TheDigitalArtist / Pixabay

De geopolitieke temperatuur laat er geen twijfel over bestaan dat we op weg zijn naar een derde wereldoorlog. Het smeulende conflict in Oekraïne; Israëls voortdurende oorlog tegen Hamas, Hezbollah en Iran; China’s hongerige ogen op Taiwan; schoten die worden gewisseld over de Koreaanse gedemilitariseerde zone … de mogelijkheden voor een verbreding van deze kleine, lokale brandhaarden tot een enorm destructieve vuurzee zijn overal, schrijft John Carter.

Voor oorlogsvoering zijn mannen nodig. Dit is een probleem voor de Onze Democratieën, omdat hun mannen totaal niet geïnteresseerd zijn om een uniform aan te trekken, een aanvalsgeweer op te pakken en zich aan te sluiten bij de kruistocht voor de Waarden van de Mensenrechten tegen het Russisch-orthodoxe ruimtefascisme of het Borgapitalommunisme met confucianistische kenmerken of waar we dan ook tegen zouden moeten vechten. Dit geldt bijna onafhankelijk van iemands politieke voorkeur. Linkse mensen zullen zichzelf letterlijk levend verbranden in plaats van hun lichaam op het spel te zetten voor het zionisme. Rechts – dat wil zeggen, in het algemeen, jonge blanke mannen die hun shit op orde hebben – zijn gewoon te vaak misbruikt door de minachtende politieke klasse. Een decennium van The Future Is Female en Black Lives Matter en het opzij geschopt worden bij toelatingen, aanwervingen en promoties ten gunste van degenen die het niet verdiend hebben, heeft hen een beetje nors gemaakt.

Het helpt niet dat niemand vertrouwen heeft in de basiscompetentie van het politieke of militaire leiderschap. De Anglo-landen hebben gezamenlijk biljoenen dollars en vele duizenden levens besteed om de Taliban te vervangen door Taliban, met als enige verschil tussen 2001 en 2020 dat de Taliban in 2020 enkele miljarden dollars aan hoogwaardige Amerikaanse uitrusting bezit die ze eerst niet hadden. Oh ook, weet je nog die massavernietigingswapens in Irak? LOL, gewoon een grap, maat, kan niet geloven dat je daar in trapte, je bent zo goedgelovig LMAO.

De idioten volgden het debacle in Afghanistan op met de gammele Oekraïense campagne. Hun eerste briljante idee was om de dollar te bewapenen door Rusland uit het SWIFT-systeem te schoppen en Russische activa in beslag te nemen, met als enige resultaat een sterkere roebel en een verzwakking van het petrodollarsysteem, met absoluut catastrofale gevolgen voor Amerika’s Potemkin welvaart. Hun volgende lumineuze idee was om de munitievoorraden van elk NAVO-land in de huilende afgrond van de Donbass te gieten, die Ivan maar al te graag systematisch tot puin heeft gekauwd terwijl hij vocht met beide handen op de rug gebonden … met als extra bonus dat de povere prestaties van het Amerikaanse wapentuig op het slagveld hebben aangetoond dat het technologische voordeel een achterhaalde veronderstelling is. … terwijl het onvermogen van Uncle Samantha of een van haar bondgenoten om de Russische munitieproductie te evenaren aan iedereen die oplet heeft laten zien dat decennia van financialisering, diensteneconomie en offshoring de Amerikaanse industriële basis volledig hebben uitgehold.

Twee jaar geleden heb ik uitgelegd waarom Amerika de Derde Wereldoorlog niet kan winnen.

Waarom Amerika de Derde Wereldoorlog niet kan winnen

Wat er sindsdien is gebeurd, heeft deze overtuiging alleen maar versterkt.

Maar dat het Westen absoluut gedoemd is om een grootmachtenoorlog te verliezen, betekent niet dat ze er niet toch een zullen proberen te beginnen. Zoals ik aan het eind van dat essay zei,

“Onze leiders zouden een onzalige combinatie van waanideeën en achterlijkheid moeten hebben om een conflict uit te lokken, en dat is precies waarom ze dat doen.

Ik bedoel, kijk maar naar ze.

