Eerst een video van onze heldhaftige informatiestrijders:

 

Realiseer u dan dit:

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijn

Kijk dan eens naar dit:

Dit is een satellietbeeld van Snake Island NADAT de Russen óf alle Oekie-martelaren gedood hebben, óf de Oekie-verraders geëvacueerd hebben (kiest u maar), schrijft Thesaker.is.

En dan, tenslotte, het commentaar van Andrej Maryanov:

Zij verzinnen een “verhaal” van enkele trotserende oerkie grunts (allang ontkracht), en nu, door een paar  MLRS [Multiple Launch Rocket System] salvo’s te laten zien, (waarschijnlijk Grad) beweren zij dat het patrouilleschip Vasilij Bykov gezonken is. Door MLRS wel te verstaan. “In overeenstemming met verslagen”, zonder er natuurlijk bij te vermelden dat dit geen “verslagen” zijn, maar propaganda die door oerkies en hun meesters vervalst wordt. Natuurlijk wordt er geen video of fotografisch bewijs geleverd van het zinken van Vasilij Bykov. Natuurlijk wordt dat niet verstrekt.

Maar deze hele BS, samen met honderden Russische gevechtsvliegtuigen die “vernietigd” zijn en duizenden en duizenden Ruskies die op het slagveld gedood zijn, bestaat alleen in de ontvlamde verbeelding van de Amerikaanse “journalisten”, die, behalve dat ze hoeren zijn (sorry, hoeren, dat ik jullie vergelijk met de propaganda van de VS – ik weet het, het is een enorme belediging voor hoeren) en het gehersenspoelde Westerse publiek, volslagen analfabeet zijn over zaken als operaties van gevechtsvloten en elementaire doelgerichtheid.

Uiteraard is de vernietiging van het bewegende doel (schepen bewegen wel degelijk in zee en stoppen niet echt tijdens een gevecht) door MLRS bij gebrek aan richtmiddelen (de meeste oerkie-radars, ook die langs de kust van de Zwarte Zee zijn nu verdwenen) iets uit de fantasiewereld of goedkope war-gaming op de Commodore computer. Kennelijk is het voor de debielen van ABC onbekend dat MLRS van de oerkies klassieke “area impact” wapens zijn, die alleen ontworpen zijn om te werken op de verspreid liggende gronddoelen op basis van nauwkeurig op oog richten.

  Het einde van de Westerse overheersing

Ongetwijfeld kunnen de Verenigde Staten proberen om de oerkies van richtmiddelen te voorzien (ziet u – ik ga nu in een volgeblazen “wat als” BS-scenario), maar waar het hier om gaat is dat de Zwarte Zeevloot momenteel de 404 kust volledig geblokkeerd heeft en daarmee ook een aantal verdomd effectieve AD [Anti-Access/Area Denial (A2/AD)] in stelling gebracht heeft, variërend van Fort bij RKR Moskva tot Shtil op pr. 11356 fregatten waarvoor trage ballistische MLRS raketten een gemakkelijk doelwit zijn en geen enkel schip van de Zwarte Zeevloot opereert buiten de AD-gebieden van de taakgroep. In dit stadium kan men alleen maar een facepalm doen en vaststellen dat het Westen niet eens een geloofwaardige BS kan bieden. Niet verwonderlijk, als men eenmaal kijkt naar de “elites” die het Westerse “onderwijs” levert voor dit soort psyops. Herinnert u zich, dat ik deze kwestie al eerder besproken heb. Zij zijn gewoon zo incompetent en hebben geen enkel begrip van de moderne oorlogsvoering, vooral als het gaat om zaken als C4ISR [Command, Control, Communications, Computers (C4) Intelligence, Surveillance and Reconnaissance (ISR)].


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVN: 636 burgers gedood in Oekraïne sinds invasie begon
Volgend artikelDe echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meesters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Vind de ondertiteling op het laast eigenlijk wel humor…attack the blac….en die neger maar blijven praten…

  …voor de rest: de shitload propaganda die soms gewoon stuitend is blijft groeien. Het is mij een raadsel of hen aan de macht ook zelf deze onzin geloven die ze ons sturen of dat ze ons als achterlijk zien….

  ..wat ik wel weet is dat wie het nieuws censureerd iets te verbergen heeft, meestal is dat de waarheid.

  We zien een tendens van alles tot held bombarderen, voetballers, pindakaas vretende kindjes die sporten, dienstplichtingen die in de koude oorlog zichzelf wezenloos zopen in een duits cafe of een militair tehuis of gewoon belastingvreij in de compagnie bar…incluis ondergetekende ( 13 wico’s, een lantaarnpaal en een geparkeerde auto, iemand ander zijn interieur en gezicht en dan pas plat….2 dagen cel maar ach, een mens moet iets). Maar goed, daardoor ben ik dus veteraan nu, een held en semi slaaf volgens mijn paspoort van onze Willem, die zelf enkel bier zoop.
  Waarom staat er in mijn paspoort eigenlijk “Onderdaan” van het koningkrij der Nederige landen, en niet burger en vrij geborene van de unie van de provincieen van de republiek Holland? Zomaar een vraag….volgens de grondwet ben ik gelijk aan ieder ander qua rechten, maar ik zie heel andere dingen gebeuren en zich structureel herhalen…wat niet normaal is mag nooit normaal worden, toch? Hoe zit dat met een constant liegende premier, is dat dan vanaf het begin een “normaal” iets?
  Blijkbaar vinden 150 personage in een ruimte in Den Haag dat geen probleem want ze kijken deze leugenaar aan, geven hem een hand en gaan in discussie met iemand die structureel liegt en bedriegt. Volgens mij was het afknijpen met een gloeiende tang van de tong een normale straf in de republiek van de verenigde provincieen…

  Bij deze vervloek ik hem die liegt en het in zijn persoon aanwezige orgaan waaruit de leugens vorm krijgen.

  “Kringlaugd wierd, ein spadi for qvoki ne skeifr drpr munni ne svinhqfdi!”

 2. Goed gezien! Ik begrijp ook niet dat er mensen zijn die positief “denken”over die landverrader.
  Maar dan: linksen stonden achteraan in de rij waar inzicht en intelligentie werd verdeeld…

  Die batterij had net zo goed een Stalin orgel uit WO2 kunnen zijn….. maar dan: in USA is een echte epidemie: stompzinnigheid.
  Ze zijn nog steeds pissig dat Rusland de hoofdspeler werd in Syrie….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in