden door de klimaatopwarming kan nooit bewezen worden. Klimaat wordt berekend over periodes van 30 jaar om daar dan gemiddelden uit te halen. Het weer is een dagelijks fenomeen en veranderd dan ook bijna dagelijks en is gebonden aan seizoenen en die zijn ook weer afhankelijk van de zon met zijn veranderende cycli (om de 11j).
  Dus als de mens ergens een dam doorbreekt of een beboste helling kapt en er daarna een modderstroom optreed en misschien een paar mensen dood is dat de schuld van het klimaat. Ik ben zeer benieuwd naar de motivatie van rechters die klimaatontkenners (ook al een woord dat niet klopt want ik ontken niet dat het klimaat bestaat, ik geloof echter niet dat de mens daar echt invloed op kan uitoefenen, maar bij het milieu het wel degelijk kan maar dat wordt dan weer ontkend) gaan veroordelen.

  • @Matt

   Het grootste gedeelte van mensheid leeft niet meer in soevereine landen met de daarbij behoorende democratieën Matt het is selectieve verontwaardiging wat je uit.

   Groeten

  • Matt. Je kunt roepen wat je wilt maar “ onze democratie” lees in dit geval minister Kuipers. Heeft het in de tweede kamer voor elkaar gekregen dat ze instemden met de pandemie wet.
   Dit houdt in dat de WHO bij een volgende pandemie ( die zeker gaat komen want zo kunnen ze bevolkings aantallen sturen) ook in Nederland “ bindende afspraken heeft gemaakt dus als de WHO zegt verplicht vaccineren, dan zijn wij daartoe verplicht.
   En zo zijn er al talloze afspraken……. Buiten om onze keus.

   Zo worden we gepiepeld‼️

 7. Wanneer verklaart het eerste land de WEF als terroristische organisatie? ISIS en Al Qaida zijn schoothondjes vergeleken met dit tuig van de richel!

 8. Hij is domweg zijn greep aan het verliezen in het Europees Parlement. Als ze dáár hun mond open durven te trekken, bereikt dat ook de zwijgers…… èn het nieuws.

  Adriaan heeft gelijk. Ik ben er van overtuigd dat zijn imperium aan het afbrokkelen is. Hij heeft volgers in Amerika , Australië en Europa, en niet over de hele wereld.

  Het moeizame van het bewustwordingsproces ligt in de neiging van de slapers om steeds dieper in slaap te kruipen, stomweg om de pijn niet aan te hoeven van de realiteit.

  Hún realiteit.

  Dit moet net zo lang door gaan tot ook dat deel wordt bereikt. Daarna blijven de etters over die het veroorzaken van pijn wel lekker vinden……en worden de tribunalen opgericht…….en vermoedelijk de trekhaken gepoetst met eindjes touw.

  Gadverdomme…….!!!!

  • @ inhetmeer: eerst moet t sproeien van chemtrails stoppen en 5g moet worden gedeactiveerd. Dat maakt de mensen moe en slap, gevaxt of ongevaxt maakt geen verschil.

   We zullen eerst moet herstellen eer we het aankunnen.

 9. “In de meeste beschaafde landen ter wereld zijn mensenrechtenschendingen ernstige misdaden waar zware straffen op staan.”

  Zou de auteur zo vriendelijk willen zijn mij te vertellen waar beschaafde landen zijn? Ik wil daar na de misdaden tegen de mensenrechten sinds maart 2020 graag naartoe.

  Ondertussen, maak je geen zorgen, hier staat de lucht al weer mooi gevuld met strepen (ongetwijfeld gemaakt met “groene” energie).

 10. Volgens hun eigen onzinnige regels zijn ze zelf veroordeeld tot de doodstraf.
  Maar dat zal dan wel door een zelfmoordidealist moeten worden uitgevoerd.

 11. Beste Mensen

  Er word gewoon misbruik gemaakt van het woord Mensen Rechten
  In werkelijkheid word bedoeld Blanken Rechten Bacillen op de Tong genaamd gespletenheid Goden en Duivels die begeleid worden door de All Aliens onder de grote Beschermings Paraplu genaamd Shaytaan=Satan
  Heel Simpel
  Bijden streven naar hetzelfde doelstelling
  De HELL ookwel HEMEL genoemd
  Het Domein van Shaytaan = Satan

  Dank U

 12. Ludwig Wittgenstein – Hoe het kabbalisme de moderne filosofie vernietigde

  Het Westen is satanisch bezeten door het Joodse kabbalisme (satanisme) dat God probeert te vervangen door een Rothschild.

  De Rothschilds (dwz het WEF) keren de werkelijkheid om volgens het satanistische dogma. Kwaad is goed; onwaar is waar; lelijk is mooi; onrechtvaardig is rechtvaardig; onnatuurlijk is natuurlijk; ziek is gezond; haat is liefde. Ze corrumperen om te kunnen controleren.

  Het joodse satanisme is tot in elke spleet van het intellectuele leven doorgedrongen. Ludwig Wittgenstein, een homoseksuele Jood zoals Yuval Harari en Volodymyr Zelinksy, heeft de moderne filosofie vernietigd. Een satanische sekte zoals het kabbalistische jodendom of de vrijmetselarij eist conformiteit met de pijn van uitsluiting en zelfs de dood.

