De tirannie verspreidt zich. De mondiale elites van het World Economic Forum maken nu stappen om het genetisch materiaal van elk kind dat in de komende generaties ter wereld wordt geboren te controleren.

Volgens het WEF zal de mensheid beter uitgerust zijn om met de uitdagingen van de toekomst om te gaan als ongeboren kinderen genbewerking ondergaan om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van ziekten en handicaps, inclusief psychologische eigenschappen die de elite afkeurt, bericht Thepeoplesvoice.

Het WEF legt de basis om elk aspect van ons leven over te nemen.

Niet tevreden met het bewerken van de genen van iedereen die zich heeft aangemeld voor een experimentele mRNA-injectie, dreigt de wereldwijde elite nu ook de genen van onze kinderen te bewerken – nog voordat ze geboren zijn.

Om deze misdaad tegen de mensheid te plegen, heeft het WEF kunstmatige baarmoeders ontwikkeld die een foetus buiten het lichaam van de moeder kunnen ontwikkelen.

Gezien de diep satanische aard van de agenda van het WEF, zou het passender zijn geweest als de wetenschappers hadden geëxperimenteerd met het tot leven wekken van een gehoornde geit.

Het kweken van menselijke baby’s vanuit nul in een laboratorium zou binnen slechts vijf jaar mogelijk kunnen zijn dankzij een nieuwe doorbraak.

Door het WEF gefinancierde onderzoekers in Japan staan nu op het punt om in het lab menselijke eicellen en sperma uit het niets te kunnen kweken, zonder dat menselijke seksuele voortplanting nodig is.

Deze in het laboratorium gekweekte menselijke eicellen en zaadcellen zullen zich vervolgens ontwikkelen in een kunstmatige baarmoeder.

  Bourla, Sahin, Von der Leyen: Plandemie aanstichters overladen zichzelf met prijzen

Professor Katsuhiko Hayashi, een Japanse wetenschapper aan de Kyushu Universiteit die het proces al bij muizen heeft uitgevonden, gelooft dat ze nog maar vijf jaar verwijderd zijn van het repliceren van de resultaten bij mensen, zodat de elite hun lang gekoesterde dromen om god te spelen met het menselijk ras kan uitvoeren.

Maar er zijn ethische bezwaren, omdat het betekent dat vrouwen van elke leeftijd, inclusief meisjes in de puberteit, zouden kunnen bevallen. Baby’s kunnen ook ontworpen worden om bepaalde eigenschappen te hebben met behulp van gen-editing tools, waardoor het idee van een verondersteld perfect kind ontstaat.

En gezien wie dit project financiert, is het de moeite waard om te vragen: hoe denkt de mondiale elite dat het perfecte, met genen bewerkte menselijke exemplaar van de toekomst eruitziet?

Voor het geval u zich nog steeds afvraagt wat de agenda van de elites drijft, heeft de rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, die bekend staat als “de Profeet” onder het Davos-publiek, de plannen van de elite om voor God te spelen nog eens verdubbeld.

In zijn diep verontrustende manifest, Homo Deus: A Brief History of Tomorrow, laat Harari sterke hints vallen over de eigenschappen die de elites van plan zijn in toekomstige generaties volgzame, volgzame mensen te gentech-editen door een “genetische kindercatalogus” te bouwen.

Onze excuses voor de onaangename robotstem die Harari’s tekst voorleest… maar het past wel een beetje bij zijn zielloze, goddeloze visie op de mensheid.

Harari kon het niet laten om ons eraan te herinneren dat slechts een paar van de huidige miljarden inwoners van de aarde het geluk zullen hebben om de grote ontvolking te overleven.

  Geen deal: W.H.O. slaagt er niet in wereldwijd pandemieverdrag veilig te stellen

Ze willen ons onder een totalitair controlesysteem en ze willen dat we genetisch niet in staat zijn om weerstand te bieden. Om dit te bereiken blazen Harari en zijn trawanten de eugenetica nieuw leven in, met een moderne draai.

Harari heeft opgewonden verklaard dat God dood is, en het WEF neemt goddelijke krachten van schepping en vernietiging aan, en de mainstream media heeft hun kwaadaardige agenda bijna volledig genegeerd.

