Foto: freepik / mianthebrand24

Steve Kirsch, bekend van zijn kritische rapporten over de experimentele Covid-vaccins, wijst op een dramatische toename van “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen met de lancering van de Covid-19 vaccinatiecampagne. Alleen al in de Verenigde Staten lijken tienduizenden mensen het slachtoffer te zijn geworden van de gen-injecties, zegt hij.

Van 2015 tot 2019 daalde het aantal sterfgevallen zonder duidelijke primaire oorzaak (d.w.z. sterfgevallen die als het ware “plotseling en onverwacht” kwamen) van iets minder dan 47.500 tot ongeveer 37.400. In 2020 was er een stijging tot iets meer dan 49.000, die met de start van de Covid-19 vaccinatiecampagnes opliep tot bijna 80.000 in 2021 en ongeveer 74.600 in 2022 . In 2023 (tot 21 augustus) waren er al bijna 44.500 gevallen. Als de trend zich voortzet, zullen dat er tegen het einde van het jaar waarschijnlijk tussen de 68.000 en 69.000 zijn, bericht Report24.

Miljonair Covid-vaccin criticus Steve Kirsch wees er in een tweet (zie hierboven) op dat de grote piek niet kwam tijdens de eerste golven van Covid in 2020, maar eerder met de massale uitrol van de experimentele Covid-vaccins in 2021, die vandaag nog steeds worden geïnjecteerd als “boosters” of “bivalente boosters”.

Zoals uit veel rapporten van de afgelopen jaren blijkt (u kunt tientallen voorbeelden vinden in het artikelarchief), zijn het vaak de gevaccineerden die op deze manier aan hun laatste reis beginnen. Van kleine kinderen tot dokters en atleten en zelfs piloten, er zijn talloze rapporten van over de hele wereld. Gegevensanalist Tom Lausen vond ook een enorme toename van plotselinge sterfgevallen sinds 2021 toen hij KBV-gegevens in Duitsland onderzocht. Ambtenaren zijn niet geïnteresseerd in het analyseren van de vaccinatiestatus van de overledenen – waarom is dat?

Als men de cijfers van de VS als basis neemt, zou men goed kunnen aannemen dat in totaal ongeveer 70.000 tot 90.000 van de “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen vaccinatieslachtoffers zouden kunnen zijn. Mensen die opgeteld zouden moeten worden bij de “officiële” vaccinslachtoffers (ongeveer 36.000 volgens VAERS). Dit betekent dat we het waarschijnlijk hebben over ongeveer 100.000 tot 125.000 mensen (die waarschijnlijk relatief jong en gezond zijn in vergelijking met de echte Covid-doden) die nu waarschijnlijk nog zouden leven zonder deze injecties.

  Sinds 1 januari zijn in Italië meer dan 10 politieagenten "plotseling overleden"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBericht aan de bevolking
Volgend artikelWat ze je vertellen over Oekraïne “is een leugen”: Tucker Carlson interviewt de Hongaarse premier Viktor Orbán
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik vind de getallen nog steeds laag, let op elke dode is er een te veel. Maar ik zie er nog geen genocide in. Maar misschien hoeft dat ook nog niet, misschien komt deze met het opvoeren van de 5G palen. Denk aan Gates zijn lachje, het goede nieuws is dat de macht van van het westen inelkaar aan het lazeren is. Een wereldregering kunnen ze momenteel vergeten, Rusland legt dat pijnlijk bloot

  • Gijp augustus 30, 2023 at 09:49
   Omdat het niks met genocide te maken heeft, Gijp. De doden zijn mooi meegenomen, maar als je naar de inhoud van het brouwsel kijkt, dan zie je dat het een ander doel heeft. Namelijk, beheersing van het menselijke bewustzijn. Men heeft nog steeds niet de volledige macht over het menselijk bewustzijn. Hoe mooi zou het zijn ls je daar eindelijk de macht over had, en je kan het zelf aansturen dmv straling? Dit zit er achter, maar niemand wil dit kennelijk overwegen als beweegreden voor de enorme dwang om die spuit er in te krijgen. Het ging echt niet om een pandemie, of om mensen uit te roeien. Want uitroeien heeft geen zin; WEL de kudde zelf beheersen! Dat heeft wel zin, want dan kun je ze opkweken wanneer het je uitkomt, en uitschakelen wanneer het je uitkomt. En dat is de bedoeling van het hele programma. En de GMO mens die overeind blijft, die mag meedoen in het programma.

