Veel mensen zullen pas beseffen dat de Derde Wereldoorlog is begonnen als er raketten op hun land neerkomen. Maar dan is het al veel te laat. Sinds Joe Biden in het Witte Huis zit, zijn onze betrekkingen met zowel Rusland als China gestaag verslechterd, en het ziet ernaar uit dat onze militairen binnenkort gedwongen kunnen worden om met beide landen tegelijk oorlog te voeren. Dat zou absoluut suïcidaal zijn, maar onze leiders lijken niet geïnteresseerd in vrede. De heethoofd in het Witte Huis is omringd door een team van incompetente oorlogszuchtigen, en als zij doorgaan op de weg die zij momenteel bewandelen, kunnen miljoenen en miljoenen mensen het leven laten, schrijft Michael Snyder.

Dus als u van plan bent uw stem te laten horen voordat dat gebeurt, dan is dit het moment.

In Rusland werd het gewone televisieprogramma onderbroken door een bericht dat de kijkers hun anti-stralingspillen moesten innemen en naar de dichtstbijzijnde schuilkelders moesten gaan…

De Russen werden gisteren gewaarschuwd om antistralingspillen in te nemen en zich naar de dichtstbijzijnde kernbommenschuilkelders te haasten, nadat hackers de servers van de staatstelevisie hadden gehackt en angstaanjagende berichten hadden uitgezonden.

TV- en radioprogramma’s in Moskou en de regio Sverdlovsk, waaronder de stad Jekaterinenburg, werden onderbroken met een alarmerende boodschap dat er een raketaanval was uitgevoerd op Russische bodem.

De bevolking werd opgeroepen om kaliumjodidepillen in te nemen, ter bescherming gasmaskers op te zetten en een schuilplaats te zoeken.

Gelukkig was de waarschuwing niet echt.

Er zaten hackers achter.

Maar de waarheid is dat we allemaal anti-stralingspillen nodig zullen hebben als deze waanzin niet ophoudt.

Beide partijen gaan gewoon door met escaleren. Donderdag troffen de Russen Oekraïense steden met de grootste raketaanval in weken

Het hoofd van de Oekraïense strijdkrachten zei dat Rusland donderdagochtend 81 raketten had afgevuurd op Oekraïens grondgebied, waaronder zes “kinzhal” hypersonische raketten, die de Oekraïenseluchtmacht niet kan onderscheppen.

De burgemeester van Kiev, Vitali Klitschko, zei dat in de hoofdstad een aantal explosies heeft plaatsgevonden die energie-infrastructuur hebben beschadigd en verschillende burgers hebben verwond. In zijn meest recente bericht op Telegram zei Klitschko dat door noodstroomonderbrekingen na de raketaanval 40% van de consumenten in de hoofdstad nu zonder verwarming zit.

Rusland had sinds de eerste weken van de oorlog geen hypersonische Kinzhal-raketten meer gebruikt.

Deze raketten zijn absoluut verwoestend, omdat ze kunnen vliegen met snelheden die absoluut verbijsterend zijn

Europa's energiecrisis zal geen "één winterverhaal" zijn

De Kinzhal, vijf jaar geleden onthuld door de Russische president Vladimir Poetin, kan versnellen tot Mach 4 – vier keer de snelheid van het geluid – en kan snelheden bereiken tot Mach 10, met een bereik tot ongeveer 2.000 km. De raket zou ook geschikt zijn voor kernwapens.

Een nog geavanceerder wapen, het Russische hypersonische glijvoertuig Avangard, kan volgens het Kremlin met snelheden tot Mach 27 vliegen. Een andere hypersonische antischipraket, de Zircon, is naar verluidt ook ontwikkeld, maar er zijn geen berichten dat de Zircon of de Avangard in de strijd zijn gebruikt.

De VS hebben tot nu toe bijna 200 miljard dollar in dit conflict gestoken, maar de Russen blijven terrein winnen.

Zelfs met al onze hulp zijn de Oekraïners simpelweg overklast, en op dit moment erkennen zelfs Oekraïense nieuwsbronnen openlijk de realiteit van wat er gebeurt in plaatsen als Bakhmut…

De Kyiv Independent interviewde onlangs soldaten aan het front en gaf een verrassend botte beoordeling (aangezien het duidelijk een nieuwsbron aan Oekraïense zijde is) dat de Oekraïense soldaten over het algemeen “onvoorbereide, slecht getrainde bataljons zijn die in de vleesmolen aan het front worden gegooid om zo goed mogelijk te overleven met weinig steun van gepantserde voertuigen, mortieren, artillerie, drones en tactische informatie”.

Zou Joe Biden bereid zijn zijn zoon Hunter te sturen om in Bakhmut te vechten?

Zo niet, waarom verwacht hij dan dat de Oekraïners hun kinderen naar een eindeloze slachting sturen?

