Dus “Ze” aka “Zelia” kwam naar DC en werd massaal ontvangen door het Amerikaanse Congres. De laatste keer dat een buitenlandse leider werd behandeld alsof hij de Amerikaanse president was, was toen Bibi Netanyahu het Congres toesprak. Het feit dat oorlogsmisdadigers en oplichters Zelia en Bibi zo’n behandeling kregen, vertelt u alles wat u moet weten over wie werkelijk de baas is in het Amerikaanse Congres, schrijft The Saker.

Het Congres besloot zich trouwens te gedragen als de roversbende die het is en verklaarde dat het Russische activa zal “confisqueren” (wat een wettelijke bevoegdheid impliceert, zo niet dan heet het “stelen”), waarmee de “voorspelling” van Poetin uit 2013 in vervulling ging, toen hij het Russische bedrijfsleven waarschuwde dat zijn activa in het Westen zouden worden gestolen en dat zij jaren bezig zouden zijn om ze terug te krijgen.

Ik vraag me af of de imbecielen in het Congres begrijpen wat de vervulling van deze profetie betekent voor de VS als rechtsgebied waar je je activa kunt houden?

Dan is er nog dit: de Hyena van Europa bereidt zich voor op een mobilisatie die er verder op wijst dat hij op het punt staat te proberen een stuk van Oekraïne af te bijten onder het mom van een soort (pseudo) “vredeshandhaving” of zelfs “beschermings”-missie die officieel geen NAVO-operatie zou zijn, maar die vanuit Bergen zal worden geleid, net zoals het hele Oekraïense leger dat al een hele tijd is.

Net toen ik dit schreef, plaatste Gonzalo Lira hierover een (zeer goede) video, bekijk die eens:

  Scott Ritter: De bevrijding van Artemovsk is een "militaire overwinning die aantoont dat Rusland wint"

Nu een klein stukje (mogelijk) goed nieuws: Biden heeft verklaard dat de “partners” van de VS “niet uit zijn op een Derde Wereldoorlog”. Ik zou hier niet te veel van maken, aangezien Biden zich meestal niet bewust is van de werkelijkheid om hem heen, en hij waarschijnlijk niet op de hoogte is van de besluitvorming van de echte machten, de “collectieve Biden” die de VS besturen. Verder is Biden, zoals alle Amerikaanse presidenten, een professionele leugenaar, dus nogmaals, laten we nog niet feestvieren. Ten slotte zou dit een schijnbeweging kunnen zijn (maar als dat zo is, zal het op niemand in Rusland indruk maken).

Dus wat is “het plan”?

Eerlijk gezegd geloof ik niet dat er een plan is.

Sinds Dubya en Obama is het Witte Huis bezet door zwakke en ronduit domme leiders, vandaar dat de verschillende belangengroepen die DC controleren “hun eigen buitenlands beleid” voeren. Dus, zoals vectoren, vormen de verschillende doelen en middelen van de belangrijkste actoren samen een “somvector” die eruit kan *zien* als “een beleid” of “een plan”, maar dat niet is. Wat voor de VS geldt, geldt nog veel meer voor de NAVO. Vandaar dat de Polen als dolle honden aan hun ketting trekken, tot afgrijzen van de relatief verstandige(re) Europeanen.

Ik ben het volledig eens met Andrei Martyanov – de verantwoordelijken in het Westen zijn totaal onwetend en hebben absoluut geen idee hoe ze de puinhoop die ze hebben gecreëerd, moeten oplossen. De Neocons hebben waarschijnlijk liever een wereldwijde kernoorlog dan een Russische overwinning, maar niet-Neocon actoren willen misschien niet sterven voor een zieke, narcistische, bende onwetende en zichzelf aanbiddende schurken.

  Welk effect kunnen de Leopard 2 tanks hebben in Oekraïne?

Wie zal zegevieren?

Ik heb absoluut geen idee. Ik weet ook niet of iemand anders dat weet.

Wat ik wel weet is dat Rusland zich al sinds minstens 2014 non-stop voorbereidt op een grootschalige continentale oorlog (zie hier voor details). Minister van Defensie Shoigu heeft verklaard dat Rusland volgend jaar vijf nieuwe artilleriedivisies, acht regimenten bommenwerpers, één jachtvliegtuigregiment, drie gemotoriseerde wapendivisies, twee luchtaanvalsdivisies en zes legerluchtvaartbrigades aan de Russische strijdkrachten zal toevoegen! En, tussen haakjes, deze “artillerie divisies” zullen zijn wat in Rusland “high power” brigade/divisie wordt genoemd, dat wil zeggen dat zij de zeer zware wapens krijgen, zoals 203mm en 240mm gemotoriseerde houwitsers. Iets wat het pas heropgerichte Eerste Garde Tankleger (een “schokleger” in Russische militaire terminologie) nodig heeft om zijn enorme vuurkracht verder te vergroten.

