© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Het World Economic Forum heeft verklaard dat al het reizen in de nabije toekomst sterk zal worden beperkt door de hoeveelheid persoonlijke koolstofrechten die een persoon heeft.

Volgens een verslag van Intrepid Travel en The Future Labs Institute zal de meerderheid van de menselijke bevolking niet meer mogen reizen om de planeet te behoeden voor “global boiling,” schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Bombthrower.com doet verslag: Uit het rapport:

Koolstofpaspoorten

Een persoonlijke CO2-emissielimiet zal het nieuwe normaal worden naarmate het beleid en de waarden van mensen een tijdperk van grote verandering inluiden.

Zoals blijkt uit een wereldwijde hausse in het toerisme, is de frequentie waarmee we kunnen vliegen weer schijnbaar onbeperkt.

Als ons geweten en budget het toelaten, voelen we ons vrij om van de ene plaats naar de andere te vliegen. Maar dit zal veranderen. Op onze huidige koers kunnen we een terugslag verwachten tegen de frequentie waarmee individuen kunnen reizen, met koolstofpaspoorten die het toeristische landschap zullen veranderen,” zegt Raymond [Martin Raymond, medeoprichter van Future Laboratories].

Persoonlijke CO2-rechten zouden kunnen helpen om de CO2-uitstoot te beperken en de totale voetafdruk van reizen te verkleinen.

Deze rechten zullen zich manifesteren als paspoorten die mensen dwingen hun koolstofuitstoot te rantsoeneren in lijn met het wereldwijde koolstofbudget, dat 750 miljard ton bedraagt tot 2050.

Tegen 2040 kunnen we verwachten dat er beperkingen worden opgelegd aan de hoeveelheid reizen die elk jaar is toegestaan.

Deskundigen suggereren dat individuen momenteel hun koolstofuitstoot zouden moeten beperken tot 2,3 ton per jaar – het equivalent van een retourtje Rio de Janeiro, Brazilië, naar Riyad, Saoedi-Arabië. De gemiddelde koolstofvoetafdruk in de VS is echter 16 ton per persoon per jaar, 15 ton in Australië en 11,7 ton in het Verenigd Koninkrijk. Dit staat in schril contrast met waar we ons in de toekomst zouden kunnen bevinden, met reizigers die in 2040 gedwongen worden af te zien van de horizonverruimende ervaringen die de toeristen van vandaag zo graag willen meemaken.

Voor alle praktische doeleinden zal je koolstofuitstoot overeenkomen met je energieverbruik, op een relatief smalle band van efficiëntie na (tenzij we een doorbraak hebben op het gebied van schone energie, en de enige levensvatbare energiebron die we hebben, kernenergie, wordt door de klimaatcultus niet als schone energie beschouwd).

  Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit

Anders gezegd: Je levensstandaard is je energieverbruik. Het energieverbruik van een samenleving verminderen is hetzelfde als de levensstandaard verminderen.

Laten we met dit in gedachten eens kijken naar de cijfers die worden genoemd in het rapport Sustainable Future for Travel:

“Deskundigen suggereren dat individuen op dit moment hun koolstofuitstoot zouden moeten beperken tot 2,3 ton per jaar.”

De tabel hieronder laat precies zien hoeveel de levensstandaard van de inwoners van elk land zal moeten dalen om te voldoen aan het aanbevolen koolstofquotum dat is vastgesteld door niet-gekozen deskundigen. Dit is het niveau van “degrowth” dat nodig zal zijn om te voldoen aan de doelstellingen van klimaatalarmisten die zich baseren op niet-verifieerbare vooronderstellingen, arbitraire computermodellen en die opzettelijk tegengestelde gegevens negeren en onderdrukken.

Hoe serieus nemen onze leiders en beleidsmakers het om de levensstandaard van de burgers met meer dan 85% te verlagen?

Hier is de Canadese minister van Milieu Steven Guilbeault, die nogal luchthartig bevestigt dat de regering het gebruik van aardgas zal beperken om klimaatverandering tegen te gaan:

Verslaggever: Er komen beperkingen op de hoeveelheid aardgas die men in de winter mag gebruiken?

Guilbeault: Ja, absoluut, zo ziet de strijd tegen klimaatverandering eruit.

Volledige clip:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

“Doconomy”, een koolstof-kredietkaart die gebruikers traceert en hun uitgaven kan blokkerenVolg Frontnieuws op Telegram

  De zon bepaalt het klimaat op aarde, niet kooldioxide

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa is afgeschreven
Volgend artikelDe nepperds zullen worden onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. Meer dan de helft van de koolstof wordt door de 1% rijksten de lucht ingeblazen. Dat maakt een eerste koolstofverlaging toch gemakkelijk? Toch voor ons, de 99%?

