In een bizarre videoboodschap hebben Russische staatsmedia een video vrijgegeven waarin bevriezende Europeanen worden gewaarschuwd dat zij volgend jaar hun huisdieren zullen moeten opeten als zij Oekraïne blijven steunen, bericht Jim Hoft.

De realiteit van stijgende energieprijzen in combinatie met tekorten aan gas en olie dringt door bij het Europese publiek en zij zijn niet blij.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de Europeanen gewaarschuwd zich schrap te zetten voor een koude winter nadat Moskou de uitvoer van olie en gas naar Europese landen heeft stopgezet.

Voor de crisis met Oekraïne leverde Rusland 40-50% van de aardgasimport aan de EU.

President Poetin van Rusland heeft in augustus een belangrijke pijpleiding naar Europa afgesloten. Hierdoor zijn de kosten voor het verwarmen van huizen van de Oekraïense bondgenoten de pan uit gerezen, waardoor hun economieën onder druk zijn komen te staan.

Deze week publiceerde het Russische staatsmedium RT een video met de boodschap: “Vrolijk anti-Russisch kerstfeest. Als uw media u niet vertellen waar dit is”.

De advertentie concentreert zich op een familie die Kerstmis viert.

Daily Mail bericht:

Het traditionele kerstlied Stille Nacht speelt tijdens de reclamespot met pianobegeleiding.

De moeder neemt haar handen weg van de ogen van haar dochter om te onthullen dat ze een hamster hebben gekocht, met een rood lint in een strik om zijn hoofd.

Het meisje kijkt tevreden en het gezin omhelst elkaar.

‘Kerstmis 2021’ knippert op het scherm om het tijdsbestek aan te geven.

Dan komt ‘Kerstmis 2022’ op het scherm om aan te geven dat er een jaar is verstreken.

  Video's van talrijke succesvolle gevechtsacties van Russische eenheden in de afgelopen dagen

De vader zet de hamsterkooi op tafel.

Vervolgens sluit hij hem aan en is te zien dat de hamster de kerstverlichting voedt.

Terwijl de hamster de lichtjes aandrijft, zit de familie in een verder donkere kamer in kersttruien.

Dan gaat het van Kerstmis 2022 naar Kerstmis 2023.

Er is nog steeds geen verlichting in het huis en ze eten een waterige soep gekleed in jassen en mutsen.

De man trekt de strik uit zijn mond.

De moeder brengt vervolgens haar vinger naar haar mond om aan te geven dat ze niemand mogen laten weten dat het de hamster is die ze eten.

Bekijk de video hieronder:

Backup:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bovenop de enorme brandstofprijzen: Nu ook nog spot en hoon uit Rusland (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat moeten we denken van de laatste Muppetshow in DC?
Volgend artikelHet treinwrak van alle treinwrakken: Miljarden mensen zitten opgescheept met een gebroken immuunrespons
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Satire van de Russen, het disrespect van de VS en zijn vazallen richting die Russen is al veel langer gaande dus er komt een keertje een tegenreactie, die tijd is nu dus.

  • Overheid zegt;
   Zolang u alles pikt van ons, pikken wij ALLES van u.
   Leuker kunnen wij het niet maken, alleen makkelijker.
   De enige vrijheden die u ‘gegund’ zijn, worden bij wet geregeld.

   Maarrrr… een bedrogen volk neemt vroeg of laat het recht in eigen hand.

 2. Wie heeft wat afgesloten?
  De Polen
  De Oekraïne
  De Nordstream is door “onbekenden” opgeblazen
  Nadat bleek dat 1 leiding van NS2 nog intact was heeft men tegen gestemd om die in gebruik te nemen
  Laten we wel bij de feiten blijven

 3. “… nadat Moskou de uitvoer van olie en gas naar Europese landen heeft stopgezet.” Dat klopt inderdaad niet. Rusland heeft steeds aangegeven te willen voldoen aan al haar contractuele verplichtingen. Het enige wat Rusland eenzijdig veranderd heeft in de contracten is de betaling in Russische Roebels in plaats van Euro’s nadat het westen alle Russische tegoeden in Euro’s en Dollars had bevroren. En het waren de westerse sancties die er voor zorgden dat Siemens, die contractueel de gasturbines in onderhoud heeft, zich niet aan zijn verplichtingen hield. En het opblazen van de Nordstreampijpleidingen was toch echt een actie van de Angelsaksen. Rusland had graag doorgegaan met de levering van gas, maar dit wordt nog steeds geweigerd door de EU. De energie-armoede in Europa is voor de volle 100% een keuze van de westerse politici/ elite/ deep state.