En had ik al gezegd dat Rusland zijn nucleaire triade volledig heeft gemoderniseerd en dat de belangrijkste wapenfabrieken in Rusland nu 6 dagen per week, met 3 ploegen non-stop werken?

En wie de blog van Andrei Martyano volgt, weet ook hoe alomtegenwoordig (echte) hypersonische wapens aan de Russische strijdkrachten worden toegevoegd.

Laten we zeggen dat dergelijke vuurkracht totaal overkill is voor de Oekraïne, dus we kunnen gerust concluderen dat de Russische legerplanners niet Banderastan maar de NAVO in gedachten hadden toen ze besloten welk type strijdkrachten Rusland nu zou moeten ontwikkelen…

Tot nu toe heeft de NAVO een hoop stoere praatjes gehouden, maar het is vrij duidelijk dat (behalve de rabiate Polen) maar weinig Europeanen de maag hebben voor een grootschalige continentale oorlog in Europa die hun land in puin zal leggen. Ze zijn echter doodsbang voor de Amerikaanse neocons en kunnen daarom alleen maar proberen in stilte te treuzelen terwijl ze door de neocons naar de afgrond worden gesleept.

  Oorlogsvoorbereidingen in Moskou: Rusland verklaart "nieuwe patriottische oorlog" tegen de NAVO - "De overwinning zal aan ons zijn" 

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Interview met Thierry Baudet: “Fantastisch dat Poetin bestaat” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnti-Booster: Meer doses Covid-“vaccins” betekenen groter hartrisico
Volgend artikelRussische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Een wereldwijde kernoorlog lost gelijk het probleem op van onze dictators die zich veilig opbergen in hun onderaardse bunkers. Ze roeien de complete wereld bevolking uit !

  Wat mensen veel te weinig beseffen is: Dat ons land wordt overspoeld met ” vluchtelingen ” uit landen waar WIJ OORLOG VOEREN !!!! IRAK, AFGHANISTAN, LIBIË, JEMEN, SYRIË.

  WIJ VERWOESTEN DEZE LANDEN MET ONS OORLOGSTUIG !!!!! WIJ BEROVEN DEZE LANDEN VAN LEVENS EN VAN GRONDSTOFFEN !!! WIJ BRENGEN GEEN VREDE WIJ VERNIETIGEN LANDEN !!!!!

  Zolang ons steeds dommere volk op deze criminele losers blijven stemmen zullen we van de ene crisis in de andere crisis belanden.

  Wij kunnen ons alleen bevrijden als wij die Amerikanen buiten schoppen, uit de EU en euro stappen en alle verdragen opzeggen met WHO, WEF, UN, IMF, BIS, WORLD BANK ETC ETC.

  Wij moeten het koningshuis buiten schoppen ( die via de Raad van Staten de uiteindelijke macht heeft !!!! ) en hen de toegang tot Nederland verbieden, hoezo heeft God hen benoemd ( kom met dat bewijs, wie heeft de koning ooit benoemd … het gewone volk….. ik dacht het niet … de koning is fake en door 400 Nederlandse elite daar geplaatst puur om de elite van Nederland blijvend te beschermen
  en te bevoordelen ).

  Als het volk echt een goed en vredig leven op wil bouwen dat zullen we eerst verkiezingstelsel moeten veranderen, alleen minderheidskabinetten ( zodat er een einde komt dat de Tweede Kamer gegijzeld wordt wat nu gaande is ), bindend referenda voor alle ingrijpende veranderingen, ambtenaren terugbrengen van 900.000 naar 300.000, grondwet aanpassen ( nog sterker de vrijheid van meningsuiting beschermen, verbod op NGO’s, verbod op lobbyen, constitutionele hof, rechters vervangen, volkstribunaal, grondwet uitvoeren volgens de LETTER van de wet en geen interpretatie van de wet ! Etc etc ).

  • @Peterus,

   Tweede alinea: import van moslims met behulp van zionistische organisaties en joodse aanhang (Barbara Lerner Spectre/joodse rabbi´s) als methodiek om het christendom verder om zeep te helpen en och ja: het Lichaam van Christus).

   Tweede alinea: Niet WIJ, maar ZIJ dat is met behulp van zie boven.

