Een recent interview met Thierry Baudet heeft voor opschudding gezorgd op Twitter. Al enkele dagen gaat het trending topic #Baudet rond. In het Engelstalige interview neemt hij geen blad voor de mond als hij het heeft over de oorlog in Oekraïne. Daarin stelt hij onomwonden dat hij de kant van de Russen kiest, bericht Freewestmedia.com.

“Nu vecht Rusland terug. Ik ben erg blij met deze strijd, want eindelijk is er een front. Er is nu een front tegen de globalisten. Ik hoop dat Rusland wint. Ik vind het geweldig dat er iemand als Poetin is,” zegt hij rond minuut 15 in het interview dat op het YouTube-kanaal van Forum voor Democratie is geplaatst. “Het is een van de meest hoopvolle dingen in de wereld van vandaag.”

Waarom?”, wilde de interviewer weten. “Hij vecht tegen de globalisten”, legde Baudet uit. “Hij vecht in feite de Franse Revolutie.” Hij vertelde de Nieuw-Zeelandse interviewer ook wat zijn hoop was voor het uiteenvallen van de westerse machten. “Het beste zou zijn dat de NAVO uiteenvalt, net als de EU en de Verenigde Staten,” gaf hij aan.

Volgens sommige twitteraars is het overduidelijk: Thierry Baudet wordt betaald door of krijgt een soort steun van Rusland. Maar dit is nooit bewezen. Volgens Baudet zelf, die ook al eens de vraag kreeg of hij banden heeft met de Russen, is het totale onzin. “Absoluut niet”, reageerde hij.

  Nieuwe “gids” leert Britse parlementsleden “samenzweringstheorieën” te herkennen

Sommige Twitteraars waren niet verbaasd over de woorden van Baudet. “Laten we niet vergeten dat deze aanvallen op burgerdoelen in Kiev ook behoren tot ‘de meest hoopvolle’ die Baudet ooit heeft meegemaakt,” schreef iemand cynisch, verwijzend naar de recente raketaanvallen op de Oekraïense hoofdstad.

Steun voor Baudet: “Hij is geen landverrader”

De pro-oorlogsglobalist Anne Applebaum haalde op sociale media uit naar Baudet: “En hier is Baudet, die hoopt dat Poetin meer mensen zal vermoorden en meer pijn en ellende zal veroorzaken – misschien in de hoop dat hij ooit ook in een bezet Nederland een quisling of collaborateur kan zijn.”

Maar niet iedereen deelt de mening van een paar luide critici. In de commentaren op de YouTube-video werden honderden complimenten voor de partijleider van Forum voor Democratie genoteerd. “Verfrissend”, “interessant” en “geweldig interview”. Met lovende woorden hebben de kijkers het bericht verwelkomd.

Ook op Twitter is er verbazing dat Baudet een trending topic is in het Nederlands. “Als iemand om ons land en het volk geeft is het wel Thierry Baudet”, aldus een Nederlandse reaguurder. “Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar hij is zeker geen verrader.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Pijpleidingen klagen de VS aan
Volgend artikelAlexander Dugin: De tijd van halve maatregelen is voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

145 REACTIES

 1. Maar als je zegt: “Ik hoop dat Oekraïne wint en iedere Rus platbombardeert.” Dan ben je een goed mens.
  Als er iemand is die voor veel doden zorgt is het Amerika/NAVO wel via Oekraïne.

 2. Zeiken over burgerslachtoffers.. amerika heeft in de eerste week van irak oorlog zo’n achtduizend burgers vermoord. En meer dan een miljoen in de hele oorlog. Maar daar valt natuurlijk geen kwaad woord over.

 3. Het werd hoog tijd dat iemand ( binnen “onze” regering ) durft te zeggen, hoe de vlag er werkelijk bij hangt.
  En nee, ik ben geen fan van Baudet, maar soms kan ik hem wel heel stevig knuffelen.
  Als Poetin ons niet redt van de Deep State, is straks de hele aardbol bedekt met Deep Shit.
  Ook ik sta in dit conflict PAL achter Poetin.

   • Daar kom je weer met zo’n kutopmerking. Jij weet het beter en anderen zijn dom. Wat een fucking arrogantie. Kom eens met bewijzen dat hij samenspant met de globalisten. En kom niet aan met een of ander artikeltje, gewoon harde bewijzen. Die zijn er helemaal niet dus zou het verstandig zijn om het wat op subtielere toon te zeggen.

