In een interview met de Amerikaans zender CNBC op 9 april 2020 heeft “vaccinkoning” Bill Gates publiekelijk gezegd dat hij 700.000 slachtoffers verwacht van de COVID-19 vaccinatie. Hij financiert voor een groot deel het vaccinatieprogramma van de WHO en wil alle 7 miljard mensen tegen Corona vaccineren, ook degenen die reeds genezen zijn.

Dit betekent niet een verkoudheid als bijwerking van de vaccinatie, maar levenslange gevolgen – invaliditeit – of zelfs de dood. Het is de “risicogroep” die er waarschijnlijk onder zal lijden. Gates is waarschijnlijk eerder aan het onderschatten dan aan het overdrijven, , bericht Blauerbote.com.

Verrassend genoeg is de oorspronkelijke interviewvideo van CNBC nog steeds te vinden op het CNBC-kanaal op YouTube: “Bill Gates explains the work his foundation is doing to combat coronavirus”. Deze explosieve boodschap, die Gates hier spuugt, heeft in bijna twee jaar slechts 141.000 views gehad. Dat is eigenlijk niet te geloven. Zelden is zo’n centrale boodschap onzichtbaarder geweest voor de wereld dan deze.

Hier is de video, gevolgd door de desbetreffende verklaring van Gates.

We have … you know … one in ten thousand … ah … side effects. Thats … you know … way more. Seven hundred thousand … ah … you know … people who will suffer from that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges – you know – pregnant, male, female, undernourished and existing comorbidities. It’s very, very hard and that actual desicion of ‚OK, let’s go and give this vaccine to the entire world‘ … ah … governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that … ah … can be decided on.

In het Nederlands betekent het:

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

We hebben … je weet wel … één op de tienduizend … ah … bijwerkingen. Dat is… je weet wel… veel meer. Zevenhonderdduizend … ah … je weet wel … mensen die daar onder zullen lijden. Dus, echt begrijpen van de veiligheid op gigantische schaal over alle leeftijdsgroepen – je weet wel – zwanger, man, vrouw, ondervoed en bestaande comorbiditeiten. Het is heel, heel moeilijk en die feitelijke beslissing van ‘OKÉ, laten we dit vaccin aan de hele wereld geven’… ah… regeringen zullen erbij betrokken moeten worden omdat er enig risico en schadeloosstelling nodig zal zijn voordat daarover… ah… besloten kan worden.

Hij denkt dat er 700.000 slachtoffers zullen zijn. En hij is degene die deze vaccinatie massaal promoot, waarbij “promoten” zeer eufemistisch is. Men kan dus speculeren over nog meer slachtoffers. Deze aantallen zijn veel hoger dan het werkelijke aantal slachtoffers als gevolg van Corona, of het nu gaat om doden door of met Corona of “ander slachtoffers”.

De verantwoordelijkheid en de kosten van de compensatie (alsof die zo gemakkelijk gecompenseerd kan worden) voor de inentingscampagnes moeten door de staten worden gedragen. Bill Gates heeft blijkbaar geleerd zijn weddenschappen beter af te dekken. De prijs hiervoor is het noemen van vermoedelijke aantallen slachtoffers, maar multi-miljardair Gates is er waarschijnlijk vrij zeker van dat hij door de media en de politiek hiervoor niet aan de schandpaal zal worden genageld.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

  Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 'vaccin' terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen
Vorig artikelBoosters zijn voorbij
Volgend artikelWees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruiken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. In dit stuk is een foutje geslopen. Er staat ”Hij denkt dat er 700.000 Amerikaanse slachtoffers zullen zijn. ” Hij zegt dat 1 op de 10.000 een bijwerking krijgt dat tot de dood leidt. Op een polulatie van 7 miljard zijn dat dan 700.000 slachtoffers. In amerika leven iets van 350 miljoen mensen dus ongeveer 35.000 slachtoffers.