  • Morgen wordt in Dubai een VN TOP COB28 gehouden waarbij 70.000!!!! Van die lui heenvliegen en vast niet met een lijnvliegtuig maar allemaal met privé jets en ongevaccineerde piloten natuurlijk. Incl. een afvaardiging usless eaters van Nederland waar je U Tegen zegt om te praten over co2. Ja Ja!!
   Die 70.000 is al een verdubbeling met COB 27 waar toen 30.000 heen vlogen.

   • Wat is er mis met een ongevaccineerde piloot?

    Die piloot had tenminste zijn hersens nog bijelkaar!

    Dat kun je van de rest van die prikdebielen niet zeggen!

    • Die weigert nl niet om deze lui te verplaasen onder het mom van; het is mijn werk.
     Als ze allemaal weigeren moeten deze globalisten gewoon thuis blijven..
     Snappie

  • De drukte om een toename in de lucht van .04% naar .05% over 30 jaren. 🫣 Men Creëert een vacuüm door regelgeving en verdient zich wederom een slag in de rondte met CO2 certificaten net als bij de COVID spuitjes. WHO else??😉 The Rockefellers❗️ https://www.therockefeller-sct.com/
   Deze Rob stuurt de landen organisaties aan en betrekt overheden en grote bedrijven bij het project zodat het geld weer via de US ‘besteed’ kan worden aan climate control. Totaal onzinnig circus❗️🌲

 2. Ze zijn helemaal verrukt over koolstof

  Zo ziet grafeenoxide eruit op moleculair niveau. Het is een enkele laag koolstofatomen gerangschikt in een twee dimensie een honingraatrooster. Elke honingraat bestaat uit 6 koolstofatomen die een zeshoek vormen (66-zijdige veelhoek). Koolstof is de nummer 6 in het periodiek systeem omdat het 6 protonen, 6 neutronen en 6 elektronen heeft.

  https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F89%2F10%2F5b%2F89105b80f73f69b1fbd1b44dd59f7c6c.jpg&f=1&nofb=1&ipt=baecc855e476cbb5bb0ffec3a2237fd481a1d3955e505ca7e35c4bb646284a04&ipo=images

 3. oei oei en ik wou nog met mijn vlaggetje gaan waaien en zingen “welkom in ons heerlijk landje” voor al die ongelooflijke chirurger tandartsen advokaten en andere hoog opgeleiden…want die kunnen door die zwerm koolstof die hier nu rondhangt ons niet meer vinden ach ach wat een toestand ook weer. Ga nu stilletjes huilen van al dat onrecht

 4. Het grote probleem in die hele situatie is dat die koolstofcertificaten VERHANDELBAAR zijn.
  dat betekend dus dat de rijken hun afdruk kunnen vergroten ten koste van de armere mens en aangezien die rijke al ruim de helft meer koolstof uitstoot t.o.v een gewone burger mogen ze nog meer gaan vervuilen!
  Het zou zo moeten zijn: Ieder zijn budget, oké, (even meespelen,) maar als het op is dan is het op, heb je over dan vervalt het gewoon. Ieder jaar een nieuwe berekening want als resultaat moet de koolstof uitstoot toch verminderen dus kan dat budget stijgen, maar ls alles hetzelfde blijft dan helpt die afdruk bepaling ook niet maar dan is het te laat om er achter te komen dat men bedonderd is, maar waarschijnlijk ook te laat voor dat kleine restantje mens wat al die onzin kan overleven.
  Geen CO2 = geen plantengroei, geen stikstof = geen mest voor de planten = resultaat een woestijnachtige wereld waar al het water verdampt (planten en bomen houden vocht vast en zorgt ervoor dat de grond niet uitdroogt) en zich een gigantisch wolkendek vormt dat zorgt dat zonlicht de aarde niet meer bereikt dus men krijgt seizoenen die voor de helft van het jaar constant hete regen hebben en voor de andere helft constant vorst en ijs.
  Dat is dus pas de vernietiging van de aarde die wij nu kennen, vanuit de ruimte gezien die prachtige blauwe bol met witte slierten.
  Dat wordt dan een bol als Venus: een grijze massa zonder leven.

  • De grootste hypocrieten zitte in het WEF,WHO,den Haag kijk maar die mietje van D66 Jetten boy vliegt zich een ongeluk en dan ook die bolle van Oranje met onze belastinggeld🖕💉

  • Matt er zijn genoeg man-pads in omloop om daar ook een x een stokje voor te steken.Leren ze het vanzelf wel af.
   Protesten lachen ze om,zie XR,de zeloten.
   Als er een paar van die prive-jets neergaan,denken ze wel 3 x na.
   de onderdrukten zijn met meer.
   Zie IsraHell.