In elk van onze landen is de stemming hetzelfde: deze mensen zijn verschrikkelijk en we willen ze weg hebben. Dit is geen kwestie van de nominale ideologie van een bepaalde politieke partij. In Amerika heb je de seniele misdaadbaas, technisch gezien een liberaal. In Canada heb je de vervangende toneelleraar, ook een liberaal. In het Verenigd Koninkrijk heb je de gamma-man met de kruikenoren, vermoedelijk een conservatief. In Frankrijk heb je de homoseksuele investeringsbankier, in theorie een ‘centrist’, wat dat tegenwoordig ook moge betekenen. In Duitsland heb je die nietsnut van een kalende sufferd, die zogenaamd… wat maakt het uit. In land na land zijn de zittende politici rampzalig impopulair. Wat, na decennia van dalende levensstandaarden en een steeds strakker wordende micromanagement tirannie, niet verrassend is.

Terzijde, ik kan het niet helpen dat ik een beetje kraai over de ineenstorting van de Britse Brown Ministers. Twee maanden geleden voorspelde ik dat hun bewind van korte duur zou zijn, maar zelfs ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel in duigen zou vallen. Minder dan twee weken nadat ik dat schreef, schopte de Pakistaanse straatschoffie die zich een weg had gebaand naar de positie van eerste minister van Schotland, de poten onder zijn eigen partij vandaan door het coalitieakkoord met de Groenen te verbreken. Ik heb het gevoel dat ik hem vervloekt heb toen ik schreef “Ik geloof in je, Yousuf. Je kunt het!”, net zoals toen ik Claudine Gay behekste door te voorspellen dat ze haar positie als president van Harvard zou behouden ondanks haar status als professionele zwarte vrouw. Deze mensen zouden doodsbang moeten zijn als ik mijn vertrouwen in hen uitspreek.

Kort nadat de straatschoffie zijn partij in de andere voet schoot (de eerste waren de voorspelbaar komische gevolgen van zijn domme haatzaai-wet), nam 10 Downing’s pruttelende Punjabi de blijkbaar bizarre beslissing om vervroegde verkiezingen uit te schrijven. Dit was erg vreemd, gezien het feit dat de Conservatieve partij slecht staat in de peilingen; het laatste wat ik heb gehoord is dat ze nog verder zijn gezakt sinds de verkiezingen werden uitgeschreven, naar de derde plaats achter Reform, die hun lunch aan het opeten zijn, en Labour, die er bijna zeker van is dat ze een overweldigende overwinning zullen behalen. Mijn eerste gedachte was dat Sunak dit heeft gedaan om het bloeden te stelpen: de Nul Zetels campagne is aangeslagen bij de ontevreden Conservatieve basis, en als het nog een jaar de tijd krijgt om te groeien zou het de partij wel eens volledig kunnen vernietigen bij de volgende verkiezingen. De Tories zijn de afgelopen twee decennia van hun ononderbroken bewind patriotten in de straten geweest en Blairieten in de bladen, en de rekening is eindelijk betaald. Natuurlijk kunnen ze altijd ophouden een nest van gemene kleine verraders te zijn, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Er is waarschijnlijk te veel kompromat met pre-puberale jongetjes om dit mogelijk te maken. Hoe dan ook, over minder dan een maand zal Wales het enige deel van Groot-Brittannië zijn dat nog steeds een Brown Miister heeft, waar hun Zambiaan zich aan de macht vastklampt ondanks het feit dat hij een paar weken geleden een motie van wantrouwen verloor.

Groot-Brittannië is niet het enige land dat vervroegde verkiezingen uitschrijft. Na grondig vernederd te zijn door het “extreem” rechtse Rassemblement Nationale tijdens de Europese parlementsverkiezingen, kondigde de intrigerende kleine drol in het Élysée-paleis een verkiezing aan in Frankrijk, wat de politiek van het land in een complete en zeer vermakelijke chaos heeft gestort, met aankondigingen van coalities, intrekkingen van aankondigingen van coalities en interne coups.

