Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat de totale verbranding van Lahaina in Hawaï werd veroorzaakt door door de mens veroorzaakte weer-modificatie, geoengineering genaamd. Wigington zegt dat dit eigenlijk een aanval is met “weer-oorlogsvoering”, schrijft Greg Hunter.

Volgens Wigington gebruikte men klimaatengineering om een “windtunneleffect boven Lahaina” te creëren met windsnelheden tot 160 km per uur om het vuur te oververhitten. Wigington legt uit:

“Dit creëert een blaasbalg-effect en dat verhoogt de temperaturen exponentieel ten opzichte van wat ze anders zouden zijn geweest. Op precies die manier smelten ze al duizenden jaren staal over de hele wereld door lucht toe te voeren. Dat is het blaasbalg-effect. Dit is hetzelfde als een acetyleenbrander. Als u alleen acetyleen verbrandt, hebt u 1500 graden. Als u zuurstof toevoegt, krijgt u 6.000 graden. Mensen houden hier geen rekening mee. Ze hebben geen Directed Energy Weapons (DEW’s) nodig … Er is een 140 pagina’s tellend Amerikaans militair document dat we hebben gevonden en op GeoEngineeringWatch.org hebben geplaatst. Het is getiteld “Wildfires as a Military Weapon” (Wildbranden als militair wapen). Het beschrijft de voorbereiding van oppervlakken … voordat ze beginnen met de oppervlaktevuurstormverbranding. Dat is precies wat we zagen in die regio van Hawaï. We kunnen de ontstekingsbron in Lahaina niet bewijzen, maar wat we wel kunnen zeggen is dat het sjabloon voor deze gebeurtenis niet los kan worden gezien van klimatologische engineering operaties.”

Wigington zegt dat bizarre en dodelijke weersverschijnselen zullen toenemen. Wigington wijst erop dat er miljoenen hectaren in brand staan in het noorden van Canada, terwijl Californië en het westen van de VS zich schrap zetten voor een enorme orkaan vanuit de Stille Oceaan. Het lijkt erop dat iemand Lahaina tot de grond toe afgebrand wilde hebben, hoeveel mensen er ook moesten sterven.

  GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! - U zult niet geloven waarom...

Wigington stelt:

“We hebben de rampenkapitalisten die proberen te profiteren van elke ramp, maar ik zou willen beweren dat er veel, veel meer op het spel staat. Deze mensen weten dat het levensondersteunende systeem van de planeet faalt. Ze kunnen het weten, want zij hebben er mede voor gezorgd dat we op deze donkere plek terecht zijn gekomen. Er zijn veel grotere machten in het spel. Klimaatengineering is een heimelijk wapen omdat ze bevolkingen op de knieën kunnen dwingen zonder dat de bevolking doorheeft dat ze aangevallen worden. Ze brengen bevolkingen in moeilijkheden en dat maakt het makkelijker om ze onder controle te houden… Klimaatengineering is een veel te waardige term. Dit is weer-oorlogsvoering. Wij van GeoEngineeringWatch.org richten ons op het grootste gat in de bodem van de boot. Waar mensen zich ook zorgen over maken, politiek theater of wat voor zorgen ze ook hebben, het maakt allemaal niets uit als we op de huidige koers doorgaan. Ik bedoel, op de zeer korte termijn zal het allemaal niets uitmaken.”

Wigington zegt dat steeds meer mensen zich bewust worden van de nijpende problemen die weer-engineering veroorzaakt. Als er een kritische massa ontwaakt, kunnen er veel levens gered worden en kan op zijn minst een deel van het levensondersteunende systeem van de planeet gered worden.

 “Het is veel gemakkelijker om een miljoen mensen te doden dan om ze onder controle te houden. Vooral de Amerikaanse bevolking is een snel groeiend risico voor de machthebbers. Veel Amerikaanse burgers zijn bewapend en ze zijn niet blij met wat er gaande is. De machthebbers willen niet dat deze burgers met hun spreekwoordelijke hooivorken en fakkels de straat op gaan om hen te zoeken. Dus gaan ze die bevolking zo snel mogelijk verzwakken, controleren en verminderen. Iedereen die dat op dit moment niet kan zien, heeft zijn ogen volledig dicht. Dus natuurlijk gebruiken ze het weer als wapen. Waarom zouden ze ook niet?” zegt Wigington.