 5. Dit voorspelde Thierry baudet jaren terug al, was toch een complottheorie, ze komen allemaal 1 voor 1 uit, we gaan naar de kloten en niemand die actie onderneemt

  • De zieke idioten weten dat ze ons uitroeien als hun nul co2 plan slaagt. We moeten ze niet opsluiten, we moeten ze ergens anders huisvesten, op de bodem van de zee bijvoorbeeld.

   • Persoonlijk vind ik een actieve vulkaan een betere oplossing voor deze huisvesting, zitten ze er tenminste warmpjes bij, en heb je geen last van overtollige vervuiling.

 6. Londen – New York eerste vlucht op pure biobrandstof Luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic heeft de Boeing 787 volgetankt met Sustainable Aviation Fuel, SAF, om te laten zien dat milieuvriendelijker vliegen mogelijk is.
  28/11/23

   • @ Djennis november 29, 2023 Bij 14:57,
    Het kerosine wordt enkel bij het opstijgen gebruikt, als het vliegtuig op kruis hoogte is vliegt het zonder een druppel kerosine. Dat wordt angstvallig geheim voor ons gehouden. Vliegtuigen worden met perslucht gestart. Als je technisch analytisch een vliegtuig ontraffelt, kom je er achter dat het onmogelijk is om grote hoeveelheden vloeistof in de vleugels te hebben. Want vloeistof is niet samen persbaar. De vleugels gaan constant op en neer en er is te weinig ruimte in de vleugels om die grote hoeveelheden vloeistof te kunnen bergen. Daar er anders ook het start gewicht te zwaar wordt, om überhaupt te kunnen opstijgen.

    Al dat zogenaamde alternatieve biobrandstof is pure verzinsels. Want plantaardige olie moet dan constant verhit worden om het vloeibaar te houden en de energie waarde veel minder is dan kerosine, stoot ook 3x zoveel CO2 uit. Het is enkel op papier bedacht en een groene stempel opgezet van milieu vriendelijk.

 7. En wij maar beperkt reizen terwijl 48% van de uitstoot uit China en India komt, eens kijken wat de mensen daar moeten in leveren??? zeker weten niks, ze komen niet meer bij van het lachen!!!

  • Mn zusje heeft net 8mnd door Azië gereisd. Afval scheiden? Haha… batterijen en plastic gooien ze daar gewoon de jungle in of ze verbranden het. In Azië woont 50% vd mensheid op 1% van het aardoppervlak en ze hebben geen flauw idee van de krankzinnigheid waarmee wij worden geruïneerd. Azië wordt de nieuwe wereldmacht, wij in Europa gaan alles verliezen. Maar hey… alles wat wij hebben is geroofd uit Azië en de 3de wereld.

   WIJ (de 99,99%) worden ondertussen totaal voor de gek gehouden door de elites (0,01% van de mensheid).

 8. De enige levensvatbare energiebron die we hebben, kernenergie, wordt door de klimaatcultus niet als schone energie beschouwd).Dit is de beste mop die de laatste tijd heb gehoord.Die klaas Zwabberzak heeft hier allemaal niets in te zeggen hij is niet verkozen net als die hele eu geiteneukertop .Weg er mee een betonnen snelbouw aan hun voeten en droppen boven de zee , kunnen ze de vissen wat over het milieu leren.

 9. Wat valt er nog te zeggen?De wereld wordt geregeerd door een bende psychopaten die hun medicatie niet nemen,alleen hun supplement a…..chroom.

 10. Schwab dan toch maar een spuitje geven . Uit zijn lijden helpen voor hij op zeer pijnlijke
  manier word af gemaakt door deze wrede wereld.

 11. Totaal onzinnig verhaal van het WEF aangezien al het leven op aarde Carbon-based is. Ook de bloemetjes en de bijtjes. Zonder Koolstof (Carbon) is er geen leven mogelijk. Ik zou hier natuurlijk een wetenschappelijk verhaal aan vast kunnen praten, maar aangezien de meesten hier de beschikking hebben over internet en het verstandelijk vermogen hebben om van alles en nog wat op zoeken, laat ik dit maar achterwege!! Succes allemaal!!!!

 12. Moeten we binnenkort ook nog een chip laten inplanten die de hoeveelheid scheten registreert en als we over de toegelaten hoeveelheid “gas”gaan we dan extra taks moeten betalen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in