Dit plotselinge enthousiasme om onnodig met de dobbelstenen te gooien onder zeer ongunstige electorale omstandigheden kan toeval zijn, maar het kan ook te maken hebben met deze belachelijke oorlog die onze moreel failliete managers lijken te willen beginnen. Je wilt tenslotte geen oorlog beginnen met een impopulaire regering. Het is beter om eerst de wacht te wisselen om de stank uit de wetgevende macht te krijgen, een beetje politieke voorjaarsschoonmaak, wat verf op de romp voordat je afvaart om de kanonnen onder ogen te zien. Zorg dat je het imprimatur van een electoraal mandaat van het volk krijgt voordat je ze de dood in stuurt. Dit geldt vooral als “extreem” rechtse partijen aan de macht kunnen komen. “Ja, we horen jullie! Jullie zijn de immigratie beu. Jullie zijn moe van al dat homo gedoe. We zijn het ermee eens, het is verschrikkelijk! Ga nu maar brave boertjes zijn en in naam van jullie land oorlogje spelen met kamikaze-drones voor wat voor onzin het ook is waar we in geloven, zodat we jullie kunnen vervangen door Afrikanen als jullie allemaal dood zijn.”

Cue Benny Hill theme music.

De Franse Macron is inderdaad een van de meest oorlogszuchtige van de trieste muppets die onze landen de vernieling in helpen. Hij heeft onlangs voorgesteld om Franse troepen rechtstreeks naar het Oekraïense front te sturen, wat Rusland natuurlijk alle excuses zou geven die het nodig heeft om te beginnen met, laten we zeggen, het ontmantelen van de industriële basis van West-Europa met hypersonics. Eerlijk revanche voor Nordstream en zo. Brussel zou niet echt kunnen klagen. Immers, als Rusland Europa’s elektriciteitsnet helpt vernietigen, kan dat de EU alleen maar dichter bij haar 2030 klimaatdoelstellingen brengen.

Zodra de Britse vervroegde verkiezingen werden aangekondigd, suggereerde Morgoth dat de beslissing van Sunak gemotiveerd was door het doel om de “sclerotische oude zeur van een partij in de wei te zetten zodat het Westerse militaire en veiligheidsapparaat het dek kan vrijmaken en zich kan voorbereiden op welke nieuwe oorlogen en onrust dan ook die komen gaan.” In overeenstemming met deze hypothese, suggereerde Sunak vervolgens dat het tijd was om de dienstplicht weer in te voeren.

Dit is niet echt een verrassing.

Om alle redenen van gedemoraliseerde vervreemding die we hierboven beschreven, kan geen enkele van onze legers zijn rekruteringsdoelen nog halen op vrijwillige basis. Zoals Marcellino D’Ambrosio beschrijft, is de merknaam van het Amerikaanse leger onherstelbaar beschadigd, in die mate dat het herleven van de oude Be All You Can Be advertenties werd beantwoord met gejoel van ongeloof en een koor van ‘ga je eigen oorlogen uitvechten met je regenboogcoalitie van neurodiverente genderqueer voornaamwoorden van kleur’. Dit is iets waar ik zelf een aantal maanden geleden al op heb gewezen.

Vandaar een dienstplicht. Als niemand vrijwillig wil sterven voor Israël, of open grenzen, of het homohuwelijk, of girlbossery, of wat het Westen dan ook geacht wordt voor te vechten, dan moeten ze maar in dienst worden geroepen.

Sunaks suggestie van verplichte militaire dienst valt in goede aarde bij gepensioneerden, die niet hoeven te vechten en te sterven, en die denken dat de kinderen lui en onpatriottisch zijn en zichzelf aan hun laarsjes onder machinegeweervuur vandaan moeten trekken. Voor jonge mensen die zijn opgevoed met verhalen over de gruwelen van gemechaniseerde oorlogvoering, die levendig in ieders geheugen zijn gegrift door de loopgraven en moorddrones van de Oekraïense oorlog, klinkt het idee om te worden verscheept als voer voor wandelende Chinese machinegeweren veel minder aantrekkelijk.

Niet alleen Engeland overweegt een dienstplicht. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft zojuist een maatregel aangenomen om mannen automatisch te registreren voor de selectieve dienstplicht, waarmee een praktijk wordt teruggebracht die in de rijstvelden van Vietnam stierf met een heroïnenaald in de arm.

Hilarisch genoeg overwegen ze blijkbaar om de selectieve dienst ook uit te breiden naar vrouwen.

Dit is niet alleen grappig omdat de gedachte dat Yass Queens gedwongen worden geconfronteerd met de kloof tussen hun Black Widow machtsfantasieën en de lelijke realiteit van industriële oorlogsvoering in het tijdperk van AI een zwarte gloed in mijn cynische hart brengt, maar ook omdat dit letterlijk een meme is uit de Amerikaanse verkiezingen van 2016.

