Sommigen van u herinneren zich misschien een van de mooiste reclamespotjes ooit, de kleurrijke Sony-reclame in de buurt van mijn jeugd in San Francisco. Zoals u zich wellicht herinnert, lieten ze 170.000 stuiterballen door de straten tuimelen in een prachtig chaotisch ballet van rubberen ballen in alle kleuren, schrijft Marc Girardot.

Tijdens die poëtische afdaling stuiteren de ballen tegen regengoten, auto’s, pannendaken, lantaarnpalen… Ze raken brievenbussen, stuiteren op vuilnisbakken, schudden krantenrekken… Het is niet te zeggen waar ze terechtkomen: vast in een garage, in een tuin, op een dak, wie weet… Het enige dat zeker is, is dat de zwaartekracht ze naar beneden zal trekken, dat een meerderheid in de Marina zal belanden, en dat ze onderweg op allerlei voorwerpen zullen knallen, alleen of met z’n allen, in een wonderlijke lukrake choreografie.

De huidige anti-COVID vaccins kunnen als stuiterballen in je lichaam zijn. Nanodeeltjes  (LNP/Virale vectoren) en spike-eiwitten zijn uiteraard veel minder poëtisch, maar wat zij aan poëzie missen, compenseren zij in potentiële chaos en verrassingen. De domino-effecten die zij teweegbrengen, kunnen soms verontrustend en dramatisch zijn.

Net zoals het onmogelijk is om uit te leggen waarom, hoe of wanneer een bepaalde stuiterbal een brievenbus opende, of een vuilnisbak deed kantelen, is het onmogelijk om precies de omstandigheden te schetsen die geleid hebben tot een bepaald nadelig effect van deze nieuwe inentingen op basis van lipide nanodeeltjes die spikes produceren.

In de komende regels zal ik proberen een overzicht te geven van gemeenschappelijke kenmerken, zwaartepunten en dynamiek, die feitelijk zijn, en zal ik proberen een aantal van de mechanismen te verklaren die waarschijnlijk ziekten en sterfgevallen veroorzaken na deze vaccins. Proberen om zin te maken uit deze zinloosheid.

Een krankzinnig aantal LNP’s. Een nog waanzinniger aantal spike-eiwitten

Het aantal nanodeeltjes (NP) dat in een dosis van deze anti-COVID vaccins wordt geïnjecteerd is ronduit verbijsterend: tot 50 miljard virale vectoren voor AstraZeneca, 40 miljard LNPs voor Moderna, en waarschijnlijk 10 voor Pfizer. Het is niet erg duidelijk hoeveel intact boodschapper-RNA er in elke LNP zit, maar zelfs als we akkoord gaan met slechts 1, en dat elke LNP 1000 spike-eiwitten produceert, hebben we het over je lichaam dat in een paar maanden tijd minimaal 30 biljoen pathogene spike-eiwitten moet verwerken…

Dat zijn getallen die veel hoger liggen dan bij zeer ernstige SARS-COV-2-infecties: meestal zijn er op het hoogtepunt van de infectie tussen 1 en 100 miljard virionen in het lichaam aanwezig.

Wat de medische en volksgezondheidsgemeenschap niet beseft, is dat alle gezonde cellen die door deze nanodeeltjes worden “geïnfecteerd ” uiteindelijk door het immuunsysteem zullen worden vernietigd. Wanneer u het Pfizer-vaccin 3 keer neemt, accepteert u dat u tot 45 miljard van uw gezonde cellen opoffert… met AstraZeneca zijn het er 150 miljard!

Hoewel veel van deze LNP’s om de een of andere reden dezelfde cel zullen transfecteren, of gewoon vernietigd zullen worden voordat ze ooit getransfecteerd zijn, blijven deze aantallen werkelijk gigantisch. En het is geen verrassing dat de armen van sommige mensen pijnlijk zijn – of dat andere vrijwel onmiddellijk sterven – na de inenting, omdat T-cellen deze spike-producerende cellen aanvallen om het lichaam te bevrijden van de infectiemimicry.

