Tucker Carlson bracht dinsdagavond zijn nieuwste aflevering van Tucker on X uit met de Hongaarse premier Viktor Orbán. Orbán bood een openhartig perspectief op de geopolitieke spanningen rond Oekraïne, Rusland en de rol van de Verenigde Staten. Orbán, die al zijn hele leven en politieke carrière met Rusland te maken heeft, bekritiseerde het heersende Amerikaanse narratief dat Oekraïne de oorlog tegen Rusland aan het winnen is. Hij noemde dit een “leugen” en benadrukte dat de Oekraïners elke dag op tragische wijze levens verliezen en uiteindelijk eerder zonder soldaten zullen komen te zitten dan de Russen. Orbán plaatste ook vraagtekens bij de strategie van de regering Biden en suggereerde dat de VS Rusland verkeerd begrijpt en dat haar doel van regimeverandering niet alleen onrealistisch maar ook gevaarlijk naïef is, bericht Vigilantnews.

Bekijk het volledige interview hieronder:

Orbán ging in zijn opmerkingen ook in op de bredere implicaties voor de NAVO en het Westen. Hij waarschuwde voor elke westerse interventie die “laarzen op de grond” zou zetten, en verklaarde dat een dergelijke stap onmiddellijk zou escaleren in een Derde Wereldoorlog. De Hongaarse premier uitte zijn bezorgdheid over de aanpak van de VS, in het bijzonder over de toetreding van Oekraïne tot de NAVO, die hij ziet als een gesloten venster dat nu een nucleair conflict zou kunnen uitlokken. Orbán benadrukte dat de sleutel tot vrede in de handen van de Verenigde Staten ligt.

  Videobewijs bevestigt massale executie van Russische krijgsgevangenen door Kiev-troepen in Makeeva

Clip 1

Clip 2

Clip 3

Clip 4

Clip 5

Clip 6


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat zou Rusland als een overwinning beschouwen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Het pro-Oekraïne front in Duitsland brokkelt af

Lees meer over:

Vorig artikel“Plotseling en onverwacht” – Hoe groot is het aantal vaccinslachtoffers?
Volgend artikelGenezing door zelfdoding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Een blog artikel vandaag van martin armstrong over de waarheid waarom prighozin vermoord is.
  Deze wil ik dan ook best geloven. Omdat rusland niet happig is op verwijten naar oekraine voor de dood van prighozin.
  Blijkbaar kan je putin ook nog op een valse been zetten.

  Wagner boss Yevgeny Prigozhin released the following video in June on Telegram. I think it is worth revisiting this video. Prigozhin states that entering Ukraine was an invasion based on lies. He believes that the Defense Ministry was in on the cover up, potentially in cahoots with the West, and that they swindled Vladimir Putin into believing his lie.
  If you read my book, “The Plot to Seize Russia,” you understand the calculated corruption of the Russian Oligarchs who hoped to use a Western alliance to regain power. Prigozhin states that false intelligence was leaked to Putin, which led him to believe Ukraine was working with NATO, which is true. However, he said that Russian intelligence reported that Ukraine and NATO were planning a direct attack on Russia, which led to the “special operation” on February 24, 2022.

  Woorden van prigozin.
  “What was the point of the war? The war was needed for the self-promotion of a bunch of bastards to show off what a strong army it is so Defense Ministry Sergei Shoigu gets a Marshall,” he alleged.

  Sergei Shoigu has led the Ministry of the Russian Federation since November 6, 2012.
  Shoigu and Prigozhin have been archenemies, with Shoigu leading from behind the scenes while Prigozhin was on the frontlines with a separate mercenary group. Prigozhin firmly believed that Shoigu needed to be removed from power and believes he failed the invasion of Ukraine. Putin was in the middle of the battle, with both men being personal friends.
  However, siding with Prigozhin would mean changing the entire narrative of the February 24 invasion. Declaring Shoigu unfit to lead would weaken the entire military’s image and add to the narrative that the West is decimating Russia. The entire coup by Wagner was to oust Shoigu, not Putin, as he was accused of denying the group ammunition and costing Russian lives. One man said too much, while the other was complacent with the narrative. There is a possibility that a divide within the military would have grown if both men were permitted to live.

  • Greet augustus 30, 2023 at 10:28

   Hi Greet dit verhaal lijkt bijzonder veel op een Catch-22 situatie, voor Poetin is het kiezen uit 2 kwaden, enfin ik geloof héél sterk dat de westerse olichargen Rusland in stukken willen hakken en zo de controle over de grondstoffen willen bemachtigen, het Kabbalistische georganiseerde jodendom is reeds bezig geweest zoals je ongetwijfeld weet met wereldoorlog 1,2 en de voorbereidingen voor wo3.

