Weerzinwekkende reuzenspin vernoemd naar Greta

3
© (CC BY 3.0)

Een nieuw ontdekte soort reuzenspin met een walgelijk aanzien is nu vernoemd naar de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, meldt RT.

De nieuwe spinsoort werd gevonden op het eiland Madagascar, ten oosten van Afrika, en heet nu “Thunberga gen. Nov”.

Achter de naamgeving staat de Duitse archeoloog Peter Jager.

De spin met de ongezonde ziekelijke kleur is een variant van gigantische krabspinnen, een tropische reuzespin die verwant is aan de reuzespinnen die in Australië worden gevonden en die jagen door van een afstand recht op hun prooi te springen en geen netten te spinnen.

Greta Thunberg heeft tot nu toe nog niet uitgelaten of ze zich vereerd voelt om haar naam te hebben geleend aan de horrorfilm-achtige reuzenspin.

Greta’s netwerkers – veel miljardairs

  Nederlandse boeren blokkeren snelwegen met mest en brandend hooi om te protesteren tegen de globalistische klimaatagenda (Video's)
Vorig artikelLinkse bendes jagen en mishandelen willekeurig blanke Britse mannen in Londen
Volgend artikelZoals besteld, zoals geleverd: ‘Oma tegen rechts’ wordt bruut aangevallen en beroofd door Noord-Afrikaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dat walgelijke aanzien valt wel mee met een afbeelding van greta er naast.
    Maar konden ze geen kakkerlak of pissebed meer vinden waar ze nog een naam voor moesten bedenken.

  2. Iedere morgen als ik mijn behoefte doortrek, zeg ik dag Greta, daar ga dan weer.
    Op weg naar de zuivering.
    Dit onnozele kind krijgt veel teveel aandacht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in