Natuurlijk zijn dit zogenaamd intramusculaire vaccins die in de spier moeten blijven. Rechttoe rechtaan, geen chaos, geen onvoorziene gevolgen: theoretisch versmelt het LNP met de spiercel, het mRNA wordt ingebracht, de intracellulaire machinerie van de spiercel begint spike-eiwitten te produceren, de cellen worden door het immuunsysteem geïdentificeerd als “aangetast”, T-cellen vallen de geïnfecteerde cel aan en de spike-eiwitten komen in de weefsels en de bloedstroom terecht om de selectie en productie van antilichamen op gang te brengen, antilichamen neutraliseren en ontdoen zich van het spike-eiwit. Als de stuiterballen op dezelfde plaats blijven, is er geen domino-effect, er gebeurt niets behalve dat spiercellen worden vernietigd en uiteindelijk vervangen. Einde verhaal.

Medische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen

Dus wat is dat gedoe over “stuiterballen” en chaos dan?

Nou, hier is het addertje:

Als je 10 miljard nanodeeltjes in de spier injecteert, hoe weet je dan zeker dat het daar blijft? … Dat kun je niet!

Zelfs als Sony 170.000 stuiterballen op een vlak kruispunt in Pacific Heights had gedumpt, was de kans groot geweest dat er veel bergafwaarts zouden zijn gegaan. Planning is één ding, realiteit is iets anders. Hetzelfde met de vaccins.

Er zijn 2 verschillende routes waarlangs de LNP de spier kan ontsnappen, de bloedstroom en het lymfestelsel. Beide netwerken gedragen zich zeer verschillend, en de mogelijke gevolgen van een lek zullen waarschijnlijk zeer verschillend zijn …

Het circulatiesysteem is een gesloten-lus-netwerk dat het bloed door het hele lichaam laat stromen om voedingsstoffen, zuurstof en afweerstoffen naar de organen te brengen, ziekteverwekkers, gevaarlijk of ongewenst circulerend materiaal uit te filteren, en zich opnieuw met zuurstof te vullen en kooldioxide te ontladen. Het bloed stroomt dus geconcentreerd naar het hart, de longen, de lever en de milt, en niet te vergeten, de hersenen en het voortplantingssysteem.

Het lymfestelsel is een open netwerk, het is het weefselafvoersysteem en ook het netwerk van het immuunsysteem dat lymfeklieren, thymus, milt en beenmerg verbindt.

Wat zullen de lipide nanodeeltjes van het vaccin uiteindelijk buiten de spier doen?

Hier komt het interessante gedeelte. Net zoals we zeker weten dat onze stuiterballen stuiteren en onderhevig zijn aan de zwaartekracht, weten we ook zeker dat:

 • nanodeeltjes mRNA afleveren in cellen, waar ze zich ook bevinden
 • getransfecteerde cellen pathogene spike-eiwitten produceren ☠️, deze loslaten en verspreiden
 • een immuunreactie wordt gestimuleerd – met specifieke antilichamen en T-cellen – tegen zowel het spike-eiwit, maar ook tegen de getransfecteerde cellen
 • miljoenen – zo niet miljarden – getransfecteerde cellen zullen uiteindelijk vernietigd worden ??

Dit zou niemand moeten verbazen, het is juist het doel van deze intramusculaire producten die – althans op korte termijn – relatief onschadelijk zijn als ze in de spier blijven.

Dus, wat gebeurt er als de LNP’s op een zijspoor worden gezet?

Toen de producenten van de Sony-reclame besloten om daadwerkelijk echte stuiterballen te gebruiken in de straten van San Francisco, ontwierpen zij de ervaring niet alleen om een prachtige artistieke ervaring te creëren, maar ook om de voetgangers en het milieu te beschermen. De ballen werden zo gekozen dat beschadiging van Victoriaanse huizen werd voorkomen en er werden beschermingsnetten geïnstalleerd om te voorkomen dat mensen gewond zouden raken. Men besloot niet van de ene dag op de andere om duizenden stuiterballen door een toeristische straat als Lombard Street te gooien.

Lombard Street – San Francisco

Een roekeloze productie zou schade kunnen veroorzaken en velen kunnen kwetsen, hetzij wanneer een massa ballen neerkomt op een paar verwonderde toeristen, hetzij wanneer slechts een paar ballen een auto-ongeluk veroorzaken of een persoon doen vallen.