    • Gijp augustus 30, 2023 at 10:10
     Ik wet niet goed wat je punt is? Giordano heeft het over de mogelijkheden, niet over wat ze gaan implementeren, of wat er al geimplementeerd is. Deze gifspuit is een daadwerkelijke implementatie van het tweaken van het menselijk bewustzijn.

     • Immortal, ik weet ook niet goed wat mijn punt is. Wat is de bedoeling geweest van de vaxx? Mensen inlezen in de cloud met grafeen, zou zo maar kunnen. AI’s leren wel verdomde snel. Genocide, sterilisatie, massahysterie, mensen in angst brengen om wat anders te flikken, maar wat dan? Pensioenroof is een optie.

      Geen idee. Ik denk wel dat het tijd wordt voor een biertje.

      • Gijp augustus 30, 2023 at 10:25
       Biertje. Maar ieg bedank voor die link, het is zeer zeker interessant en ik heb hem al gedeeld. Een aantal medemensen zijn al jaren bezig om het menselijk bewustzijn te domineren. Dat is toch echt het laatste stukje vrijheid dat er bestaat, het vrije denken. Als je het vrije denken aan banden kan leggen, dan heb je je kudde. En dat zit er achter. Als je kijkt naar de ingredienten van de spuit en wat het doelwit is, dan snap je het. Zodra dit voltooid is, dan kan je beginnen met het aansturen van mensen met kunstmatige vibraties, vandaar de grafeen experimenten. Gaat nog wel effe duren voor het zover is, en heel veel mensen zullen sterven in dit smerige experiment, en imo gaat het een groot fiasco worden met heel lange nasleep, met de Agressors al lang dood en in de grond. Maar de mensheid zal goed krom getrokken zijn, een zielige stumperd van een wezen dat niet meer normaal functioneren kan. Afijn, biertje dan maar weer. 🙂 Geen spuitjes doen hoor Gijp.

    • En precies is dat de hoofdreden waarom ik de spuiten niet heb genomen, buiten dat je enge zeldzame ziektes kan ontwikkelen. Het gaat men erom in je tempel te komen, je moet extern via je lichaam met brein bestuurd kunnen worden. Waarom denkt men bijvoorbeeld dat Elon Musk al zo lang met Neuralink bezig is? Dat was alvast voor de oefening en nog op een ouderwetse manier om met draatjes in je brein te komen. Experimenten met Cripr-Cas 9, 12 etc. om je DNA te knippen, kopieëren en plakken is precies dat, om je lichaam te kunnen controleren, het hart bevat bijvoorbeeld ook neuronen. Het geheugen moet gewist worden en er moet een nieuw gelimiteerd slaafs geheugen geplaatst worden. 24/7 sta je dan op the internet of body’s met continue aansturing. Als staatseigendom waarover patenten zijn verkregen weet je niet door wie of wat zoals AI, je aangestuurd wordt. Je bent uiteindelijk niets meer dan een cyborg die extern wordt bestuurd, je hele indentiteit is dan bijna helemaal verdwenen. Het zal een vreemde gevecht worden in je lichaam, degene die jou signalen voor aansturing blijft geven versus je eigen wil. Degene waar je het meest om kotst stuurt jou dan aan.