    • Slaap u maar lekker verder. En kies een kant zoals je naar een sportwedstrijd kijkt ? Beseft u dat Nederland tijdens WW3 met de Russen ook compleet vernietigd zal worden ? Of zal Poetin uw huisje sparen ? Bestudeer de geschiedenis en u zal zien dat beide partijen in oorlog altijd gesponsord worden door dezelfde Kaballisten

     • @Truth >> (Beseft u dat Nederland tijdens WW3 met de Russen ook compleet vernietigd zal worden ?)

      Inderdaad, koop een boot mensen. Wij Nederlanders gaan het niet droog houden. 😉

     • Ten eerste slaap ik niet maar ben druk bezig om mijzelf te informeren over de situatie. Daarbij ben ik nog niet tot de conclusie gekomen dat een Putin deze kant op gaat komen. En over welke geschiedenis heb jij het, die van wikipedia ? Man onze hele geschiedenis is vervalst. En een kant kiezen doe ik inderdaad en wel die kant van een betere en oprechtere wereld.

       • Welke geschiedenis ? Staat er op wikipedia misschien dat er een cabal is dat beide partijen controleert ? Manmanman…
        Dan vertel me eens waar jij al die wijsheden vandaan haalt, ik mag toch hopen niet van Martin Vrijland.

        • Hahah Slaap maar lekker verder kerel. binnenkort crashen ze heel dit westerse systeem. Ik heb niks te maken met vrijlandje nitwit. Ben gewoon nog maar 18 jaar bezig met deze shit

       • voor iemand die het beter beweert te weten, ben je prachtig geïndoctrineerd door diezelfde cabal waar je het constant over hebt….
        en zoals marcel het zegt…over welke ‘geschiedenis’ heb je het….lol…
        ps…ben al sinds mijn achtste bezig met ‘geschiedenis’, ben er nu drieënvijftig…blijf jij maar lekker de politiek correcte geschiedenis slikken, denkende dat je niet onder controle van die ‘cabal’ staat….
        en ja, ook ik ben in deze pro putin…en de enige reden waarom putin deze kant zou uitkomen is als europa zo achterlijk blijft een nazistisch regime militair te ondersteunen EN zelfs overweegt en wil ten oorlog trekken tegen rusland..
        van mij niet gelaten hoor…

      • Beste vriend…Heel de nato is wapens en geld aan leveren aan Oekraine… Zeg me eens welke landen er kernwapens van de VS hebben liggen… Maar de Russen zullen nederland en consoorten met rust laten ???? LOLOLOL

      • Er liggen kernwapens van de VS in Belgistan…Nederland…Italie…Duitsland…Turkije…Maar de Turken zijn veel slimmer en zullen zich niet moeien

       • President John F. Kennedy (1917 – 1963) heeft n.a.v. de Cuba-crisis in oktober 1962 als gebaar van goede wil richting de USSR de kernwapens uit Turkije teruggetrokken, om het gezichtsverlies van partijleider Chroetsjov (1894 – 1971) zoveel mogelijk te beperken.

       • Probleem is alleen dat je zelf geen controle over die atoomraketten hebt, niet in NL en ook niet in Turkye. En het verschil is alleen dat Rusland niets met de kabel van doen heeft want dat zijn de wapen leveranciers en Rusland bouwt hun wapens bijna allemaal zelf. Hij heeft ook niet voor niets die Rockefeller centrale bank jaren geleden er al uit gedonderd. Poetin is hier al 20 jaar me bezig en begint zich nu uit te rollen. DEVS / EU maken geen kans. maar stel dat het op het slagveld idd fout gaat dan wint Rusland met de economische truck nog steeds want hij heeft de oliedollar gesloopt SA staat achter Rusland. Beter onderzoek doen.

     • Ik denk dat Baudet wel goede bedoelingen heeft maar dat hij het grotere plaatje nog niet ziet, zoals ook veel bezoekers op deze site. Er zijn er helaas maar weinigen die snappen dat Puta de Putin ook een vrijmetselaar is. Hij speelt zijn rol goed waardoor veel mensen ook die de onafhankelijke media volgen erin trappen. Het zij zo.

      • Menen jullie nou echt dat Rusland het op ons klein landje heeft voorzien wij worden van Lings naar rechts geschopt als arbeiders wij zijn niet meer dan lucht voor het groter kapitaal zij noemen ons voor niets nuttelozen de gewone man of klootjes volk en eerlijk is eerlijk wij zijn ook zo een volk wij zijn net een stel dwazen die dom en heel bang zijn voor de elite, en nog sterker wij stemmen ook nog op dat tuig waar zijn wij mee bezig als volk de rijken hun schoenen te kusten en ons zelf voor de trein aan het gooien.

