World Economic Forum /Photo by Andy Mettler / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het World Economic Forum (WEF) heeft verklaard dat ‘Ziekte X’ tegen het jaar 2025 zal worden losgelaten op het publiek – en de gevolgen zullen verwoestend zijn voor de mensheid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Vorige week kwamen wereldelites bijeen op de WEF-top in Davos, waar het belangrijkste gespreksonderwerp “Voorbereiding op Ziekte X” was, een hypothetische nieuwe dodelijke pandemie waarvan wordt voorspeld dat ze in 2025 zal uitbreken en 20 keer meer mensen zal doden dan COVID-19.2 Zoals gemeld door de Mirror:

“De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt sinds 2017 voor een mogelijke Ziekte X, een term die duidt op een onbekende ziekteverwekker die een ernstige internationale epidemie zou kunnen veroorzaken …

Tot de openbare sprekers op het evenement ‘Preparing for Disease X’ aanstaande woensdag [17 januari 2024] behoren Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO, de Braziliaanse minister van Volksgezondheid Nisia Trindade Lima, en Michel Demaré, voorzitter van de raad van bestuur bij AstraZeneca.

Tijdens hun eerste post-pandemie bijeenkomst in november 2022 bracht de WHO meer dan 300 wetenschappers bijeen om te bekijken welke van de meer dan 25 virusfamilies en bacteriën mogelijk een nieuwe pandemie zouden kunnen veroorzaken.

De lijst die het team samenstelde, bevatte: het ebolavirus, de Marburgvirusziekte, Covid-19, SARS en het coronavirus van het Midden-Oosten respiratoir syndroom (MERS-CoV). Anderen waren onder andere lassakoorts, nipah en henipavirale ziekten, Valley fever en zika – evenals de onbekende ziekteverwekker die ‘Ziekte X’ zou veroorzaken.”

Mercola.com meldt: Ik heb Meryl Nass geïnterviewd over hoe de WHO probeert aspecten van ieders leven over te nemen. Ze heeft dit weekend een belangrijk stuk gepubliceerd, Why Is Davos So Interested in Disease? over hoe het WEF en de WHO partners zijn geworden om de wereld angst aan te jagen.

Alexis Baden-Mayer, Esq., politiek directeur van de Organic Consumers Association, heeft wat onderzoek gedaan naar de deelnemers van dit WEF-evenement en de twee dingen die ze allemaal gemeen hebben zijn 1) het dumpen van de COVID-prik van AstraZeneca in de derde wereld (voornamelijk India en Brazilië) nadat rijke landen het hadden afgewezen vanwege het erkende risico op bloedstolling, en 2) het aandringen op de implementatie van medische AI-systemen die artsen zullen elimineren, samen met de keuzevrijheid en privacy van patiënten.

Praktijk oefeningen of verantwoorde planning?

In een tweet van 11 januari 2024 schreef Fox News-analist en voormalig assistent-secretaris voor publieke zaken van het Amerikaanse ministerie van Financiën, Monica Crowley:4

“Van dezelfde mensen die jullie COVID-19 hebben gebracht komt nu Ziekte X: Volgende week in Davos houden de ongekozen globalisten van het World Economic Forum een panel over een toekomstige pandemie die 20x dodelijker is dan COVID …

Net op tijd voor de verkiezingen, een nieuwe infectie die hen in staat stelt een nieuw WHO-verdrag te implementeren, de boel weer in lockdown te gooien, de vrijheid van meningsuiting te beperken en meer vrijheden te vernietigen. Klinkt dat vergezocht? Net als wat er in 2020 gebeurde. Als je vijanden je vertellen wat ze van plan zijn en waarvoor, geloof ze dan. En bereid je voor.”

Dr. Stuart Ray, vicevoorzitter geneeskunde voor data-integriteit en -analyse aan de afdeling geneeskunde van Johns Hopkins, wees dergelijke waarschuwingen van de hand en vertelde het tijdschrift Fortune5 dat “Coördinatie van de reactie op de volksgezondheid geen samenzwering is, maar gewoon een verantwoorde planning.”

