Een samenvatting van hoe slecht de situatie is met deze vaccins, omdat niet iedereen doorheeft dat het al te laat is voor 1,5 miljard mensen over de hele wereld, ze zullen sterven. Nog eens 1,5 miljard mensen zullen de komende jaren slopende gezondheidsproblemen krijgen als gevolg van de vaccins, en zij zullen wellicht niet in staat zijn om op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving, schrijft Health Ranger Report.

Er zullen in veel gevallen invaliden zijn, hartschade, neurologische schade, auto-immuun schade. Dan is er nog ongeveer een derde die dit zal overleven. Nog eens 1,5 miljard die het vaccin hebben genomen maar er niet aan dood gaan of er schade van ondervinden. En die een derde zal moeten zorgen voor de andere een derde die gewond is en moeten omgaan met de doden van de eerste een derde die dood is.

En dan zijn er nog de ongevaccineerden. En de ongevaccineerden zijn degenen waar de wereld van afhankelijk is. De ongevaccineerden zullen de maatschappij opnieuw moeten opbouwen. De ongevaccineerden moeten leren hoe ze de kerncentrales moeten besturen en ervoor zorgen dat ze niet meltdownen. De ongevaccineerden zullen zich moeten voortplanten, kinderen krijgen en een duurzaam menselijk ras voor deze planeet creëren.

Het aantal ongevaccineerden daalt met 30 miljoen per dag. 30 miljoen mensen per dag worden gevaccineerd. Dus op dit moment is 53% van de wereldbevolking gevaccineerd en dat aantal neemt toe met 30 miljoen per dag. Zie je waar dit heen gaat als we deze injecties niet heel snel stoppen? Dus gezien het feit dat ongeveer een derde van de gevaccineerden de komende jaren zal sterven. Dat kan 3 jaar zijn, 5 jaar, 10 jaar of gewoon uitgesmeerd over al die jaren. Maar ongeveer een derde zal sterven en dat is een zeer voorzichtige schatting, het zou veel hoger kunnen zijn. Wat het betekent is dat op dit moment elke dag 10 miljoen mensen ter dood veroordeeld worden. 10 miljoen mensen omdat dat een derde is van de 30 miljoen die dagelijks geïnjecteerd worden. Dus elke dag die voorbij gaat, worden 10 miljoen mensen in wezen op lange termijn gedood.

Tragisch: Vrouw beschrijft ernstig vaccinletsel vanuit ziekenhuisbed

Zes miljoen mensen worden elke 14,4 uur ter dood veroordeeld. En het gaat elke dag door. Het is moeilijk te beseffen dat we al te laat zijn voor 1,5 miljard mensen die gaan sterven. En dat als we dit niet stoppen, als we dit volgend jaar niet stoppen, er nog eens 3,5 miljard mensen zullen worden gedood. Dus… dat is 10 miljoen mensen per dag maal 365 dagen, dat is 3,5 miljard mensen. En als je dat combineert met het aantal dat we nu al hebben, de 1,5 miljard die ruwweg veroordeeld zijn om te sterven met deze dodelijke injecties, dan hebben we het over meer dan 5 miljard mensen die afgeslacht zullen worden op deze planeet. Dat is als de vaccins doorgaan. En dat is meer dan de helft van de bevolking dood. Hoe kunnen ze meer dan een derde van de mensen doden als slechts een derde van de injecties dodelijk zijn? Het antwoord is; Multiple Booster Shots. Ze raken mensen met meerdere injecties. Dus begrijp waar we nu staan in de wereldgeschiedenis. Begrijp dat we op de rand staan van een uitroeiing, een uitsterven niveau gebeurtenis. Als we dit niet stoppen zal het catastrofaal zijn voor de mensheid.

It’s already TOO LATE for nearly 1.5 billion human beings who may DIE from covid Jabs


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “mondiale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Grafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken

25 REACTIES

 1. Ik heb op de video zelf al laten weten hoe ik het zie.

  Ik vrees dat we de mensen toch niet meer kunnen vertellen hoe ze door de overheid blind te volgen hun eigen leven hebben verwoest.

 2. gewoon doorspuiten, teeel ahcterlijke schapen op de wereld, een mooi moment om te ruimen. En als het word verplicht en ik kan niet weg, dan met de botte bijl erin bij de verantwoordleijken en alles dat hun dienst en dierbaar is.

  Verplicht inspuiten is onmenselijk en moet dan ook onmenslijk hard worden aangepakt.
  Zonder morele rem.
  Zondeer berouw maar met de wetenschap dat om te overleven ALLES gedaan moet worden.
  …ethische vraagstukken zijn voor achteraf mocht de vijand winnen, maar overleven ten koste van alles is de essentie.