     • Keert Wilder augustus 30, 2023 at 14:21
      Klopt. Heel griezelige zaken. Die Giordano is ook een heel griezelige kerel. Maar alles wat hij zegt en doet is precies wat er vandaag gebeurt. Het hele gmo gifspuit programma is een militaire operatie tegen de mensheid, om ze onder controle te krijgen. Heel weinig mensen zien dit, zelfs de wakkeren niet. Ze neuzelen maar door over virus dit en virus dat, maar ondertussen draaien de wielen van de neuroweapons door. Giordano is ook betrokken bij de Brain Preservation ontwikkelingen. En dan is er de Havana kwestie: https://www.nationaldefensemagazine.org/articles/2018/9/6/exclusive-doctors-reveal-details-of-neuroweapon-attacks-in-havana

      • Immortal augustus 30, 2023 at 23:17

       Ze hebben idd neurowunderwaffens getest voor bijvoorbeeld crowd control. Met externe frequenties worden de natuurlijke processen van je lichaam verstoord zoals je brein. Is ook een van de wapens waardoor vogels massaal uit de lucht vielen.

       Het geloof in een extern virus en dat het intern besmet door een ander mens zit erg diep bij zelfs de zogenaamde wakkeren. Dezelfde niveau wordt bereikt in het geloof van een religie, zoals het agressieve LGBTI+PEDO Rainbow Religion.

       • Keert Wilder: ja jammer dat het zulke zware pap is voor de meesten. Maar mss maakt het allemaal ook niet uit, vraag ik me soms af. En mss is het idd wel tijd voor een grote ineenstorting…het mensdier heeft m.i. te veel gevallen van mentale afwijking tussen zich om “duurzaam” te zijn. Waardeloos voor de weldenkenden die vredig willen leven… Wat je zegt over die vogels, bizar niet? Ook een keer een hele kudde van 100en elanden in Norway zo om zeep gebracht. Kun je niks meer over vinden. En die vogels op nieuwjaar 2011 (geloof ik) met paarse vlek op hun snavel. Uit het niets kwamen ze in de nacht en stortten allemaal neer. Verdomde duivelse experimenten. Mensen weten niet wat voor afschuwelijke uitvindingen er zijn… Al eeuwen verzinnen de verslaafden manieren om anderen te kwellen, te martelen of te doden. Ziek diersoort…

  • ‘ik vind die getallen nog steeds laag’ Inderdaad dat dacht ik ook. Blijkbaar zijn de doden ineens herrezen of zo. Ook wordt er niet over de onderrapportage gesproken die bij de VEARS databank zelfs 99% blijkt te zijn.

   Volgens Erik Boomsma waren er wereldwijd 1 jaar geleden al 4,7 miljoen overleden n.a.v. het vaccin. Heb ik het nog niet over het aantal bijwerkingen. Erik heeft met diverse deskundigen uitgezocht om die gegevens uit diverse databases te krijgen waarvan hij verslag doet.

   Wonderbaarlijk genoeg staat de video nog steeds op Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=f89qD-uJtvM&t=322s

 2. Hier nog wat interessante info over het opzettelijke gebruik van pseudouridine en de SV40 monkey promoter in de vax troep. Als je nu nog steeds gelooft dat het echt een “vaccinatie” is dan moet je snel nog een paar spuitjes halen.

  https://www.theepochtimes.com/epochtv/kevin-mckernan-talks-covid-vaccine-dna-contamination-the-monkey-virus-sv40-promoter-and-whats-actually-in-the-vaccines-5481974?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-08-29&src_cmp=gv-2023-08-29&utm_medium=email&est=MOb1iiwjxkdGvitf6p7swJvOs3cplUyWdFTH5TbQhpbNQkclKOWpZLDKZw%3D%3D

 3. Whether you or anyone believes the technology exist, or if they can implement this science, or what any considerations thereof should be, is totally irrelevant.

  ‘..things that is been entertained and examined to some extent by my colleagues in NATO and to those who are working on the wors..use of neurobiological sciences to create populational disruption../..dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken..’

  “We can utilize nano-science to create much better drugs to get them where they got to go in the brain.

  I can create nano-science and nanotechnology to be able to escort certain drugs across the proliferant barrier which is the blood brain barrier and blood cerebral spine fluid barrier, so I get these things where they got to go.

