Er is een vernietigend intern regeringsmemo uitgelekt van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne, waarin staat dat meer dan 40% van het Oekraïense grondgebied nu veroverd is, en dat meer dan 75% van het militaire potentieel van Oekraïne vernietigd is, bericht Halturnerradioshow.com.

Het originele, Oekraïens/Russische, document staat hieronder afgebeeld in zijn oorspronkelijke taal, met een vertaalde versie eronder:

Vertaald:

Deze onthulling komt op dezelfde dag dat een bron in het kantoor van de Oekraïense president Zelenski explosieve inside-informatie vrijgaf: “Op 23 februari om 21:00 uur kreeg Zelenski een ultimatum van het Kremlin, waarin de president van Oekraïne 5 uur de tijd kreeg om te beslissen over de erkenning van de Krim en de LDNR binnen haar grenzen. Wij [Oekraïne] meldden dit aan het State Department en de Britse Ambassade, waarop wij als antwoord kregen het ultimatum te negeren.”

Ongeveer twee uur nadat het ultimatum verlopen was, viel Rusland Oekraïne binnen.

Dus ALLE dood, verderf en pijn die veroorzaakt wordt door de voortdurende vijandelijkheden kunnen rechtstreeks worden gelegd aan de voeten van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington, DC, en de Britse Ambassade in Kiev, die tegen Oekraïne zeiden dat het ultimatum “genegeerd” moest worden!


Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruikenVolg Frontnieuws op Telegram

  Pepe Escobar: De Oekraïense schertsvertoning, opnieuw bekeken
Vorig artikelOekraïense strijdkrachten en Azov-bataljon in Donbass staan op het punt van omsingeling
Volgend artikelOekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Mooi. Hier is de website van ze, die niet opent:

   http://www.rnbo.gov.ua/en/

   In het originele artikel, op de shock jock Hal Turner site, staat niks over de waarheid omtrent dit document. Ook niet of hij de nummers heeft gebeld. (044) is de area code voor Kiev. (066) is voor Killorglin. Dus het zal wel. Verder is hij als “neo-nazi” kennelijk niet geimponeerd door het nazi-geweld van de Oekraieners.

 1. “Dus ALLE dood, verderf en pijn die veroorzaakt wordt door de voortdurende vijandelijkheden kunnen rechtstreeks worden gelegd aan de voeten van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington, DC, en de Britse Ambassade in Kiev, die tegen Oekraïne zeiden dat het ultimatum “genegeerd” moest worden!”…

  Nou, dit zegt lettelijk alles over wie de baas is in Oekraine. Als je als land dus anderen moet vragen wat je moet doen en je kunt dus zelf niet de beslissingen nemen ben je niet zelfstandig.
  Als je daarna de schuld legt bij je baas is dat dubbel triest, dan is de realiteit ver van jou en je presidentschap verwijderd. Lijkt een beetje op wat Rutte doet, vraagt eerst het WEF ofie iets mag doen, en lult voor de rest uit de nekharen.

  Als ik Oekraniener was zou deze brief mij enorm beledigen, want mijn land en mijn leven is dan dus van anderen…..staat er zwart op wit dat Oekraine niet van de Oekrainers is als dit echt papier echt is.

  • Denkt u dat de nederlandse regering nog iets te vertellen heeft, het komt allemaal uit Brussel, en die krijgen de opdrachten van het WEF

 2. En dan nog>> wiens schuld het is?? raar artikel>> die oorlog moet gewoon stoppen hele wereld wil dat,of nu westen of Rusland gelijk heeft = weer andere discussie>> vlak na corona crisis ,een zware oorlog beginnen en waarvoor om gebiedsuitbreiding> terwijl dat tegen alle menselijke waarden indruist is volslagen debiel??een en al agressie is duidelijk aan gezicht van Poetin> zelfs China ziet het niet zitten…Grootheidswaanzin> waarschijnlijk heeft het Spoetniks vaccin zijn hersencellen beschadigt?? Net als de rest van de vaccin-idioten

 3. Dit lijkt heel erg op het scenario van 1939 toen Hitler Polen binnenviel, nadat alle besprekingen waarop Hitler voortdurend aandrong in verband met Danzig, telkens mislukten. De Fransen en de Engelsen deden toen allerlei beloftes aan Polen van militaire hulp als Hitler zou binnenvallen. In 1939? Geen hulp. Alleen oorlogsverklaringen en sancties. Precies zoals nu met Putin en Donbas. De geschiedenis herhaalt zich. De geschiedenis leert dat de mens van de geschiedenis niets leert. Dat komt de bovenbazen goed van pas. Dan kunnen ze dezelfde truc na enkele decennia weer herhalen. Ze hebben weinig fantasie. Een goede docu over 1939 die je op Youtube niet meer kunt vinden omdat het waarheid is:
  https://www.bitchute.com/video/gTxUn5l624BG/

  • yup peter, in 19zesendertig is de poolse baas vervangen door een british pupppet waarna polen begon met het aanvallen van duitsers in pruisen en het negeren van verdesvoorstellen

   the ferengi doing it AGAIN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in