      • Eikel!! Putin is geen vrijmetselaar. Hij is een beschermer van waarden en normen, die hier na de 2 de wereldoorlog, toen Europa opnieuw opgebouwd moest worden, ook nog hoog in het vaandel stonden.

     • Volgens de EU, Navo rukkers en onze MSM media is Poetin aan het verliezen en kan hij de Donbass niet bezet houden?!

      Dus hoe zo komt hij hier in Nederland jou uit je huis bombarderen?

      Meelullen met de meute of blinden zijn geen feiten.

     • Maar hoe komt Nederland in deze derde Wereldoorlog terecht?
      Oekraïne in geen lid van de EU, geen lid van de NAVO.
      En ondanks Rutte’s beloftes in 2014 dat Oekraïnes problemen nooit de onze zouden worden, heeft hij vanaf dag 1 dit jaar de kant van Oekraïne gekozen! Een Oekraïne dat de bevolking van de Donbas 8 jaar lang beschoten en geterroriseerd heeft omdat zij het niet eens waren met de machtsovername in Kiev. En nog steeds speelt hij de rol van oorlogsophitser! En zijn vroegere uitspraken… daar heeft hij geen herinnering aan, is de notulen kwijt of een andere k*tsmoes.
      Het enige dat Baudet doet is deze feiten hardop blijven herhalen in het parlement. En nu willen ze hem monddood maken en de partij verbieden?

     • Als dat zou zijn zoals u denkt is het een reden temeer om zich niet met de oorlog te bemoeien…..
      Poetin heeft vier redenen voor zijn oorlog:
      – verdedigingsgordel tegen de oprukkende Navo en biolabs
      – acht jaar bombardementen in Donbas
      – vernietiging van het nazisme
      – uitroeien van de kinderhandel tvv pedofielen en satanisten
      Geen enkele intentie Oekraïne in te lijven.

    • Valt het u niet op dat dankzij deze oorlog ze hun great reset kunnen versnellen ?
     Of wat denkt u dat Build Back Better juist wil zeggen ?

    • Kijk eens op de website van “eduardslavsquat”
     daar zal je zien dat in rusland net dezelfde globalistische technieken worden gebruikt.
     Jij en ik zijn samen tegen globalisme, maar niemand komt ons “redden.”
     Ook Meloni van Italië niet.

     • Ja, en zelfs Macron / Frankrijk en de NAVO ook want Frankrijk hebben tal gezegd dat als Rusland Oekraïne met nukes bestookt ze daar niet op zullen reageren met nukes net als de Navo.

      MAW open deur voor Rusland, en toch denk ik niet dat ze da tgaan doen

   • Als wij allemaal zo DOM zijn TRUTH. Wat doe jij dan hier ???

    Jij ziet alle hoopvolle mensen als DOM TRUTH. of ben je bang voor de waarheid..

    Mensen lees de comments van deze TROL niet en reageer niet meer op hem.

    Het is een trol lieve mensen en een CRY BABY.

    Volgend ¨TRUTH¨ of zoals F.T.G hem noemt TRUT-H (vind ik een mooie naam voor hem ) 🙂 zijn we allemaal verloren maar dat is niet zo mensen… Wij gaan dit winnen, gaan we klapppen vangen? Ja absoluut maar dat is nodig om de matrix te verbreken. Aan het einde komen wij er beter uit dan ooit tevoren.

    Laat jezelf niet ontmoedigen door mensen als TRUTH aka TRUT-H ze praten poep en dat is het doel van overheidstrollen DEMOTIVEREN , ANGSTZAAIEN, VERDEEL EN HEERS , EN AFLEIDEN en dat soort zaken.

    ¨TRUTH¨ Als u de alle juiste waarheid in pacht heeft zou ik zeggen begin een eigen telegram kanaal en verkondig het daar a.u.b uw kennis is zo ontzettend ontoereikend voor deze domme mensen op deze site, wij zijn u niet waardig. Dus ga verder in plaats van hier de boel te vervuilen..