Ik zou hem best willen geloven, ware het niet dat er nu een duidelijke trend is: Wat de globalisten beweren dat er gaat gebeuren, gebeurt ook echt met een opmerkelijke frequentie en hun prognostische capaciteiten worden gemakkelijker te verklaren als je bedenkt dat de meeste dodelijke pandemieën zijn veroorzaakt door door de mens gemaakte virussen, de producten van gain-of-function onderzoek. Het is vrij eenvoudig om een nieuwe virale uitbraak te voorspellen als je dat virus in de coulissen hebt staan.

Met dat in gedachten is recent onderzoek uit China op zijn zachtst gezegd zorgwekkend. Volgens een preprint,6 van 3 januari 20246 werd ontdekt dat een SARS-CoV-2-gerelateerd pangolinocoronavirus – beschreven als een “aan celkweek aangepaste mutant” met de naam GX_P2V die voor het eerst werd gekweekt in 2017 – 100% van de gehumaniseerde muizen (ACE2-transgene muizen) die ermee waren geïnfecteerd, doodde.7

  Harvard epidemioloog: Grote studie sloopt pleidooi voor vaccinpaspoorten

De belangrijkste doodsoorzaak was hersenontsteking. Volgens de auteurs “is dit het eerste rapport dat aantoont dat een SARS-CoV-2-gerelateerd pangolinekoronavirus 100% sterfte kan veroorzaken in hACE2-muizen, wat een risico suggereert voor GX_P2V om over te slaan op mensen.”

Als dit virus echter gemuteerd is als gevolg van het doorgeven door celculturen, dan is het niet waarschijnlijk dat het in het wild opduikt. Het is weer zo’n onnatuurlijke laboratoriumcreatie, dus in plaats van te zeggen dat het van schubdieren naar mensen kan overspringen, zou het nauwkeuriger zijn om toe te geven dat het een (tamelijk ernstig) risico voor mensen kan vormen als er een laboratoriumontsnapping plaatsvindt.

COVID generale repetities

In 2017 hield het Johns Hopkins Center of Health Security een coronavirus pandemie simulatie genaamd het SPARS Pandemie 2025-2028 scenario.8 Belangrijk is dat de oefening de nadruk legde op “communicatiedilemma’s met betrekking tot medische tegenmaatregelen die aannemelijk zouden kunnen zijn” in een pandemisch scenario.

In oktober 2019, minder dan drie maanden voor de uitbraak van COVID-19, organiseerde de Bill & Melinda Gates Foundation in samenwerking met Johns Hopkins en het World Economic Forum Event 201.

De naam suggereert al dat het een voortzetting kan zijn geweest van de SPARS Pandemie-oefening. Collegecursussen worden genummerd op basis van hun vereisten. Voor een 101-cursus is geen voorkennis vereist, terwijl je voor een 201-cursus bekend moet zijn met het onderwerp in kwestie.

Net als in het SPARS Pandemie scenario, ging Event 201 over een uitbraak van een zeer besmettelijk coronavirus, en de primaire (zo niet enige) focus van de oefening was, opnieuw, hoe informatie te controleren en “verkeerde informatie” in toom te houden, niet hoe effectief remedies te ontdekken en te delen.

Social media censuur speelde een prominente rol in het Event 201 plan, en in de echte gebeurtenissen van 2020 tot nu is accurate informatie over de ontwikkeling, productie en schade van vaccins inderdaad over de hele wereld effectief onderdrukt, dankzij social media bedrijven en Google’s censuur van tegengestelde standpunten.

Oefening ‘catastrofale besmetting’

Aangezien beide simulaties, SPARS (“Event 101”?) en Event 201, de voorbode waren van wat er uiteindelijk in het echte leven gebeurde tijdens COVID, wanneer Gates gastheer is van nog een pandemie-oefening, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de details.

Op 23 oktober 2022 organiseerden Gates, Johns Hopkins en de WHO samen “een wereldwijde uitdagingsoefening” met de naam “Catastrophic Contagion,”11,12 met een fictieve ziekteverwekker genaamd “ernstig epidemisch enterovirus respiratoir syndroom 2025” (SEERS-25).

Enterovirus D6813 wordt meestal geassocieerd met verkoudheid en griepachtige ziekte bij baby’s, kinderen en tieners. In zeldzame gevallen kan het ook virale meningitis en acute flaccid myelitis veroorzaken, een neurologische aandoening die leidt tot spierzwakte en verlies van reflexen in een of meer ledematen.

