Freepik

Een paar cardiologen waarschuwen mensen te stoppen met het krijgen van mRNA-coronavirusvaccins, want hoe meer doses iemand neemt, hoe groter de kans op hartschade.

De Epoch Times meldt dat Dr. Aseem Malhotra en Dr. Peter McCullough zeggen dat de vaccins meer kwaad dan goed hebben gedaan en dat een groot percentage van de mensen die de prikken hebben genomen, blijvende gezondheidsproblemen hebben gekregen, met name met hun hart. Daarom moet de toediening van de vaccins worden stopgezet, en hoe eerder, hoe beter, schrijft JD Heyes.

Ze haalden ook de V-Safe-gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aan, waaruit bleek dat een kwart van de mensen die een mRNA-vaccin namen, de volgende dag arbeidsongeschikt was, waarbij ongeveer 8 procent hulp zocht bij de spoedeisende hulp of in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

“Dit is volgens de gegevens van de CDC het meest giftige vaccin dat we ooit in de klinische geneeskunde hebben gezien,” zei McCullough tijdens een recent interview met Malhotra voor het programma “American Thought Leaders” van EpochTV.

McCullough is een van de meest gepubliceerde cardiologen van het land en tevens wetenschappelijk directeur van The Wellness Company. Hij gelooft dat de 8 procent die naar het ziekenhuis ging hoogstwaarschijnlijk COVID-19 had opgelopen voordat ze hun vaccin kregen.

“Ik denk dat alle cardiovasculaire aandoeningen erger zijn geworden door het vaccin, en dat alles wat er met het hart mis kan gaan, mis is gegaan met het hart als gevolg van dit mRNA-vaccin,” voegde Malhotra toe, die veel heeft geschreven over hoe je hartaandoeningen kunt omkeren door je levensstijl te veranderen.

  Corona voorbij - Nu nieuwe waarschuwing voor "hersenetende amoebe"

“Het deel van het virus dat de hartschade veroorzaakt heet het spike-eiwit,” zei McCullough.

De Epoch Times voegt daaraan toe:

Myocarditis is een van de meer voorkomende letsels die worden veroorzaakt wanneer de patiënt een hoge dosis spike-eiwit krijgt met de prik, zeiden de artsen, dus de bewering van het reguliere medische establishment dat het risico op myocarditis groter is zonder het vaccin is onjuist.

Bovendien is er geen bewijs voor de bewering van de geneesmiddelenindustrie dat een milde infectie met COVID-19 of de omicronvariant plotselinge dood veroorzaakt, zei Malhotra.

“Er is een risico voor traditionele cardiovasculaire gebeurtenissen vanwege dit grote ontstekingsincident dat het lichaam krijgt bij de COVID respiratoire ziekte, maar er is een klein verwaarloosbaar risico op myocarditis bij COVID, de respiratoire infectie, waarschijnlijk omdat het lichaam niet deze massale blootstelling aan het spike-eiwit krijgt, zoals bij de vaccins,” zei McCullough.

“Ik denk dat mensen zich niet moeten laten afleiden door dit valse narratief dat milde COVID een enorme toename van het aantal hartstilstanden kan veroorzaken,” zei Malhotra, eraan toevoegend dat hij gelooft dat het publiek veel minder schade zou hebben geleden als de mRNA-vaccins niet waren gebruikt.

Deze vaccins hebben een enorm negatief effect gehad op de samenleving, op de gezondheid, en natuurlijk heeft alles wat daarmee samenhangt het vertrouwen in de geneeskunde aangetast,” zei hij. “Wat het meest misdadig was, was mensen die natuurlijke immuniteit hadden te vertellen dat ze het vaccin moesten nemen.”

McCullough gaf ook aan dat de manier waarop de vaccinproeven werden uitgevoerd problematisch en onjuist was. Hij merkte op dat toen de grote farmaceutische bedrijven en de Food and Drug Administration mensen inschreven voor de proeven, zij iedereen afwezen die het virus had opgelopen en vrouwen die zwanger waren of zwanger konden worden.

  Schokkende cijfers door regering gepubliceerd over door COVID-vaccinatie sterfgevallen: 1 op 73 dood in mei 2022, 1 op 246 dood binnen 60 dagen & 1 op 482 dood binnen een maand

“Wanneer we uitsluitingscriteria hebben in klinische proeven, moeten de uitsluitingen gerechtvaardigd zijn, en de redenering om de uitsluiting te rechtvaardigen was, dat zij geen kans hadden op voordeel en dat zij kans hadden op schade,” zei hij.

De artsen zeiden ook dat de pandemie voorbij is, en dat er dus geen reden is om noodmaatregelen voort te zetten.

“We hebben nu te maken met een verkoudheid”, zei Malhotra. “Mensen moeten de waarheid te horen krijgen. We moeten ophouden mensen bang te maken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tientallen jongeren krijgen hartaanvallen tijdens Zuid-Koreaanse Halloween-viering: “Dit kan niet echt zijn” (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTwee landen zullen van vorm veranderen: Aanschouw het aanvalsplan van Surovikhin in West-Oekraïne – Verticale doorbraak gericht op Lutsk-Lviv & Transnistrië (Video’s)
Volgend artikelWat moeten we denken van de laatste Muppetshow in DC?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Laat iemand eens kijken naar het aantal moorden en zelfmoorden…. elke dag ergens in de familie of kennissen die vermoord worden…dat is van diegenen waarvan we het weten hé…de nieuwe Belgen doen Volop hun best ook.. ben zelf vorige week van m’n Portefeuille gerold 2 vriendelijke beren per ongeluk aangebotst Niets aan de hand Goedenavond, kwartier later Taxi in, en…weg.. andere dag aangifte bij Politie…Verdomme nr trekken Ongelooflijk wat je daar dan hoort.. toppunt was een Arabische vrouw aangifte van accident..alle papieren bij… BEHALVE DE VERZEKERING…ze zou later eens terugkomen 😂🤣…Sire als er nog Belgen zijn…waar vind ik die dan ??? Behalve bij de Politie…(Antwerpen) wel zeer Vriendelijk..tja, Gelukkige Feest?? Dagen 👍😉🤗🤗❇️

  2. Het cojonavirus en Covid-19 bestaan niet. Het ‘vaccin’ is een biowapen en dus een gifinjectie, bedoeld om het knuddevee te ‘beschermen’ tegen geherdifinieerde luchtweginfecties…

    • Dat weet jij, dat weet ik en een heel klein groepje andere mensen. Maar ook de meeste lezers hier GELOVEN heilig in het bestaan van ziekmakende “virusjes”. Helaas is het gros van de mensheid lui, dom en laf. Of het ooit goedkomt met de mensheid? Ik heb zwaar mijn twijfels.

  3. Tot de laatste man/vrouw zeggen ze… het is hun enige manier om nog ook maar iets te betekenen in verwrongen persoonlijkheid …Au suivante …zei Jacques Brel…Maitre JACQUES zegt men met véél Respect in Frankrijk….😉👍

  4. Heb maar een kleine vrienden en kennissenkring. In totaal hooguit 40.
    Kerngezond tot aan de booster……daarna uitval van de hartfunctie….. allemaal voorzien van een ingebouwde prikkelaar, wordt er ook nog wat aan verdiend niewaer niewaer.
    1 op de 10 dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in