    And by the way PUTIN STRIJD TEGEN DE DEEPSTATE. Zeg niet dat hij een heilige is maar WEL TEGEN DE CABAL..De tijd zal het leren ¨truth¨

  • @Paul,
   Het referendum toen m.b.t. Oekraine wat terzijde werd geschoven door Rutte omdat de uitslag hem niet beviel zei alles al natuurlijk, ik vind het vooral fijn dat Baudet die tegengeluid laat horen, maar ik zag pas een Ierse Europarlentarier zij was een kleine Ierse onafhankelijke partij, haar naam was iets van Clade of zo en zij zei de dingen op een manier die ik in Nederland niet meer gewend ben hoor, daar heb ik veel meer mee dan met de pianospelende dandy Baudet, met zijn homeopatische verdunning zeg maar, ik ontdekte deze Ierse door een blackboxtv uitzending te beluisteren en een Daan de Witte liet dit fragment zien, eer aan hem, wat een spreekster.

   • Ik bedoelde Clare Daly, beluister haar maar eens op blackboxtv van ik denk een week geleden, je kunt ook de uitzending in delen terugkijken, Daan de Witte kondigt haar aan, een verademing, wat voor sommigen Baudet is, is zij voor mij !

    • Er zijn er meer dan alleen Clare Daly, die ik uitermate standvastig vond. Ook in het Europese parlement zij er een paar die goed tegengas geven. Zoals ik al eerder heb geantwoord aan Alien. dat ze angst hebben voor PUTIN en daarom Agenda 2030 niet meer haalbaar is. Ik neem mijn petje af voor enkele mensen hier die onderzoek hebben gedaan. Maar TRUTH en vele anderen met hun elle lange verhalen horen daar niet bij. Wat een crap kom ik hier tegen. En over BAUDET.. soms zijn woorden belangrijker dan uiterlijk.

  • Kroonprins van Klaus Schwab. Grote vrienden met de rabbis in Israel. Slaat in zijn speech de oorlogsmisdade van de joodse bolsjevieken in Duitsland tegen burgers over, noemt Stalin niet en blijft maar Nationalisme van de Russen van 1000 jaar geleden opzwepen, terwijl de meesten van hen in die Bolsjevistische Revolutie afgeslacht werden. WS zijn het allemaal Vrij Metselaars. Eindresultaat Europa kapot, Ukraine kapot, Rusland etc.etc. kapot. De Russische oorlogsmisdaden in Afghanistan en Tsjetsjenie vergeten we gemakshalve ook maar even. Baudet maakt met zijn handen het ene Illuminati handgebaar na het andere. Is frequent bezoeker van Israelische ambassade, vindt Israel geweldig en weet niet eens dat de Franse Revolutie door de Illuminati georkestreerd was op basis van leugens. Juri Lina tekst online. En hij stamt af van Franse Hugenoten. John Calvijn oorspronkelijke naam Cohen, waarschijnlijk moordenaar van Maarten Luther. Niets is wat het lijkt. Himmler verheerlijkte de Koning Arthur mythe en hij noemt zijn zoon Lancelot? Krijgen we Camelot er gratis bij?

 4. Zij die tegen Baudets uitspraken zijn hebben geen idee van de werkelijke geschiedenis en hoe het echt zit in de Nazi staat Ukraïne. De AZOV bataljons kunnen gerust mensen in de Donbas regio uitslachten. No problem 14 jaar lang. Poetin doet alle best burgerslachtoffer te voorkomen gedwongen door corrupte westerse regime’s moest hij de wapens oppakken want 14 jaar smeken voor diplomatieke oplossingen van zijn kant werden weggehoond. De westerse regime’s zitten in een finale doodstrijdt. Laten we hopen voor een betere wereld dat deze doodstrijdt kort maar effectief zal zijn. De onmenselijke wandaden (regime changes voor ongehoorzame landen, moorden, aanslagen, fake crisissen en oorlogs ophitsing van westerse globalistische regime’s zijn hemeltergend en zullen nooit vergeten worden.

  • Het feit dat Biden in Oekraïne rond hing is al een kenmerk dat zij betrokken zijn in het massieve probleem van het verhandelen van kinderen, wegsluizen van budgetten die in de miljarden lopen, ook van Nederland.

   We willen blijkbaar niks weten van de compleet van de maatschappij losstaande wereld van macht, corruptie, sex, misbruik, drugs en alle gorigheid die narcistische psychopaten nodig hebben om hun leven te leiden en hun god tevreden te houden.

 5. Corruptelingen, zoals de msm, bekijken anderen door hun eigen bril, zij zouden zelf nooit een standpunt innemen zonder dat ze daar geld voor krijgen en missen het voorstellingsvermogen
  om in te zien dat er mensen zoals Thierry zijn die een mening kunnen vormen uit vanuit het algemeen belang.