In het geval van de vaccins lijkt het erop dat “de ballen hun weg hebben gevonden naar Lombard Street”. We dwalen hier af van het script. Het is duidelijk dat in vele gevallen LNP aan de spier ontsnappen met zeer ernstige gevolgen.

Als LNP’s uit de spier vrijkomen, zullen zij waarschijnlijk cellen in drie hoofdgebieden bereiken en binnendringen:

 • endotheelwanden in microvaten: waar deze nauwer zijn, is de kans op transfectie 440 keer groter. Met andere woorden, de stuiterballen raken de wanden vaker wanneer de straat smaller wordt…
Allesandro en Vittoria Campo: Gevaccineerde broer en zus sterven twee maanden na elkaar aan hartaanval na COVID-19 prik, aanklager stelt onderzoek in

 • vitale orgaancellen: net zoals bloedvaten voedingsstoffen leveren aan organen, zullen zij waarschijnlijk LNPs leveren aan het hart, de lever, de longen… en zelfs af en toe langs de bloed-hersen-barrière in de hersenen
 • lymfeknopen: de meest waarschijnlijke organen in het lymfestelsel, dicht bij de injectieplaats, zijn de plaatselijke lymfeknopen die op natuurlijke wijze houders van LNPs zullen worden.

Dat zou stroomafwaarts een grote verstoring veroorzaken, aangezien grote gebieden van onderling verbonden cellen worden getransfecteerd, spike-eiwit gaan produceren, grote hoeveelheden spike om zich heen loslaten en worden aangevallen door T-cellen:

 • in bloedvaten zal het onvermijdelijk leiden tot hevige ontstekingen, bloedingen, stolling in de dichtste gebieden, necrose stroomafwaarts, slagaderverkalking en trombose: talrijke beroertes en trombose in databanken met ongewenste bijwerkingen hebben aangetoond dat dit waar is.

 • in organen als hart, longen, lever en eierstokken zal het waarschijnlijk een hoge mate van ontsteking, celdood (apoptose) en verkalking veroorzaken (pericardium bijvoorbeeld dat een hartaanval veroorzaakt): het grote aantal myo/pericarditis wijst erop dat dit een reële mogelijkheid is.
 • in lymfeklieren zou het de lymfeknoopfunctie zelf (B-cellen) kunnen verstoren wanneer nanodeeltjes de lymfeknopen binnendringen, of het immuunsysteem kunnen verstoren door de in de lymfeknoop aanwezige immuuncellen te transfecteren, met het risico van gedeeltelijke immuundeficiëntie: Het opnieuw opduiken van slapende virussen zoals gordelroos lijkt in die richting te wijzen.

Het lijkt redelijk te veronderstellen dat er 2 manieren zijn waarop deze LNPs op de verkeerde plaats terecht kunnen komen:

 • per ongeluk door directe injectie in een bloedvat (reeds behandeld in een ander artikel “Wat kan er misgaan?“) of in het lymfestelsel;
 • of op natuurlijke wijze door geleidelijk door het spierweefsel te gaan en in de bloedstroom of in het lymfestelsel te lekken.

Wat gebeurt er als het vaccin per ongeluk intraveneus wordt ingespoten?

Het slechtst denkbare scenario is zeker een directe intraveneuze injectie, omdat een geconcentreerde dosis van nature stroomafwaarts leidt tot een geconcentreerde transfectie in een groot gebied dat het nooit had moeten bereiken. Dat zou leiden tot een uiterst brute reactie, een cytokinestorm van epische proporties, ernstige trombose en gezien het aantal ingespoten LNP’s hoogstwaarschijnlijk een snelle dood.

De Deense autoriteiten hebben inderdaad al in maart 2021 aanbevolen de aspiratietechniek te gebruiken om dergelijke voorvallen te voorkomen.

Klik voor groot

Verzadiging van lymfeklieren met lipide nanodeeltjes kan leiden tot massale transfectie van de immuuncellen die zich in dit recipiënt bevinden, en het kan ook leiden tot transfectie van lymfekliercellen, waardoor de functionaliteit van deze B-celproducerende organen gedeeltelijk wordt geremd en de aanwezige immuuncellen worden ontregeld.

Wat gebeurt er als LNPs geleidelijk overgaan naar de bloedbaan?

