Een wetgever in de Duitse Bondsdag sprak gisteren het parlement toe over de inspanningen om Duitse tanks te leveren aan Oekraïne, voor gebruik tegen Rusland. Allemachtig wat heeft hij een gevoelige snaar geraakt; andere parlementsleden snakten openlijk naar adem van afschuw! Bekijk de 30 seconden durende video met Engelstalige vertaling hieronder:

Backup:

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Israël naar verluidt achter drone-aanvallen in Iran
Vorig artikelVijf dingen die u nu moet doen om voorbereid te zijn op een natuurlijke of door de mens veroorzaakte ramp
Volgend artikelGoing, Going, Gone: Vioolspelen terwijl het westen brandt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Gut, er zijn dus nog goede duitsers met verstand en inzicht…..
   Want WO3 met bezetting is idd een risico.

   En alweer: de USA speelt onschuldig…

  • Het is makkelijk om oorlog te voeren als je zelf ver van de frontlijn staat ,stuur maar wat kinderen van ons de dood in en dat hoef helemaal niet veel te kosten eenmaal per jaar een krans leggen voor onze doden kinderen en een beetje zielig doen en maar roepen dat mag nooit meer gebeuren en vervolgens gaan de moordenaars samen van een goed gevulde tafel met veel vlees hun succes vieren en het dom volk weer uit lachen, maar eerlijk is eerlijk het is om te lachen .

 1. Ondertussen…

  ‘Willem Engel krijgt maand voorwaardelijk, grotendeels vrijspraak’

  ‘De rechtbank in Rotterdam heeft Willem Engel vrijdag veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een maand voor opruiing. In de strafzaak had het Openbaar Ministerie een taakstraf van 180 uur en een celstraf van drie maanden voorwaardelijk geëist tegen de voorman van de voormalige actiegroep Viruswaarheid. Van de zes feiten op de tenlastelegging werd hij vijf keer vrijgesproken.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/willem-engel-krijgt-maand-voorwaardelijk-grotendeels-vrijspraak/ar-AA16ykAe?ocid=msedgntp&cvid=3b0ed18e3b5c4d9fb641345aaec2d02d

   • Zij hebben Willem gewoon monddood willen maken dat hebben ze ook gedaan met Huig Plug die zich op deed voor de kindermisbruiken die de hoge heren tot op de dag van vandaag nog plegen en het achterlijk volk blijft grootste deel nog achter dat vuil tuig staan zij verdienen niet beter het volk is net zo erg als de daders zelf.

   • Grijns … klopt. Die hoerenkast van Dro666 zit met nek tot aan zijn reet in het hol van de pedofiele adenochroom -vreters.

    Hoe zouden ze daar nou toch aan komen?

    Toeval?

    Dit gaat niet lang meer duren.

   • “En Theo Hiddema van de FVD gaat een pedofiel verdedigen als advocaat”
    Een advocaat heeft een eed afgelegd. Hij mag geen cliënten weigeren die ergens van worden verdacht. Wees blij. Mocht jij ooit van iets worden beschuldigd dan heb je recht op goede verdediging. Of je nu schuldig bent of niet. Wees dankbaar dat we dit recht nog hebben. Of je het er in dit geval nu mee eens bent of niet.

    • Niet helemaal waar. Hiddema had die persoon naar een collega kunnen sturen.
     En Max Moszkowicz sr. heeft op persoonlijke gronden Pieter Menten niet verdedigt. Je hebt de eed blijkbaar niet geod begrepen.
     Dit staat er letterlijk “De te beëdigen advocaat dient de eed of belofte af te leggen, inhoudende: “Ik zweer (beloof) getrouwheid aan de Koning, gehoorzaamheid aan de Grondwet, eerbied voor de rechterlijke autoriteiten, en dat ik geen zaak zal aanraden of verdedigen, die ik in gemoede niet gelove rechtvaardig te zijn.” Staat duidelijk eed of belofte.

   • Dat zijn allemaal figuren die andere de maat willen nemen maar zelfs grote schoften zijn, maar wat wil je als je altijd geld heb verdiend aan die criminelen.

  • Lisa is het slachtoffer van SRA, satanisch ritueel misbruik, waarbij o.a. ‘hoge’ ambtenaren van diverse ministeries, inclusief justitie-ambtenaren en zelfs enkele rechters bij betrokken zijn.