De #DraftOurDaughters-campagne was een psyop van 4chan in de laatste weken van de Trump-campagne. Het idee was om Single Woke Females te laten denken dat de Cackling Cankle Queen hen zou oppakken en hen zou laten vermoorden in een godvergeten ijskoude greppel in de Russische steppe. Of een van hen hier toen al in trapte is onmogelijk te zeggen, hoewel ik het betwijfel, maar het was hoe dan ook erg leuk.

Het regime vond de grappen van de Grote Memeoorlog van 2016 natuurlijk helemaal niet grappig en toen ze eenmaal met succes de macht hadden heroverd door de verkiezingen van 2020 te “winnen”, gingen ze achter een van de invloedrijkere MAGA-anons aan, Douglass Mackey alias Ricky Vaughn. Paulos van Myth Pilot beschrijft hier de essentiële elementen van de zaak.

Hoewel de feitelijke meme waarvoor ze Mackey arresteerden en vervolgden een grap was waarin suggestieve kiezers met weinig informatie werd verteld dat ze per sms op haar konden stemmen, speelden de Draft Our Daughters memes een grote rol in de zaak van de aanklager.

En nu doen ze letterlijk precies datgene waar ze Mackey voor veroordeelden omdat hij er een grap over maakte.

Vertel me nooit dat meme magie niet echt is.

Niet dat de dames zich zorgen hoeven te maken dat ze aan het front sterven. Ik betwijfel of ze verspild worden aan zoiets stoms als vechten. Ze krijgen veel belangrijkere dingen te doen, ondersteunende en toezichthoudende rollen, echt essentiële dingen zoals ervoor zorgen dat de kazernes gevuld blijven met cross-sex hormonen of dat al het geüniformeerde personeel ervoor zorgt dat ze respectvolle terminologie gebruiken als ze de vijand aanspreken. Je wilt tenslotte geen uitsluitende of marginaliserende taal gebruiken over iemand die op je schiet.

Dienstplichtigen zijn in de beste tijden chagrijnig. Dit zijn niet de beste tijden. De huidige sociale realiteit is dat de jonge mannen die de beste soldaten zouden zijn – fit, gemotiveerd en zelfbeheerst – precies de groep zijn die het regime het meest verafschuwt, want het regime heeft hun hele leven elke gelegenheid aangegrepen om hen te vertellen hoezeer het hen verafschuwt. Hen dwingen om voor het regime te vechten zal het regime niet geliefd maken. Wapens in handen geven van mensen die je verachten en ze dan leren om die wapens op professioneel niveau te gebruiken is misschien… niet het beste idee.

Kulak denkt dat een dienstplicht waarschijnlijk zou leiden tot een burgeroorlog.

En daar ben ik het mee eens. Op dit moment zou het meest waarschijnlijke resultaat van het verzamelen van elke jonge man die fysiek, intellectueel en emotioneel in staat is om de strijd aan te kunnen, zijn dat die jonge mannen nog dieper radicaliseren tegen een systeem dat hen haat en hen niets anders biedt dan ellende, armoede, eenzaamheid en tweederangs burgerschap in een land dat, zoals hen onophoudelijk is verteld, “niet van jou is.” Degenen die in uniform moesten, zouden al snel disciplinaire problemen krijgen. Luitenant Shaniqua, vers van haar Combat Intersectionality programma op West Point, zou worden afgemaakt op het moment dat ze een sectie aanval beval op een ingegraven Russische positie. Ervan uitgaande dat ze überhaupt aan het front kwamen: de mogelijkheden voor sabotage zijn praktisch eindeloos. Je kunt niet inzetten als de motoren van het troepentransportschip kapot blijven gaan.

Sommigen zullen wijzen op de manier waarop bijna iedereen, inclusief de overgrote meerderheid van de zoomer mannen, meeging in de Covid-hysterie en gedwee in de rij ging staan voor hun injecties als bewijs dat ze ook zonder klagen meegaan in de dienstplicht. Ik weet niet zeker of dat klopt. Er is veel bitterheid over wat er tijdens de lockdowns is gebeurd, vooral onder jonge mannen die – terecht – het gevoel hebben dat ze zijn voorgelogen en vergiftigd. Fool me once, enz. Waar het in dit geval om gaat is niet wat de meeste mensen zullen doen, maar wat degenen die het meest geschikt zijn om te vechten zullen doen. Dat zijn heel verschillende groepen, en die laatsten zijn precies degenen die het regime het meest wantrouwen.