  Groeten,
  Hugo

  • Graag gedaan Rommel! Maar moet even wijzen op het feit dat het nog in de kop van het stuk staat (zmile). Voor de rest is het idd in orde!

   Groeten,
   Hugo

  • Hij zegt niet dat er 1 op de 10.000 bijwerkingen zullen vertonen, maar stelt als het zo zou zijn er sprake zou zijn van 700.000 slachtoffers (niet doden wel te verstaan) op een bevolking van 7 miljard. De mRNA vaccine was nog niet eens ontwikkeld toen Bill Gates deze interview gaf dus ook hij wist nog niet hoeveel mensen getroffen zou worden met bijwerkingen.

 2. Ik verbaas me nergens meer over, dat is eigenlijk best eng. Ik sta mentaal steeds meer op standje oorlog en overleven. Die psychopaat zegt open en bloot dat er alleen in USA al honderdduizenden mensen dood gaan door die vaccins. Hij heeft voor de camera, ver voor de hele covidhoax, ook al eens gezegd dat we met veel te veel mensen op de wereld zijn en dat hij dat door middel van vaccinaties wil verminderen. Hij pleegt openlijk genocide en heeft een hele club mensen gevonden die hem daarbij helpen. En de mensheid laat het gelaten gebeuren… Ik snap dit niet meer, zoooo klaar met die simpele muilkorfdragende medemens die zich slaafs de dood in laat spuiten. Ga maar gewoon dood dan, echt.

  • Ja beter een spuit fentanyl geven. Daar zijn ze net zo blij mee. Oh hij ging onverwacht dood. Maar Gates wil gmo’s maken. Het gaat hem niet om massamoord en uitdunnen. Het gaat hem om gmo’s die hij kan beheren. Net zoals operating systems. Wat er dood gaat is meegenomen. Alleen de beste gmo overleven. Dat is de bedoeling.

  • zie openvears

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

   1,016,999 Reports (1% 1015999 x 100 % =101599900) (als 1 Procent correct is ,dan maal 100)

   Through December 31, 2021

   21,382 DEATHS
   113,303 HOSPITALIZATIONS
   110,785 URGENT CARE
   158,762 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,765 ANAPHYLAXIS
   12,765 BELL’S PALSY
   3,511 Miscarriages
   10,863 Heart Attacks
   23,713 Myocarditis/Pericarditis
   36,758 Permanently Disabled
   5,102 Thrombocytopenia/Low Platelet
   24,344 Life Threatening
   36,955 Severe Allergic Reaction
   11,628 Shingles

   https://openvaers.com/covid-data

 3. En helaas groot aantal mensen zullen kunnen komen te sterven door de zeer slechte kwaliteit van het vaccin > net als de slechte kwaliteit van Windows xp/7/8/10/11… maar gelukkig zijn er medicijnen en je mag ongevaccineerd rondlopen.Alle besmettingen zijn 80% gelogen omdat men niet goed kan testen met PCR…en gelukkig maakt virus transmutatie met nieuwe varianten die steeds meer in kracht verliezen net als bij de griep

  • Hallo beste Fockyou All, er is geen virus. Het “virus” is een computer model. Het gaat tegenwoordig alleen maar om computer modellen en besturingssystemen en digitalisering. Dus het “virus” ook. Heel handig te gebruiken als je de bevolking bestuurbaar wilt maken, net zoals Windows XP bijvoorbeeld. Je kan ook niet testen op een computer model virus met de eeo wattenstok die in je kop geboord wordt met wat rare vloeistof er op. Wat moet dat in godsnaam voorstellen?? Dat was trouwens Rode Vlag nr 1 in de “pandemie” – koeien worden op die manier “gevaccineerd”, dmv een lange staaf wordt er vaccin in hun neus gebracht. Wat denk je dat er aan die wattenstokken zit die diep jouw kop in gaan? En die varianten dat is ook nep. Iedereen loopt te snotteren, dus passen ze het computer model een beetje aan en noemen het delta, of omikron. Of wat dan ook. Wat mij betreft mogen ze het ook bullshit noemen, want dat is het. Maar iedereen is helemaal gelukkig met de varianten, want dan hebben ze weer wat om hun dag mee te vullen, om over te blaten, en zich te laten leiden door de gekkies die ze vertrouwen op weg naar de afgrond. Zeg dat het niet zo is.