Als politici aan beide zijden en hun gezinnen daadwerkelijk in deze oorlogen zouden moeten vechten, zouden ze heel snel afgelopen zijn.

Helaas denk ik dat de zaken binnenkort naar een heel ander niveau kunnen gaan.

Zodra ze Bakhmut verliezen, zullen de Oekraïners zeer wanhopig worden en misschien wel iets heel doms gaan doen.

Over dom gesproken, de zeer gerespecteerde journalist Seymour Hersh zegt dat de aanpak van de regering-Biden ten aanzien van Oekraïne “heel eng en heel dom” is…

“Wat er nu gebeurt in dit Witte Huis is angstaanjagend voor mij”, zei Hersh. “(Antony) Blinken, (Jake) Sullivan en (Victoria) Nuland … ze gaan hun boekje te buiten … Willen ze echt de NAVO in een oorlog betrekken? Het lijdt geen twijfel dat wij het aantal Amerikaanse troepen in Polen in het geheim hebben verhoogd en veel meer wapens in dat gebied hebben ingezet. Ik denk dat ze misschien aandringen op een fysieke aanwezigheid van de NAVO… Ik weet niet wat het doel is. Ik weet niet of zij weten wat het doel is… Ik weet niet wat er gaande is in het Witte Huis. Maar het is heel eng en heel dom.”

Ik zal nooit begrijpen hoe de Verenigde Staten van Amerika uiteindelijk mensen als Blinken, Sullivan en Nuland ons buitenlands beleid hebben kunnen laten leiden.

Iran onder vuur!

Zijn we echt zo ver gevallen?

Ze zijn slecht en incompetent tegelijk, en dat is een zeer gevaarlijke combinatie.

Ik zou ze nog niet vertrouwen om een Burger King te runnen, maar nu ligt het lot van de mensheid letterlijk in hun handen.

Eerder vandaag las ik tot mijn grote schrik dat er “een toenemende aanwezigheid van Russische onderzeeërs voor de Amerikaanse kusten” is…

Terwijl de oorlog van de Russische president Vladimir Poetin in Oekraïne blijft woeden, slaan Amerikaanse commandanten en militaire waarnemers alarm over de activiteit van de Russische onderzeeërvloot duizenden kilometers verderop, voor de Amerikaanse kust.

Gedurende de hele oorlog, die begon toen Poetin afgelopen februari een inval in buurland Oekraïne lanceerde, zijn de Russische marinetroepen in de Zwarte Zee steeds verder uitgebreid. Er is ook een toenemende aanwezigheid van Russische onderzeeërs voor de Amerikaanse kusten en in de Middellandse Zee, volgens functionarissen.

Als u mijn laatste boek hebt gelezen, dan begrijpt u al waarom dit zo’n groot probleem is.

Ondertussen heeft een van de hoogste officieren in het Chinese leger publiekelijk verklaard dat het tijd is om “onze inspanningen te concentreren op de voorbereidingen voor een oorlog”

Zhang Youxia, een van China’s twee hoogste militaire officieren, benadrukte zondag de urgentie van Beijing en riep het Volksbevrijdingsleger op om “onze inspanningen te concentreren op de voorbereidingen voor een oorlog.” Zhang is bijna 73 jaar oud en blijft een van de weinige PLA-officieren met gevechtservaring. Zoals de South China Morning Post meldt, heeft een andere hoge functionaris opgeroepen tot verbeteringen in de stedelijke oorlogsvoering van de PLA. Het grootste deel van de Taiwanese bevolking woont in steden.

Kortom, Peking maakt er geen geheim van. Het Nationale Volkscongres van dit jaar heeft een verhoging van de defensie-uitgaven met 7,2% voor 2023-2024 bevestigd.

Als de Chinezen niet van plan waren Taiwan binnen te vallen, zouden ze geen reden hebben om zich op een oorlog voor te bereiden.

Alle maskers afgeworpen

Maar de waarheid is dat ze weten dat ze gaan binnenvallen, en ze weten ook dat dit een oorlog met de Verenigde Staten zal betekenen.

Natuurlijk bereidt het Amerikaanse leger zich ook snel voor op een dergelijk conflict. Het volgende komt uit een zeer interessant stuk in The Economist over de voorbereidingen van de VS op een oorlog met de Chinezen…

De mariniers trainen voor een oorlog met China, waarschijnlijk versneld door een invasie van Taiwan. Hun basis in Okinawa, aan de zuidkant van de Japanse archipel, ligt op slechts 600 km van Taiwan. De twee eilanden maken deel uit van wat Amerikaanse militaire planners de “eerste eilandenketen” noemen: een reeks archipels en eilanden, groot en klein, die zich uitstrekt van Japan tot Maleisië en die de zeedoorgang van China naar de Stille Oceaan belemmert. Of ze nu Chinese schepen van een afstand lastigvallen of – veel minder waarschijnlijk – worden ingezet op Taiwan om een Chinese landing te helpen afweren, de mariniers zullen in elk conflict een vroege rol spelen.