  Hoe inefficiënt is Duitse windenergie?

Het 55 minuten durende interview bevat nog veel meer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

De geoengineering KILL SWITCH is voor de hele planeet geactiveerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe slogans van het Westen veranderen, maar het doel om de wereld naar zijn hand te zetten blijft onveranderd – Lavrov
Volgend artikelCordyceps vitale paddenstoel – In China al eeuwenlang gebruikt tegen vele ziekten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • We moeten jagers gaan opjagen… overal waar ze komen en spreken… ze moeten niet meer over straat kunnen lopen zonder dat ze worden aangesproken. We moeten ze niet met geweld aanvallen, we moeten ze overal laten weten dat wij hun verraad doorhebben en ze vragen stellen tot ze van frustratie uit elkaar knallen en hun ware duivelse gezichten laten zien. Deze wezens moeten bang worden om nog in de openbare ruimte rond te lopen, omdat ze weten dat er overal en nergens mensen opduiken die ze vragen waarom ze hun medemensen verraden. We moeten ze overal ter verantwoording roepen! Ze moeten elke dag bang zijn om naar buiten te gaan omdat ze weten dat er overal mensen zijn die hen aanspreken op hun verraad.

    • Onderstaand een prachtig voorbeeld van hoe WIJ moeten gaan opstaan. De burgemeester van Raalte probeerde zijn macht even te laten gelden door te intimideren, maar hij krijgt onmiddellijk een reactie en uiteindelijk glibbert hij als een bange slang weg. Deze wezens moeten elke dag bang zijn om mensen tegen te komen die dondersgoed weten wat er gebeurt en deze ratten aanspreken op hun verraad en ze in de hoek drukken. Dit soort verraders moet elke dag bang zijn om mensen tegen te komen mensen die de waarheid vertellen en zich niet laten intimideren!!!

     https://m.youtube.com/watch?v=GNIn5_f-yMw&pp=ygUeQnVyZ2VtZWVzdGVyIHJhYWx0ZSB2cyBib2VyZW4g

 1. Natuurbranden zijn zo goed als altijd aangestoken.
  Ook de term Wildfire is onzin.
  Als een huis in de brand gaat noemt de brandweer de oorzaak nooit: Wildvuur.
  Bijna altijd is de oorzaak te achterhalen.

 2. “Ze hebben geen Directed Energy Weapons (DEW’s) nodig”…

  En, hoe verklaart mevrouw dan dat de huizen van de meeste Maui bevolking compleet tot op de grond zijn afgefakkeld maar de bomen eromheen nog steeds groen in blad staan..? En waarom zijn dan niet de grote mansions van de bekende satanisten die het eiland proberen over te nemen onbeschadigd gebleven? Of de grote gebouwen van de multinationals niet zijn afgebrand?

  Nog buiten de feiten zoals het afsluiten van het bluswater door de lokale autoriteiten, of het stilzetten van de auto colonnes vluchtende bewoners die probeerden weg te komen voor de naderende vuurstorm… Ze vinden nu allemaal geraamtes in de compleet verteerde autowrakken die idd plassen metaal hebben veroorzaakt, iets wat door een gewone bosbrand nooit zou kunnen worden gedaan!

  Enne, WAAR ZIJN ALLE VERDWENEN KINDEREN GEBLEVEN!??

  • …waarom zijn dan niet de grote mansions = Foutje;-)

   Moet natuurlijk zijn “waarom zijn dan WEL de grote mansions van de bekende satanisten die het eiland proberen over te nemen onbeschadigd gebleven.”

