Een immigrant die in politiebewaring overleed, heeft geleid tot rellen in Brussel, waar de politiebureaus de ramen werden ingeslagen en een politiebureau met molotovcocktails zou zijn bestookt.

Migrant Ibrahim B. stierf een uur nadat hij door de politie was gearresteerd, waardoor 500 relschoppers de straat op zijn gegaan, ondanks het feit dat de geplande protestactie slechts een vergunning voor 100 personen had. Volgens het videomateriaal dat op het Telegram-kanaal van Tommy Robinson is vrijgegeven, is een politiebureau met molotovcocktails aangevallen. De Brussels Times schrijft dat ook de ramen van de politiebureaus met stenen zijn ingegooid en dat er vuurwerk naar de politie en de politieauto’s zou zijn afgevuurd. Politieauto’s zijn tijdens de rellen in brand gestoken. Volgens de krant zijn er tijdens de protesten op verschillende plaatsen in Brussel branden gesticht.Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

  Belgische leraar toont leerlingen Mohammed cartoon - geschorst
Vorig artikelVerkiezingsbedriegster in de VS gearresteerd
Volgend artikelWeer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ja hoor, ze lopen er weer de jongens in het zwart.
  Het extreem radicale linksche anti-ALLES Antifa-tuig, oftewel Black  Bloc (google maar) is verantwoordelijk voor de oproer, brandstichting, vernieling, openlijke geweldpleging, zwaar geweld tegen de politie enzovoort. Dit schorrie-morrie treedt op in heel de wereld en wordt per dag betaald door George Soros. Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun altijd zwarte kleding met petje, capuchon, gezichtsbedekking en ze hebben een rugzakje met proviand bij zich.
  Ze zijn deskundig getraind in rellen en treden georganiseerd op in groepsverband. Ze komen overal en ALLEEN maar om te rellen. Zo kapen ze alle vreedzame demonstraties van welwillende burgers.
  Op allerlei politieke evenementen hebben ze voor miljoenen schade aangericht aan auto’s , gebouwen en ruiten. Ze hebben vele politiemensen verwond door bewusteloze agenten nog in het gezicht te trappen en dan hard weg te lopen. Nu zie je ze rellen in heel de wereld onder het motto BLM. Puur anarchisme. Afschieten dat tuig!
  Maar ja, dat is links geweld en daar mag niets over gezegd of geschreven worden. Ik ben toch niet de enige die dit ziet?

  https://www.thelocal.fr/20180502/who-are-the-paris-black-bloc-rioters-and-how-can-france-stop-them

  https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

  • NEEN dat doet de media u maar geloven. Er zijn wel een paar joodse advokaten filantropen verdwenen voor ze het vliegtuig konden nemen en vluchten maar… ze steunden de drugkartels

 2. Ik ken ook reacties van Nederlanders die daar wonen.
  Streng was het al maar met dat corona gezeik hebben ze helemaal geen rechten meer.
  Quarantaine is daar ook echt zo als het bedoeld.is.
  Zonder pasje kan je nog geen brood kopen en haal het niet in je hoofd om dan naar buiten te gaan.
  En zonder dat pasje ben je pas echt zwaar de lul.
  Maar waarschijnlijk zullen ze dat wel verzonnen hebben.
  Of woon jij daar ook.

  • Als je info hebt van mensen die daar wonen kan ik je niet tegenspreken. Dan zal dat de waarheid zijn. Iig heeht Duterte door enkele joodse advokaten te laten verdwijnen drugkartels en terroristen opgerold .

   • Bij Bron zitten er een paar.
    Sommige reageren alsof ze nog in Nederland wonen.
    Ze hebben maling aan Rutte en hij kan ze niks meer maken.

    Aarzelend geven ze het toe wat een ellende het daar is.
    En dat waren ook fans van die dictator daar,, vooral over hoe drugs gebruikers daar aan gepakt worden.
    Maar nou is de lol er toch wel af..
    Maar liever hebben ze het er niet over.