Natuurlijk is deze antipathie voor de heersende klasse vergelijkbaar met de manier waarop de jonge mannen van de zogenaamde Greatest Generation zich voelden tijdens de Dirty Thirties, als gevolg waarvan er, in ieder geval in de Verenigde Staten, geen zin was in oorlog met de Asmogendheden … totdat de Day That Shall Live In Infamy al die woede die al een decennium door de sociale orde had gesudderd, naar buiten bracht als een agressief doelwit. Mochten Rusland of China, of een kleinere mogendheid waarmee ze op één lijn zitten, Amerika op een vergelijkbare schaal aanvallen, mochten we weer een Pearl Harbour hebben zoals 9/11 preventief werd beschreven, dan zal de dienstplicht misschien populairder zijn. Misschien is het niet eens nodig.

Ervan uitgaande, natuurlijk, dat zo’n incident niet onmiddellijk wordt afgewezen als een valse vlag gebeurtenis. De sociale geest is uitzonderlijk paranoïde geworden in het internettijdperk. Ongeacht wie er echt achter een grootschalige terroristische aanval zit, zal een groot deel van de bevolking standaard vermoeden dat het om alfabetische agentschappen gaat en niet om buitenlandse militairen, en die zwerm autisten zal onmiddellijk rond het incident gaan snuffelen. Ongetwijfeld begrijpen buitenlandse tegenstanders dit heel goed en zouden ze zelfs dingen kunnen opzetten om hun eigen aanvallen te laten lijken op zelf veroorzaakte valse vlaggen. Was de vuile bom in Manhattan een Iraanse aanslag, een valse vlag die deed alsof het een Iraanse aanslag was, of een Iraanse aanslag die deed alsof het een valse vlag was die deed alsof het een Iraanse aanslag was? Zulke recursieve twijfel zou de sociale geest wel eens kunnen isoleren tegen de psychologische schok die de aanval teweegbrengt, en misschien voorkomen dat er voldoende emotionele energie wordt gegenereerd om een enthousiaste grootschalige mobilisatie te motiveren.

De mogelijkheid dat een valse vlag onmiddellijk als zodanig zou worden verdacht is, denk ik, niet alleen maar wensdenken. Tijdens de tienerjaren waren er opeenvolgende pogingen om Syrië te framen voor het vergassen van zijn eigen burgers om directe Amerikaanse militaire interventie te rechtvaardigen; in elk afzonderlijk geval werd de psyop snel ontdekt door de online media, waardoor een tegenverhaal ontstond dat de psyop van het regime volledig ontwapende. Nordstream is een ander voorbeeld. Niemand geloofde ook maar een moment dat dit, zoals de gevestigde media uniform volhielden, de Russen waren die hun eigen pijpleiding aanvielen. Iedereen wist dat het Amerika was. Ik bedoel, kom op.

Dus ik zie niet veel kans dat een valse vlag de weerstand van post-westerse mensen om zich te scharen achter de Prolapse Trotsvlag zal overwinnen.

De enige andere optie is dan het inhuren van grote aantallen huurlingen.

Huurlingen hebben hun eigen, eeuwigdurende problemen. Hun loyaliteit is zo diep als hun laatste salaris en niets weerhoudt je vijanden ervan om ze een betere deal aan te bieden zodat ze zich tegen je keren of gewoon een stap opzij doen. Bovendien, als een land eenmaal zwaar op huurlingen begint te leunen, duurt het niet lang voordat het leger op een bezettingsmacht begint te lijken, waardoor de lokale bevolking nog meer vervreemd raakt van de heersende elite. Tijdens de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog bestond een derde van het koloniale Britse leger uit Hessische huurlingen, waar ze ook tijdens de Zevenjarige Oorlog gebruik van hadden gemaakt. De aanwezigheid van buitenlandse huurlingen was een van de 27 grieven die Jefferson tegen de koning had geformuleerd. De revolutionairen reageerden door Hessiërs die deserteerden vrijheid en land aan te bieden, en in minstens één, toegegeven, miserabel geval overtuigden ze een tiende van een Hessisch garnizoen om hierop in te gaan.