  But I can also utilize nano particulate matter in a very indiscriminate way. The idea here is that I can get that is something called high CNS (central nervous system) aggregation material that is essential invisible to the naked eye and even to most scanners because it is so small that it selectively goes through most levels of filter porosity. These are then inhaled either through the nasal mucosa or absorbed through the oral mucosa, they have high CNS affinity, they clump in the brain or in the vasculature, and they create essentially what looks like a hemorrhagic diathesis, in other words a haemorrhage predisposition or a clog predisposition in the brain.

  What I have done is I created a stroking agent.

  And it is very, very difficult to gain attribution to do that.

  I can use that on a variety of levels, from the individual to the group, highly disruptive. And in fact this is one of the things that is been entertained and examined to some extent by my colleagues in NATO and to those who are working on the wors..use of neurobiological sciences to create populational disruption, very, very worried about the potential for these nano particulate agents to be CNS aggregating agents to cause neural disruption, either as hemorrhagic and vascular disrupters or as actual neural network disrupters because they interfere with the network properties of various neural nodes and systems within the brain.”

  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsored this talk entitled “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” by Dr. James Giordano on June 12, 2017

  [https://www.youtube.com/watch?v=aUtQbriWt64 – around min.45]

 4. Frank augustus 30, 2023 at 10:40
  “What I have done is I created a stroking agent.”
  Dat is dan een duidelijk doel van de gifspuit die daadwerkelijk geimplementeerd is, gezien de ‘bijwerkingen’. Dit zit dus ook in de spuit. Een double whammie, die spuit. En gezien het feit dat de ‘central processing unit’ in de hersenen (onder meer de pijnappelklier) bijzonder goed doorbloed is, en niet achter de bloodbrainbarrier ligt, wordt die dus keihard geraakt door deze technologie. Hiermee krijg je dus ook controle over de lichamelijke processen, alswel het menselijk bewustzijn. Het hele programma is op totale ontwrichting gericht, zonder twijfel, en heeft niks te maken met ‘bescherming’ tegen het eoa ‘dodelijke virus’ niet toen, niet nu, en niet in de toekomst. Het gaat alleen maar erger worden, met hogere doses van de troep, en meer mensen ingespoten. Want de meeste mensen zullen dit niet lezen, laat staan ter harte nemen. Met dank voor de info, Frank en Gijp.

 5. In oktober gaat het los met de nieuwe eG5 variant waar ze de ‘e’ wel van weg kunnen laten ..Zou mij niks verbazen als de gemarkeerde grafeentjes gecontroleerd vallen bij bosjes in bepaalde gebieden en zo een noodtoestand wordt uitgeroepen…Kijk om je heen,hele habitats zijn omsloten door 5G om woonwijken heen in NLD en GB. En als de vliegen droppen gaan de schapen weer rennen voor zover nog mogelijk en wordt er wederom een hetze gevoerd tegen de ongevaccineerde..Met als enige verschil dat dat er nu wel echt (gmo) mensen droppen.

  • Nuke Davos augustus 30, 2023 at 11:42
   ….en er nog meer mensen ingespoten gaan worden, inclusief nog ‘onbekeerde’ Leeghoofden. Die gaan ook rennen, let maar op. En de dosis is ondertussen goed aangepast voor het verbeterde effect. Niet zoveel boesters meer nodig.

 6. De CDC heeft opnieuw weer informatie over de bijwerkingen van hun website geschrapt en dus worden de werkelijk cijfers van de globale genocide door de mindphuckende ‘medici’ achter gehouden door de massamoordenaars!

  We weten niet hoe groot de werkelijke aantallen zijn en het zijn er ongetwijfeld VEEL MEER dan ons wordt verteld. De vraag is of we daar ooit achter kunnen komen…

 7. _ongezonde kringen

  nos, 14 juli 2023; van het demissionaire kabinet:
  ‘Het wordt expliciet verboden om de Holocaust te ontkennen, bagatelliseren of goed te praten. Dat heeft het demissionaire kabinet besloten. Discriminatie en racisme zijn al verboden en ook het ontkennen van de Holocaust was al strafbaar, maar het stond nog niet expliciet omschreven in de wet.’