  • De EU blijft nog steeds Russisch gas kopen, maar dan heel duur, via China (dir het omzet in NLG), en gedeeltelijk zeer duur gas van de VS. De bedoeling van de EU politici is om hoofdzakelijk goedkope energie te blokkeren voor de EU burgers en bedrijven. Rusland heeft inderdaad tot op heden geen gasleveringen geblokkeerd naar de EU!

  • Overvloed is snel voorbij. Ik heb de artikelen van het Noordhollands Dagblad over de hongerwinter bewaard en af en toe lees ik ze nog eens. Verschrikkelijk.
   Die paarden en cavia’s verhongeren net zo snel als er geen voer, gras, hooi meer is. Zonder mest of kunstmest geen vreten meer. Geen vlees meer maar ook geen dieren meer. Van hun uitgemergelde botjes kun je alleen nog soep trekken.
   Als je tenminste nog water hebt.
   Watervoorziening wordt ook al meer gesaboteerd. Waar ik woon moet je al flessen water achter de hand houden omdat om de haverklap het water zomaar plotseling uitvalt. De wasmachine kun je alleen in het weekend aanzetten want dan valt het water nooit uit.

 4. Russische oorlogsstrategie

  “Russische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten.”

  Door dit bericht begrijp ik “plots” de Russische oorlogsstrategie. Wedden dat als je mijn uitleg in je achterhoofd houdt, de puzzel van de oorlogshandelingen op zijn plaats valt?

  In 1812 viel Napoleon Rusland binnen met een groot leger. De Russische generaal, Mikhail Kutuzov, ontweek elke echte confrontatie en trok voortdurend zijn leger terug. Hij maakte gebruik van de verbrande-aarde-tactic, guerrilla-oorlogvoering en het naar zich toe lokken van de vijand, zodat zijn bevoorradingslijnen bijzonder lang worden. Van hem is de uitspraak dat Napoleons soldaten hun eigen paarden zouden opeten.

  Iedereen die de oorlog een klein beetje volgt vanuit neutraal standpunt vraagt zich af waarom Poetin niet in de eerste twee, drie maanden een einde aan de vijandelijkheden had gemaakt. Toen maakten de Oekraïniers geen enkele kans om stand te houden tegen serieuze aanvallen van de Russen. De reden is dat Rusland bewust gekozen heeft de NAVO in het conflict te lokken. Eerst zou een winteroffensief volgen in december, nu is het weet ik veel wanneer. O, ja, de nacht van 25 op 26 december zou nu de preciese datum zijn. Aangezien ik dit op kerstdag schrijf, kan ik nog niet zeggen of het juist is of niet, maar als mijn idee juist is, gebeurt er niets of weinig.

  Poetin zou zich, op één of andere vergadering met zijn bondgenoten, hebben laten ontvallen dat de oorlog geen haast heeft.

  Uiteraard kan ik, als gelegenheids-luie-stoel-generaal, niet weten hoe Rusland deze strategie verder vorm zal geven. Ik kan in de verste verte niet weten of ik het echt juist heb of niet. Maar houdt deze strategie eens in de gaten en bestudeer eens de oorlog van Napoleon in 1812 tegen de Russen. Als ik juist ben, zullen vele puzzelstukjes op hun plaats vallen.

  O ja, ik vergeet nog te zeggen dat ik niet voor of tegen de Russische of Oekraïnse elite ben. Ik ben alleen supporter van de gewone mens, die in vrede zijn leven wil leiden, maar nu moet lijden.

 5. “Daar is Flappie dan….” Maar daar hebben we de Russen niet voor nodig, de hele zaak met wanbeleid naar de Filistijnen helpen kunnen onze regenten veel beter dan de Russen. Laten we hopen en bidden dat de winter voor 23 maart 2023 heel koud wordt. Dan kunnen we hier beginnen met de macht van onze regenten af te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in