Uit een vergelijkende studie van myocarditis in Noorwegen en Denemarken weten we dat het vermijden van directe injectie door gebruik te maken van de aspiratietechniek de aantallen mogelijk met minstens 58% verminderde, maar niet helemaal verminderde. Dit lijkt erop te wijzen dat de nanodeeltjes in feite uit de spier in het lichaam lekken wanneer het bloed en de lymfe elementen uit het spierweefsel evacueren … op een meer diffuse manier.

Wanneer NP’s in de spier worden geïnjecteerd, is het niet meer dan normaal dat een deel ervan uiteindelijk naar de bloedstroom migreert, net als andere elementen in het weefsel die via het bloed worden geëvacueerd. Meerdere factoren kunnen hierbij een rol spelen: Het kan variëren op basis van de permeabiliteit van het bloedvat (ouderen zouden meer risico lopen) of oppervlakte-/volumefactoren (jonge mannen/atleten zouden meer risico kunnen lopen).

Traditionele vaccins transfecteerden nooit cellen in dergelijke hoeveelheden, zodat een lek nooit werd overwogen of geïdentificeerd als een probleem om te onderzoeken … het is niettemin een belangrijk detail dat over het hoofd werd gezien bij het ontwerp van deze vaccins.

Acht cruciale VOORSPELLINGEN die de rest van 2022 en heel 2023 zullen bepalen: Voedsel, financiën, oorlog, ontslagen, pandemische biowapens en meer

Afhankelijk van de totale gelekte dosis en de verdeling ervan, geconcentreerd of verspreid, afhankelijk ook van de kwaliteit van het product (Heeft een slechte kwaliteit inderdaad veel levens gered?), en de herhaling van de doses (1,2, 3 , tot 4 doses?), kunnen de scenario’s drastisch verschillen:

 • Eerst en vooral ligt het bloedvatenstelsel – de bloedsomloop – in de frontlinie van deze diffuse lekken van het vaccin in het bloed. Endotheelwanden zijn het belangrijkste oppervlak dat de LNPs kunnen transfecteren: 1 miljard LNPs staat gelijk aan 1 vierkante meter transfecteerbare endotheelwanden in het hele lichaam. De schade zou totaal onzichtbaar zijn, diffuus, maar kan maanden aanhouden aangezien de regeneratie van vaatcellen een langdurig proces is.
 • Omdat al het bloed op geconcentreerde wijze door de bloedvaten stroomt, zouden sommige organen uiteindelijk meer klappen oplopen dan andere, met als meest opvallende het hart en de lever. En inderdaad zijn we getuige van veel nadelige gevolgen voor hart en lever.
 • Andere, meer verspreide maar sterk doorbloedde organen zoals de longen, de hersenen, de nieren, het beenmerg en de eierstokken zouden ook kunnen worden getroffen, maar op een iets meer verspreide en diffuse manier.
 • Sommige organen zullen niet regenereren, zoals het hart (myocarditis is niet mild, als myocyten eenmaal vernietigd zijn, kun je ze niet meer regenereren) of zullen er langer over doen, zoals endotheelcellen. Er kan dus een condensatoreffect optreden waarbij elke injectie het orgaan verzwakt, of de situatie verergert, de ontstekingen doet toenemen, tot het punt waarop het knapt: met als gevolg een bloedklonter, een beroerte of een hartaanval.
“Vaccin-geïnduceerde immuun-trombotische trombocytopenie die een ernstige vorm van cerebrale veneuze trombose veroorzaakt met een hoog sterftecijfer: A Case Series”

Zoals velen van u weten, neemt het risico op myocarditis toe na de tweede prik. Eén hypothese is dat LNPs geleidelijk migreren naar de bloedbaan, wat betekent dat zij niet zouden transfecteren in geconcentreerde materie, maar zich verspreiden door het hele lichaam. Dit is in overeenstemming met de verhoogde D-dimers die bij veel patiënten na de vaccinatie worden aangetroffen.