  Ludwig’s vader, Karl, was een staalmagnaat. Dankzij Karl werden de Wittgensteins de op één na rijkste familie in het Oostenrijks-Hongaarse rijk, na de Rothschilds.

  door Edward Menez

  https://www.henrymakow.com/

 13. Ik voel mij behoorlijk geschoffeerd door die ranzige kwijlbak SSwab .
  Dat hij hier zijn slijmspoor heeft achter gelaten .
  De dweil rutte en knot stonden met hun broek naar beneden.
  De judas rutte “Mark Rutte: ‘De WEF…is een keurige club.. verder niet over praten anders is het conspiracy-achtig” Mijn naam is malle eppie 😑
  Mijn maat Dimplex zou zeggen “Schaap on ” 😎
  Het is met een netengang de verkeerde kant aan het opgaan !!

  • Beste Mensen

   Jaa ze houden met z’n allen agendas in hun handen die groen van buiten zijn
   Maar hoe zien die Agendas er van binnen uit ?
   Laat staan dezen
   Hoe zien die ZELF van binnen uit ?
   Hebben die wel eens hunzelf bestudeerd ?
   Uitwendig kijkend met de vingers wijzend kunnen velen te werk gaan
   Maar inwendig kijkend en innerlijke handelingen uitbeeldend projecteren verrichten naar buiten toe kunnen weinig tot zeer weinig mensen
   Dat zijn de werken van Universeel liefde over projecterend te werk gaan
   Hier word niet gesproken over die Cabal WEF leden enzovoorts
   De handelaren met bijbedoelingen
   Van dit doe ik en dit of dat Moet het resultaat zijn binnen zus of zo een tijdsbestek
   Dat zijn super valse handelingen
   Dwangmatig
   Men kan de Zon ook niet dwingen om dwars door de Wolken heen te schijnen alhoewel de Zon veele malen sterker is en dat Wel zou kunnen
   Iedereen heeft respect voor elkander en zijn haar werken

   Dank U

 14. Er verscheen een glimlach op het gezicht van Al Gore ,dit artikel lezende op het terras van zijn riante huis wat evenveel energie verbruikte als tientallen modale huishoudens. Even pauzerend om uit te kijken over het stand en de oceaan , “om de catastrofale zeespiegelstijging beter te kunnen observeren” dacht hij bij zichzelf , terwijl z’n glimlach over ging in een grijns. Halverwege pakte hij z’n telefoon om te kijken hoe het ging met zijn aandelen in ‘groene ‘ energieprojecten die op zichzelf niet echt rendabel waren maar gelukkig goed gesubsidieerd werden door belastingbetalers over de hele wereld. Zou hij morgen even naar John Kerry vliegen om onder het genot van een vers ingevlogen Kobe steak en een paar fijne Franse wijntjes te praten over hoe het Carbon Credit systeem verder en sneller uit te rollen? Een veelbelovende cashcow waar John en anderen ook flink kunnen verdienen. In ieder geval een fles champagne (dure , maar dat spreekt voor zich) naar Claus , met een bedankbriefje en een dikke envelop. Misschien ook even een afspraak , voor wat toespraakjes , plannen met klimaatdeskundige en filmster Leonardo , als die tenminste niet met privéjet naar de Middellandse Zee was gevlogen om op zijn jacht een paar dagen uit te rusten van zijn enorme inspanningen om het klimaat te redden.
  Soms verbaasde hij zich er nog steeds over dat het overgrote deel van de mensheid deze zwendel (nee niet zwendel , gewoon een businessmodel hield hij zichzelf voor) nog steeds geloofde en bereid was om welvaart en toekomst er voor weg te geven en zelfs insecten te gaan eten. Hij kon zich niet langer inhouden en schaterde het uit van het lachen.

 15. Putin lacht zich een buld, al die westerse leiders die Klaus Schwab zijn stont eten geheime bindende afspraken maken. Over Nazi zaken de Europese bevolking te halveren in een turbo tempo dmv maandelijkse vaccinaties gevolgt door hartfalen bloedproppen longproblemen acuut kanker.En al die gehersengespoelde sukkels VVD, CDA, D66 blijven stemmen of de nieuwe aftreksels daarvan met de zelfde mannetjes nieuw clubje maar WEF fanaten zullen blijven. Door slapen of nu snel wakker zijn? Stem FVD en ga het tij keren

 16. Beste Mensen

  Het Aller beste is om niet te gaan Stemmen

  Mocht FVD eenmaal veel zetels binnen hebben gehaald
  Zo zal die exact hetzelfde doen als alle andere Partijen van in het Cabinet
  Geld maakt Blind
  De Duivel en God zitten dan op de Ogen te tollen
  U zult gewoon hetzelfde blijven of het zal U nog slechter worden gemaakt
  Hun allen zijn Èèn pot Nat
  Weg schoppen hun allemaal
  Stuk voor stuk

  Dank U

  • Dat is nou net het probleem.
   Het FvD haalt het alleen met 76 zetels en anders in de hoek.
   En anders veranderd er niets. En dat gaat nooit gebeuren of lukken.
   Net als de 2de partij van Nederland, de PVV met 20 zetels.
   Al hoeven die van mij inmiddels ook niet meer mee te doen met al die woke gasten daar.