  • Iemand die niet weet dat de Franse Revolutie georkestreerd is door de Illuminati en afstamt van Franse Hugenoten?? Zo slaat hij voortdurend meer essentiele info en vragen over. Oa in November worden aanvulllende maatregelen van de WHO van kracht, waar alle staten hun soevereine macht aan overgedragen hebben. Als NL niet protesteert kan de WHO elk moment beslissen hier militaire macht neer te zetten en hebben we een politiestaat. Gedwongen vaccinaties, tbv Transhumanisme, gedwongen Euthanasie van ouderen aldus Christine Lagarde tbv onze kinderen. Zowel hij als Putin kunnen zomaar Gecontroleerde Oppositie zijn. Baudet maakt veel Illuminati handgebaren, is frequent bezoeker van Israelische Ambassade net als Wilders en vindt alles aan Israel geweldig. Net als Himmler Parcival verheerlijkte pakt hij ook ff een ridder nl Lancelot.

 6. Onvoorstelbaar die blindheid in het westen van de burgerij tav al die gepleegde oorlogsmisdaden door de westerse regeringen.
  En nu huiliehuilie doen als na 8 jaar Rusland eindelijk besluit in te grijpen tegen die, in het westen, verheerlijkte nazi’s.
  De 143 landen die tegen de ingreep stemden worden nog steeds gechanteerd door het westen.
  Niet met ons meestemmen? Dan krijgen jullie geen miljarden meer oid.

  • Nazis in de Ukraine na de Holodomor. Hitler kwam hen bevrijden. Staat op beeld en er zijn getuigen op beeld. Leer je geschiedenis. Nazisme start in de USA. In Dtsl heetten ze Nationaal Socialisten en Hitler greep de macht, werd niet gekozen.

   • CRAP, hij is aan de macht gekomen door de bankers (ROTHCHILD), net zoals vele anderen, ook de Bolsjewieken in de voormalige SOVJET- UNIE.

   • Ik stel voor dat jij tijdens een schaakpartijtje met Putin, schijnbaar ken jij hem persoonlijk, zo veel weet jij van hem, hem dan uitschakelt. Wat ben jij voor irritant individu ?

     • Aah nu snap ik het, je bent te slim voor al deze mensen die hier reageren. Waar ken ik dat toch van. . . . . . oh ja die geïndoctrineerde schapen die de msm volgen en hun woord overal verkondigen en als je het niet met hun mening eens bent gaan ze je kleineren. En dan ook nog aannames gaan maken wat mijn mening in dit geheel is. Hoeft niet hoor ik denk zelf en dat is niet wat jij hier allemaal staat te verkondigen.

       • Je comments bevatten echter geen enkele waarheid en zijn meer leeg gezwets of betaald trollen. Wie zijn meelopers en wie nog in staat zelfstandig, onafhankelijk te denken met voldoende tijd om geschiedenis grondig en in alle facetten te bestuderen??? En moet je dat hen dan kwalijk nemen, hen denigreren en afzeiken. Lang voor dit alles tal van vids die oproepen tot totale vernietiging van het blanke ras en Europa. Christine lagarde, de WEF met een promotiefilmpje dat ouderen zich moeten euthaniseren tbv van hun kinderen. Het zgn Voltooid Leven concept niet op vrijwillige basis maar een morele verplichting. Ondertussen is de Spacemacht van Trump mislukt maar blijft de USA zich zorgen maken over UFO’s en op dit moment start een aanval op Haiti. We worden allemaal bespeeld als marionetten en de meeste mensen volgen idd een of de ander. Baudet net als Putin meldt voortdurend essentiele feiten uit de geschiedenis die hun eigen negatieve rol betreft niet en mist constant de essentiele vragen aan andere politici. En dan die farce rondom Kaag. College staat algemeen bekend als spionnencollege en goed in studenten in regeringen wereldwijd vertegenwoordigd te hebben. Klinkt als Skull and Bones. Opgericht door Ex Intelligence. MI 5 of 6.

     • @Truth

      Ik wil geen zeiker zijn en persoonlijk heb ik ook mijn twijfels gestoeld op andere zaken die ik hier verder niet ga benoemen en zelfs nog enig onderzoek vergen, maar kun je voor Marcel en anderen misschien wat informatieve bronnen neerzetten om te getuigen hetgeen je stelt? Velen zijn op zoek naar de waarheid en het is lastig om door de bomen het bos te zien. Dat is niet altijd onwil. BvD.