   • Mijn zus heeft 3 weken doodziek op bed gelegen met dat “geen virus” van jou. Sommigen hier zijn zo overtuigd van hun gelijk dat ze eerst “geen virus” moeten krijgen om weer tot reden te komen. Wat een denkfout.

    • Ik zeg niet dat er geen ziekte is. Maar niet dat virus waar ze het over hebben. De denkfout is dat er niet gedacht wordt. Vraag jezelf af wat die ziekte kan zijn. Het is niet wat je denkt. Maar iedereen zijn recht om te geloven wat ze willen. Als jij bewijs hebt dat het virus gefotografeerd is dan horen we het graag. Veel sterkte verder, welgemeend.

 4. We hebben zware vijand.

  Het zijn namelijk geen mensen met geweten.
  Ze bezien alles zakelijk. Dus, zoals het gaat in het zakenleven wordt er een risico-indicator vastgesteld.
  In dit geval hoeveel doden het grote gevaar op griepjes “rechtvaardigen”.
  En in deze psychose kunnen ze dat openlijk noemen (maakt een toekomstig proces in de huidige rechtsorde ook lastiger)

  Helaas nooit bewaard, maar hij heeft ooit 6 miljoen (die 6 weer) doden geroepen.

  Zolang wij “in de emotie” zitten (en dat is meer dan logisch) kunnen wij niet op hun kwaadaardige niveau terugvechten. Dit is geen man tot man gevecht maar laagste levensvorm tegen mens gevecht.

  Maar nevernooitniet dat ik mijn lijf riskeer voor het overgrote deel vd bevolking dat ongezond zwaarlijfig is. En degenen die net wat “onder het lijf hebben” zouden ook door andere snotneuzen kunnen overlijden. De laatste groep sneu (kunnen wij ook vandaag of morgen zijn), maar een dergelijke dood is deel van het leven.

  • Ab, zo is het. Goed om een dergelijke verwoording te lezen. Nuttige opmerkingen, vooral over de laagste levensvorm. En je strategie is zeer begrijpelijk. Ook voor mensen met kanker is het sneu (kunnen ook wij zijn). Maar om actief gif in te laten spuiten, is niet mijn probleem. Mijn probleem is wel dat ze me niet met rust laten, die gifspuiters, omdat ze willen dat ik OOK gif in spuit. Hoe pak jij dit probleem aan?

   • p.s. helaas is die risico-indictor niet voor griepjes, maar voor de verandering naar GMO. Gates heeft dat al zo vast zitten in zijn hoofd, dat hij zich er niet eens meer bewust van is dat mensen nog steeds geloven dat ze tegen de eoa vreselijke ziekte beschermd worden. Gates is totaal verenigd met zijn GMO experiment, en daar heeft hij het dus ook over. Niet over die gruwelijke ziekte en pandemie waar jij nog mee bezig bent. Gates heeft het openlijk over de sterfte die acceptabel is voor de experimentele inspuitingen tot GMO. Dus daaruit blijkt wel weer dat massamoord hem geen biet uitmaakt, maar dat het alleen maar gaat om mensen bestuurbaar te maken dmv verandering tot GMO. De doden die er bij vallen, dat is het risico van het GMO experiment. Maar wel meegenomen, want alleen de beste GMO’s moeten stand houden.