Afgezien van het feit dat de vaccins volstrekt ondoeltreffend zijn, is het mechanisme waardoor zij mensen schaden niet zo ingewikkeld als wij denken. De Denen hebben het risico blijkbaar met 60% verminderd door de aspiratietechniek op te leggen. Je vraagt je af wat de andere volksgezondheidsinstanties sindsdien hebben gedaan! Een andere CDC-waarschuwing wees erop dat lekkende bloedvaten een probleem waren. Wederom een erkenning van het risico veroorzaakt door intraveneuze toediening van deze producten. Je vraagt je af hoe iemand die dat weet, miljarden mensen kan blijven vaccineren? Hoe kunnen de autoriteiten er zeker van zijn dat deze producten niet zullen lekken? Dat kunnen ze niet. Dat hebben ze nooit gekund. Het was te verontschuldigen dat men de implicatie van transfectie niet begreep. Het is niet te verontschuldigen dat ze de realiteit een jaar lang niet onder ogen hebben gezien. En daar zullen ze binnenkort voor terechtstaan. Ik zou hun advocaten niet willen zijn…

Ik hoop dat het interessant was om te lezen. Voel je vrij om de “Covid Myth Buster Serie” te delen.

Excuses dat het weer zo lang is… Hier is de mooie en rustgevende Sony video van stuiterballen over de SFO heuvels uit mijn kindertijd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circulerenVolg Frontnieuws op Telegram

15 REACTIES

 1. Bovenstaand artikel geeft exact aan wat de gevaccineerde mensen de komende tijd,,—- en dan spreekt Dr Mike Yeadon over drie tot vijf jaar—- te wachten staat.

  In Nederland hebben we al reeds een golf van “ oversterfte” gezien, niemand heeft de oorzaak hiervan onderzocht, op kamervragen hierover werd niet gereageerd, maar dit wat hier beschreven wordt is het gevolg op termijn van een onvoldoende onderzocht “ gen therapeutische middel “ wat de mensheid in een grote angstpsychose wordt “ opgedrongen “. Het waren overwegend oudere mensen die als eerste gevaccineerd waren. Maar ook dit wordt NIET ONDERZOCHT. Is wel nodig!

  Het is GEEN VACCIN in de zin van “ normale “ vaccins.
  De WHO heeft zelfs de definitie van vaccin moeten aanpassen om dit product op de markt te kunnen brengen.
  Het middel bevind zich noch steeds in het EXPIRIMENTEEL stadium en is slechts voorlopig goed gekeurd voor noodgevallen, en dat zal minstens tot eind 2023 duren.
  Dus iedereen die zich laat prikken doet mee aan een EXPIRIMENT ; heeft u daar toestemming voor gegeven❓Wist u dit trouwens❓

  Er zijn “ lotnummers “ in de markt die geheel verschillend zijn, het is door de farmaceuten nog steeds het testen van hoever kun je gaan met letale middelen als adjudant in de vloeistof. ( zie de websit “ How bad are my Batsch” ) Het bij de persoon geïnjecteerde lot nummer kunt u op deze website vinden. Met de gemelde risico’s.

  Wat in dit artikel niet genoemd wordt is dat in diverse “ lotnummers “ grafeen hydroxide” als adjudant is verwerkt, dit is zeer giftig, en kan reageren op aanwezige “ achtergrond straling. ( Dr Wodarg)

  Het verbaasd mij dat zo weinig mensen echt hebben gevraagd wat zit er in dit spuitje en wat zijn de risico’s, op langere termijn, waarom zou ik het wel of niet doen.
  Nee integendeel sommigen mensen waren juist heel blij en dachten beschermd te zijn tegen Covid, maar nu gaat blijken dat juist deze Spike eiwitten je eigen lichaam kapot ( je eigen immuunsysteem) heeft gemaakt en dat je uiterst vatbaar bent geworden voor vele ziekten.
  Zomaar klakkeloos het mouwtje opstropen voor een middel wat dodelijk kan zijn.
  ONBEGRIJPELIJK❗️
  Er zijn vele mensen die hiervoor hebben gewaarschuwd maar zij kregen het stempel WAPPIE❗️
  Een geuzennaam want zij spraken wel de waarheid. ❗️
  Maar niemand luisterde. ❗️
  Het is noodzakelijk dat de media hier eens goed onderzoek en aandacht aan gaan besteden.
  Daar is het schandaal van de WOB en de sturende ambtenaren peanuts bij.