Van enterovirussen A71 en A6 is bekend dat ze hand-, voet- en mondziekten veroorzaken,14 terwijl poliovirus, het prototypische enterovirus, polio (poliomyelitis) veroorzaakt, een mogelijk levensbedreigende vorm van verlamming die voornamelijk voorkomt bij kinderen jonger dan 5 jaar. Het virus dat ze in deze simulatie modelleerden lijkt dus op enterovirus D68, maar dan erger.

Medicijnproeven met vaccin voor dodelijk Nipah-virus begin

Een bekend virus dat enige gelijkenis vertoont met het fictieve SEERS-25 is het Nipah-virus. Dit virus heeft een dodelijke afloop van ongeveer 75%,15 en overlevenden hebben vaak te maken met langdurige neurologische problemen als gevolg van de infectie. Er wordt ook gezegd dat kinderen meer last hebben van het Nipah-virus dan volwassenen.16

Onlangs zijn er overigens proeven gestart met een vaccin tegen het dodelijke Nipah-virus.17 Vrijwilligers kregen begin januari 2024 hun eerste injecties. De experimentele injectie maakt gebruik van dezelfde virale vectortechnologie als de COVID-injectie van AstraZeneca.

De proef wordt naar verluidt uitgevoerd door de Universiteit van Oxford in een niet nader genoemd gebied waar Nipah actief slachtoffers infecteert. (India lijkt te zijn aangewezen, aangezien een uitbraak in Kerala in september 2023 aan twee mensen het leven kostte en drie mensen in het ziekenhuis brachten.18)

  Tromgeroffel van hoop in Duitsland: rechtbank vernietigt mondkapjes- en testplicht op scholen

Men denkt dat de ziekte zich verspreidt via interactie met besmette dieren zoals geiten, varkens, katten en paarden. De ziekte kan zich ook verspreiden via besmette bloedproducten en voedsel. Symptomen kunnen enkele dagen na blootstelling optreden tot wel 45 dagen.

De eerste symptomen zijn koorts, hoofdpijn en ademhalingsproblemen, die binnen een paar dagen snel kunnen overgaan in encefalitis (hersenzwelling), epileptische aanvallen en coma. Volgens de WHO zijn varkens tijdens de incubatieperiode “zeer besmettelijk” en is het mogelijk dat mensen dat ook zijn, hoewel dat nog niet is bevestigd.

Afrikaanse leiders trainen om mee te gaan in het narratief

Het is veelzeggend dat de Catastrophic Contagion-oefening zich richtte op het betrekken van leiders in Afrikaanse landen en hen trainde in het volgen van het script. Afrikaanse landen gingen tijdens de COVID-pandemie vaker van het script af dan andere landen en traden niet in de voetsporen van ontwikkelde landen toen het aankwam op het pushen van de vaccins.

Als gevolg daarvan hebben vaccinproducenten nu het probleem dat ze een enorme controlegroep hebben, aangezien het COVID-prikgebruik op het Afrikaanse continent slechts 6% was,19 maar het toch veel beter deed dan ontwikkelde landen in termen van COVID-19-infecties en daaraan gerelateerde sterfgevallen.20

De Catastrophic Contagion-oefening voorspelt dat SEERS-25 wereldwijd aan 20 miljoen mensen het leven zal kosten, waaronder 15 miljoen kinderen, en dat velen die de infectie overleven verlamming en/of hersenbeschadiging zullen oplopen. Met andere woorden, de “cue” die wordt gegeven is dat de volgende pandemie misschien eerder kinderen zal treffen dan ouderen, zoals het geval was met COVID-19.

Vaccin tegen onbekende ‘X’ ziekteverwekker is al in de maak

In augustus 2023 werd een nieuwe onderzoeksfaciliteit voor vaccins opgezet in Wiltshire, Engeland, met meer dan 200 wetenschappers om te beginnen werken aan een vaccin tegen de onbekende “Ziekte X”. Zoals gemeld door Metro:21

“Het duurde 362 dagen om het Covid-19 vaccin te ontwikkelen. Maar het team van het Vaccine Development and Evaluation Centre wil die tijd terugbrengen tot 100 dagen. Wetenschappers in de faciliteit zullen een reeks prototype vaccins en testen ontwikkelen.