      • U moet gewoon uw eigen zelf vragen beginnen te stellen en zo begint de zoektocht

       Check Michael Tsarion al zijn interviews…Die kerel heeft me wakker gemaakt in 2004…David icke…Red ice …Edward Griffin…Fritz Springmeier…Ernst Zundel…Jordan Maxwell…check Henry Makow…etc…teveel voor op te noemen…iedereen moet maar voor zichzelf uitmaken wat vals is of waar…

       • David Icke promoot het gedachtengoed van Alice Bailey. In al zijn vroegere vids Vrij Metselaar symboliek. Voordat je het weet ben je door Gecontroleerde Oppositie bespeeld. Gefotografeerd met Russell Brand, bekend Illuminati, in bekende UK pedofielenclub. Bekijk de docu David Icke Debunked eens. Lemuria een naam voor een gezonken continent wat al een naam had. Kumari Kandam, Geschiedenis bekend bij Tamils. UK theosoof falsificeerde die geschiedenis. Genoemd naar de Lemurs, Apen op Madagaskar. is het nog wel uit te maken wat vals is of wat waar. Baudet maakt Illuminati handgebaren. Valt me in meerdere vids nu op. Vooral in Internationale vids.

       • Hoi ik heb ene vraagje voor je (en wie weet kan iemand anders het ook beantwoorden voor me) die je misschien kan beantwoorden ivm jij veel onderozke hebt gedaan (ik doe ook mijn best hierin). Op Niburu.co stond een paar jaren terug een artikel dat het Vatikaan voor WOl en WOll en vergaderings hielden waar de machtige bijeenkomen. Een paar jaar terug was er weer zo’n vergadering. Mijn vraag is; Hoe hete deze vergaderingen?

       • Ik lees je reacties en vraag me af of je me logisch kan uitleggen waarom Rusland, die velen zien als redder tegen de globalisten, nu ook heeft meegedaan met het hele corona gezeik. Of valt dat toch mee?

        Wil best ook geloven dat ze strijden tegen de duivels. Maar door ook met corona bezig te zijn en vaccineren etc twijfel ik eraan of het geen onderdeel van (build back better) is.. iemand moet de slechterik zijn en oorlog levert ook nog eens lekker op.

        • hij heeft meegedaan met de covid vaccins ,maar geen wet opgelegt dat je moet gevaccineert zijn om ergens binnen te mogen
         de QR pas was na 1 week afgeschaft.
         Putin is lid geweest van het WEF , maar is er uitgezet omdat hij hun mening niet deelde , mijn bron: dat is mijn dochter die woont reeds 17 jaar in RU

       • Het Vaticaan is al eeuwen geleden overgenomen door Joden. Bezaten duitse concentratiekampen en zijn medeverantwoordelijk voor de slachtpartijen in Ruanda. Lucifer, Buitenaardsen, mummies van buitenaardsen in de catacomben en vele documenten waar geen toegang tot is. Bibliotheek van Alexandria in zijn geheel naar verscheept??? Deze paus is een Jesuit en vlgs joden heeft een typisch joods uiterlijk. Bovendien een oorlogsmisdadiger in het foute regime van Argentinie.

   • Je bent je er van bewust dat alle landen die er toe doen, die met de grondstoffen achter Poetin/ Rusland staan. MAW twee derde van de wereld

   • Chris Hedges. We hebben Perpetual Wars. Dus die hele hype van WW III is occulte nonsens. We zijn nooit zonder oorlog geweest. 4,5 millioen doden in Vietnam alleen.

 7. Hoeveel CO2 zou zo’n oorlog de atmosfeer inpompen? De fanatieke ‘opwarming door CO2 aanhangers’ zijn dezelfde die de Oekraïense nazi’s volproppen met oorlogsmaterieel.
  En dan ook nog de schoonste brandstof, aardgas, uit Rusland blokkeren om het nu met smerige tankers vanuit de VS hierheen te verslepen tegen veel hogere kosten en milieuschade.
  Niet alleen geschift maar ronduit misdadig.
  Als het om beschaving gaat heb ik heel wat meer vertrouwen in Poetin. Lees of beluister eens wat toespraken die hij heeft gehouden.

 8. hup Rusland sla die kauwgomballen maar neer het zijn zelf de grootste criminelen alles onder dwang wand anders brrrrrrrrrrrrrr angst angst en nog meer onderdrukking van Eu en vecht het eens in Amerika uit en en niet in Europa reken maar dat Rusland die kauwgomballen weet te treffen

 9. @Truth

  Vladimir Poetin speelt schaak! De Oekraïne samen met de NAVO onder leiding van de U.S. zijn aan het dammen, meer niet.
  Vergeet niet dat het westen met zijn sancties zich zelf lelijk in de voet heeft geschoten.
  Blijf maar lekker geloven in de westerse propaganda.