  • Dankjewel voor je bijdrage.
   Als we dit hele euvel door een medische bril blijven beschouwen zullen idd vele aspecten ònbegrijpelijk blijven. Maar als we de brillenglazen – net zoals bij de opticien – verwisselen voor de glazen, die de realiteit om je heen veel duidelijker tonen, dan wordt deze bril een politiek economische / marketing bril. En daarmee wordt het hele medische aspect van deze crisis ook meteen een heel stuk duidelijker en komt het scherper op de retina. De nieuwe brillenglazen laten je snel beseffen dat er heel duidelijk sprake is van kwade opzet. Als we de zogezegd medische bril op zouden houden, dan zal het begrip en het inzicht wel vergroot worden, maar het waaròm zal onverklaard blijven.
   Gedurende het verloop van deze crisis blijft men begrijpelijkerwijs geneigd om te blijven hangen in de medische regionen, natuurlijk omdat wat er nu gebeurt schrikbarend veel doden en gewonden genereert dmv de experimentele immuno therapeutische injecties. De traumatische impact die het heeft houdt tevens de burger ver weg van de eigenlijke bedoeling van deze afwerkfase vh monsterplan, die essentieel is voor het eID. Zonder deze zo breed mogelijk opgedrongen digitale ID pas kan het Digital Financial Complex immers haar vervolgstappen niet uitvoeren.
   Covid moet immers de burger in de waan brengen en laten, dat er idd een “gebruikersvriendelijke” vaccinatiepas komt, die “ons allen” beschermen zal. “Voor het groter goed”. Maar omdat de zgn. overheid, samen met HAAR MSM, de burger 24/7 gepreoccupeerd houdt binnen het covid-raamwerk, zal het die burger niet of nauwelijks opvallen, dat er kleine stapjes gedaan worden die leiden naar een totalitaire complete digitalisering vh hele bestaan van deze burger. Om de zoveel tijd krijgt de burger brokstukjes terug van z’n vrijheid in de vorm van de zgn. ‘versoepelingen’ , maar het extreem perverse machtsconglomeraat die “onze” overheid dirigeert zullen never nooit vervolgstappen ondernemen, die wij burgers als humaan beschouwen.
   Daarom is het essentieel om naast het jezelf zo goed mogelijk informeren betreffende de medische aspecten van deze mondiale misdaad, je ook bùiten de covidtunnel te begeven om zodoende te KUNNEN begrijpen WAAROM het gaat zoals het gaat. Het is immers niet zo, dat er over dat gedeelte geen gedegen info beschikbaar zou zijn !
   Eén voorbeeld wat mij enorm geholpen heeft [ en nog steeds ] zijn de zittingen van Stiftung Corona Ausschuss van Reiner Fuellmich & Team EN de Grand Jury Proceedings, die nu aan de gang zijn, van hetzelfde team, samen met een internationaal netwerk, een ‘model proceeding’, die erg veel wat zich achter de schermen afspeelt voor ons weet bloot te leggen. Dag 1,2 en 3 zijn al geweest en a.s. zaterdag 19 febr. is volgens mij Dag 4 gepland.
   Je moet er wel de tijd voor nemen, want het duurt zo’n vijf uur, maar het is ZEKER de moeite waard.

 2. Er wordt ons wijsgemaakt dat het experimentele genetische modificatie injecties (die ook nog eens valselijk vaccins genoemd worden) enkel op de markt zijn gebracht door de goedkeuring van medicijnen goedkeuringsinstituten voor een tijdelijke noodsituatie. Welke noodsituatie? De jaarlijkse griep en snotneus periode is geen noodsituatie. Dus het gehele corona project kunnen we nu beschouwen als een zeer kwaadaardige en voorbedachte genocide op de mensheid. Eigenlijk zou iedere deelnemer aan dit wereldwijde project van fabrikant tot prik zetters en alles wat er tussen zit tot de doodstraf moeten veroordelen. Daar zitten ook de regeringen/overheid en de reguliere media met de 5G netwerk beheerders bij. De wereld is zo verrot en corrupt, daar lusten de honden geen brood van.