Het nieuwe lab maakt deel uit van een wereldwijde inspanning om te reageren op wereldwijde bedreigingen van de gezondheid. Het VK en andere G7-landen hebben in 2021 de ‘100 dagen missie’ ondertekend. De regering heeft 65 miljoen pond in het lab geïnvesteerd.

Professor Dame Jenny Harries, het hoofd van de UK Health Security Agency, zei dat de nieuwe faciliteit ‘ervoor zorgt dat we ons voorbereiden zodat als we een nieuwe Ziekte X, een nieuwe ziekteverwekker hebben, we zoveel mogelijk van dat werk van tevoren hebben.'”

In de VS introduceerde het Congres in juni 2023 ook de “Disease X Act of 2023” (H.R.383222). Het wetsvoorstel roept op tot de oprichting van een BARDA-programma voor de ontwikkeling van “medische tegenmaatregelen voor virale bedreigingen met pandemisch potentieel.” Het wetsvoorstel werd begin juni 2023 doorverwezen naar de Subcommissie gezondheid, maar is nog niet aangenomen.

De Disease X Act wijzigt een sectie van de Public Health Service Act met twee nieuwe clausules die oproepen tot “de identificatie en ontwikkeling van platformproductietechnologieën die nodig zijn voor geavanceerde ontwikkeling en productie van medische tegenmaatregelen voor virusfamilies die een aanzienlijk potentieel hebben om een pandemie te veroorzaken,” en “geavanceerd onderzoek en ontwikkeling van flexibele medische tegenmaatregelen tegen prioritaire respiratoire virusfamilies en andere respiratoire virale pathogenen met een aanzienlijk potentieel om een pandemie te veroorzaken, met zowel pathogeenspecifieke als pathogeendiagnostische benaderingen …”

Aangezien het onmogelijk is om vaccins op maat te maken met de conventionele methode van het kweken van virussen in eieren of een ander celmedium in 100 dagen, lijkt het onvermijdelijk dat al deze inspanningen gaan over de uitbreiding van op genen gebaseerde technologieën. Dit ondanks het feit dat de mRNA-technologie die is gebruikt voor de COVID-prikken rampzalig is gebleken vanuit het oogpunt van veiligheid, en bovendien niet effectief.

  Levensverwachting studies tonen aan dat vaccinatie één van de grootste kwaadaardigheden is in de menselijke geschiedenis

Waarom gefabriceerde pandemieën zullen doorgaan

Op dit moment is het vrij duidelijk dat “bioveiligheid” de gekozen manier is waarop de globalistische cabal de macht over de wereld wil grijpen. De WHO werkt aan het veiligstellen van de alleenheerschappij over de wereldwijde reactie op pandemieën door middel van haar internationale pandemieverdrag dat, als het wordt geïmplementeerd, de soevereiniteit van alle aangesloten landen zal uitwissen.

Uiteindelijk wil de WHO alle gezondheidszorg dicteren. Maar om die macht veilig te stellen, hebben ze meer pandemieën nodig. COVID-19 alleen was niet genoeg om iedereen mee te krijgen in een gecentraliseerde pandemische reactie-eenheid, en dat wisten ze waarschijnlijk al vanaf het begin.

Dus, de reden waarom we er zeker van kunnen zijn dat er meer pandemieën zullen komen, of ze nu worden gefabriceerd met behulp van angst en een hype of met een echt biowapen dat speciaal voor dit doel is gemaakt, is omdat het overnameplan, alias De Grote Reset, gebaseerd is op de vooronderstelling dat we wereldwijd bioveiligheidstoezicht en een gecentraliseerde respons nodig hebben.

Bioveiligheid is op zijn beurt de rechtvaardiging voor een internationaal vaccinpaspoort, waar de G20 zijn handtekening onder heeft gezet, en dat paspoort zal ook je digitale identificatie zijn. Dat digitale ID zal dan gekoppeld zijn aan je sociale kredietscore, persoonlijke CO2-voetafdruk tracker, medische gegevens, onderwijsgegevens, werkgegevens, aanwezigheid op sociale media, aankoopgegevens, je bankrekeningen en een programmeerbare CBDC (Central Bank Digital Currency).

Zodra al deze onderdelen volledig met elkaar verbonden zijn, zit je in een digitale gevangenis en heeft de heersende cabal – of het tegen die tijd nu officieel een één-wereldregering is of niet – totale controle over je leven van de wieg tot het graf.

