FENIXX KLASSIEKEN

In een verslag van de Europese Commissie wordt geschat dat Nederland 8 miljoen migranten kan ontvangen en de hele EU 3,3 miljard.

Berekeningen van de EU Commissie.

De afdeling Migratie en Binnenlandse Zaken van de Europese Commissie heeft in 2010 een rapport (Pdf) gepresenteerd waarin het potentieel wordt geschat van de EU-landen om migranten op te vangen. Op basis van de oppervlakte van het land, de bevolkingsdichtheid en de huidige bevolking werd de “bevolkingscapaciteit” van het land berekend.

Aangezien Nederland een gering landoppervlakte heeft, schat de Europese Commissie dat hier ‘slechts’ iets meer dan 25 miljoen mensen zouden moeten kunnen leven. In buurland België naar schatting bijna 20 miljoen mensen, terwijl in Duitsland 274 miljoen mensen moeten kunnen wonen.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

 

Waarom de elite de islam importeert

7 REACTIES

  1. Op facebook wordt je telkens erop gewezen als je iets zegt over asielzoekers die massaal naar ons land toekomen en wordt bericht eruit gehaald en niemand kan het lezen zeggen ze Op facebook regegeren nu steeds meer minder mensen en wordt het een pot nat van meelopers met de meute die niets schrijven mogen over het slappe zakken beleid in de EU aangaan migratie en asiel beleid die Europa in de vernieling brengt

  2. ER zijn tientallen miljoenen Europeanen naar die landen gegaan in de vorige eeuwen en hebben daar de bevolking danig onderdrukt en uitgeroeid Nu komen die nakomelingen naar ons dus het wordt stuivertje wisselen……… Het grote verschil dat ons land een postzegel groot is Belgie nog kleiner en Duitsland en Frankrijk tien postzegels groot zijn de landen waar die imigranten vandaan zijn meestal 100 postzegel groot!!!!!!!

  3. Begreep dat landen moeten opnemen en dat er veel geld mee verdiend wordt…
    Ooit iets gelezen dat het westen de 3e wereld gaat worden….
    Ben blij dat ik aan het laatste stukje van mn leven ben begonnen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here