  • Exact! Daarom is de burger naar zichzelf en de rest verplicht om zich ook buiten de covidtunnel te begeven om het WAAROM te kunnen begrijpen. Want als men in de covidtunnel blijft zal het echte antwoord op het waarom nooit komen. Onderwerpen zoals genocide, 5G, waarom ‘men’ gekozen heeft voor corona als Fase 1, enz. worden begrijpelijker zodra men het Digital Financial Complex en alles dat daarmee verband houdt, onder het vergrootglas gaat leggen en alles wat met corona / klimaat te maken heeft even opzij schuift.
   Tegelijkertijd moeten we blijven communiceren met onze gehypnoticeerde medemens, om te voorkomen dat deze in een diepere laag van hypnose terecht gaat komen – waar het nòg moeilijker is om eruit te geraken. De kans dat deze gehypnoticeerde medemens ùit deze hypnose raakt is daarmee groter.
   Het Digital Financial complex gedrocht is het hele eieren eten en niet covid/klimaat. Alles wijst naar het eerstgenoemde, covid/klimaat zijn ‘slechts’ afleiding strategieën, maar functioneren ook ten faveure vh grote genocide plan. Met een stuk minder mensen op deze aarde is het controle- en surveillanceplan [ eID ] in de belevingswereld van de terminale maniakale architecten van deze machtsgreep natuurlijk een heel stuk haalbaarder.
   Iedereen begrijpt natuurlijk dat het tot een fatsoenlijk einde brengen van een pakket aan plannen die gemaakt zijn door psychisch zieke mensen natuurlijk al bij voorbaat gedoemd is te mislukken. Simpelweg omdat het niet strookt met de echte realiteit der dingen. De zgn. nieuwe godheid, de technologie, zal uiteindelijk ook niet de heilige graal e/o panacea blijken te zijn. Uiteindelijk zal ‘men’ uit blinde paniek haat eigen jongen gaan verslinden, maar zoals Hannah Arendt ook zei zal deze kliek onnoemelijk veel schade hebben veroorzaakt. Daarom is het aan ons om OP TIJD uit de covid-/klimaattunnel te stappen en naar de echte etterende wond te gaan kijken, die het Digital Financial Complex als naam heeft gekregen.

 3. Leuk filmpje. Ben benieuwd wie die 170000 ballen heeft opgeruimd… Da’s het voordeel: Sony bleef eigenaar.

  De ontvanger van een prik daarentegen wordt probleemeigenaar!

 4. Door mijn werk wist ik veel over DNA en mRNA en de functies ervan. Toen de eerste vaccins bekend werden en daarbij vermeld werd dat die op basis van mRNA waren geproduceerd ging bij mij een onheilspellend lichtje branden.
  Ik besloot meteen dat ik me nooit zou laten vaccineren. Dat heb ik volgehouden en dat zal ik blijven dien.. zeker na de berichten ove de bijwerkingen, die ik liever “hoofdwerking” noem. Deze uitwerkingen die geen toeval zijn (daar ben ik zeker van) zijn een poging tot vermindering van de mensheid. Dat is dus vrijwel niet gelukt. Nu is het wachten op volgende pogingen…….

  • Inderdaad. We moeten ons aanleren het beestje bij de echte naam te gaan noemen. Wat nog te veel gebeurt is dat wij dissidenten nog steeds bewust of onbewust de staatslingo overnemen. Zoals U ook zegt zijn het Hoofdwerkingen en geen bijwerkingen, geen ‘vaccins’ maar gen-therapeutische onbekende serums, de zgn. besmettingen zijn de PCR positieven, de zgn. versoepelingen zijn het tijdelijk laten vieren vd teugels, de coronapas is de voorbode voor de e-ID, en ga zo maar door.
   Ik begrijp natuurlijk dat de staats-lingo gebruikt moet worden om de misleidende functionaliteit duidelijk te maken, maar daarna idd alleen de echte namen vh beestje graag 😉
   Een heel belangrijk fenomeen tijdens deze crisis is GEWENNING. Het verwoestend effect daarvan wordt nog het beste afgebeeld door het mondkapjesfenomeen. Ook als het niet meer hoeft of verplicht wordt zie je nog steeds mensen rondlopen met dit symbool van onderwerping op hun gezicht. Gewenning , een heel gevaarlijke dynamiek die geheel in het voordeel werkt voor het zgn. nieuwe normaal vd Oligarchie. Gelukkig kunnen we ook tegelijk een moeheid , een soort blasé zien betreffende het dragen van dit symbool van onderwerping. De complete willekeur en roekeloosheid van wanneer wel en niet dragen, welk soort kapje, enz. is een complete chaos, maar dat gedrag geeft meteen ook aan dat het òm gedragsbeïnvloeding en gewenning gaat en dat het niets met preventie/bescherming van doen heeft.
   Ik heb me voorgenomen om zodra ik erop geattendeerd zou worden om dit symbool van onderwerping op mijn gezicht te plaatsen, ik dan zeg: ” Als het echt zou doen wat men claimt dat het zou doen, dan zou ik een vd eersten zijn, die het zou dragen ! Maar helaas. Het is al uit den treure bewezen dat het absoluut niet beschermt. ” ps: ik leef al meer dan anderhalf jaar niet meer achter zo’n lapje. En dàt lucht op !