  • Ik geloof niet de mainstream media…Beseft u niet dat dit juist de bedoeling is ? Het westen moet kapot…
   Waarom denkt u niet verder ?

  • Mij lijkt het correct de woorden van een persoon zelf te gebruiken tenzij je bewijs hebt van het tegendeel. Putin begon een Militaire Operatie ter ondersteuning van bondgenoten, jaren geleden afgesproken, nadat het Westen, Israel en de CIA in de Ukraine een revolutie orkesteerden, waarbij snipers werden ingezet die beide kanten afschoten en er gruwelijke oorlogsmisdaden zijn gepleegd jegens pro Russische demonstranten. Verder oorlogsmisdaden door Ukraine de afgelopen 9 jaar in Donbass etc. Kijk docu Anne Laure Bonnel https://www.bing.com/videos/search?q=anne+laure+bonnel&view=detail&mid=2FED94480A77AA9D0CE42FED94480A77AA9D0CE4&FORM=VIRE Heel bizar hoe Google censureert dat als je haar naam googled er eerst Anne Laure Bonnet te voorschijn komt.

 10. Baudet heeft 100% gelijk en het hangt ook z’n kl*ten uit maar….
  Deze held heeft ook niet door dat Poetin hier een rol heeft om ons kopke kleiner te maken!
  Best grappig want er zijn best veel intellectuelen die in deze val trappen als kleine kinderen.

  • Dat is omdat hij neveninkomsten verzwegen heeft en heeft met de rest niets te maken. Tenzij het onderdeel is van de Verdeel en Heers theorie en mensen zoals jij nog meer opjut. Overigens was Plato’s Democratie Regeren door de Elite ipv de Aristocratie, die in ieder geval zorg droegen voor hun feodale onderdanen. Geen stemrecht voor vrouwen of slaven. Precies wat we hebben toch.

 11. Wat mij zo verbaast is, dat Baudet kennelijk iets heel bijzonders zegt, zo bijzonder kennelijk, dat het wereldnieuws is. Waarom zijn er niet tientallen politici, journalisten etc. méér op die hele grote wereld van miljarden mensen die hetzelfde, uiterst logische zeggen als Baudet uit het kleine Nederland?

 12. Ineens is Baudet een kremlin controlled politician, een verrader hahahaha. Wat een grap. Mijnheer Baudet heeft de moed om de waarheid te vertellen die volledig in tegenstrijd is met Westerse onzin. Inderdaad is het goed dat de globalisten een hindernis hebben aan Putin. Spijtig dat dit door een oorlog moet de voor veel leed en onzinnig bloedvergieten gaat. Omdat men in het westen (amerika) niet is geinteresseerd in Oekrainse of Russische levens, evenmin in Europese levens of het Europese welzijn, maar enkel en alleen in amerikaanse wereld dominantie. Die op zijn beurt door globalistisch WEF word gebruikt om zijn satanische agenda door te drukken.

 13. Putin is een man naar mijn hart, hij bluft niet en is niet fake.
  Bijna alle politici vervullen me met walging maar met Putin zou ik best een biertje willen drinken .

 14. Alhoewel Thierry Baudet natuurlijk 100% gelijk heeft, had hij dit beter (nog) NIET moeten zeggen. Er zijn nog zo ontzettend veel deugmensen dat dit hem schaad, voor de deugers een nieuwe, EXTRA bevestiging dat Baudet “fout” is. Ik, FvD lid snap precies wat hij bedoeld en hij heeft gelijk, maar nog zeker 90% van de bevolking niet. Dus Thierry, je bent nog te vroeg, nu ondermijn je alleen maar je geloofwaaridgheid nog verder. Ik denk dat een “low profile” voorlopig een betere tactiek is totdat bijna letterlijk de wal het schip keert, als die 90% iets begint te dagen, dan pas moet je mot dit soort uitspraken komen. NU is te vroeg.

 15. Inderdaad; maar dat zeg ik al een paar jaar.

  –uit EU
  –uit euro
  –uit Nato
  –uit UN
  –uit WHO
  Dat is een begin; maar dan zijn we er nog niet.
  Leger opheffen; klein deel voor interventie bij rampen handhaven, maar onder ministerie van Binnenlandse zaken.
  Ministerie van defensie opheffen (komen er gelijk een paar honderd lease auto’s vrij)
  Dienstplicht activeren (bestaat nog) ook voor meiden; uitvoering: sociale dienstplicht. Goede aanvulling in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.
  Grenzen dicht en bewaakt Grenzen overwegend electronisch bewaakt.
  Vluchtelingen uit landen die nu veilig zijn: alle uitkeringen en subsidies stoppen; zijn ze na 3 week nog hier: arresteren en uitzetten.( naar wir schaffen das land.

