Hoe intensiever de blik achter de schermen van het zogenaamde “klimaaticoon” Greta Thunberg, des te meer duiken daar namen van miljardairs op waarvan de bedoelingen dubieus en twijfelachtig kunnen worden genoemd.

De opkomst van Greta Thunberg, een Zweeds meisje met geestelijke gezondheidsproblemen, van een eenzame spijbelaar naar een klimaaticoon is bijna een sprookje. Maar als u een kijkje achter de schermen neemt, vindt u namen die allesbehalve sprookjesachtig klinken. Frontnieuws heeft al gerapporteerd over de interactie tussen de financiële belangen van de ouders Thunberg en de Zweedse multimiljonair Ingmar Rentzhog. Het Duitse nieuwsblog Tichy heeft met zijn inzicht nog meer netwerken onthuld. Andere namen komen er voor, waaronder de gebruikelijke verdachten zoals Neilson, Buffet en de onvermijdelijke Soros.

Het is bijzonder interessant dat achter Greta’s zogenaamd niet-commerciële campagne veel grote kapitalisten zitten, waaronder miljardairs, die zeker financiële belangen hebben. De fondsen worden met een voorschot opgericht met als enig doel om nog meer geld te genereren.

Aileen Getty, kleindochter van oliemagnaat John Paul Getty, zit achter zo’n fonds. Ze werkt hand in hand met Trevor Neilson. Hij was op zijn beurt directeur van de “Global Business Coalition”, een vereniging van meer dan 200 multinationals. De financiers van deze bedrijven waren Bill Clinton, Ted Turner en natuurlijk George Soros. Neilson werkt ook voor de lobbygroep “One” – gefinancierd door  Bono, Bill en Melissa Gates natuurlijk weer George Soros, wereldberoemd om zijn geldspeculatie en misschien nog wel bekender als de vader van het globale, radicale en links-liberale lobby- en activistennetwerk “Open Society”, dat duizenden NGO’s steunt.

  Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

En Rentzhog wordt ook weer door Tichy genoemd. Rentzhog heeft de beste contacten met de “Club van Rome”. De vice-president van de Duitse afdeling is Frithjof Finkbeiner, die de beweging “Fridays for future” financieel ondersteunt.

Achter het Zweedse meisje zitten geen idealisten, maar grote kapitalisten. Het moet voor iedereen met een beetje normaal verstand duidelijk zijn waar hun belang ligt.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Vorig artikelServië installeert prikkeldraad rond asielverblijven
Volgend artikelHoe Greta Thunberg wordt misbruikt voor klimaatpaniekzaaierij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Op facebook zo’n geweldige reactie gekregen van een Gevaarlijke Lul, van Gewoon Link.
  Omdat ik gehandicapt ben, moet ik mijn smoel houden.
  In de natuur was ik al dood geweest.

  Zoals ik waarschijnlijk tussen 1940 – 1945 levend verband was en misschien wel, omdat zijn soort,
  de bezetters hadden ingelicht.

  Gevaarlijke Lul, waarvan waarschijnlijk vele een poster van Greta Thunberg boven hun bed hebben
  en zich bevredigen bij het bladere5n door de kindermode.
  Wat een afgrijselijk volk!

 2. Greta en haar ouders horen bij de Freemasons. Vandaar. Je hebt foto’s waarop Greta de tekens maakt die bij die club horen.

 3. Bij zo iemand als Greta Thunberg, strijden in mijn gevoelsbeleving medelijden en afschuw om de eerste plaats.
  Mindcontrol is hier duidelijk de basis geweest van deze totaal verkronkelde, ernstig beschadigde geest.
  Het arme wicht is zich zelf hoogstwaarschijnlijk totaal niet bewust van alle onzin die ze (via programmering!) uitkraamt.
  Om een echt goed inzicht te krijgen in de wereld van mindcontrol, waar zij vrijwel zeker al vanaf haar geboorte aan heeft bloot gestaan, kan ik iedereen het boek MINDCONTROL aanraden. Dit boek gaat tot op de bodem van het spreekwoordelijke konijnenhol.
  Het is geschreven door Quasimodo
  De link naar dit boek is: http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in