We lijden al onder een pseudo één-wereldregering

We hebben eigenlijk al een pseudo één-wereldregering, in de vorm van de niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) van Bill Gates. Zij nemen beslissingen over de gezondheidszorg die zouden moeten worden overgelaten aan individuele naties en/of staten en ze nemen beslissingen die hun eigen zakken vullen, ongeacht wat er gebeurt met de volksgezondheid.

Ze coördineren en synchroniseren de pandemische communicatie tijdens gesimuleerde oefenrondes, en wanneer de echte situatie zich voordoet die aan de eisen voldoet, wordt het vooraf geplande script min of meer letterlijk uitgevoerd.

Zoals besproken in mijn artikel uit 2021, “COVID-19 Generale repetities en bewijs van het plan“, waren de pandemische maatregelen die werden uitgerold voor COVID-19 het hoogtepunt van tientallen jaren zorgvuldige planning om het bestuur en de sociale structuren van de wereld radicaal en permanent te veranderen.

Het medische systeem is in het verleden gebruikt om de agenda van de Nieuwe Wereldorde te bevorderen – nu omgedoopt tot “De Grote Reset” – en het wordt nu gebruikt om de laatste fasen van dat al lang bestaande plan uit te voeren. COVID-19 was een echte oefening en liet zien hoe effectief een pandemie kan worden gebruikt om het machtsevenwicht te verschuiven en de wereldbevolking te beroven van haar rijkdom en individuele vrijheden.

Ik twijfel er dus niet aan dat er nog meer pandemieën zullen worden uitgeroepen, omdat ze de middelen zijn om het doel van de globalisten te bereiken. Om deze wereldwijde coup te voorkomen, moet iedereen de waarheid spreken en delen voor zover hij daartoe in staat is. Alleen dan zullen onze stemmen de stemmen van de propagandamachine overstemmen.

Door To Freedom (doortofreedom.org), een organisatie opgericht door Dr. Meryl Nass, heeft een poster die uitlegt hoe het pandemieverdrag en de International Health Regulations (IHR) amendementen het leven zoals we het kennen zullen veranderen en ons zullen ontdoen van elk restje vrijheid. Download deze poster en deel hem met iedereen die je kent. Hang hem ook op openbare billboards en plaatsen waar gemeenschappen informatie delen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wereldwijde schaduwregering achter “gekozen” regeringsfunctionarissen en volksgezondheidsinstellingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor de IDF geplaatste mijnen in gebouwen in Gaza exploderen en doden 21 Israëlische soldaten
Volgend artikelFranse huurlingen weggevaagd in Charkov, slecht voorteken voor NAVO-personeel in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Geachte heer Bas,
   Misschien kunt u mij uitleggen wat die rode bultjes betrof toen ik als kleuter zo ziek was kan ik mij herinneren en wat men noemde de rode hond en de bof en de mazelen. Dat is mazzel, bofferd blaffende honden bijten niet. Als het geen virus was.. vertel eens beste Bas.. wat dat was… u bent waarschijnlijk onderlegd hier iets zinvols over tegen. Dank u wel.
   F.D.

   • Alleen kinderen die gevaccineerd waren kregen die bultjes. Maar dat mocht je vroeger niet zeggen want dan was je een antivaxxer (nog steeds trouwens)

    • Niemand in mijn familie is gevaccineerd omdat mijn tante 1 dag na haar polio prik is overleden. En héél toevallig heeft niemand in mijn familie “kinderziektes” gehad.

     • Raar Sandra, ik dacht dat ik niet gevaccineerd was als kind (niet meer na te gaan overigens) maar heb wel de zogenaamde kinderziektes gehad, mazelen zelfs 2x.
      Mogelijk was ook al shedding mogelijk?

      • @ Klien januari 24, 2024 Bij 03:44,
       De mazelen krijgt ieder kind, mits het niet onderdrukt wordt door chemische injecties. Jouw lichaam is dan klaar voor de volgende levensfase, wat we de ziekte mazelen noemen. Dan wordt het oude extreme groei proces lichamelijk afgestoten. Dan heb jij ook al je volwassen tanden verkregen. Bij sommige mensen verloopt dit proces in meerdere stappen. Dus niets om ongerust te zijn als je meerdere keren de mazelen krijgt. Het farmaceutische sprookje van besmettelijkheid is alleen in de wereld gekomen, door hun P.R. verhaal. Om zo meer rotzooi aan de onwetende ouders te kunnen verkopen.