Terwijl de media deze technocommunistische psychopaten dekking hebben gegeven, heeft de elite toestemming gekregen om te werken aan de uitroeiing van onze soevereiniteit op nationaal en individueel niveau. Dit is lijfeigenschap 2.0.

Ze hebben toegegeven dat het hun bedoeling is om ons van alles te beroven, insecten als voedsel te consumeren, in kleine ruimtes te wonen en ongevoelig te worden gemaakt door virtual reality apparaten en farmaceutische medicijnen. In deze toekomst zal de wereldstaat alles bezitten. Ze zullen zelfs ons bezitten.

De uitvoering van dit plan is al aan de gang.

Dit is een schaamteloze machtsgreep door ongekozen elites. Ze zijn vastbesloten om controle te krijgen over elk aspect van uw leven, inclusief de genetica van uw ongeboren kinderen. Dit is een globalistische totalitaire dictatuur en we moeten hun plannen bekendmaken zodat we ze kunnen verslaan.

Klaus Schwab heeft ons verteld dat het China van de CCP het model is voor de toekomst van de wereld. Is dit een wereld die u wilt voor uw kinderen en de kinderen van uw kinderen?

Op dit moment is het geen overdrijving om te zeggen dat onze meest fundamentele vrijheden, en de vrijheid van toekomstige generaties, afhangen van hoe we reageren op de dreiging van deze globalistische staatsgreep.

  World Economic Forum: er komt een globale covid cyberpandemie aan - erger dan Covid-19

Deze schimmige elites werken al tientallen jaren stilletjes achter de schermen, maar de afgelopen jaren hebben we ze aan het licht gebracht. En langzaam maar zeker winnen we de strijd. Steeds meer mensen worden zich bewust van hun agenda.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Westers mediakanaal heeft zojuist de propagandamachine van Kiev onthuld
Volgend artikelOekraïense gekken rijden gewoon met Leopard Tanks en ander zwaar materieel in de linie om opgeblazen te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. De kinderen/opvolgers van Hitler Duitsland proberen het voor de tweede keer, maar deze keer met extreme voorbereiding.

  • Nix extreme voorbereiding: wat de NAZI’s en de Jappen experimenteerden, hebben met name de VS na de overgave van Dld en Japan, al die genetische kennis en manipulatie naar zich toegehaald. Inclusief de Josef Mengele’s enz.

   O.a. de VS doen niet anders dan de technieken van toen verder uit te breiden en te “verbeteren”.

   Ik hebb het jaren geleden al eens in vriendenkringen geuit: baby’s komen uit een reageerbuis en we maken het mee. Ik werd uitgelachen, als dom wappie ……………..

   Ken je geschiedenis zolang deze nog niet wordt gewist!!

 2. de russen moeten maar gauw komen en het hele zooitje ophangen ook die genen die het zogenaamd niet wisten de grote leugenaars

 3. Wanneer sluiten ze al die WEF idioten en hun handlangers is eindelijk op in gestichten voor geestelijk gestoorden.

  • Ik begrijp dat ook niet. Zij kunnen hun immorele meningen tentoonspreiden zonder enige tegenspraak. Zelfs bevolkingsreductie promoten en het ontzielen van de mens met hun transhumanisme waaronder deze idioterie. Ze hebben het hele politieke, journalistieke en gerechterlijke apparaat in de broekzak en denk nu werkelijk zich voor God uit te geven. Maar het zal ze NOOIT lukken!

 4. geen Paniek aub..dat lukt ze nooit..om meer dan 1 reden maar de voornaamste reden is deze oorlog, die het westen niet aankan, alsook de implosie in Amerika…weg is nog een schijntje…tis paniek voetbal daar..

 5. Dit doet me denken aan Sauron die ondergronds orks en andere wezens maakte om de mensheid uit te roeien. Wie Tolkien gelezen heeft weet hoe dit afgelopen is.
  Wat veel mensen niet weten is dat in het eerste hoofdstuk van de Bijbel al voorzegd wordt hoe het met de satan en deze satanisten zal aflopen. Ik zou niet graag in hun schoenen staan. Ze gaan nu nog even te keer als briesende leeuwen omdat ze zelf weten dat hun tijd maar heel kort is.
  We kunnen beter aandacht schenken aan die geweldige tijd die gaat komen als deze duistere machten gebonden/ vernietigd zullen zijn. Dat is mijn uitzicht.

