Dit is geen vraag. Zoals de beroemde Gary Lineker in 1990 zei: “Voetbal is een eenvoudig spel. Tweeëntwintig man jagen 90 minuten lang achter een bal aan en aan het eind winnen de Duitsers altijd.” Niet meer het geval. In 2018 op het WK in Rusland stonden tientallen miljoenen Russische fans, waaronder miljoenen die van Duits voetbal houden, te watertanden in hun gretige verwachting om de wereldkampioenen van 2014 een voetbalequivalent van de Panzerdivisie van 1942 in het offensief te zien, maar in plaats daarvan… verloor Duitsland van Mexico in de openingswedstrijd, waarna het tot verbazing van de fans over de hele wereld gewoon uit de groepsfase werd geknikkerd, ook door een weinig indrukwekkend spel te laten zien, schrijft Andrei.

Tjonge, en dan nu het WK 2022. In de poule des doods met Duitsland, Spanje, Japan en Costa Rica verwachtte iedereen natuurlijk dat Japan en Costa Rica voer zouden zijn voor het machtige Duitsland en Spanje, maar de Japanners hadden hun eigen plannen – eerst versloegen ze Duitsland en vandaag versloegen ze Spanje, voeren de groep aan en stuurden Duitsland weg, alweer! Dat Duitsland twee keer op rij niet in de play-offs van het WK komt, is vergelijkbaar met Brazilië dat het wereldkampioenschap ijshockey wint. Ja, dit zijn eigenlijk de woorden van de legendarische Pele dat Rusland het WK voetbal zal winnen als Brazilië het wereldkampioenschap ijshockey wint. De Russen waren een sportieve verstaander en waren het van harte eens met Pele, maar dat is de omvang van het evenement met Duitsland dat niet twee keer zo in de play-offs komt. En de geopolitieke symboliek is hier onontkoombaar. Herinnert u zich dit nog van een paar dagen geleden?

Toen zelfs de topspeler van België commentaar moest leveren:

De Belgische spits Eden Hazard heeft zich uitgesproken tegen het protest van Duitsland tegen de FIFA, dat plaatsvond voorafgaand aan hun schokkende 2-1 WK-nederlaag tegen Japan op woensdag. De Duitse spelers, zo verklaarde de Duitse FA (DFB) later, namen de taak op zich om hun ongenoegen te uiten over het FIFA-mandaat dat stelde dat alle spelers die anti-discriminatie ‘One Love’ armbanden droegen tijdens WK-wedstrijden strafbaar waren, inclusief onmiddellijke gele kaarten. Het standpunt van de FIFA is dat politiek en sport gescheiden moeten blijven, hoewel de wereldvoetbalbond zijn eigen campagne “Geen discriminatie” heeft opgezet en de spelers de mogelijkheid heeft geboden om armbanden te dragen met verschillende boodschappen ter ondersteuning van de mensenrechten die door de voetballeiding zijn goedgekeurd. De ‘One Love’-armband is bedoeld om de aandacht te vestigen op gevallen van mensenrechtenschendingen en discriminatie in de Golfstaat, waar homoseksualiteit illegaal blijft.

Het lijkt erop dat het principe “Go woke, go broke” hier uitstekend van toepassing is. Dit keer op voetbalgebied. Maar het is symbolisch over de hele linie als men kijkt naar het Duitsland van vandaag. Het land wordt met ongelofelijke snelheid gedeïndustrialiseerd en cultureel uitgewist, maar het lijkt erop dat Duitsland behept is met een massapsychose – ik meen het – en niet wil zien wat er aan de hand is. Welnu, terwijl de Bundestag het te druk heeft met het veroordelen van Rusland, kan men niet ontkennen dat de situatie volledig surrealistisch is. Maar het is echt, en zoals ooit de machtige Bundesmachine er niet in slaagt zich te kwalificeren voor de beste 16, kan hetzelfde gemakkelijk worden gezegd over Duitsland als geheel en deze symboliek is, nou ja… zeer symbolisch.

Duitsland zal de aankoop van F-35 gevechtsvliegtuigen van Amerikaanse makelij versnellen om zijn vermogen om kernwapens in te zetten als onderdeel van de gezamenlijke afschrikking van de NAVO te behouden, heeft kanselier Olaf Scholz gezegd. Rusland ziet de wereldwijde uitbreiding van de reikwijdte van het door de VS geleide militaire blok als een grote bedreiging. Berlijn moet kernwapens kunnen inzetten zolang Rusland een kernwapenarsenaal heeft, zei de Duitse leider woensdag op een veiligheidsconferentie in Berlijn. Als dat niet gebeurt, “zouden we kwetsbaar worden voor chantage”, voegde hij eraan toe. Scholz verwees naar westerse beweringen dat Moskou dreigt kernwapens te gebruiken om de overhand te krijgen in het conflict in Oekraïne. Russische functionarissen hebben dat narratief verworpen en gezegd dat de waarschuwingen slechts een herhaling waren van de nucleaire houding van het land. Het standpunt van Rusland is dat “elke militaire confrontatie tussen nucleaire landen, zelfs een conventionele, moet worden vermeden” vanwege het risico van escalatie, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov woensdag tijdens een evenement over strategische veiligheid in Moskou.- RT