  Wie zich heeft laten inspuiten heeft gekozen, verplicht inspuiten is dwang en zal met geweld worden tegengegaan, hier in elk geval. Als je toch dood moet….

 3. De mentaliteit is al verandert bij de meeste, het zijn eigenlijk al zombies geworden. Vanmiddag in de supermarkt geweest, ik was de enige zonder mond sluier en niemand zij maar iets tegen elkaar. Waar het voor deze waanzin bijna een grote kwebbelende massa was. Nu hoor je niets, iedereen leeft in zijn eigen bubbel. Buiten zie ik ook de meeste met die mond sluier op in de stromende regen, waar ze zich zelf een water boarding geven. Een CIA martelmethode om mensen aan het praten te krijgen. Maar nu doen ze het zich zelf aan, hoe is het eigenlijk mogelijk dat de medemens zich zo vrijwillig laat degraderen in een vrij korte tijdbestek. Als dat een paar jaar terug had gezegd, was je voor gek verklaard. Nu schijnt het heel normaal te zijn.

  • Het valt mij ook erg op hoor ze hebben nergens meer plezier in ze lijken wel op robots die boodschappen doen enfin als ik met mijn zoon boodschappen doen krijgen we soms spontaan de slappe lach om soms iets onnozel eigenlijk maakt dat niets uit waarover het gaat maar hoe je jezelf innerlijk voelt en leeft. Ook ik hou al 2 jaar mijn rug recht al ben ik zeker niet meer van de jongste en voel me innerlijk goed en beschermd tegenover mijn leeftijdsgenoten die allemaal mee zijn gegaan in die waanzin

 4. Net als al die doom berichten uit de fake stream media kan ik dit soort berichten ook niet meer serieus nemen. Deze herfst/winter moest het gaan gebeuren. Mensen zouden met bosjes vallen. 95% om mij heen is geprikt en zie nog steeds niks gebeuren. Nada, noppes, helemaal niks. Geen bijwerkingen en/of blijvende schade of overlijdens. Daarentegen ken ik ook niemand die geveld is door het zogenaamde killer virus. Tot op heden zie ik om me heen niks bijzonders gebeuren onder collega’s, vrienden/kennissen, familie en buurtgenoten. Veel informatie vanuit beide kampen moet met een flinke korrel zout worden genomen. De waarheid zal wel, zoals gewoonlijk, ergens in het midden liggen.

  • bob 4 familie leden gewond door prik..
   En mensen die geprikt zijn de LUL.
   immuumsysteem naar de klote.
   vaculaire systeem naar de klote
   auto immuum ziekte in comming
   t=cellen werkt niet meer optimaal

   ze zullen vallen! zie openvears.com

   • Ik constateer alleen maar dat ik om me heen niks, maar dan ook niks geks zie gebeuren. Misschien een batch geweest met placebo prikkies ?. Moeten er dan wel veel zijn geweest. Ik houd het nauwlettend in de gaten en als ik onverhoopt toch dingen ga opmerken zal ik er zeker melding van maken hier.

  • collega van mij zijn maat …dood verleden maand…dubbel geprikt..officiëel??? corona lol…
   maat en zijn vrouw : dubbel geprikt….drie keer ‘covid’..derde keer doorbraakinfectie…hij bedlegerig aantal dagen, zij : zware koorts acht dagen lang dat ze niet omlaag kregen…..was begin december…ze heeft nu nog steeds fysieke schade……maar aan het janken dat ze niet om haar booster kon gaan wegens schade omwille van het ‘niet op café kunnen gaan’…lol
   maat zijn dochter werkt in een bejaardentehuis…iedere keer er geprikt geweest is, bemerken ze er sterftecijfers VIJF KEER HOGER DAN NORMAAL……dus mijn maat en zijn (tweede ) vrouw WETEN dat het vuiligheid is…
   wees gerust..heel wat sterftes…maar worden geklasseerd als ‘plotse’ of ‘natuurlijke’ sterftes…of anders als ‘covid’..zolang ze maar niet moeten toegeven dat het vaccingerelateerde sterftes zijn..
   ps…verleden jaar in de profvoetbalwereld 500% meer sterftes (hartaanvallen en aanverwanten) dan normaal…allemaal gevaxxden…
   misschien toch maar ff goed nadenken 🙂

   • Ik ben vanaf het begin al aardig wakker om het zo maar te verwoorden. Ik heb ook al zoveel artikelen zien voorbij komen in het alternatieve circuit wat media betreft die ook gewoon lachwekkend zijn evenals het merendeel in de fake stream staatsmedia. Ik nogmaals, ik constateer alleen maar wat ik om me heen zie gebeuren en dat is gewoon nog bitter weinig, of eigenlijk nog helemaal niks. Dat wil niet zeggen dat ik niet logisch kan denken of beredeneren, ik zie alleen nog geen gekke tot uiting komen die anderen van dichtbij wel mee maken of meegemaakt hebben … that’s it… niet meer en niet minder. Wat niet wil zeggen dat ik ontken dat er niks aan de hand is, allesbehalve, maar op moment van schrijven rond om mij heen geen gekkigheid, behalve dan de angst van sommige om het zogenaamde killer virus ?