 6. Je moet weten dat het al lang kan namelijk, want als ze ons iets voorschotelen is dat pas nadat het al volledig is ontwikkeld en al jaren in gebruik is.

  En verder geen idee hoe het zal verlopen, het gros waaronder ook zelfverklaarde wakkeren trappen nog overal in. Zie de reacties bij het artikel over de zogenaamde steekpartij, het roept precies dat op wat ze willen en dat is onenigheid en verdeling om zodoende chaos te creëren.

  Van daaruit kunnen ze dan de boel lekker dichttimmeren en de deur van gevang sluiten…

 7. De gifspuit vax is een onderdeel van die plannen. Het vernietigt de koppeling van de mens met de levenskracht, of de ‘goddelijke kracht’ – wat je het noemen wilt. Niemand wil dat zien of het er over hebben. Dus de trein raast door. En zo draait de Aarde verder, maar geen enkele domme lul zoals Harari of wie dan ook, kan God tegenhouden of de Aarde totaal vernielen. Die bestaat al eeuwen, en er zal wel weer een nieuwe creatuur ontstaan. Het onkruid en andere vegetatie kwam ook weer snel tevoorschijn na het drama met Chernobyl. Ze blijven maar experimenteren, die egoïstische parasieten, en het goyim hobbelt tevreden met ze mee. What can you do…

 8. Hier hoor je Den Haag niet over ;

  Ook niet over het over het in de lucht vliegen van belasting geld aan het in flarden schieten van kanonnen in Oekraïne met 400.000 slachtoffers.

  Dit zo even opgelost …

  In het sprookje van Doornroosje
  sliep zij 💯 jaar.

 9. ´Het kweken van menselijke baby’s vanuit nul in een laboratorium zou binnen slechts vijf jaar mogelijk kunnen zijn dankzij een nieuwe doorbraak.

  Door het WEF gefinancierde onderzoekers in Japan staan nu op het punt om in het lab menselijke eicellen en sperma uit het niets te kunnen kweken´

  Dream on..

  • Klopt. Net als in WO2 worden de sterkste en slimste mensen gebruikt als bronnen voor hun kweek.
   Men zal altijd eicel en zaadcel nodig hebben im voort te planten.

 10. ´In deze aflevering legt Pieter Borger uit waarom volgens hem evolutietheorie in strijd is met de modernste inzichten in vooral de genomica.

  Pieter Borger is moleculair bioloog en raakte ervan overtuigd dat organismen niet zijn ontstaan uit evolutie, maar dat ze zijn ontworpen. Naarmate hij meer inzicht kreeg in de complexiteit van biologisch leven op vooral moleculair en genomische niveau werd hem duidelijk dat toevallige mutaties en natuurlijk selectie de werkelijkheid niet kunnen verklaren.

  Samen met Patrick Savalle bespreekt hij ook hoe in wetenschap pas sinds kort ook informatie wordt erkend als fundamentele grootheid, naast energie en materie. Juist in dit informatiedomein liggen de aanwijzingen voor intelligent design.´

  Is evolutietheorie nog houdbaar? – Patrick Savalle en Pieter Borger
  https://www.youtube.com/watch?v=0SJKtOvBUn4

 11. Dit is een schaamteloze machtsgreep door ongekozen elites?
  er kan geen machtsgreep zijn alleen als we het toelaten.
  baby uit een kunstmatige baarmoeder zullen zielloos zijn , dus dat zullen geen mensen zijnmaar lopende zombies.

 12. In de Bijbel staat dat wie het ’teken van het beest’ niet heeft, niet kan kopen of verkopen.
  Dit gaat uitkomen, want de H.Schrift moet vervuld worden.

  Maar er staat nergens iets in de Bijbel over kunstmatige baby-creatie. Daarom hecht ik hier geen geloof aan.
  Ja, er zullen ongetwijfeld plannen hiertoe bestaan, maar die worden nooit realiteit.

