© Wochenblick

De rede heeft onze wereld verlaten. In plaats daarvan heersen willekeur en haat. Maskers, isolement, angst en haat hebben mensen beroofd van empathie en begrip voor elkaar. Ze hebben hen beroofd van al hun zintuigen en verstand. Duidelijke verbanden worden niet herkend, feiten verloochend, eigen ervaringen onderdrukt, gevoelens gedood, schrijft Elsa Mittmannsgruber.

De machthebbers hebben het volk in twee kampen verdeeld. De gevaccineerden, de solidaire, redelijke, heldhaftige, en de ongevaccineerden, de verraders, de gekken, de lepralijders. Op die manier hebben zij een dynamiek gecreëerd die zichzelf in stand houdt en kan leiden tot een vermoedelijk opzettelijke burgeroorlog om nog meer chaos te creëren en zo dichter bij het eindstadium van de dictatuur te komen. Velen van de gevaccineerden willen hun verheven status behouden en niet tot de andere kant behoren. Zo onderdrukken en ontkennen zij alles wat deze status in gevaar zou kunnen brengen. Zelfs talloze gevolgen van vaccinaties die zij zelf meemaken of zelfs aan den lijve ondervinden. Zij doen ook afstand van alle culturele waarden die altijd van groot belang zijn geweest voor onze vreedzame coëxistentie.

Gewillige hulpjes van de machthebbers

Hun status, gepaard met angst en de belofte van vrijheid als zij de heersers volgen, drijft “de verhevenen” tot onmenselijkheid en irrationaliteit. Zo worden zij gewillige lakeien in de strijd tegen de groep van de ongevaccineerden. De laatsten gelden als vogelvrij. Zij kunnen worden beledigd, gemeden, gekleineerd en in de toekomst zelfs door de wet bedreigd, vervolgd en gestraft. De groep van de ongevaccineerden bevindt zich dus permanent in een positie van verdediging, afweren en vluchten. Voor velen is de strijd om te overleven begonnen. Beide kunstmatig gecreëerde groepen, de gevaccineerden en de ongevaccineerden, ageren steeds meer tegen elkaar, gedreven door negatieve emoties. Een dramaspiraal die steeds meer meesleurt naar beneden, en een kruitvat kan worden. Daarom is het van essentieel belang de verdeeldheid onder ogen te zien en het hoofd koel te houden.

  Covid-19 vaccin meerdere malen officieel vermeld als doodsoorzaak door Schotse autoriteiten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKinderen zijn de breuklijn in het Covid vaccin narratief die de fraude blootlegt
Volgend artikelPolen’s Neurenberg 2.0 Project is gelanceerd “Rechtbanken zijn zodanig geïnfiltreerd door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem zullen moeten opzetten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Wij de normalen mensen zijn op het ogenblik aan het verliezen en dat is op zich zelf goed, ik zeg op den duur hebben wij heel veel verloren maar daardoor zullen wij ook weer sterker gaan worden veel mensen zullen zien wij zijn bedrogen en deze mensen zullen met zo 80% van dat volk zich zo voor de gek gehouden voelen en zoveel verloren hebben in hun leven dat zij strijdvaardiger zullen zijn en hun verraders geen rust meer zullen geven en dan zijn de rollen omgedraaid.
   Wij die voor vrijheid kiezen moeten dan ook geen gespekt meer aan gaan geen verzoening maar al uit de weg ruimen die onze vrijheden hadden afgepakt uit te roeien anders zal de kans groot zijn dat wij weer te maken krijgen met de zelfde criminelen.

   • Hoi j coolen,

    Nou, ik wens je succes met het uit de weg ruimen van de daders. Ik bedoel niet de Rutte’s of de de Jonge’s. Dat zijn slechts de loopjongens van de daders. De Rothshields zijn daar de meeste bekende van. Maar ook de Warburgs, Schiffs etc. Niet te vergeten vele koningshuizen die al eeuwen aan de macht zijn.

    Ongeveer 30% van de bevolking zijn meelopers. Die denken een graantje of wat te kunnen meepikken. Zie Rutte ed. Maar ook zo mooi zichtbaar bij oud politici. Hoe heeft Lubbers het tot multi multi miljonair geschopt. Zo ook Blair of Obama. Om er maar een paar te noemen.

    Ongeveer 40% van de populatie is volgzaam. Maakt niet uit wat er gebeurt. Ongeveer 30% zit in de oppositie.

    Wil je wat bereiken moet je met hen in dialoog gaan. Zo simpel is het. Zodra de meerderheid zich roert, zo leert de geschiedenis, is het snel gedaan met de voorgangers van de ellende. Aka de Ruttes, Blairs en Obamas maar de echte macht blijft al eeuwen zitten.

    Je dacht toch niet dat Hitler de eindbaas was van wat er in WO2 gebeurde? Zo wel heb je wat onderzoek te doen.

    Groeten,
    Hugo

 1. Gisteren weer raak met een gevaxxte,onwetend en bang voor feiten.
  Waar is het zelfdenkend vermogen van de mens gebleven?
  Opkikkertje was vanochtend in groot winkelcentrum, bijna de helft liep er zonder bekluier op door de winkels.
  En bij velen de spatlap onder de neus.
  Mensen zijn dat slavending zat denk ik….

  • Nu ik weet wat mensen geïnjecteerd hebben gekregen en hoesten en proesten en lijkbleek zien met ingevallen ogen en vlekken op hun gezicht…, vind ik het niet meer zo prettig om (in tegenstelling tot HEEL 2020 dat ik dat wél -als 1 van de weinigen deed!), zonder mondkapje (geheel zelf ontworpen in naai atelier en niet volgens richtlijnen, integendeel maar alsnog…) te lopen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in