   Derde alinea: Er is niets te kiezen. De boel draait op fraude. WEF knechten en Vrijmetselaars.

   • Op de afbeelding bij dit artikel maakt de ‘nieuwe churchill’ Zelensky het teken met de bok, een verwijzing naar de interseksuele/ hermafrodiete Baphomet en deze ‘bok’ hangt ook in het torentje van WEF-tasjesdrager Mark R; hij heeft het beeld in 2010 bij zijn aantreden laten hangen. Zijn voorganger, landverrader & vrijmetselaar J.P. Balkenende heeft het in 2002 laten ophangen.

  • Vaak voel ik ook deze dingen Peterus. Maar is het niet eenvoudiger oorlog te verbieden aan onze volksvertegenwoordigers? Oorlog is totale dwaasheid ethisch gezien. Dan blijven we zitten met die NGO’s die je noemt: plaats die ONDER de aangesloten landen en stuurde huidige leiding naar de gevangenis. Dit alles kan pas na de systeem wissel, crash naar ik hoop. Door de vele slapenden zal er eerst oorlog nodig zijn, hopelijke worden er dan een paar meer wakker. Tis even (10 jaar+) niet anders, zo denk ik.

 2. Ondertussen… De januari 6 ‘bestorming’ van het Capitool was een opgezette val van de Democraten. Er was expres weinig beveiliging en Capitoolpolitie zodat de Trump supporters makkelijker naar binnen konden worden gelokt. Het doel was natuurlijk om Trump in een kwaad daglicht te stellen zodat hij niet voor de tweede keer president zou kunnen worden.

  De Trump supporters zitten nu al twee jaar zonder enige rechtsgang al twee jaar vast onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Ze mogen zelfs geen bezoek van hun dierbaren ontvangen – zelfs niet middels video.

  ‘Nancy Pelosi’s kantoor was direct betrokken bij mislukte beveiliging, sms’jes en e-mails van 6 januari’

  ‘Het kantoor van voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, was direct betrokken bij het veiligheidsplan van het Capitool – waarin ambtenaren zeiden dat ze “keer op keer werden geweigerd” bij het vragen om middelen die nodig waren om het gebouwencomplex te beschermen tijdens de oproer van 6 januari 2021.’

  ‘Volgens een schat aan sms- en e-mailberichten die woensdag door Republikeinen van het Huis openbaar werden gemaakt, was het Capitool op 6 januari kwetsbaar als gevolg van mislukkingen door democratisch leiderschap in het Huis en door wetshandhavers van de politie van het Capitool, die zorgen lieten boven de “optiek” van gewapende officieren en Nationale Garde hebben voorrang boven een passend personeelsbestand, gezien de duidelijke protesten die op het punt stonden te gebeuren.’

  ‘Maar de meest explosieve onthullingen betroffen sms- en e-mailberichten waaruit bleek dat twee belangrijke stafmedewerkers in het kantoor van Pelosi regelmatig vergaderingen bijwoonden om het beveiligingsplan voor 6 januari daterend van begin december 2020 te bespreken en dat de hoogste assistent van Pelosi zelfs enkele van de plannen heeft bewerkt. De meeste van die discussies en vergaderingen sloten Republikeinse wetgevers in het Huis uit, aldus het rapport.’

  https://www.zerohedge.com/political/pelosis-office-was-directly-involved-failed-jan-6-security-texts-and-emails-reveal

 3. Omg! Man ga preppen! Stop hiermee. Jullie begrijpen nog steeds niet wat er gaande is. Het goyim / klootjesvolk is de klos. Wij de volkeren zijn de vijand van de elite! Nog het laatste zetje!
  Dat gezeik over de Capitool. Allemaal toneel. Hou ermee op. Wees wijs en red jezelf!

  • @Martie,
   Wat ga jij doen wanneer je straks niet meer bij je geld kan komen?
   Wat ga jij doen wanneer je je huisvestingskosten niet kunt betalen?
   Wat ga jij doen wanneer je alleen nog kunt inloggen met je Vaxx Pas?
   Wat ga jij doen wanneer je slechts nog op je computer kan met bovenstaande inloggegevens?
   Wat ga jij doen wanneer je denkt het goed geregeld te hebben met allerhande automatische betalingen, maar eens in de maand je dient te melden met je Vaxx Pas?
   Wat ga jij doen wanneer ze met een busje langsrijden om je uit je woning te trekken?
   Enzovoorts …

   Ik ben serieus benieuwd naar constructieve opties! Thanks.