 13. WEF zou een mooi geluidstekst ballonnetje kunnen zijn in een stripboek waar iemand zn kont afveegt…WEF!

  WEF is dood man, laatste conferentie was zwaar onderbezocht, en schijnbaar zijn er veel kritische vragen gesteld waarna mensen de zaal verlieten. Daarom is er 0 beeldmateriaal van….dat was de voorlaatste keer wel anders

 14. Ook werd Schwab ineens ongevraagd geinterviewed waarop hij niet wist hoe snel hij zich uit de voeten moest maken. Nu zijn ze ineens niet meer zo happig om op t net hun conferenties breed uit en toe te lichten.

  Frontnieuws: tekstblok verwijderd.
  Geen oproepen tot geweld.

 15. Arme proefcloontjes. Geen vader geen moeder, geen achtergrond of familie.
  Wie gaat voor hen zorgen als het misgaat? Wat is de schade en hoeveel pijn op de lange termijn? Denk dat het een fiasco wordt. De enige veilige plek om te groeien is in de baarmoeder van een gezonde vrouw die lacht, praat, zingt, loopt en beweegt en als vanzelf de feutus voedt bij het geluid van een warm kloppend hart. Dat is het onovertrefbare vd vrouw en dit pakt niemand haar af.
  Zo!!

 16. Theoretisch is alles mogelijk en zolang het originele materie maar aanwezig is, is het mogelijk. Maar als dat originele materie ophoudt te bestaan, dan over en uit met de kunstmatige replica. Net als met de GMO gewassen, die zich zelf niet meer kunnen voortplanten. Je zult dan constant met originele planten zaden telkens moeten aanpassen. Dit geldt dan ook voor levende dieren.

  Maar de nu de zelf beschouwde machthebbers kunnen dan ook niet meer zelf overleven,met incest is om een gegeven moment ook niet meer in staat om gezonde nageslacht te produceren.

  Wat de WEF wil bereiken is dat de mens 2.0 een kolonie dier wordt, dat vanuit 1 centraal punt alle mensen controleert. Nu is de mens 1.0 nog een autonoom dier. Macht over een ander willen hebben komt voort uit het feit, dat die andere angstig is en weinig zelfvertrouwen heeft. Omdat te kunnen verdoezelen voor de buitenwereld gedragen zij zich exact andersom.

  De medische wetenschap noemen deze mensen, die zich zo gedragen de ziekte van Borderline hebben. Dit zijn vaak de narcisten onder ons, die werkelijk denken, dat zij in alles beter zijn en daarom het recht hebben om over de rest te mogen heersen.

  Maar wie zijn al die Frankenstein doktoren, die willens en wetens alle natuurlijke processen willen nabootsen door alles kunstmatig te willen manipuleren. Dat is gewoon sabotage van het leven zelf.

 17. Ten eerste mocht die swabb zich op straat bewegen roepen de moeders accuut de kinderen naar binnen .
  Wat een gribus smoelwerk .
  Quote”Harari kon het niet laten om ons eraan te herinneren dat slechts een paar van de huidige miljarden inwoners van de aarde het geluk zullen hebben om de grote ontvolking te overleven.”
  Geluk ??
  Mafketel 🙂
  Alsof het leven zo een zaligmakend gebeuren is ..
  Ben ik ff blij dat ik sterfelijk ben . .
  Fase 1 Verder kijken dan de grenzen van je eigen bestaan . kost wat heb je wat .🤣
  Fase 2 Cultiveren van de kracht die in een ieder aanwezig is .
  Heb ik geen betweters voor nodig .
  Het sterft van de selfmade goeroes .
  Er zijn miljarden en miljarden mensen op doortocht geweest op deze kloot .
  Gaat zo’n daas even de verlosser uithangen .
  De weg van de kunstmatige pods is uiteraard het ultime rommellen in de genen en denen .
  Daar hoef ik voor de reguurders niet uit teweiden .
  Vroeger een werkje gelezen van experimenten met kinderen beknopt…. een kind op een stalen plaat .
  Mooie roos of iets aantrekkelijks kind grijpt er naar, stroom op de plaat . De beknopte cloe was zo kinderen voor ondergronds werk te gebruiken .. in rioolen bijv.
  Stom boekje maar toen al bezig .
  Cloe dat hele topic met die eentandige druipkop is een onzinnige denktrant .
  De bezieling van het zijn , mijn honden zijn duidelijk bezield ik zie het aan ze alles om ons heen is bezield , de bomen de planten alles. Uiteindelijk zijn wij in eerste instantie de hoeders van deze planeet geweest (hadden moeten zijn nog steeds) Zo’n dwaas als claus s . en aanverwante zullen nimmer hun pad naar duisternis volvoeren. De kabouters van XTINCTION REBELLION zijn een stlel aandachtsgeile halve zolen . Ik kan niet anders dan lijdzaam toekijken vanuit het bos , je zult mij nimmer op de openplek tegen komen . Totaal geen behoefte aan aandacht . Laat de grote zuivering beginnen . En P.s dat christelijke geneuzel dat ik de erfzonde heb kan die groep ookin hun togus steken.. Altijd al wars geweest van ga met mij mee ik weet de weg .!