Kan iemand deze imbeciel Scholz vertellen dat Duitsland geen nucleair bewapende staat is en dat ook nooit zal worden, plus dat in een echte, God verhoede, oorlog die F-35’s niet zullen kunnen opstijgen tegen de tijd dat, in geval van een nucleaire uitwisseling, het eerste salvo van op land en zee gestationeerde, nucleair getipte Zircons Berlijn zal bereiken. Het duurt ongeveer 3 minuten. Iemand, laat de Bundestag en de Duitse regering zien wat er gebeurt als je woke wordt – je komt niet in aanmerking. Je niet kwalificeren voor het WK voetbal is één ding, het echte WK in de geopolitiek is een veel ernstiger zaak en Duitsland doet daar niet eens aan mee.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is te grappig om te missen!!! (MUST SEE!)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat doen de VS in hemelsnaam met hun EU-bondgenoten?
Volgend artikelRusland bombardeerde een konvooi Turkse Kirpi pantserwagens en drie Britse, Poolse bases: Concentratie van krachtige Oekraïense troepen gericht op Svatovo (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Duitsland verloor in 2018 het WK door toedoen van Frau Merkel, zij vond het niet gepast dat Duitsland kampioen werd. Lang verhaal kort het is bij mij blijven hangen omdat Merkel de aanzet heeft gegeven om Duitsland beetje bij beetje in de diversiteitssmeltkroes deed vooral september 2015 meer dan een miljoen jong volwassenen met een moslim criminele achtergrond van militaireleeftijd Duitsland vrij liet binnenstromen.

  Regeren is vooruitzien daar werd door velen schamper over gedaan maar het is niets meer dan de waarheid, de volledige waarheid welteverstaan, ook Nederland kreeg meer zijn aandeel dat het aankon, nu beginnen de omtrekken van het migratiebeleid langzaam maar zeker duidelijker te worden, waar het precies gaat eindigen kunt u het beste voor uw zelf invullen.

  Het Moslim Broederschap Project

  door Patrick Poole,11 mei, 2006

  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

   • Themis december 2, 2022 at 16:51

    Merkel is de dochter van de lutherse dominee Horst Kasner, wiens vader uit Polen afkomstig was, en zijn vrouw Herlind Kasner-Jentzsch. Het gezin verhuisde in het najaar van 1954 van Hamburg naar het Brandenburgse Quitzow in de DDR, waar de vader de leiding van een Luthers-Evangelische gemeente overnam.

    Om Joods te zijn, zou de moeder van haar Joods moeten zijn, nu hoeft dat niet meer dus volgens je idee zou haar vader Joods moeten zijn.

    Merkel als Bondskanselier was van huis uit een crypto-communist, enfin alles is mogelijk in de eindtijd Themis.

 2. Zo dom zal Scholz echt niet zijn. Hij snapt ook dat die aanscahf van wapens zijn land eerder meer onveilig dan veiliger maakt. Door deze actie tolereert Amerika / het Amerikaanse Militair Industrieel Complex hem langer op de positie waar hij nu op zit. Dat is zijn enige beweegreden… zijn eigen belang… en daarom is hij niet dom.

 3. Het is een raar WK. Duitsland en België naar huis en zelfs Italië heeft zich niet weten te plaatsen. Aanstaande dinsdag wordt Marokko terug in hun hok geschopt door Spanje. Laten we hopen dat ze dan niet weer de tent gaan afbreken.

 4. Sport als allang politiek getint geworden, de winnaars geven een geheime boodschap door aan de wereld machthebbers. Alles gaat heel subtiel, voor een leek ziet het gewoon eruit als een wedstrijd, maar onderhuids dienen ze allemaal de zelfde meester. De uitkomsten zijn al bekend voor dat de wedstrijden beginnen. Alles draait om geld en macht en topsport levert geen geld op in de zin van een product. Waar ze de miljoenensalarissen voor de spelers van kunnen betalen. Dus er moet een andere bron van inkomsten zijn. Dat viel mij op bij het F1 wedstrijden van de afgelopen 20 jaar.

  • Qvic,

   Lul toch niet zo dom uit je nek. Kom met feiten of bewijzen.
   Het begint hier steeds meer op nepnieuws te lijken, wat sommige gasten betreft.
   Ze spugen er van alles uit, zonder onderbouw, alleen maar om te lullen.

 5. Om je rot te lachen: Duitsland en België met hun ongepast woke-politiek gedoe bij de aanvang van het toernooi, binnen de kortste keren naar huis geschopt.

 6. “Berlijn moet kernwapens kunnen inzetten zolang Rusland een kernwapenarsenaal heeft, zei de Duitse leider woensdag op een veiligheidsconferentie in Berlijn.” Ofwel is het een mop ofwel is ie helemaal turleluut. Berlijn heeft géén kernwapens. Hoe kunnen ze die dan inzetten? Deze poppespeler beseft niet dat Duitsland door de V.S. na WO II gecastreerd is zodat het nog enkel als buikspreker kan optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in