Desondanks vermoed ik dat ze uiteindelijk zullen kiezen voor huurlingen in plaats van dienstplicht. Het hele punt om de dienstplicht ter sprake te brengen is misschien gewoon om een uitgebreid (en duur) gebruik van huurlingen de meest acceptabele van de twee keuzes te laten lijken, een betreurenswaardige minst slechte optie om om te gaan met de luie en laffe onwil van jongeren om te dienen (zoals het regime hun weigering om te vechten voor mensen die hen haten zeker zal typeren).

Maar waar zullen deze huurlingen vandaan komen? Blackwater? Ze zijn duur en er zijn er niet echt veel van. Er zijn maar zoveel voormalige special forces operators.

Huurlingen hoeven echter geen privé-aannemers te zijn.

Als ik moet gokken, zal het regime buitenlandse rekruten staatsburgerschap aanbieden in ruil voor hun diensten. Gebaseerd, toch? Dat is toch het oude ideaal van Starship Troopers. Het is heel goed mogelijk dat de hordes vechtlustige mannen die over de betekenisloze grenzen van Engelstalige landen zijn toegelaten, opzettelijk zijn binnengelaten om gelijktijdige crises van openbare orde, humanitaire ellende en economische druk te creëren die in één klap kunnen worden opgelost door ze allemaal militaire dienst aan te bieden in de grote kruistocht voor Onze Op Regels Gebaseerde Internationale Mensenrechten Liberale Democratie.

Hier is een precedent voor. Tijdens de eerste (ahem) Burgeroorlog waren er oproeren in het Noorden, waar veel mannen, op zijn zachtst gezegd, gemengde gevoelens hadden over ten strijde trekken tegen andere Amerikanen. Lincoln omzeilde dit door grote aantallen Duitse en Ierse immigranten aan te werven, die in ruil voor hun dienst het staatsburgerschap kregen.

De gevolgen van een dergelijk beleid op middellange termijn zijn gemakkelijk te voorspellen. Het zal een klasse van mannen creëren wiens vertrouwdheid met de middelen van geweld gehard werd in de strijd, die stemrecht hebben en in de landen wonen waar het regime hen uitnodigde, die bankrekeningen hebben die dik zijn met opgebouwde gevarensalarissen en toegang hebben tot verschillende veteranenvoordelen, en die als raciale minderheden officieel onderdrukt worden en daarom de glijbanen voor hen gesmeerd krijgen in het institutionele en openbare leven. Deze mannen zullen geen enkele loyaliteit hebben aan de landen waar ze voor vochten, omdat ze daar geen wortels hebben en niet voor die landen vochten uit liefde of idealen, maar voor geld. Het is zo goed als zeker dat ze de heersende klasse die hen binnenhaalde snel aan de kant zullen schuiven, net zoals de janitsaren die de Ottomanen gebruikten hun rijk kwamen controleren, of de Germaanse barbaren waar de Romeinen hun legioenen mee vulden voormalig Romeins grondgebied kwamen controleren.

Dat veronderstelt natuurlijk dat de buitenlandse mannen in de vechtleeftijd ook maar enigszins geïnteresseerd zijn om te vechten voor de landen die ze zijn binnengevallen. Ze zijn immers al binnen. Ze krijgen al gratis huisvesting, gratis eten, gratis alles. Het voorrecht om te mogen stemmen in onze nepverkiezingen lijkt een dunne pap. Legaal verblijf is een betekenisloze belofte wanneer de AWFLocratie geen maag heeft om hen te deporteren. Om een migrantenplan te laten werken, zou het regime zijn beleid ten opzichte van hen moeten verharden, uitkeringen stopzetten en degenen die de deal weigeren deporteren.

Maar dat is misschien precies wat het regime van plan is te doen. Ze kunnen het spinnen als herlevend nationalisme. “Zie je wel, we luisteren naar jullie klachten! Geen free riders meer. Geen parasitisme meer. Als ze in Onze Democratie willen blijven, moeten ze vechten voor vrijheid vrijheid Amerika Onze Waarden, net als iedereen!” Veel nationalisten zouden dat meteen opeten. En in het proces, misschien, zichzelf ervan overtuigen dat ze de politieke strijd gewonnen hebben … en dan de dienstplicht accepteren, of zelfs vrijwillig vechten, waardoor ze zelf gedood worden en alle binnenlandse en buitenlandse politieke problemen van het regime oplossen.

Dus.