  • Een pot nat , dat geloof ik niet , zeker niet Gideon v Meijeren , van Houwelingen , F Jansen , S kerseboom , T baudet , okay ze zorgen enigzins voor zich zelf , maar zouden meer kunnen verdienen door overstag te gaan , of het de FvD lukt , ligt meer aan de Nederlander ( ondertussen veel immigranten die sowieso voor een groot deel stemmen op mensen uit landen waar ze zelf vandaan komen ), zelf als de FvD de benodigde stemmen halen voor en meerderheid , vraag ik me af , of ze hun filisofie over , kunnen bewerksteliggen , maar dat alleen omdat Nederland een klein land is , en al vele beslissingen uit hand heeft gegeven door rutte en zijn w e f vrindjes , die in ons kabinet zitten , ook al is dat zo , blijf ik een fervent Fvd aanhanger , omdat ze de waarheid spreken , verkondigen , tegen de stroom in ,,, Ik heb nog nooit iemand van boven genoemde horen liegen , als jij beter bent meld je en laat ons weten jou plan om het beter te maken , en als u geen beter alternatief bied , begrijp ik niet , wie er maar ook iets aan uw schrijven kan ontlenen .

   • Beste Mensen

    Er hoeft niks aan wat voor schrijven ook te worden ontleend
    Ontlenen is al een vorm van stelen
    Alles komt op z’n tijd
    Men hoort geduldig af te wachten
    Geduld heelt de Aller grootste Wonden
    Littekens blijven ten aller tijde zichtbaar
    Die doen realiseren de antwoorden ooit verkregen op gestelde vragen
    Hopen dat het geheugen maar optimaal blijft funktioneren op latere tijden

    Dank U

 17. Oei..een gewaagde uitspraak..wie neemt ff het vliegtuig voor een vluchtje schiphol, eelde?
  Precies..onze vader des vaderlands..

  • Beste Mensen

   Zo is het
   En als de maat echt vol is
   Dan krijgen die allen net als is de slavernij periode
   Door de Slaven ; Geld , Goud , Diamanten , Zilver , Parels , Savier en dergelijke onder toezicht om te Eten
   Kijken hoe lang die dat overleven
   En die tijd zal heel spoedig starten
   We zullen wat mee maken zeg
   Best spannend
   Maar èèn ding is zeker
   De mensheid heeft momenteel de hersenen in een poepzak gestopt en ergens tussen in de riool opslag bewaard
   Spoedig gaan die dat zak eruit halen het zak bacteriologisch reinigen
   Vervolgens de hersenen eruit halen en weer op de juiste plaats terug zetten
   Waar die thuis hoord uiteraard als eerst al het Zaagsel verwijderende welk onder dwang en valse voorwendselen met listen door die WEF criminele en hun collega’s zijn vervangen
   Realiserende dat neuken momenteel uit den boze is
   Kinderen verwekken mag niet meer voor minimaal 5 jaren
   Vervolgens evalueren
   Als nodig deze termijn telkenmale met 5 jaren verlengen
   Met al het moorden op allerlei gebieden hierbij strafbaar stellende op het hoogst mogelijke straf
   Ja zelfs een mier of iets kleiners levende vermoorden is strafbaar met dezelfde straf evenals iets groots tot Super groot
   Leven is leven
   Alle belichaamde levende wezens hebben even veel rechten op het leven als de Mens
   Het Ego ik moet worden bedwongen
   Dat is levenslang en levens lang betekend hierbij ook daadwerkelijk levenslang op droog bruinbrood en water
   Dus zonder Blanke Excuses als vervroegd vrijlating i.v.m. goed gedrag of anders na 20 jaren verbeelden dat levenslang is afgelopen
   Een leven lang betekend :
   Tot de dood erop volgt
   En niks anders

   Dank U

    • Door wie , zeg dat er even bij AUB , met naam en toenaam , wie was dat ook alweer die zichzelf kroonde , wie de w e f helpt is per definitie een verrader , het zijn de rijkste die niets doen , meer willen en beslissen over die die hun rijkdom hebben gebracht

     • Beste Mensen

      Er heerst te veel verdeeldheid onder de Schaapjes
      Gezegde zou luiden als :
      Verenigd U allen beste SchaapMensen
      Even als dat clubje WefLeden
      Na Samenbundelen verenigen zullen de Schapen veele malen sterker staan
      En kunnen de Wef doen oplossen in het niets
      Zie alle afleveringen van kinder tekenfilm the Avatar met kindje Ang en de Zonne Koning
      &
      Pinky and the Brain
      Izznogood als hulpmiddel gebruikende
      Zelf Kroning HoningKoning
      Zou het echt niet weten
      Schwabberlapp Clouds Misschien ?

      Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in