       • Ieder verschijnsel wat wij ziekte noemen is een proces in de lichaam dat nodig is. Wat wij griep noemen is het ontgiften van je lichaam dmv koorts en loopneus en niezen. Dat kan een onaangenaam proces zijn, maar wel noodzakelijk. Het is dus ook beter om het niet te onderdrukken met pillen. Ook uitslag (mazelen, waterpokken) of andere huidaandoeningen zijn ontgifting of groei van het zenuwstelsel. Zelfs het krijgen van verstandskiezen is een ontwikkeling, dus niet die kiezen laten trekken. Veel welvaartsziekten die nu bestaan kunnen verholpen worden met een periode van vasten. We worden al heel lang voorgelogen zodat ze heel veel geld aan ons kunnen verdienen.

        • En ziek zijn is eigenlijk juist de fase van herstel van het lichaam, je weet dan ook dat het zelfherstellende vermogen werkt

        • sandra januari 24, 2024 Bij 12:39; Qvic januari 24, 2024 Bij 11:17 e.a.
         Dank voor jullie reacties. Ik maak me niet ongerust, is al heeeel lang geleden dat ik mazelen had. Maar vroeg me ineens af of ik indertijd toch gevaccineerd was zonder dat ik me dat herinnerde. Wel herinner ik me het krasje dat je kreeg om te kijken of je tbc had. Wie weet wat daar ook in zat, bedenk ik nu ineens.
         Door mijn werk heb ik ook geleerd hoe het lichaam ontgift, dus geen zorgen daarover.
         Maar heel fijn te horen hoe anderen denken. Ik leer nog steeds. Dus dank daarvoor!

        • Sandra, overigens ook de geest is zo belangrijk daarbij.
         Herinner me een keer dat ik erg verkouden was, koorts etc. Maar keek in een boek om de oorzaak daarvan te achterhalen. Zou zijn, je wilt iets uit de weg gaan. Ik kon toen 4 dingen bedenken, kon 3 afzeggen maar moest de 4e wel aangaan.
         Acuut was mijn koorts en verkoudheid weg.
         Zo kan het ook dus. Alsook je omgekeerd kan ziek worden. De mens zit mooi in elkaar. Ik blijf me altijd verwonderen over wat ik zie, hoor of lees over alles in de natuur, hoe prachtig dat in elkaar zit.
         Verschrikkelijk dat er mensen zijn die daaraan ziten te rotzooien, maar als karma bestaat, dan zullen ze hun straf niet ontlopen. Daar ga ik maar vanuit. Dat geeft mij dan weer beetje rust.
         Fijne dag verder.

        • @Klien Een gezonde geest in een gezond lichaam en daar hebben we Big Pharma helemaal niet bij nodig 😉
         Jij ook een fijne dag nog.

     • Ik kan mij nog veel herinneren uit mijn kindertijd ook dat ik voor de eerste keer een prik kreeg en dat ik heel bang was (wat wellicht ook door huilende kinderen voor mij kwam)
      Ook kan ik mij 1 keer herinneren dat ik erg ziek was maar of dat na zo’n prik was weet ik niet wel dat ik er drie heb gehad en bij de laatste niet bang meer was.

 1. We hebben dus nog welgeteld 1 jaar om in actie te komen. Dat is weing tijd aangezien we al drie jaar in deze COVID shit bivakkeren. Welk land gaat als eerste de handdoek in de ring gooien en als voorbeeld dienen vooir de komende burgeroorlog?

 2. Enorm lang verhaal ditmaal. Hoe dan ook, COVID-19 telde wereldwijd 5,7 miljoen doden. Vermenigvuldig dit met 20, dan kom je op 114 miljoen doden uit. Twee maal zoveel als de 2e wereldoorlog wereldwijd.

  • En dat is dan nog maar een druppel op de gloeiende plaat. Waar gaat dit om? Angst zaaien. Trap er toch niet in. Ze laten ons naar iets kijken om te voorkomen dat ons iets anders opvalt. Beurzen die in deze shit maar onnatuurlijk blijven stijgen bijvoorbeeld.