Als er een grote aanval is, neem die dan niet zomaar aan. Wees niet dom. Meld je niet aan om voor ze te vechten. Het is een truc.

Als er een dienstplicht is, ga er dan niet in mee. Doe alles wat je kunt om het te ondermijnen, saboteren en je ertegen te verzetten. Ga desnoods het land uit. Rellen als het moet. Spreek alleen maar racistische taal als de sergeant van de rekrutering je te pakken krijgt.

En als ze proberen de rangen te vullen met migranten? Eerlijk gezegd heb ik daar niet echt een goed antwoord op, behalve ‘bid’ en ‘zet je schrap’, want wapens in de handen van deze mensen stoppen gaat nergens goed, snel.

Vergeet vooral niet wie de vijand is en laat je niet doden terwijl je voor hem vecht.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nu Oekraïne geen soldaten meer heeft om tegen Rusland te vechten, wil Europa onwillige Europese jongeren VOOR DIENSTPLICHT OPROEPEN voor een grootschalige oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO verwerpt vredesvoorstel Rusland; maar het is niet aan de NAVO om zelfs maar zo’n mening te hebben…
Volgend artikelEugenetica keert stilletjes terug; wat betekent dit voor toekomstige mensen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Die maken elkaar af..wat een mop..😁.. verder zien we toch niemand absoluut niemand uit de westerse wereld die écht wil vechten behalve een paar dirty-dozens uit gevangenissen….want het wordt niet alleen Rusland maar ook China/Noord–Korea/Iran/Arabische landen bev Syrië/Irak/Libië..enz enz tenslotte het is toch een Wereldoorlog hé…

 1. Een van de reden dat ze de oorlog pushen is dat “ZE” vinden vanuit hun übermensch ideologie dat er 90% minder ‘anderen’ moeten zijn. Georgina guide Stones VS.

 2. De cheerleaders die Oekraïne vlaggen ophangen of op hun profielen gebruiken, en de mensen die deze oorlog hebben gecreëerd en oproepen dat deze oorlog er moet komen… die mensen mogen naar het front. Ik wil wel eersteklas vliegtickets betalen zodat ze lekker uitgerust de loopgraven in kunnen.

  In het kakkersdorp naast mijn dorp hangen de mensen met veel geld steeds vaker Oekraïense vlaggen in hun tuin. Ik zie dat dus als een satans vlag. Deze mensen zijn rijk, dus ultra corrupt, dus huilen ze met de wolven mee. De vijfde kolonne… op een dag lopen deze mensen voor de rest van hun leven met gebogen hoofden als ze de waarheid realiseren. Iedereen die zo’n vlag ophangt is een satanist tot ze wakker schrikken en iedereen die de oorlog steunt is rijp voor een gesticht en iedereen die deze oorlog opstart hoort na snelrecht de doodstraf te krijgen.

  • kan je garanderen dat, luciferiaan zijnde en vrienden hebbende onder ‘satanisten’, er geen enkele satanist ‘pro oekienazistan’ is……integendeel zelfs, maar soit…ik besef het, het is bon ton om alles wat niet strookt met je gedachtengang aan te duiden als ‘satanisch’…..lol…wij doen dat echter niet, die sicko’s gelijk op het ‘eurosongfestival’? mentaal zwaar gehavende sicko’s…, ‘onze leiders’? psycho’s…..voor ons is een kat een kat, een tafel een tafel en een man een man…
   misschien ook ’s beginnen doen 😉

   • @nikolaas…

    Ik heb het niet over metalheads die zich satanist of luciferiaan noemen. In de vrijmetselarij is iedereen onder de 33ste graad (volgens mij) ook gewoon lid van een leuke netwerkclub. Jullie zijn een soort kerkgangers, ik doel op de mensen die de satanische shitshow runnen. Ik neem aan dat je weet dat de eigenaars van de kerk van satan een kwaadaardige satanische hiërarchie hebben opgetuigd om de hele mensheid in hun web van leugens, bedrog, oorlogen, ziektes, honger en armoede te houden.