   De getuigenverklaringen worden door diverse andere slachtoffers onafhankelijk bevestigd. Ook diverse hulpverleners betrokken bij deze slachtoffers getuigen van de authenticiteit en juistheid van de verklaringen.

   ONAFHANKELIJK ONDERZOEK WORDT AL JAREN GEFRUSTEERD EN TEGENGEHOUDEN.
   Diverse volwassen slachtoffers hebben inmiddels de binnenkant van gevangenissen gezien, omwille van hun verklaringen en terechte beschuldigingen.

   Nederland=pedoland 77% van wereldwijde kinderporno staat op nederlanse servers. Dat kan alleen zo zijn (en zelfs toegenomen in de afgelopen jaren) indien er top-ambtenaren én bewindspersonen bij betrokken zijn.
   Herinner je je de draaideur-bewinds-ambtenaren-functies met telkens dezelfde poppetjes ? allemaal betrokken en chantabel/gechanteerd.

   • Oh……we zijn Demminck en Co niet vergeten……onder de bescherming van dat nijlpaard Opstelten en de rest van die vieze hoerenkast uit de rechtspraak….kon dat schorum weg komen.
    Dat gaat over.

 2. Heel goed. Schud.die overnaive ( bestaat dat woord eigenlijk wel?) oosterburen eens wakker, of worden ze pas wakker als de Russische tanks weer in Berlijn staan?

  Ik had nooit verwacht dat die Duitsers zo dom waren

  • Duitsers zijn net hoe Nederlanders een hoop wol maar weinig garen maar waar wij el goed in zijn verraden en heulen met de vijand zie maar hoeveel van dat volk nog op VVD stemt en D66 ons volk behoord tot het lafste volk van de EU en op gebeid van corruptie staan wij binnen de top drie want denk eraan de beste Nederlander heeft minimaal iemand verraden dus geen slecht woord meer over de Duitsers ons volk is nog erger.

 3. Dit doet deugd want ik heb nog steeds een trauma door de beelden van die enthousiast opverende meute in het Europarlement toen de kop van die Zelensky op het grote scherm verscheen.

 4. Blijkbaar hebben de Duitse politici méér dan 100 jaar hun historisch besef verloren.

  “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden”.

  – Napoleon Bonaparte

 5. Klap Klap Klap Klap eindelijk iemand in Duitsland die het licht ziet en die eens goed in een historic heeft gelezen .
  Bravo bravo voor de moed van deze man .
  En hoor dat tuig op de achtergrond.

 6. De tweede keer Duitse tanks naar de oekraine, ze vragen erom Duitsland voor de tweede keer
  te laten vernietigen. Ook Napoleon kwam van een koude kermis thuis. En weer doen die Fransen mee. Europa in puin omdat de Amerikanen het willen.

 7. De Bijbel , waar in deel I (OT) sprake is van een wraakzuchtige en jaloerse ‘god’ die onder andere de mensheid (bijna geheel) heeft verdronken ,daarna steden heeft vernietigd en z’n ‘uitverkoren’ volk andere steden heeft laten plunderen , uitmoorden en overlevenden tot slaaf heeft laten maken ? En in deel II (NT) was deze ‘god’ opeens een liefdevolle god is die z’n eigen zoon heeft opgeofferd om de mensheid te redden , en deze tegenstelling (en andere onwaarschijnlijkheden) roept geen vragen bij U op ? En volgens u is deze ‘god’ nu weer boos en wil de mensheid weer vernietigen , misschien toch eens voor een andere god gaan shoppen deze klinkt als net zo’n psychopaat als dat WEFzooitje

 8. Meer van dit soort realistische Duitsers graag.
  Wat de geschiedenis ons in ieder geval heeft geleerd, is dat we helemaal niets van de geschiedenis geleerd hebben.

 9. Zij die een ander wilt vermoorden zal zelf het graf in gaan, kijk maar naar Gert Jan Seegers van het CU hij heeft heel Nederland verraden en kijk weg is hij afgedopt met de staart tussen zijn benen en hij leeft nog lang en gelukkig van ons belasting geld dat is zijn straf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in