   • Immortal, dank je.
    (En “griepjes” is cynisch bedoeld)

    En je vraag. Ik weet het echt niet. En die vraag stellen wij onszelf continu.
    Ik zit in Frankrijk tussen de nieuwe junkies en kom wsl niet als eerste aan bod omdat ik niet in het gezondheidssysteem zit.
    (ze zijn gelukkig bij de aanvraag 2 jaar geleden mijn hele dossier kwijtgeraakt)

    Als ze mij hier letterlijk komen oppakken en afvoeren loopt het -met Orwell’s boek in mijn achterhoofd- slecht af.

    Dus strijden maar nooit levend in handen laten krijgen?

    Die spuit komt er in ieder geval niet in en te lezen dat we met meerdere, absoluut niet volslagen idioten, zijn geeft energie.
    Ik hoop hier nog wat lokale mensen te vinden die nog sporen.

    Ik word alleen met de dag obstinater over de vernederende maatregelen….vraagt veel zelfbeheersing.

    • Bedankt Ab. Doet me goed resolute instellingen te vernemen. Wat een hoop ellende zitten we mee. 1 ding is duidelijk – het meerderheid van de medemens is niet te vertrouwen, ook al wordt het ooit weer normaal. Ik kijk op een heel andere manier naar mensen nu, en vraag me bij iedereen af of hij ook een lafbek verrader is. Dat hou ik constant in gedachten bij alles wat ik zeg of bespreek met iemand waarvan ik niet weet of hij vax of nietvax is. Vertel nooit teveel over jezelf (ik zou zelf niet eens zeggen dat je in FR zit, ook niet anoniem op websites), bespreek je opinies met niemand, waarschuw niemand meer voor de gifspuit (beter om te zeggen, oh super van je!), blijf onder de radar, kleed je in je schapepak zoveel als mogelijk, ga niet in op conversaties over omicron etc, en vermijd vernederende situaties zvm – dit is wel te doen. Wijs mensen nergens op, het heeft toch geen zin. En het is al moeilijk genoeg om al die shit te slikken. Dat het zo erg is geworden in twee jaar tijd, en dat er zoveel mensen aan meedoen..ongelooflijk. Ik had dit nooit verwacht, maar kennelijk is er een verslaving aan injecties dat niet normaal is. Wat is er in godsnaam zo geweldig aan een injectie??? Zijn het allemaal hypochonders? Vind iedereen het gelukzaligend om als “ziek” verklaard te worden? Is het die zielige behoefte aan “bescherming” dat mensen zoeken? Het is nu echt niet alleen maar “angst om covid te krijgen”. Ik kom er maar niet achter, waarom stampt die kudde nog steeds naar de giftrog? Ik zit maar te peinzen… Bedankt voor het lezen.

     • Helemaal mee eens, Onstervelijk. Bijna niemand te vertrouwen, het ene moment lullen ze nog met je mee, en het volgende laten ze zich toch prikken. Sommigen zelfs al voor de tweede keer, en die hebben dus weken tegen je lopen liegen en zich al eerder laten vergiftigen terwijl ze volhielden dat nooit te doen. Vergeten, dat soort lieden.

     • Dank voor de tips.
      Wij spreken hier alleen thuis over als zelfs de uitgezette smartphones buitenshuis liggen.
      (helaas bij huis nodig omdat we verder niets geen ontvangst hebben)

      Ik beperk mijn antwoorden, indien nodig, tot: “Dank voor de uitnodiging maar ik participeer niet in een experimentele injectie.”

 5. Bill Gates als de mondiale Viktor Frankenstein die volop geniet om zijn eugenetische nachtmerrie permanent te verankeren in de menselijke soort.

 6. Hij is al langer het gezicht , van diegene , die al veel meer mensen vermoord hebben , moet je nog betalen voor je dood , hoe gek iemand het maar kan bedenken , hun gieten het in een wet , en u nog niet geboren mens zult tijdens uw leven zorgen dat zij die u sturen , voorzien zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in