 5. Wat ik zo raar vind, is dat er nu zo plotseling zo hard geloeid wordt over hoe de sterfte aan covid minder was dan was gepresenteerd al die tijd. En dat een aantal landen nu allerlei “fouten” aan het toegeven zijn, en dat de “maatregelen” plotseling “versoepeld” worden. Wat zit hier achter….

  Dan zijn er allerlei “factcheckers” die er twee jaar geleden niet waren. En waarom zijn ze er nu plotseling wel? En waarom werden de “facts” nooit “gechecked” toen de “pandemie” van start ging?

  Bovendien is Canada nu ook bezig om het geld te jatten van heel veel burgers, dmv het bevriezen van hun bankrekeningen.

  Ik hoop dat niemand in slaap valt.

  • Wàt zit hier achter, idd.
   Een van de lastigste vragen vh moment. Maar het is zeer zeker niet het geval, dat daarover geen verhelderende info over zou bestaan! Die is er gelukkig wel.
   Omdat we elke dag in ons vermoeden bevestigd worden dat het hele covid / klimaat verhaal NIETS te maken heeft met wat deze narratieven claimen waarover ze zouden gaan. Dat wordt vooral benadrukt door hoe opvallend ‘men’ de medische wetenschap de rug heeft toegekeerd. Alle med. wetenschappelijke / juridische basisfeiten worden stelselmatig genegeerd en we zien idd elke dag de chaos toenemen.
   Wat mij geholpen heeft is de grondgedachte: Als het echt om een dodelijk virus zou gaan, zou ALLES anders zijn verlopen ! Dan zouden de elementen van de rede, logica, gezond verstanden de menselijke maat ten alle tijden gehanteerd worden. Maar nu wordt zoals je weet een onschuldig seizoen virus misbruikt en verheven tot een klasse A virus.
   Door de afwezigheid van deze elementen worden wij gedreven naar de prangende vraag : Wat zit hier achter? Zodra je de benauwende covid / klimaat-tunnel verlaat en je bijvoorbeeld gaat verdiepen in de Digital Financial Complex, dan vallen veel puzzelstukjes op z’n plek. De Duitse financial expert en journalist Ernst Wolff geeft daar op zeer treffende wijze uitleg over.
   De machten hebben immers zo’n enorm lastige taak om HUN planning te verwezenlijken, omdat het nu eenmaal compleet tegen alle bestaande cq universele regels in druist. Het is niet daarom niet gek dat het in deze totale chaos is verzand en het is begrijpelijk dat deze anti-humane kliek dan ook steeds agressiever gaat optreden! Common sense vertelt ons dat het gebruiken / misbruiken vd hele planeet als een groot proefstation nu eenmaal al deze problemen zal gaan genereren en dat mogen we nu ook meemaken. Veel experts, die bij de msm [ oude media ] geen spreektijd kregen omdat ze zoals je wel weet te afwijkend vd ‘officiele staatsnarratieven’ denken en handelen, waren genoodzaakt uit te wijken naar de alternatieve media, die we nu de Nieuwe Vrije Media plegen te noemen en terecht. En dan met name de politicologen, financiele experts, filosofen en psychologen laten een kant zien, die zeer verhelderend werkt, maar zeker ook zeer verklarend werken t.o.v. covid en klimaat [ CO2 dus ].
   The Bigger Picture en dan m.n. de Digital Financial Complex, the greed reset, de geschiedenis vd aanloop naar dit moment. Zaken, die hoe meer je hiervan te weten komt, hoe onbeduidender en absurder het hele covid en klimaat narratief WORDT! De politicoloog Kees van der Pijl is een kei hierin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here