De media herinneren u voortdurend aan de stijgende brandstofprijzen om u van A naar B te brengen, de afschuwelijke kosten van gas en elektriciteit om uw huis te verwarmen en te verlichten, en de chaotische ervaring van reizen naar het buitenland. En dan zijn er nog de doemdenkende weerberichten die om de 30 minuten verschijnen omdat de zon midden in de zomer schijnt, schrijft Expose-news.com.

Hoewel sommige van deze dingen op het eerste gezicht ongelukkige gebeurtenissen lijken die zich willekeurig voordoen, is de waarheid dat ze eigenlijk allemaal opzettelijk gebeuren, en officiële regeringsrapporten naast historische gegevens bewijzen dat.

In de rapporten wordt gesuggereerd dat het allemaal te maken heeft met het bereiken van “nul-koolstof-doelstellingen”. Maar dat is weer een schertsvertoning op zich, dus de echte reden heeft iets te maken met het bevorderen van de vierde industriële revolutie, waarbij u niets meer zult bezitten en daar blijkbaar blij om zult zijn. Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, graag “De Grote Reset” noemt.

In het Verenigd Koninkrijk zijn de kosten om een gemiddelde gezinsauto vol te tanken nu de 100 pond (118 euro) gepasseerd. Het publiek krijgt te horen dat dit komt door de oorlog in Oekraïne en de pogingen om Europa minder afhankelijk te maken van Russische olie. Maar als dit waar zou zijn, hoe verklaart u dit dan?

Ruwe olieprijzen Bron

In augustus 2022 is de prijs van ruwe olie per vat 89,10 dollar, en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK is £1,77 (€2,10).

Maar in juni 2008 was de prijs van ruwe olie per vat $187,04, en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK £1,04p (€1,23) (bron).

Dus zoals de zaken er nu voor staan, is de prijs per vat ruwe olie 52,3% lager dan de prijs in 2008, maar de prijs per liter benzine is 70% hoger dan in 2008.

Ziet u nu hoe u voorgelogen wordt als de regering en de mainstream media u vertellen dat deze stijgende kosten te wijten zijn aan de oorlog in Oekraïne?

De waarheid is dat de stijgende brandstofprijzen om u van A naar B te brengen, de afschuwelijke kosten van gas en elektriciteit om uw huis te verwarmen en te verlichten, en de hype in de mainstream media over de chaotische ervaring van reizen naar het buitenland niet allemaal een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn, maar allemaal met opzet worden gedaan.

Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?

In 2019 heeft de Britse regering opdracht gegeven voor een rapport dat is opgesteld door de Universiteit van Oxford en het Imperial College London. Het rapport, getiteld “Absolute Zero”, verdiept zich in de benodigdheden die nodig zijn om de wettelijke verplichting van nul-uitstoot in 2050 te halen.

In het rapport staat onder meer dat alle luchthavens tussen 2020 en 2029 moeten sluiten, met uitzondering van de luchthavens van Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat de transfers van en naar de luchthaven via de trein gebeuren.

Alle resterende luchthavens moeten dan tussen 2030 en 2049 sluiten, want om de wettelijke verplichting van nuluitstoot in 2050 te halen moet elke burger van het Verenigd Koninkrijk “voor een aanzienlijke periode stoppen met het gebruik van vliegtuigen”.

Bron

In het rapport staat ook dat de ontwikkeling van benzine/dieselvoertuigen moet stoppen. Zoals wij allen weten, heeft de Britse regering reeds bij wet bepaald dat er na 2030 geen benzine/dieselvoertuigen meer mogen worden vervaardigd.

Wat is een betere manier om ervoor te zorgen dat de luchthavens sluiten, en iedereen overschakelt op elektrische voertuigen, dan absolute chaos te veroorzaken als het gaat om reizen naar het buitenland, en de kosten van benzine en diesel kunstmatig op te drijven?

Het International Energy Agency eiste onlangs ook van de regeringen over de hele wereld dat zij het publiek in wezen in “lockdown” te houden om het gebruik van olie te beperken en de “klimaatveranderings”-doelstellingen te halen.

Tegenwoordig treedt het IEA op als beleidsadviseur voor zijn lidstaten, waartoe het VK, de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada behoren, en voor grote opkomende economieën.

In maart 2022 publiceerde het IEA een rapport getiteld “A 10-Point Plan to Cut Oil Use“.

Hier volgt hoe de organisatie het rapport omschreef –

“In het licht van de opkomende wereldwijde energiecrisis veroorzaakt door de Russische invasie van Oekraïne, stelt het 10-puntenplan van het IEA om het gebruik van olie te verminderen 10 maatregelen voor die kunnen worden genomen om de vraag naar olie met onmiddellijke impact te verminderen – en doet het aanbevelingen voor de manier waarop die acties de weg kunnen helpen effenen om de vraag naar olie op langere termijn op een duurzamer pad te brengen.”