   • Wat naar mijn idee de enige oplossing is; zoveel mogelijk “onder de radar “ blijven. In eerste instantie hou je gedeisd blijf op de achtergrond, min of meer onzichtbaar. Post inieder geval niet meer op dit soort websites….. sluit je af voor internet verkeer.
    en Zoveel mogelijk contant betalen, dus zorgen voor contant geld in huis.!!
    Samen met een hechte groep vrienden of mensen uit je kring die je volledig kunt vertrouwen een “ leefgroep zien te vormen” . Dat kan als leefgemeenschap( wonen ) zijn maar ook individuen die elkaar kunnen aanvullen met voedsel transport en landbouw ( gezamenlijke moestuin) ondersteuning. Ook boeren in je woonomgeving zul je misschien kunnen betrekken bij deze vorm van OVERLEVEN VAN DE DAN HEERSENDE OVERHEID.

 4. Het aller eerst wat iedereen over de hele wereld moet doen is gewoon alles van Microsoft van de computer wissen, gewoon van de schijf afgooien, en installeer Linux of zo iets , is beter.

  • Inderdaad, zo snel mogelijk van K1ll-B1ll’s OS af, net als van alle soc.med.!
   Maarja, ook met Linux wordt je in de gaten gehouden door de gebruikelijke IT misdadigers.

 5. Even een opmerking naast de inhoudelijke kwestie.
  Ik opende het artikel, zag die foto en in een flits dacht ik: het origineel (Rowan Atkinson) was eigenlijk minder lelijk dan deze wannabe.
  Maar toen zag ik dat het helemaal geen makeover van Mr. Bean was.
  Of althans niet bewust zo bedoeld…

 6. Hij zal ook wel de “Oscar voor beste buitenlandse productie” krijgen, net als de “White Helmets”, de zg hulp organisatie gesponsord door de VS en één van de hoofdrolspelers in de Syrische moordpartijen!

 7. Roemeense expert Vasilescu: Ruslands plan in Oekraïne werkt – de tweede fase is begonnen

  In plaats van een grondoffensief gaan de Russen door met het uitvoeren van het plan van Sergei Surovikin, dat bestaat uit aanvallen op de kritieke infrastructuur van Oekraïne, gecombineerd met een tweetrapsjacht op westerse wapens die de Oekraïense grens overstaken”, legde een militaire expert uit Roemenië, Valentin Vasilescu uit.

  En onlangs hebben de RF-strijdkrachten het luchtverdedigingssysteem van Oekraïne strak overgenomen en vijandelijke systemen geïdentificeerd en vernietigd. Er worden voorbereidingen getroffen voor een actiever gebruik van de luchtvaart. Dus terwijl de strijdkrachten van Oekraïne een grootschalig offensief van de Russische troepen zullen verwachten, zullen de laatsten, met het minste risico voor zichzelf, minder mondiale, maar zeer belangrijke taken oplossen. En dit is de misrekening van de NAVO, die later fataal dreigt te worden voor Kiev.

  https://politros.com/23806234-ruminskii_ekspert_vasilesku_plan_rossii_na_ukraine_rabotaet_nachalsya_vtoroi_etap

 8. Wat we moeten denken? In mijn tijd hadden we spuitbussen ofzo gepakt om ons te uiten…Het is stil…krekels….Platgespoten tiktokkertjes..

 9. Even commentaar op de video van Gonzalo Lira:
  Het zou m.i. Rusland goed uitkomen mocht Polen een deel van West Oekraine inpikken.
  Immers als zij dit doen op “historische gronden”, dan wordt het moeilijker Rusland te beschuldigen van het inpikken van de Krim op historische gronden.
  Maar nog leuker: als Polen dit hoogstwaarschijnlijk zomaar doet ZONDER referendum te organiseren over deze “Anschluss”, dan is het dus gewoon bruutweg bezetten/annexeren i.t.t. de Russen die ten minste de lokale bevolking hebben gevraagd wat zij wilden en vervolgens de democratische uitslag van het referendum respecteerden.
  Kortom: als Polen niet kan weerstaan aan de verleiding om (liefst zonder referendum) een stuk van West Oekraine in te palmen o.b.v. dat dit ooit aan Polen toebehoorde, dan wordt kritiek (in de UN bv.) op rusland plots een heel stuk lastiger voor het Westen/NATO.
  M.a.w. het zou eigenlijk diplomatiek gunstig zijn voor de Russische zaak. Ik kan me dus voorstellen dat schaakmeester Poetin Polen zijn gang zal laten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in