 18. Zijt niet bevreesd, want dat wat de mens op een onnatuurlijke wijze voortbrengt, zal niet levensvatbaar zijn.
  Niets en niemand staat boven Onze Lieve Heer en de natuur.
  De idioten, de dwazen, de krankzinnigen van het WEF wanen zich in theorie gelijk of zelfs boven God, maar vergeten dat de praktijk gelukkig toch iets anders in elkaar steekt.
  De “macht” van de mens stopt bij de grens van het zichtbare naar het onzichtbare.
  Er is niemand die de celdifferentiatie kan verklaren zoals bijv. een bevruchte eicel, waarom die na een x-aantal delingen de ene cel zich gaat vormen naar bijv. een spiercel, zenuwcel, huidcel, hersencel, maar ook niet hoe en waarom het proces in (logische) opeenvolgende stappen en fases plaatsvindt.
  Zelfs het laten ontdooien van ingevroren eicellen leidt vaak tot zeer veel mislukkingen, omdat tijdens het ontdooiingsproces er binnen in de eicellen zich kristallen ontwikkelen die de eicel onbruikbaar maken.

  • Reneetje juni 9, 2023 at 20:28
   “Er is niemand die de celdifferentiatie kan verklaren zoals bijv. een bevruchte eicel, waarom die na een x-aantal delingen de ene cel zich gaat vormen naar bijv. een spiercel, zenuwcel, huidcel, hersencel, maar ook niet hoe en waarom het proces in (logische) opeenvolgende stappen en fases plaatsvindt.”

   Precies! Zonder die ‘levenskracht’ waar ik het steeds over heb, zonder die bezieling, gebeurt er niks met de materie. En Gates of Hell is dus ook bezig met het slopen van de bezielende levenskracht rondom de Aarde. Alles moet kapot gemaakt worden. Dit is op de planning voor 2030. De gifspuit dient er ook voor om intern de bezieling te voorkomen.

  • En de film de Body Snatchers naar het boek van Jack Finney. Enkele malen verfilmd 1956, 1978, 1993. Hier gaat het over het overnemen van het lichaam van de mensen. Zeer spannende film toentertijd, maar hier moest ik aan denken met die laboratorium baby’s.
   Ik las ergens dat deze baby’s zielloos zullen zijn. De knuppel even in het hoenderhok gooiend: dat is maar de vraag, want zover ik begreep kan de ziel ook pas later in het lichaam komen. Ook hier weer: de tijd zal het leren.
   Afgezien van het feit of het werkelijkheid gaat worden omdat de wereld mogelijk dan anders in elkaar steekt.