  Dan zijn we er nog steeds niet.
  Op dit moment wordt parlement geminacht en genegeerd door kabinet; terwijl parlement de werkgever is.
  Dan is er het systeem van regeer akkoord wat de hele democratie buiten werking zet.

  Parlement: 100 leden maximaal.
  Hun werk: voorlichting publiek via vaste tijden op massa media
  Beslissingen: via maandelijkse electronische referenda; via deze referenda kan ook een minister ontslagen worden.
  Kabinet: zakenkabinet; niet partij gebonden; leden ter zake geschoold.
  De Oranjes: wegtrappen. De koning heeft geen recht van titel; eruit met zijn hele familie; laat hem maar in een rijtjes wonen met bijstand; nadat alle bezittingen zijn geconfisceerd
  vervangen door een presidente,zonder politieke bevoegdheden.
  Haar taak: visite kaartje voor NL; gekozen voor 10 jaar; niet herkiesbaar.Geen koters.

  Islam verbieden is sowieso geen geloof, maar een terroristische cult.
  Net zo veel moskeetjes toestaan in NL als dat er kerken mogen in Mekka.
  Alle vluchteingen zonder werk: uitwijzen ongeacht hun status.

  Alleen vluchtelingen van natuurrampen helpen, en wel in hun regio.
  NIET van burgeroorlogen en niet uit islamitische landen.

  Uiteraard die idiote wetten van stikstof, energie, subsidies op windmolens e.d stoppen.
  Ook de wetgeving van gedwongen opvang van vluchtelingen: opheffen’Zwarte piet weer in ere herstellen.
  Boeren promoten, ongeacht stikstof onzin; ook de mest wetten opheffen.

  Onze boeren zijn productief en ter zake zeer deskundig; in andere delen van europa zijn het primitieven; en dan moeten onze boeren gestraft worden met restricties????????

  De methode: kabinet ontslaan en vervolgen.Parlement buiten werking stellen.
  Eerst even bovenstaande uitvoeren; dat kan dan binnen twee weken.

  Linksen op topfunkties: ontslaan per direct.

 16. Als ik al deze comments lees begrijp ik hoe het Duitse volk overstag ging voor de Meester debater Hitler, speciaal daarom geselecteerd om de macht te grijpen in de Nationaal Socialistische Partij in Duitsland terwijl hij niet eens een Duitser was. Als schoothondjes gaat iedereen liggen. De rest van de Nederlanders voor MSM en op deze site constant zonder enige twijfel voor de ander. Maar iemand die wakker is ??? en niet weet dat de Franse Revolutie een door de Illuminati georkestreerde revolutie was gebaseerd op leugens verspeelt zijn geloofwaardigheid voor hen die net iets meer de geschiedenis bestudeerd hebben. In November worden de aanvullen maatregelen van de WHO van kracht, die dan zonder protest daartegen, ongelimiteerd macht krijgt hier buitenlandse WHO militaire krachten neer te zetten om de bevolking te controleren. Verplicht te vaccineren?? Tbv, vlgs Biden Transhumanisme. Euthanasie voor hen die niet meer produktief zijn, Christine Lagarde. Talloze ouderen al door gruwelijke, niet normale sterfprocessen dood kort na hun Covid vacx, vaak gedwongen of moreel door MSM, huisartsen afgedwongen.

 17. Van FvD afgehaakt omdat ik later nog eens zag dat zij Soros-aanhangers zijn (gelden).
  En omdat ze hun eerste belofte hebben verbroken…….directe-democratie. Daar nooit meer iets over.
  Al die debattijden……………..STERF!

  • FvD is zeker onderdeel van Deep State. Niet de goede Deep State.
   Het is weer wachten op een nieuwe toetredende partij die uiteindelijk hetzelfde zal handelen.

  • Is dat zo? Ik weet van de politieke partij met de naam VOLT dat deze financieel gesponsord wordt door George Soros en dat heeft men destijds ook toegegeven.

 18. Baudet is niet goed. Hij heeft teveel van dat lekkere Zwitsal babytalkpoeder gesnoven. Door die wolk kan hij zijn brein niet meer vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in