 3. De EU gaat op relatief korte termijn Brussel verlaten want zelfs een blinde ziet dat de immigratiecultuur onbeheersbaar is geworden en steeds zwaarder en meer geweld op tafel legt.
  Vele EU ambtenaren zullen na de Corona niet meer naar Brussel gaan om te werken, simpelweg omdat het niet langer veilig is door immigranten die letterlijk alles en iedereen bedreigen en dat straffeloos kunnen.
  Ik heb mijn oudste dochter die aan de VUB zat direct na de Bataclan moeten weghalen van haar kot in Brussel omdat ze de straat niet meer op kon zonder te worden lastig gevallen. Een onhoudbare situatie. Bij het inladen van haar spullen werd ze terwijl ik erbij was nog door negers en arabieren uitgescholden voor vanalles en seksueel beledigd. Op dat moment ben je alleen machteloos, het enige dat je kunt doen is zegels plakken en in de toekomst met intrest teruggeven. Dat komt nog.
  Toen is ze naar Antwerpen gegaan, wat een verademing leek. Op dit moment is daar op straat gaan in het studenten kwartier om bijvoorbeeld de was bij de wasserette te doen ook niet normaal meer. Steeds vaker vallen buitenlanders, vooral negers en arabieren dus, haar en andere studentes lastig en de was doen moet in groepjes of vroeg in de dag. Letterlijk overal waar die ratten komen gaat onze wereld kapot, maar het erkenning door regeringen zal er niet zijn, want het is HUN beleid, hun hobbie om dieren te houden en kritiek is verboden….
  En zelfs als hun kinderen slachtoffer worden geven ze onze cultuur en onze blankheid de schuld….zo ziek dat je het niet kunt bedenken.

  Op dit moment zit men in Den Haag ook weer het licht der mensheid te spelen, maar ik zie slechts een verzameling wereldvreemde arrogante honden die met hulp van politie en pers ons een wereld opdringen die alle logica ontstijgt. En als ze met hun riante pensioen mogen hebben ze ineens commentaar en is er wel vanalles mis….zo haal je de hypocrieten eruit.

  Ik plak zegels, en op het goede moment ga ik die grote roze olifant in de kamer ook halen.

  We zijn onze wereld kwijt Maar het is nog niet helemaal zichtbaar voor iedereen, komt wel. En dan hoor je de VVD stemmers janken, zie je de vertrokken bekken van de CDA aanhangers en kun je de ontwijkende blikken van de rest terugvoeren naar een links stemgedrag.

  Dat ze hun kinderen mogen begraven en zien welk monster ze met hun waanbeelden hebben gecreeerd.

 4. P.s. Is er geen website met landen waar je kunt zien welke politici er zijn gaan wonen na hun pensioen….je zou hier maar vluchten en je buren blijken collabarateurs te zijn geweest van het immigratie beleid en met een vet pensioen naast je te wonen terwijl je zelf nauwelijks rondkomt.

  Een dusdanige toegankelijke lijst zou een zegen zijn voor het vinden van een niet besmette plek.
  Een soort pedo kaart maar dan voor smeerlappen uit de politiek zodat je kunt voorkomen dat het je buren worden…

  Wie o wie?

  • Je kan altijd nog eskimo worden.
   Ik weet zeker dat ze daar niet wonen.
   En je hoort ook nooit iets corrupte over eskimo’s.
   Aan de kou wen je wel en je moet van vis houden.

   • @ BertG.
    Eskimo ?
    Er bestaan wel degelijk corrupte eskimo’s.
    Zo moet je eerst een ambtenaar omkopen voordat je een ijsbeer mag schieten, verder mag een eskimo óók niet zomaar in z’n kajak de IJszee op om een walvis te vangen tenzij hij/zij een ambtenaar heeft omgekocht.
    Nee BertG. een eskimo heeft het écht niet makkelijk. Hij kan niet ff naar de bakker op de hoek lopen/sleeën om een broodje te halen, groentemannen komen maar héél weinig voor, fietsenmakers kent men daar niet eens.
    Nee, ik wil géén eskimo worden.