   • Bezieling en ook exact de specifieke bezieling voor haar kind , kan alleen door het lichaam van een vrouw, uit de ether geleid worden, tot in de baby in haar buik. De eeuwige bezieling = eeuwig bewustzijn = zeer hoog frequente energie. Zoals de energie vd bron, het alwetendeVeld universele veld van wijsheid. Dat zijn wij eeuwig, en hebben slechts, steeds een vergankelijk lichaam gedurende een menselijke ervaring, een mensenleven op een duaal kwantumveld, tot voor kort. Het maakt het heel duidelijk waarom de moderne ‘Wetenschap’ zich zo enorm bezighoudt met kunstmatige baarmoeders —> broedmachines vanaf fase 1 morula blastula en zo verder, tot baby ready to be born… een zielloos organisch slaafje , robotje …thats the big dream van het laag allooiweb ( het laag frequente quantum waar de hoge frequentie van bewustzijn , van ‘het weten’ ontbreekt . Zien er verraderlijk net zo uit als wij maar zijn zonder de hoge frequenties van het weten en zonder weten is geen ‘geweten’ . Dat is merkbaar aan alle natte dromen van dat wereldwijde laag allooiweb who = nwo en bilderberg en wef lebbers zijn de usefull idiots ( jargon) om hun natte dromen in the MakeBeliefShow te brengen , wederom onder het mom van een goed doel. Klimaat energie migratie energiecrisis inclusiviteit de lbgth-Hutsefluts Agenda en blaa blaa . Daarnaast is die hoog frequente energie die wij eeuwig ZIJN , de enige die kan manifesteren , LAAG FREQUENT KAN ALLEEN MAAR CREEREN EN NADA NOPPES MANIFESTEREN , ZELFS ZICHZELF NIET , VANDAAR DAT ZE ALTIHD ZORGEN VOOR VEEL AANDACHT EN ENORM VEEL TANYE BELANGRIJK GEDRAG VERTONEN , OM AANDACHT TE TREKKEN …. Onze specifieke bezieling ,is wel die hoog frequente energie en kan ons als mens incl een gezond lijf dus manifesteren. De bezieling van het AlwetendeVeld afkomstig en door deze bron uniek samengesteld, voor iedere menselijke ervaring afzonderlijk, vandaar dat wij, qua verpakking , eerst minimaal zeven jaar ongestoord , in onze bezieling moeten kunnen marineren .., al onze cellen tot op microniveau raken dan doortrokken van het hoog bewustzijn en van de manifestatie power—>= heling = immuniteit —> onze bezieling = ons immuunsysteem . Er bestaat geen apart immuunsyteem zoals er in de wereld vd gezindheid over wordt gesproken. Alle wetenschap komt voort uit dat laag allooiweb waar bij uitstek de hoge frequentie van het weten ten ene male ontbreekt —> let this sink in en je begrijpt —> de MakeBeliefShow waarin wij zijn, kent alleen maar $ettled $cience ! Alle wetenschap wordt gestuurd geregeld bekostigd en gepland vanuit het laag allooiweb wereldwijd . Moeder , de vrouw wordt al sinds dit duale kwabtumveld opgejaagd omdat zij het WETEN, het leven doorgeeft.., dat gaat dus over die bezieking uit de ether kunnen ‘plukken’ en tot in haar buik tot in haar baby .., dus nee bezieking kan er later niet meer in komen . Zoals ook geen enkel mensenkind uit een nachne of uit een man geboren ooit bezield kan zijn !

 19. Wat een idioterie…… wat een waanzin……wat een ijdelheid van Harari…… hij wil als God zijn hij wil voor God spelen.
  Hij zal het blijven proberen maar het zal hem niet lukken.

  ALHOEWEL…….
  Vele jaren geleden moest mijn zoon op de middelbare school een werkstuk maken over de toekomst,
  We hebben samen zitten fantaseren over computers en hulpmiddelen die het huishouden , verwarming en mobiliteit zouden kunnen veranderen en gemakkelijke zouden kunnen maken.Op afstand de verwarming hoger, het licht met sensoren…… enz enz enz allerlei gekke dingen verzonnen we…….
  Vrijwel alle idioterie die we toen verzonnen en vreselijk om moesten lachen is uitgekomen.
  Tot electrische auto’s toe……zelfs drones die op driehoog achter een pizza bezorgde stonden met hun vele toepassingen op ons lijstje………. De techniek staat voor niets….. wat toen een utopie was is nu realiteit.
  ONGELOOFLIJK MAAR WAAR.

