Weer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin

4

Brant Griner van Louisiana, VS, heeft een video van zijn moeder op zijn Facebook-account geplaatst die ongecontroleerd stuiptrekt na ontvangst van de experimentele Pfizer Covid-19 injectie.

“Dit is wat het Pfizer covid19-vaccin met mijn moeder heeft gedaan. Iedereen, alsjeblieft, bid voor haar. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen, maar je moet er over nadenken of dit vaccin het waard is om te nemen. Het is niet voor mij. Deel deze post. We hebben hulp nodig bij het vinden van antwoorden”.

Backup:

 

Update 12-01-21:

“Mam werd vandaag nog erger en heeft nog steeds geen antwoord van de dokters op de vraag hoe dit te verhelpen. Bid alsjeblieft voor haar, ik kan het niet uitstaan om mijn moeder op deze manier te zien, het maakt me dat ik wil huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19 vaccin”.

Deze oncontroleerbare stuiptrekkingen lijken erg op wat Shawn Skelton, uit Oakland City, Indiana, rapporteerde na de inenting met het experimentele Moderna Covid-19 vaccin.

Net als Shawn, rapporteert Brant dat de artsen niet weten hoe ze zijn moeder moeten helpen.

Dit is een experimenteel product dat NIET de complete testfases is doorlopen, dus iedereen die deze vaccinatie ontvangt is min of meer een proefkonijn en het medische systeem heeft op dit moment geen idee hoe ze deze kwetsuur moeten behandelen.

Shawn Skelton meldt ook dat artsen haar proberen te overtuigen dat haar aandoening verband houdt met stress, en niet met de injectie.

  Driekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de "volledig gevaccineerden" - Gezondheidsautoriteit: "Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten"

“Dokters proberen me ervan te overtuigen dat dit een conversiestoornis is door stress! Ben ik gestrest? Nou, wie in deze wereld heeft er geen stress”.

Is het toeval dat dit gebeurde na het vaccin? Ik denk dat alles mogelijk is, maar ik weet dat ik een heel gelukkig, vrolijk persoon ben die altijd een glimlach heeft.

Ik zou er alles aan doen om iedereen te helpen of gewoon om ze te laten glimlachen! Ik ben de luidruchtige die de domste dingen doet om je te laten lachen… En mijn leven was normaal voordat ik maandag het vaccin nam!

Ik ben geen antivaccin, want ik heb al de mijne, mijn kinderen hebben het allemaal! Ik ben gewoon een normaal persoon wiens leven op zijn kop is gezet en ik ben hier achtergelaten om het uit te zoeken”.

 


(via Adriaan W.)

Neurologische aanvallen na Coronavaccinatie

Vorig artikelMigranten in België vallen politiebureau aan met molotovcocktails 
Volgend artikelRechtbank in Peru: Covid-19 uitvinding van een “globalistische criminele elite”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wat de joden al 80 jaar hitler verwijten doen ze nu zelf aan genocide maar nog velen maal erger op gans de wereldbevolking

    Covid vaccines= genocide spuit

  2. In het begin was de corona de oorzaak van elke ziekte. Nu zijn allemaal onderliggende ziekten en niet de vaccinnatie de schuld van. Wat een poppenkast! Ze draaien gewoon alles om. Mensen die nu nog geloven in de vaccine moeten echt hun mening bijstellen of anders ziek worden en niet meer gezond blijven. Er is namelijk geen oplossing voor.

  3. Alle niet-gevaccineerden moeten op een eiland gezet worden.
    Alles wat dan gebeurt met de ge-vaccineerden is dan niet ‘onze’ schuld.
    Misschien worden ze dan wakker want o jee.. wat slapen ze vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in