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik ervoor zorgen dat niemand het Midden-Oosten vergeet.

Ook daar komt oorlog, en die zal absoluut verschrikkelijk zijn.

De situatie in de regio is momenteel zo gespannen, en we zijn net getuige geweest van een afschuwelijke terreuraanslag in het hart van Tel Aviv.

Dit is een tijd van oorlogen en geruchten over oorlogen.

Als onze leiders verstandig waren, zouden ze proberen vreedzame oplossingen te vinden met zowel de Russen als de Chinezen.

Maar in plaats daarvan zijn ze dronken van arrogantie en macht, en lijken ze er genoegen in te scheppen zowel Rusland als China eindeloos te provoceren.

Er komt geen vrede, en daarom kunt u misschien beter wat anti-stralingspillen inslaan nu het nog kan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse militaire analisten, inclusief CIA, verdwaasd en verbijsterdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

15 REACTIES

 1. Wauw wat een screenshot betreffende het filmpje van Insider Paper met op dat moment 33 antwoorden en 369 hartjes. Wanneer je 3 van de 9 afhaalt en optelt bij de 3 die er al staat, zien we een aardig plaatje welke wat mij betreft overeenkomt met de navolgende en laatste vier alinea´s en waarvan de vierde en laatste me doet 🙂

 2. Ze doen maar lekker, zolang ze mij er niet mee lastig vallen. Pfffff er lopen meer gekken buiten, dan binnen. Helemaal van het pad af zijn ze..

  • Mijn dag vandaag: 8:15 in D66 wijk. : Vaders op electrabakfiets met kleine mini nazi’s met hun ronde blauwe en groene hippe brilletjes en rose sokken met hun resterende telgjes op fietjes met helmpjes op…9:00 bij geldmaatje staat man op het ding te slaan en te schreeuwen omdat ie weer buitendienst was…9:30 Supermarkt 70% schokkerig bewegend vax-volk met her en der een dikke kuch want ze zijn praktisch chonisch verkouden. 10:00 Ogenschijnlijk normale man, gezien kleding likt aan ruit bushokje (heb dit vaker gezien maar was niet dezelfde) achter hem 2 ‘Kweetnietjes’ op het bushalte bankje met gekleurd kort haar met piercings en hin bleke gelaat op waarschijnlijk hun voorgeprogrammeerde woke tiktokfilmpjes…Rond 11:00 door flatgebied waar ik 3 mensen in de containers zag struinen naar iets bruiksbaars of eetbaars….Heerlijk toch Nederland…Of niet…

 3. “Als onze leiders verstandig waren, zouden ze proberen vreedzame oplossingen te vinden met zowel de Russen als de Chinezen.” Ja, maar hun arrogantie en domheid zitten in de weg van onze toekomst en die van ons nageslacht…..politici zijn het afval van de menselijke samenleving geworden.

 4. De atoomoorlog is gedemocratiseerd. Het zijn de lolbroeken die straks de eerste kernbom sturen, dan komt het hele systeem in werking en is het gebeurd.

 5. Wie in Godsnaam wil in een radioactieve wereld wonen, of jaren ondergrond met een voorraad conserven, 1600 Pennsylvania avenue nw Washington DC 20500 ook niet, zelfs de meest oorlogszuchtige van Capitol Hillenof Deep State kijken wel uit om een nucleaire oorlog te starten tegen Rusland er staat téveel op het spel, voor de VS Akhzenazi’s n.m.m.

 6. Anti straling pillen bestaan gewoon niet, het enige wat bestaat zijn jodium pillen en als je die neemt verzadig je de schildklier met jodium zodat verhinderd word dat radioactief jodium wordt opgenomen in de schildklier. Maar radioactief jodium is maar één van de vele radioactieve stoffen die rond dwarrelen bij een kernexplosie.
  Dan heb je nog de directe straling waarvan de bekendste alfa’s(zware deeltjes) die het gevaarlijkste zijn bij inname (besmetting) maar uitwendig kun je die tegenhouden met een blad papier, de beta’s zijn lichtere deeltjes ook gevaarlijk bij inname en hier heb je al een ijzeren plaat nodig om deze uitwendig tegen te houden, dan heb je nog de gamma straling (verzameling van verschillende soorten oa x stralen, röntgen, microgolf enz…, zijn geen deeltjes maar golven van energie die overal dwars doorheen gaan. je kunt enkel de intensiteit van de stralen verminderen door plakken lood of achter een meter beton of zo maar niet tegenhouden.

 7. Stralingspillen zijn helemaal zinloos net als het mondkapje. Als de 3e wereldoorlog uitbreekt, dan is iedereen of direct dood door de inslag of een week later door de straling. Een kernoorlog kent geen winnaars of verliezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here