  “..de les van de Holocaust is geen geschiedenisles.” [good one – een grote stok mss? in context; bedoeld wordt wél geschiedenis én onverminderd actueel; de strijd tegen onverdraagzaamheid – smh a very good one]

  ‘Met het besluit geeft het kabinet uitvoering aan Europese verplichtingen.’
  [voor de vorm; het maakt dus niet uit wat er in het verleden gezegd, belooft of opgetekend is, eventuele inlegvelletjes weer uithalen – nee hoor, morgen zeg ik weer doen we niet, zijn we niet van plan, nooit niet; en overmorgen? helaas, verplichtingen]
  (In Nederland was het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust eerder nog niet via speciale wetgeving verboden, uitspraken op dit gebied konden echter vallen onder groepsbelediging. In Nederland heeft de Hoge Raad in 1995 (in de zaak tegen Siegfried Verbeke) bepaald dat onderwijsmateriaal waarin de gaskamers ontkend worden valt onder het discriminatieverbod en dus strafbaar is volgens de artikelen 137c en 137e van het Wetboek van Strafrecht. Voordien werd al regelmatig door het Meldpunt Discriminatie Internet opgetreden tegen bepaalde uitingen van revisionisme op internet. In 2009 stelde de fractieleider van de VVD Mark Rutte nog voor de ontkenning van de Holocaust in principe toe te staan onder de vrijheid van meningsuiting ..wat tot wijdverbreide kritiek leidde.)

  En niet onbelangrijk, voor diegene die op meer persoonlijk niveau betrokken is bij de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog, voel u vooral niet gekwetst. Als ik de discussie rond revisie een beetje begrijp veranderd er weinig aan het leed van en rond Joden uit Nederland voor die tijd; vervolging, overlijden en moord is deel van de discussie.

  ‘Het verbod geldt niet alleen voor Holocaustontkenning. Ook andere beledigende vormen van vergoelijking, ontkenning of bagatellisering van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden zijn hiermee expliciet verboden.’

  oh-oh [Article 19 of the Universal Declaration of Human Rights: Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.] kennis van het NAZI-Duitsland geeft natuurlijk een vertekend beeld van de wereld MAAR uitdragers van fantastische achtergronden in de wereld mogen ook op hun tellen passen ..

  ______

  WELCOME | Committee for Open Debate on the Holocaust

  (Heeft als doel het bevorderen van intellectuele vrijheid met betrekking tot de “Holocaust” en een forum te bieden aan degenen die het orthodoxe Holocaust-verhaal betwisten.)

  […]

  Het is niet het doel van CODOH om te bewijzen dat de Holocaust “nooit heeft plaatsgevonden”, of dat de Europese Joden niet hebben geleden onder een catastrofe tijdens de jaren van het Hitleriaanse regime. Degenen die je ervan proberen te overtuigen dat dit wel zo is, willen het water vertroebelen. Hoewel we de gaskamerverhalen niet meer geloven (vroeger geloofden we ze heel erg) of de “genocide”-theorie, blijven we openstaan voor de overtuiging dat we het mis hebben.

  We begrijpen heel goed dat het Hitleriaanse regime antisemitisch was en Joden en anderen vervolgde. We begrijpen dat veel volkeren, waaronder de Europese Joden, onpeilbare tragedies hebben meegemaakt in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor alle duidelijkheid: we geloven niet langer dat de Duitse staat een plan uitvoerde om alle Joden te vermoorden of moorddadige “gaskamers” gebruikte voor massamoord tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Al zo’n zeventig jaar vormen de moorddadige gaskamers van de Nazi’s de kern van het verhaal over de Holocaust. In de literatuur zijn de twee absoluut onafscheidelijk. Het is verleidelijk om te zeggen: “Geen gaskamers, geen Holocaust.” Maar al te vaak kan dit misleidend zijn – en is het dat ook geweest – vooral voor diegenen die net kennis hebben gemaakt met revisionistische argumenten. Het is misleidend omdat het suggereert dat, als er geen gaskamers waren, de Joden in Europa niet leden onder een tragedie door toedoen van het Hitleriaanse regime. Dat deden ze wel.