En hier is een infographic van hun voorgestelde 10-puntenplan –

Dr. John Coleman: De transhumanistische agenda is Satanisch
Bron

Snelheidsbeperkingen op snelwegen verlagen met ongeveer 10 km per uur; meer thuiswerken; straatveranderingen om lopen en fietsen aan te moedigen; autoloze zondagen in steden en beperkingen op andere dagen; de tarieven voor het openbaar vervoer verlagen; beleid dat meer carpoolen aanmoedigt; het aantal zakenreizen per vliegtuig verminderen.

Klinkt heel erg als een “klimaat”-versie van Covid-19 lockdowns, nietwaar?

Wij stellen voor dat we al midden in een sluipende “klimaat” lockdown zitten en dat het publiek het alleen nog niet doorheeft.

Is het toeval dat vier maanden na het verschijnen van het “Absolute Zero” rapport van 2019 de Britse regering de Coronavirus Act invoerde en een nationale lockdown doorvoerde die de reisindustrie decimeerde? Een snelle doorlezing van het rapport doet zeker vermoeden dat de echte reden voor de lockdowns misschien was, dat de regering zo haar wettelijke verplichting om de uitstoot te verminderen kan nakomen.

Vindt u het niet vreemd dat het Draconische Covid-19 beleid ook zogenaamd het klimaat heeft geholpen en dat nu dezelfde oplossingen worden aangeprezen om de Russische invasie in Oekraïne aan te pakken en de absurde klimaatdoelstellingen te halen?

Deze voorgestelde “oplossingen” voor klimaatverandering, Covid-19, en nu de Russische oorlog zijn allemaal precies hetzelfde – de armen en de middenklasse teisteren met meer beperkingen op reizen, minder vrijheid, en nog meer overgave van macht aan ongekozen regeringsregulatoren.

Het gaat hier niet om uw gezondheid of de gezondheid van de planeet, het gaat om rijkdom en uiteindelijk om controle.

“U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn,” staat in een voorspelling van het Wereld Economisch Forum (“WEF”) die voor het eerst in 2016 werd aangeprezen.

Stelt u zich een wereld voor waarin privé-eigendom grotendeels is afgeschaft en vervangen door “servitisatie”. U bezit geen dingen meer. U betaalt een abonnementsgeld om ze te huren. De maatschappij wordt al in die richting geduwd.

Stelt u zich eens voor dat bijna alles wat u bezit op deze manier zou werken.

U betaalt een abonnementsgeld om het gemeenschappelijke wat dan ook te gebruiken. U hebt geen eigendom. De bedrijven wel, of de Partij. Iedereen betaalt geld, telkens weer, om dezelfde eenheid van productie te gebruiken. De Metaverse van Zuckerberg is praktisch de ultieme uitdrukking van dit rent-seeking fenomeen.

De Onzalige Drie-eenheid van Sociale Controle: Covid, Klimaatverandering en Kritische Rassentheorie

Het is in het belang van de architecten van de haute-finance om ervoor te zorgen dat u altijd non-stop dingen consumeert, zelfs als u ze niet echt nodig hebt.

Daarom worden er, ook al zien wij altijd pratende hoofden ons naderend onheil verkondigen als wij niets aan het milieu doen, voor miljarden dollars aan technische gadgets geproduceerd door sweatshop-arbeiders in China, naar het Westen verscheept op gigantische containerschepen die vervuilende zware stookolie verbranden die de vervuiling van miljoenen personenauto’s veroorzaakt, geconsumeerd omwille van de ijdelheid, en dan na een paar jaar op de vuilnisbelt gegooid, samen met alle andere twee jaar oude smartphones en laptops en tablets.

Dit model werkte een tijdje, maar het had een fatale fout. De mensen financierden hun consumptie door enorme, onhoudbare schulden aan te gaan. Deze schuldenbubbels spatten altijd uiteen.

Hoe bouwt u dus een financieel metastabiele samenleving op, waarin de mensen altijd voor dingen betalen? Eenvoudig! U maakt het onmogelijk voor de gemiddelde mens om rijkdom te vergaren, door het bezit van onroerend goed te vervangen door een abonnementsmodel en door het spaargeld van de mensen te laten verlopen.

De media herinneren u voortdurend aan de torenhoge brandstofkosten om u van A naar B te brengen, de afschuwelijke kosten van gas en elektriciteit om uw huis te verwarmen en te verlichten, en de chaotische ervaring die gepaard gaat met reizen naar het buitenland.