  • Ja Gerard Dat zijn vragen die ik me zelf ook afvraag . Hier klopt iets niet
   En de hondenlul die geen bluswater wou vrijgeven , op een kokend plaat neerzetten .
   Maar wat ik al zei , Er klopt er hier wat niet .
   Dat gelul met een wind die dan zo draait dat de huizen anders affikken dan normaal , Ja gaat er bij mijn niet in

   • DEW is een scalaire-golf-wapen zoals CERN, in de geschriften het zwaard van vuur genoemd, je kan er het weer mee manipuleren en aardbevingen en tsunami’s en wildfires en vulkanen enz.
    Er zit er een in de sahara en als ze die gebruiken hebben wij zo’n 10 dagen later Sahara zand op de auto

 3. Regeringen zijn het grote gevaar voor de mens. Regeringen manipuleren levens van mensen middels chemtrails weersbeinvloeding en natuurrampen. De wereld wordt bestuurd door criminelen. Allemaal in opdracht van de globalistiche parasieten die zichzelf ‘elite’ noemen. Alles waarmee zij claimen de aarde te ‘redden’ is verwoestend voor de aarde.

  • We leven in een Kakistocratie. Culturen zijn mensgemaak en hebben in duizenden jaren alle goddelijke en hemelse oorsprong verloren. We zijn van God losgeraakt. In de komende jaren van tirannie en chaos gaan we die connectie herstellen doordat we allemaal naar hetzelfde gaan verlangen… vrede, veiligheid, eenheid… liefde/God. Alles gaat zoals het moet gaan om de chemische brand van het ego te doven en het goddelijke licht, de vlam van onze liefde, in ons collectief bewustzijn, weer te laten ontbranden. Diepe duisternis creëert een intens verlangen naar het licht. Zodra wij met zn alle besluiten dat we er genoeg hebben van al het lijden, zal het lijden eindigen. Dan zullen we het lijden loslaten kiezen voor de wederopstanding van licht/liefde/God.

   Voor de bijbelse gelovers… sorry dat ik dit zo zeg. Ik bedoel vanuit mn hart dat we de connectie met God/liefde zijn verloren en dat we die connectie in al deze duisternis gaan herontdekken.

   • Je zegt toch niks verkeerd?

    De mens heeft een gat in zijn hart ontstaan door deze scheiding. Elk mens probeer er invulling aan te geven. Maar aan de andere kant is God ook heel duidelijk in zijn openbaring en is zelfs mens geworden.

    Het enige is dat er nog mensen die Zijn uitgestrekte hand niet willen aannemen. Onder het religieuze motto aller tijden “Nee, zelluf doen!”

    De duisternis is een star raamwerk en toch schijnt het licht er onbeperkt doorheen. Maar wie ziet het als geen oog er naar kijkt?

 4. ..gaan we weer: Als de elite /NATO /whatever over zulke (weer)wapens beschikt, waarom worden die niet ingezet in Ukraine dan? Want dat gaat daar toch helemaal niet volgens plan van de heren…

  • Misschien is dat wel geprobeerd en misschien schiet Rusland dat soort wapens uit de lucht. Ik denk ook dat die weerwapens niet echt lekker werken als ze zwaar onder vuur komen te liggen. Het lijkt me dat je een rustigere plek om met een helikopter of vliegtuig een DEW te kunnen gebruiken. En dan nog… dan ga je brandjes stichten? Terwijl de Russen je met hoogwaardige munitie en supersonische Khinzai raketten aanvalt? Weerwapens gebruik je tegen onwetende en onschuldige burgerdoelen of om een narratief van klimaatverandering te creëren. Different battles take different weapons…

  • Misschien werken ze alleen nog maar op korte afstand, indien ze bestaan natuurlijk, ik denk dus dat ze bestaan, met een magnetron zou je m.i. ook iemand op korte afstand kunnen doden.

 5. De uitleg klinkt geniaal. Ik snap er niets van. Hawaii was zo’n land waar vrouwen met blote borsten in rieten minirokjes of met hooguit een onschuldige lendendoek om over het strand liepen. Paul Gauguin was in dit werelddeel bekend, en hij legde de samenleving daar op doek vast. Zijn schilderijen werden verbrand als porno. Maar tegenwoordig bestaat die cultuur allang niet meer, waaraan soldaten zich nu willen laven. Hawaii staat voor een strategische invalshoek in de Stille Oceaan. De inboorlingen zijn bekeerd tot McDonald’s en lijden aan obesitas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in