    • Yup verwoord. De oligards die rusland willen opdelen. Het zegt ook dat putin niet alles te zeggen heeft en zich in het ootje kan laten nemen. Denk ook vandaar dat hij vorige week kort na de dood van prigozin heeft laten weten de gevechten in oekraine stop te zetten in het najaar. Laten we hopen dat putin wakker is geworden met prigozin zijn dood. Het houd in dat het leger in rusland pregozin heeft vermoord met nog 9 onschuldige burgers. Daarvan zouutin toch moeten weten dat hij ergens over militaire inzet geen zeggenschap heeft of meer heeft.
     Ben benieuwd welke koers hij nu gaat varen. Ook in afrika daar is weer een land dat met een couppleging is vrijgevochten gister.

     • De wagner boss was niet meer dan een zelf vooringenomen narc die shoigu’s plaats wilde met vermoedelijke links naar CIA. Denk maar aan het bericht dat hij informatie doorspeelde. Een zakenman die kant kiest waar het meest aan vast zat. Nietwaar ? Toch wel soledar en bakhmut waren staaltjes om te laten zien dat hij de man was voor shoigu’s job. Toen kwamen ineens de opmerkingen tegen het oppercomando. En tegelijk de berichten over de links met SBU en CIA. En daarna de muiterij.

      Putin heeft niet veel te vertellen militair ?

      Fout. Hij is opperbevelhebber en als een ander in zijn plaats was zowel uit de staatsdoema, het volk of medvedev dan hadden de nukes al lang gevlogen.

      Degenen die oorlogen voor leugens beginnen wie zijn dat ? CIA toch ..

      Het gezonken schip in de golf van tonkin vietnam of WMDs van Hoessein en Iraq. En laatstleden bioweapons van dictator bashr al hasssad en Syrie en nu de kerels kunnen stelen is ineens alles ok ?

      Leugens en nog eens leugens. En prighozin iemand die een militie heeft gerunt die voor $ vechten.

      In een oorlog of eender welk gewapend konflikt is waarheid altijd het eerste slachtoffer.

      En over antisemitisme en kabalistische jodendom … dit lijkt sterk of fascisme van hitler. De 2 eerste wereldoorlogen zijn opgezet vanuit vrijmetselaarij. The freemasons. Lees brief van pike aan manzini. Niet te vergeten dat van de eerste tot de laatste amerikaanse president hun freemasons waren. En voor wie weet wat dat betekent snapt ineens een hoop meer. De khazarian maffia zit inderdaad hiertussen vermengd. Echter commando komt van de freemason 33e graad grootmeesters. Deze heren zijn luciferianen. Duivelsaanbidders, en omarmen alles behalve God.

 2. “Orbán ging in zijn opmerkingen ook in op de bredere implicaties voor de NAVO en het Westen.”

  Waarom tekende Victor Orban bij het NAVO kruisje om Finland en Zweden lid te maken van de NAVO?

  Orban vreet van twee walletjes n.m.m.

  • Ja, zeker weten Orban is gewiekst, weet beide kampen te bespelen, toch mag ik hem wel om de doodeenvoudige reden dat wat Orban ook doet, hij doet het in het belang van zijn volk en dat is een groot verschil met andere presidenten, Rutte voorop. Hij praat overigens ook opvallend goed Engels.

 3. Zo moet dat : interviewen.

  @TuckerCarlson laat weer een heel belangrijk interview zien.
  Zoals hij er al een aantal, wereldwijd, gedaan heeft.

  En P.M. Orban, Hongarije, is heel sterk bezig.

 4. Zowel het platform van Tucker (X) staat onder WEF supervisie middels demon musk en haar wef ceo. Maar Orban is ook geallieerd aan het wef…Dus waar kijken we naar?

 5. Een dag rust voordat ze weer problemen gaan maken. Want wat anders bezielt de gefragmenteerde westerling. Wat anders legitimeert de moderne democratie dan problemen te maken op verzoek van de kiezer terwijl het egoïsme vroeger voorbehouden was aan de leider.

  • De problemen worden nu enkel gedefinieerd aan de hand van het conflict of de competitie tussen verschillende egoïsmes. Behalve de nare trekken waar kinderen al nooit meer vanaf komen, verspelen ze hun toekomst na de dood waarvoor ze bewijzen willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in