  En wie weet…. Misschien zitten …….. over 7 jaar 2030 zegt Harari ……..een pasgevormd stel dat kunnen mannen mannen vrouwen en weet ik welke gender verzinsels er allemaal zijn, samen op de bank met een catalogus hun toekomstige kind te fabriceren. Eerst met een catalogus om het daarna in te voeren in de Grote mens computer…….. de scheppings machine……
  Misschien maken ze ruzie over het intellect, of over de kleur haar, of de lichaamslengte van het toekomstige product. Enne jaaaaa dat wordt een probleem….. het geslacht……. Wat moet het worden…….. willen deze lieden op de bank de mogelijkheid aan het product geven dat het zich nog verder kan repliceren…… of gaan ze die mogelijkheid uitsluiten…..
  De bloedgroep en de spiermassa voor de toekomstige sporten die het product moet gaan doen, worden natuurlijk ook besproken……. En ja zullen we dit product maar meteen bij het samenstellen een covid bescherming geven❓❓❓
  Wordt dit de wereld van Harari…….
  HIJ TART DE SCHEPPER, EN DIE ZAL MET HEM AFREKENEN. ‼️

  • Anna, het doet me denken aan Chriet Titulaar die al dit soort zaken al benoemde en het ook had over het huis van de toekomst met alle domotica erin. Dingen die je nu ziet komen/gebeuren en je via apps je hele huis kunt besturen. Ja en al die apps zijn dus slim. En kunnen dus ook de mensen in dat huis volgen bij alles wat ze doen.
   Wat wist die man van de dingen toentertijd?

 20. Alles wat de mens kan bedenken, of kan fantaseren, kan in principe gerealiseerd worden – technische snufjes en fratsels, zoals telephones, wireless, apps, afstandbediening, ruimtevaart, etc. Maar alles wat BEZIELD moet zijn om zelfstandig te kunnen opereren en voortbestaan op deze Aarde, kan niet door de mens gerealiseerd worden, hoe graag de gekken het ook willen doen. Niets is krachtiger dan de scheppende Logos (God, of weet ik wat) en mensen zijn uitvindingen van deze Logos. Daar valt wel mee te rotzooien, met die uitvindingen, zoals dmv de gifspuit, of dmv het slopen van de zenuwbaan rondom de Aarde (het dak van ons huis), maar het kan niet vervangen worden door de parasitaire afwijkingen onder het mensdier die zichzelf God wanen. Ook zij zijn slechts creaturen van de scheppende Logos, en kunnen dus niet tippen aan de scheppende kracht er van. Pure arrogantie, die zonder meer tot enrome schade aan Aarde en bewoners kan leiden, en totaal geen toegevoegde waarde heeft voor het optimale beheer en behoud van deze.

 21. Ongeveer 20 jaar geleden zei ik vaak …..

  Ze gaan naar de maan …….maar mij van mijn chronische pijn afhelpen is onmogelijk.

  Leugens en bedrog zijn realiteit.

 22. Dr. mengeler die Duitse kamparts in wo 2 had als voorkeur om mensen op kweek te zetten en deed proeven met tweelingen om te weten te komen hoe die ontstaan waren in de baarmoeder…. Ook vrouwen die die tweelingen op aarde hadden gezet moesten vreselijke proeven ondegaan om dat te weten te komen Bovenstaande WEF crimineel wil dit nu ook gaan doen dat hij opdracht geeft dat er baby’s gekweekt worden zonder tussenkomst van de natuurlijk bevruchting door een man…. Dus een soort kuntmatige bevruchtting zonder vrouw of man dus op kweek in het lab…. Waarom wil die debiel dat??? Omdat er debielen zijn die zich terbeschikking stellen van mannen en vrouwen die tegen ruime vergoeding dat met zich laten doen Vrouwen willen steeds meer onafhankelijker worden van het mannelijk geslacht en het gebeuren rondom kinderen verwekken…. Omdat steeds meer vrouwen geldelijk niet meer afhankelijk worden van mannen Veel scheidingen zijn nu al gaande en de vrouw wil geen man meer daarna hebben…. Bovenstaande debiel weet dat ook en speelt daar ongemerkt op in…….Het pleiten van het WEF dat vrouwen evenveel moeten verdienen is daar al een voorbode van!!!!!!!!!!

 23. De kleinkinderen van harari en claus worden opgekweekt in een petrischaaltje en dan in een vuilnis zak uitgebroed in een machine nadat ze een sperma en ei cel hebben gemaakt uit wat spuug van claus en snot van hariri.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in