    Tegen de tijd dat dit voorbij is, zullen jij en je vrienden je nooit meer uitgeven als satanist of luciferiaan. Net zoals alle andere geloven zich ook niet meer ‘christelijk’ ‘katholiek’ ‘islamitisch’ etc etc zullen noemen. Op die dag komen we op het punt dat je zelf schrijft;
    ‘voor ons is een kat een kat, een tafel een tafel en een man een man…’

    Mijn reactie is niet bedoeld als aanval of oordeel, maar om tot een hoger begrijpen te komen. We zitten in een spirituele oorlog en de teams zijn satan en God en iedereen zal een kant moeten kiezen. Uiteindelijk is dit geen keuze, maar een realiseren dat er maar 1 keuze is.

 3. Interessant , om te zien wie die ideologie promoot, en wellicht zich tot de 10 procent rekent. –
  Ollongren , (nl landsgrens verdedigen, gaat er niet in) slachtoffer bereidheid om voor Oekraïne/ zelensky een alleenheerser te gaan vechten.
  Rutte zegt , het is onze oorlog ….zijn oorlog en carrière als loop jongen navo in verschiet
  Biden en .. familie die getrouwd zijn met allemaal joden, kan gebeuren maar zoveel toeval .
  Niets tegen joden, moet men zelf weten echter lijkt meer als ‘schuilnaam’ voor clubleden die zionist zijn. Heil betekent ongedeerd, vlg translate.
  Fauci , de heks van Koopmans, Bill, Soros 🎈 NSB vindt dat ze bij DIE 10% horen 🎈.

 4. Een simpel antwoord op de vraag “ wie moet enz.”
  Natuurlijk de vuile oorlogophitsers, die zo graag een oorlog willen. Plus de regeringsleiders, die dat ook willen, de kamerleden, die ook graag oorlog willen, de bankiers die er winst uit zien komen, de machtgeile psychopaten in usa die nog meer biljoenen op hun rekening willen zien staan.
  En als al dat schorem als kanonnenvoer gediend heeft……, dan is er eindelijk vrede op deze aardbol.Dat zou toch een mooie oplossing zijn om al die krankzinnige oorlogophitsers en profiteurs naar het front te kunnen sturen!!
  De praktijk zal natuurlijk anders zijn, Jan Soldaat mag natuurlijk weer het vuile werk opknappen. De dik betaalde dames en heren, de oorlogophitsers dus, geven vanuit diepongelukkig de grond de bevelen.
  Helaas voor hun heeft de tegenstander raketten die niet alleen omhoog gaan, maar ook HEEL DIEP de grond in kunnen boren. Dat zou toch mooi zijn. Dan zijn we van die vuile oorlogophitsers eindelijk af. Joepie en dan rust in deze krankzinnige wereld.
  Maar wat nou als alle Jan Soldaten niet aan die waanzin mee willen doen. Zij zien toch ook dat ze in het veld kapotgeschoten worden. Dan moeten de oorlogophitsers toch nog zelf gaan. Nogmaals joepie!

 5. laat ze maar naar de oorlog gaan als zij willen weer wat minder debielen en transgenders ruimt lekker op dus ren maar naar de Oekraïne en val zacht

 6. Nou genoeg gegadigde hoor, stuur alle polen, bulgaren , roemenen ,moslims, drugsverslaafde , alcoholsten, drugsdelaers ,wapendealers, Marokkanen .homo’s, lesbiennes, lgbers etc. Genoeg kannonenvoer hoor.

 7. Alle politici van de EU, en MSM beleidmakers kunnen we toch maar het front sturen? Win-win-situatie lijkt mij…

 8. De zoveelste bangmakerij. “Defensie” (stomme naam als ze elders gaan aanvallen) is helemaal niet in staat om forse hoeveelheden jongeren op te leiden. De jongeren zullen waarschijnlijk ook gewoon niet komen opdagen zowiezo. Dus blijft alleen angst opwekken over zodat de jongeren maar netjes alle regeltjes volgen en alles pikken want alles beter dan militaire dienst. Psychologische truc, gewoon weer. Helpt ook de publieke opinie nóg meer anti-Russisch te maken, zo van door die stomme Poetin moeten straks mijn kinderen het leger in. We worden continu gaslighted en brainwashed.

 9. Niemand hoeft binnenkort voor de elite hun oorlog uit te vechten. Daarvoor hebben de elite Darpa die oorlogrobots voor ze bouwt (Terminator). Daarmee zal de elite ook de vuilbekkers die in de comments nepstoer aan het doen zijn en schrijven dat die en die maar in de oorlog als kanonnen voer moet dienen ook meteen de mond snoeren (Hungergames).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in