    • Voor mij hetzelfde. Ik weet dat er heel veel mis is, maar persoonlijk zie ik geen rare dingen. Ken wel mensen die zware bijwerkingen hadden, maar niet bezweken. Ken ook geen corona doden. Nichtje had “corona” 2x, stelt niks voor zei ze. Wat mij betreft mogen al die runderen bezwijken, maar ik zie ze niet bezwijken op het tempo waarover geschreeuwd werd. Kan goed zijn dat enige lange-termijn effecten zich straks wel gaan wreken. De dwang achter die spuiten en boesters is natuurlijk zeer verdacht. Het gif wordt langzaam toegediend om het niet teveel op te laten vallen.

  • Om mij heen zie ik de begraafplaatsen uit breiden dus men zal straks grote kuilen of sloten maken waar ze met honderden te gelijk in begraven worden en dat laat mij meteen denken aan de tweede wereld oorlog denken waar dat met de joden ook gebeurde maar wij mogen niet vergelijken ja maar ik doe het wel om dat ik niet in moordenaars en bedriegers mijn lot wil leggen, mensen wordt wakker.

 5. Ik en mijn vrouw zijn ongetest en ongeprikt en wij zijn er trots op.
  Wie had dat ooit gedacht om daar trots op te zijn………

 6. Het massale sterven gaat niet door, het ligt wel wat genuanceerder.
  Als je op howbad.info kijkt kun je zien dat de prikken meer russische roulettes zijn. Er zitten onschadelijke, half schadelijke en dodelijke batches tussen. Het moet lastig te traceren zijn en wel een beetje verwarrend blijven he?

  Dus dat iedereen in de toekomst doodgaat door de prik, dat is niet zo. Sommigen worden vaag ziek, sommigen merken niets en sommigen gaan dood. Anders zou het te duidelijk worden, ze zijn nogal slim die psychopaten. Het doel is dat het sterven langdurig langzaam en bijna onopgemerkt gaat, het grote doel is dat iedereen een QR code neemt.

 7. Ze willen de snelheid van het proces dat gaande is ook nog zo veel mogelijk opvoeren. De boostersnelheid is enorm. Vraag me af waarom die haast toch. En er trappen er velen in, niet de slimsten, natuurlijk. ik snap die enorme haast niet. DAT maakt het oa juist zo verdacht allemaal. heel dom van de andere kant, die mensen kapot wil hebben blijkbaar. Sneller, sneller , sneller, meer demoniseren van ongevaccineerde gezonden ! dat is de opdracht vanuit de WEF blijkbaar. Zo opzichtig duidelijk bij vooral de randdebiel de Jonge.

  • Die haast is er omdat het tot eind 2023 de einddatum van het experiment is en dan moet iedereen 8 prikken in zijn lijf hebben. We zijn pas bij de 3e, dus nog 5 te gaan. Dit jaar is in april/mei 1 gepland, en in september/oktober 1 gepland. In het jaar 2023 zijn de laatste 3 gepland. Dan zal iedere geprikte geen mens meer zijn, maar een transhumaan als hij/zij het overleeft heeft. Dan is de transhumaan 24/7 aan het internet verbonden en van daaruit worden bestuurd via het 5G netwerk.

   • Ik geloof dat de dan liability moeten hebben? Was dat niet zo? En dan kunnen mensen ze dus aanklagen voor de bijwerkingen. Derhalve moeten de kindjes ook zsm ingespoten worden en zvm. Dan hebben ze hun doel bereikt – want wie gaat er dan nog klagen met 8 spuiten in zijn mik. Een zombie.

 8. Wij zitten af te wachten dat het grote sterven begint en dan roepen de schaapjes hope kan dat nou wij zijn in geënt en dat klop wees blij zou ik zeggen je gaat tenminste ingeënt de grond in en je kan niemand meer aansteken met die vreselijke ziekte die niet bestaat, en daarom wil ik al die schaapjes bedanken die zich vrijwillig voor de dood heeft gekozen daar moet je echt moed voor hebben en heeeel dom zijn maar ze moeten zo maar denken wij doen het voor een goed doel de elite houd van dode mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here