Hoewel dit op het eerste gezicht ongelukkige gebeurtenissen lijken die zich willekeurig voordoen, is de waarheid dat zij eigenlijk allemaal opzettelijk gebeuren, en officiële regeringsrapporten en historische gegevens bewijzen dit.

De rapporten suggereren dat het allemaal te maken heeft met het bereiken van de “nul-koolstof-doelstellingen”. Maar dat is een andere schertsvertoning op zich, het gaat allemaal om het bevorderen van de vierde industriële revolutie, waarbij u niets meer zult bezitten en daar blijkbaar blij om zult zijn. Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, graag “De Grote Reset” noemt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van “verward” naar “chaotisch”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, erger dan Trudeau”
Volgend artikelTranshumanistische utopie dichter bij realisatie: transistors ter grootte van een virus die in cellen kunnen circuleren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

33 REACTIES

 1. Autoloze zondagen ´ook zodat er meer ruimte komt´ voor brood en spelen voor het volk. De volgende stap is dat de zondagen – en zoals het Vaticaan en diens satanisch ingestelde partners graag willen – dé dag wordt om te aanbidden. Het Beest wel te verstaan.

 2. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Reactie verwijderd.
   FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Beste Mensen

   Ralf
   Dat heet Diefstal gepleegd op de mede Wezens genaamd Dier Mensen

   En dat mag
   Daar is niks slechts mee
   Immers de Dieren genaamd Mensen laten het toe
   Dus waarom ook niet

   Als mensen alle Burgers van de wereld kon samen bundelen
   Tot een eenheid tegen de door de mensen Zelf in het leven geroepen reeds Antieke oude Elite Machthebbers
   Wat kennelijk niet mogelijk is ????
   Dan zou het roer om gegooid kunnen worden
   Weg met WEF , WHO , NAVO , NATO , NASA , MOSSAD , FBI , CIA , EU en ga zo maar door

   Allemaal oud en versleten daardoor Corrupt
   Nieuwe maken en niet meer zoveel vertakkingen afdelingen

   Alles onder brengen onder Maximaal 10 nieuwe Namen met enig en alenig nieuwe mensen die tegen het minimale vergoeding Alle Wezens
   Let op
   Alle Wezens inclusief de Dieren genaamd Mensen willen dienen

   Dus alle Antieke Oude in de Prullebak gooien met pensioen sturen
   Zoals Fausi Soros Santos Schwartz Bill Melinda Ellon Jeff enzovoorts
   1% zijn Misdadigers van de Wereld bevolking beste mensen
   Die gooien roet in het eten

   Eerst Alles van hun ontnemen
   Echt alles

   Vervolgens geven eten drinken slaapplaats kleding
   Basta
   Meer hebben die echt niet nodig

   Waarom bezitten die momenteel zoveel ??
   En willen die steeds meer en meer ??

   Doordat die zijn door gedraaid in Gierigheid
   Hebzucht Verafgunsten verlangende naar nog meer Macht

   Als hun niet in staat zijn om aan dezen gehoor te geven
   In het gevang met Hun allen

   En niet vergeten
   Geen geneukerij meer voor minimaal 5 jaren
   Dit geld alleen voor de dieren genaamd Mensen dus DuivelGods of anders gezegd GodDuivels Aanhang
   Daarna evalueren
   Hoe verder te gaan op dit laatste gebied

   Dank U

  • Doe een paard. Net als vroeger. Kost geen benzine.
   Kost alleen hoefsmid en ijzers, medicijnen, paardentandarts, veearts, voer, onderdak, verschillende weides, een hek en heining en heiningpalen, water, hooi, stro of zaagsel, een auto en een trailer, oppas en verzorger als je dat niet zelf doet. En leidsels en een bit en stijgbeugels al kan je ook zonder, als je echt paardrijden kunt. Dan omzeilen we Shell voortaan.

 3. Beste Mensen

  Vervolgens gaan die Hondjes pRutsers likkers genaamd de Blauwbloez Broeken U niet meer met Rust laten

  Toi Toi Toi

  Dank U

 4. ” “Absolute Zero”, verdiept zich in de benodigdheden die nodig zijn om de wettelijke verplichting van nul-uitstoot in 2050 te halen.”

  Vanuit mijn rechtenstudie vel jaren geleden:
  Een wet bestaat slechts bij erkenning door de massa.
  Dit was destijds n.a.v de wbeaa (een wet die werkgevers verplichtte de nationaliteiten van hun ouders vast te leggen. Bij de criminele sector waar ik destijds werkte was ik overigens de enige weigeraar, naar landelijk kon deze idioterie niet lukken door simpelweg te grote weigering. Als mensen nu maar, al is het onbewust op op andere redenen gebaseerd massaal weigeren. Maar ja, destijds werden we op sleutelposities ook nog niet gewezen op het belang van een studie sociale psychologie)

 5. Trap de linksen eruit en vervolg ze wegens hoogverraad.

  Stop export naar DE en Italie van gas.