  • De korona doden telde werelwijd 5,7 miljoen doden? Dit is een getal van doden waar verkeersslachtoffers, normale sterfgevallen, vaccinschade en zelfs doden door crimineel geweld bij waren opgeteld dus kortom alle sterfgevallen werden gemeld als koronaslachtoffers.
   Korona is blijkbaar niet dodelijker dan een normale seizoensgriep en de ziekte (X) is een verzinsel dat een uitvloeisel zal zijn van de “koronavaccins” de gifspuit dus in combinatie met een 5G truuk of wat dan ook maar dat het moord met voorbedachte rade zal heten staat al vast.

   • Wel te verstaan dat korona niet bestaat, en ziekte X voortkomt uit die spuit in samenwerking van 5G, wat resulteert in het vergroten van het aantal sterfgevallen.

  • Corona was een hoax, een grote leugen, het bestond alleen maar om angst te zaaien. Angstige mensen zijn makkelijk te bespelen, geloven alles. En hoe kunnen ze een nieuw virus (X) van tevoren aankondigen, zijn ze soms helderziend geworden ? Een virus waarvan men de eigenschappen en uitwerkingen nog niet eens kent maar waarvoor wel een vaccin in de maak is. Knap hoor. Er is een jaar geweest dat men verklaarde dat er helemaal geen griep meer was, alleen nog maar Corona. En wat te denken van Long Covid, een aandoening waarvan men VOOR 2019 nog NOOIT gehoord had. Long Covid is niet meer en minder dan VACCINATIE SCHADE !!! Ze kunnen bange volwassen mensen van alles wijsmaken, maar die geloven toch ook niet in Sinterklaas en de Kerstman ? In dat geval zou men zulke mensen voor gestoord verklaren.

 3. Als er weer zo’n valse pandemie plaatsvindt lijkt het me een goed idee alle nsb’ers en hun hulpmiddelen voorgoed te verwijderen. Dan valt het plan vanzelf in duigen.

  Denk aan wat er in London met de ULEZ cameras is gebeurd.

 4. Geachte heer Bas,
  Misschien kunt u mij uitleggen wat die rode bultjes betrof toen ik als kleuter zo ziek was kan ik mij herinneren en wat men noemde de rode hond en de bof en de mazelen. Dat is mazzel, bofferd blaffende honden bijten niet. Als het geen virus was.. vertel eens beste Bas.. wat dat was… u bent waarschijnlijk onderlegd hier iets zinvols over tegen. Dank u wel.
  F.D.

 5. DIE GEFABRICEERDE PANDEMIEËN ZULLEN NIET DOORGAAN. Al die wefferkes en co zitten opgesloten in kleine kamerkes met dicht gematselde deuren en ramen . Daar zijn we voor goed van af .

 6. Voordat ze het virus loslaten moet het internet onder controle zijn zodat er geen waarheid meer verspreid kan worden, dus eerst de geplande mega cyber aanval, dan de maatregelen daarop (totale internet controle) en dan pas dat virus loslaten. Probleem is wel dat de wakkeren zelfs zonder internet niets meer zullen geloven wat er op de main stream media wordt getrompettert. Ik ben ook benieuwd hoe ze alternatieve gedrukte pers gaan tegenhouden (de andere krant, Gezond Verstand etc.).

 7. Eerst zou dat nieuwe virus in 2023 komen, en toen in 2024. Kennelijk loopt een en ander toch niet zo lekker dat het weer uitgesteld moet worden.

  • Goed opgemerkt, het gehele proces is inderdaad een paar jaar uitgesteld. Daar heeft onze Trump voor gezorgd, hij was niet voorzien in het plan, en kon te veel schade aanrichten. Ik geloof dus echt dat de verkiezingen niet correct waren verlopen, maar ze hadden pupet biden nodig omdat deze mede in het complot zit verweven, dus ja alles is een paar jaar opgeschoven.

  • Volgens mij, en dat staat ook hierboven in het artikel, is de Spars-epidemie gesimuleerd van 2025-2028, en dat speelde zich af in 2017.

 8. Kunnen ze alle Taiwanezen uitroeien en eiland overnemen.

  Als dat goed werkt pakken ze er nog een paar eilanden bij zoals Japan en Philipijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in