    • Ik heb nog nooit een eskimo in een politie eskimo uniform gezien.
     Maar als jij daar een foto van kent, plaats ‘m maar.
     Ze zijn heel gast vrij, ze bieden je meteen hun eskimo vrouw aan met die kou.

 5. @Duschesne.
  Dus de EU-ratten gaan nu de shit hole, waarvoor ze met hun eigen immigratiebeleid verantwoordelijk zijn, ontvuchten…
  In de VS zien we hetzelfde. Democratische kiezers ontvluchten de Democratische steden, die ze met hun stemgedrag veranderd hebben in shit holes, en verhuizen naar Republikeinse steden om die vervolgens met hun stemgedrag ook te veranderen in Democratische shit holes. Terug naar af dus.

 6. Wat leuk dat mijn post verwijderd is,

  Was het het punt dat de politie het (((regime))) diend? Of dat deze lui allang gedeporteerd hadden moeten worden?

 7. het is simpel.
  Waarom komen die negers en moslims naar Europa?
  Voor gratis geld.
  Dat is dus ook hun zwakke punt

  Nou heeft Belgie een leger; en daarmee kan je een wijk opschonen.
  Hoe/ simpel.
  Zorg dat er voldoende militairenvlakbij zijn, dan –in de winter-sluit electra/water/gas/internet van die wijk af, en met jammers mobiel telefoon verkeer stoppen.
  Dat alles in het donker.

  Dan iedereen door een documenten controle. Alleillegalen en gezochten direct naar een kamp voor verder transport.
  Ook degenen uit nu veilige thuislanden mee naar de kampen.
  Maar ook degenen die langer daneen jaar “werkloos”zijnnaar verzamelkamp

  Dan alle huizen doorzoeken op wapens en drugs.
  Waar die zijn: bewoners ook naar het kamp.

  Als er voldoende zijn: voorbereid marine schip met landingsboten naar de kust van Noord Afrika, en de rotzooi op het strand achterlaten.

  Derest: controleren met hun visa en verblijfsvergunningen.
  Crimineel gedrag: binnen 24 uur uitzetten.

  Het is simpel, en een kwestie van doen.

 8. @Pierre HM Je hebt groot gelijk! Het leger zou dit RAP kunnen oplossen. Het zijn zeer goed getrainde Knapen. Zeker de Bevrijding 5 Linie. Harde training zeer sterke discipline en hoog moraal. Zo ook de Karpatten maar die zijn wat meer voor wanneer de dingen lelijk uitdraaien. Als backup of als constante kracht heb je de Para’s trainingen om “u” naar tegen te zeggen. Panzer brigade nodig? die zijn er ook

 9. @ Bert G. zou me eerder zorgen maken met de top van het leger. Als ze omgekocht zijn door dat [deep state gedoe] of door Barbara Specter, soros, Bill gates, Rotkinds…

 10. Neem die Antfa aanval op Hamburg, paar jaar terug. Dat was weken vooraf bekend.

  Nou zijner lege kazernes genoeg in DE.

  Ik had bv treinen uit bepaalde steden laten stoppen in een dorp, zorgen voor volledige omsingeling ervan; antifa tuig arresteren en afvoeren naar zo’n kazerne.
  Kosten van alle acties en schades verhalen op dat tuig.

  Dan: de politie ging er tegen.
  Fout.
  Was een invasie; zaak voor het leger.
  Waarschuwen, geen overgave, dan gericht schieten.

  Dat hoeft maar een enkele keer.
  De rest oppakken en insluiten.

  Kijk twitter en FB hadden geen moeite om met die gasten samen te werken. Werden die gebanned? nee dus
  Werd Isis gebanned? nee dus
  Werd Erdogan gebanned? Nee dus

 11. Onlangs nog in Mortsel meisjes van 13-14jaar in de bak zwieren omdat ze samen zaten te chillen dat kunnen die hypocrieten als het om blanke VLamingen gaat wel maar owe als het om de politiek correcte soort gaat dan kakken ze in hun broek???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in