  […]

  De poging om elke oproep tot een open debat over de gaskamercontroverse te identificeren met anti-Joodse sentimenten is kinderachtig. Degenen die protesteren dat het belangrijker is om gevoelig te zijn richting “overlevenden” dan trouw te zijn aan de historische gegevens, vertegenwoordigen een wereldbeeld dat geen plaats heeft in de Westerse cultuur. [ondertussen achterhaald; met de globale sociale rechtvaardigheidsrevolutie]

  [“In onze samenleving is geen plaats voor antisemitisme. Daarom wil ik de ontkenning van de Holocaust strafbaar te stellen. We mogen dit niet laten gebeuren in Nederland.”
  – Minister v.JenV, 10 februari 2023

  nos, 23 mei 2023: ‘Volgens het [A’dams gerechts] hof prevaleren [in dit geval] de rechten van de overlevenden en nabestaanden van de Holocaust boven de vrijheid van meningsuiting.’]

  We zijn bereid om ervan overtuigd te worden dat we het mis hebben over dit alles. We zijn bereid om ervan overtuigd te zijn dat het hatelijk is om het bewijs voor en tegen welk historisch verhaal dan ook af te wegen. We zijn bereid om de mogelijkheid te overwegen dat de wetenschap en de pers in Amerika gerechtvaardigd zijn in hun pogingen om een vrije uitwisseling van ideeën over de Holocaust of andere zaken te onderdrukken. We zijn zelfs bereid om het idee te bespreken dat intellectuele vrijheid zelf het publieke debat corrumpeert als het gaat om de gaskamercontroverse. [in de VS, dankzij haar eerste amendement dat de vrijheid van meningsuiting beschermt en anders dan in de EU of Rusland , is de onderdrukking -nog- van een andere aard wat betreft (in)directe vervolging door justitie/gerechtelijke verzoeken uit het buitenland]

  LEUK – Ook in de VS zijn de machtsverhoudingen overduidelijk scheef rond een vrije discussie over dit onderwerp. Hoe dan ook, wat de ruimte dan mocht inhouden, die is er niet bij een verbod, zoals tegenstanders van een discussie voorstaan.

  Dat is mede vanwege de gevoeligheid van het onderwerp.
  [herstel, meer precies; vanwege de gevoeligheid van het ‘systeem’ cq. de Nldse samenleving en haar staatsbestel in verhouding tot mogelijke consequenties mbt dit onderwerp]

  De inhoud van het orthodoxe holocaust-verhaal, een eventuele discussie, haar argumenten, de strekking van het ongelijk binnen dit onderwerp, de middelen waarmee dat beschermt wordt en in het verlengde daavan nog andere gevolgen, maken dat dit onderwerp niet anders kan worden besproken dan zoals wordt voorgeschreven.

  Elke ruis is gevaarlijk.

  “Complottheorieën, antisemitisme en Holocaustontkenning kunnen de democratische rechtsstaat schaden. Enerzijds omdat de legitimiteit van gezagdragers wordt ondermijnd, anderzijds omdat in nationale wetgeving en internationale verdragen een verbod is vastgelegd op het aanzetten tot haat.”
  – CIDI/JenV, 3 november 2022

  MEER Hals- und Beinbruch
  nos; gisteren, Bestuurders kunnen niet optreden tegen [vreedzame] ontwrichtende demonstraties:

  ‘In de praktijk blijkt dat niet effectief tegen dit soort gedragingen kan worden opgetreden wanneer deze massaal en langdurig plaatsvinden’

  ‘..een “zorgelijke trend” dat er “onder de vlag van demonstratierecht, wordt geprobeerd anderen zo diep mogelijk te kwetsen of ongemak te bezorgen, soms zelfs in de persoonlijke leefsfeer”.

  De Tweede Kamer bespreekt het demonstratierecht volgende week in een rondetafelgesprek.’

  FEAR And HATRED. Of what can be said, or can be done.
  Believe what you want,
  “..those that are capable of tyranny, are capable of purging the heresy to sustain it.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in