  Dan: biedt namens het volk excuses aan aan Rusland, betaal gas in roebels en laat brussel doodvallen.

 6. We kunnen ook gewoon overschakelen op zero energie, dat onbeperkt is en altijd aanwezig. Dan behoeft je vervoersmiddel nooit meer bij te tanken of op te laden. Met die zelfde techniek kunnen we onze verlichting en onze huizen mee verwarmen of te koelen. De aanschaf is eenmalig en dat systeem gaat honderden jaren mee. Het is eigenlijk weer terug naar de basis om de kunstmatige synthetische stoffen en katoen af te schaffen, deze zijn super slecht voor het milieu en hebben een korte levensduur. Door weer canvas en linnen te gaan gebruiken. Deze kledingstoffen zijn puur natuur en erg duurzaam en bovendien milieu vriendelijk afbreekbaar.

  Tevens kan van canvas materiaal gemaakt worden dat 10x zo sterk is als staal. Dit materiaal kan dan ook alle staal constructies vervangen. Zo stoppen we met de olie, gas en steenkool en ijzererts te mijnen. Met canvas kunnen we ook touw en papier maken, wat ook nog een betere kwaliteit heeft. Dan behoeven we geen (oer)bossen meer te kappen voor biobrandstof en huizenbouw en de papier en verpakkingsindustrie. Geen chemisch afval produceren wat zonnepanelen zijn als ze afgedankt zijn, net als de molenwieken van de windmolens. Alle smeermiddelen, oliën, verven en cotingen kunnen ook van het canvas gemaakt worden, tevens ook medicijnen waar de mens, dier en planten van genezen i.p.v. symptoombestrijding. Dus dan kunnen de farmaceuten industrie ook afgeschaft worden. Deze verbruiken nu enorm veel gas en olie voor hun producten. Tevens kunnen dan ook de grote chemische fabrieken gesloten worden, die nu de grootste gas en olie verslinden en tevens voor de grootste milieurampen zorgen, zoals de plastic soep op de oceanen en de enorme plastic afval bergen zorgen op onze vuilstortplaatsen. Bij de vuilverbrandingsovens voor chemische luchtverontreinigingen e.d.

  Kortom de wereld kan op een milieu vriendelijke manier gemaakt worden als wij willen, maar de huidige machthebbers hebben juist deze manier van leven op de aarde bewust vernietigd. Omdat zij met hun vervuilende industrieën meer geld konden verdienen aan hun waardeloze rotzooi, die niet alleen maar zeer beperkt mee gaan en zeer slecht voor mens, dier en planten zijn. Zij hebben de aarde gesloopt puur uit hun hebzucht en vervolgens ons daarvoor beschuldigen en zo de totale controle over ons willen. Zodat we nog steeds met hun waardeloze rotzooi, wat maar beperkt mee gaat moeten gaan leasen. Omdat met dat systeem meer geld oplevert voor hen, dan dat zij het aan jouw verkopen. Laat ze kapot vallen, met hun hebzuchtige grootheidswaanzin. Laat je niet chanteren door die sociopaten en psychopaten, die enkel en alleen aan hun zelf denken en de rest kan kapot vallen is het motto van hun.

  Stel je zelf de vraag van waarom mag jij geen bezit hebben, maar zij wel? Daar staten bedrijven zijn, maar bedrijven hebben eigenaars. Wie zijn die eigenaars, die met zelf bedachte regeltjes zich zelf willen verrijken ten kosten van andere. Dat verpakken ze in mooie termen voor het publiek. Maar dat noemen we ook valsheid in geschriften, pure fraude op oplichting, slavenarbeid, list en bedrog, e.d.

  Vergeet niet dat de regeringen, NATO WEF, VN, EU niets anders zijn dan private bedrijven, die eigenlijk geen bevoegdheden hebben over de levende mensen. Hun macht komt doordat wij die vrijwillig aan hen geven, maar daar hebben zij geen enkel recht op. Net als elke verplichting niet eenzijdig opgelegd kan worden, door wie dan ook. Onthoudt dat goed in je achterhoofd, het kan je nog helpen in de toekomst

 7. @Rommel: De laatste 3 paragrafen zijn dezelfde als de eerste 3. Ik begrijp dat herhaling het beklijven bevorderd, maar ik denk dat het in dit geval niet de bedoeling is.

 8. In Hongarije mag je met de auto maar 20 liter tanken dan stopt de pomp vanzelf. Daar zeggen ze dat er tekort is aan brandstof 😂🤦🏽‍♀️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in