Nieuw onderzoek, uitgevoerd in Japan, toont aan dat Lipid NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons heeft verteld over COVID-vaccins een berekende leugen is geweest. Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA vaccin injecties in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam laten circuleren”. Nu weten we dat dit een totale leugen is, aangezien uit nieuw onderzoek in Japan blijkt dat Lipide NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het onderzoeksartikel, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, is te vinden onder deze link op de server van Natural News (PDF).

De studie, “Pfizer confidential” (“Pfizer vertrouwelijk”) genaamd, staat bekend als een bio-distributie studie die luciferase enzymen en radio-isotoop markers gebruikt om de distributie van Pfizer’s mRNA LNP’s in het lichaam nauwkeurig te volgen. De bevindingen zouden ertoe moeten leiden dat de gezondheidsautoriteiten onmiddellijk alle mRNA-vaccins van de markt haalt.

SARS-CoV-2 mRNA-vaccin (BNT162, PF-07302048)

2.6.4 Samenvatting van de farmacokinetische studie

De studie onthult hoe mRNA-LNP’s in het lichaam worden verspreid, en zelfs de eierstokken en teelballen aantasten, wat enorme vragen oproept over de vruchtbaarheid bij degenen die mRNA-vaccin injecties krijgen. De volgende afbeelding toont de massa NLP’s (in microgram) die in elk orgaan na mRNA-vaccinatie wordt aangetroffen. Merkt u op hoe het de bijnieren aanvalt?

  De gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

Een pro-vaccin arts genaamd Dr. Byram W. Bridle, PhD. werd geïnterviewd door Alex Pierson in de “On Point” podcast. Dat interview staat ook op Brighteon.com en wordt hier getoond. Het duurt ongeveer 9 minuten:

In het interview. Dr. Bridle zegt de volgende verbluffende dingen. Onthoud, terwijl u dit leest, dat Dr. Bridle 100% pro-vaccin is en geen kritiek heeft op andere vaccins:

…het spike-eiwit, op zichzelf, is bijna geheel verantwoordelijk voor de schade aan het cardiovasculaire systeem. Als het in omloop komt, inderdaad, als je het gezuiverde spike-eiwit injecteert in het bloed van onderzoeksdieren, krijgen ze allerlei soorten schade aan het cardiovasculaire systeem, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade veroorzaken aan de hersenen.

Ze vonden het spike-eiwit in de bloedsomloop, dus in het bloed van 11 van die 13 gezondheidswerkers die het vaccin hadden gekregen. Wat dit betekent is, dus we weten al een lange tijd dat het spike eiwit een pathogeen eiwit is, het is een toxine is. Het kan schade in ons lichaam aanrichten als het de bloedsomloop komt. Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins ons lichaam, in de spieren of de cellen in onze deltaspieren dit eiwit laten produceren, niet het vaccin zelf, plus dat het eiwit in de bloedsomloop terechtkomt. Wanneer het in omloop is, kan het spike-eiwit zich binden aan de receptoren op onze bloedplaatjes en de cellen die onze bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het er voor zorgen dat de bloedplaatjes samenklonteren wat kan leiden tot stolling. Dat is precies waarom we stollingsstoornissen zien in verband met deze vaccins. Het kan ook leiden tot bloedingen. En natuurlijk is het hart erbij betrokken, het is een belangrijk deel van het cardiovasculaire systeem. Dat is waarom we hartproblemen zien. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Dat is waarom in de gevallen van fatale bloedstolsels dit vaak in de hersenen wordt gezien.

We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof en bij sommige mensen komt dit in de bloedsomloop. En als dat bij sommige mensen gebeurt, kan het schade aanrichten, vooral aan het hart- en vaatstelsel. Ik heb geen tijd, maar er zijn veel andere legitieme vragen over de veiligheid op lange termijn van dit vaccin. Bijvoorbeeld, in verband met de ophoping in de eierstokken is een van mijn vragen, “zullen we jonge mensen onvruchtbaar maken, sommigen van hen?” Dus, ik zal het hierbij laten.

Dr. Bridle zegt nu precies wat veel Frontnieuws-lezers reeds vermoeden. Het spike-eiwit is vergif, en het is wat bloedstolsels en sterfgevallen veroorzaakt.

Via naturalnews.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

  Naar verwachting zullen er de komende jaren nog steeds MILJARDEN sterven door COVID-“vaccins”, zegt analist
Vorig artikelClown World: Kunstenaar verkoopt onzichtbaar beeldhouwwerk voor 18.000 dollar
Volgend artikelDuizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Ze hebben het toch ook niet getest, dat wat ze gebruiken in inspuiten.
   Ze hoopten er op dat het verder wel goed zat met dat spike eiwit.
   Ze hadden het dus niet verwacht. dus onbedoeld.

 1. Ze zeggen dat het een fout was, maar was/is juist de bedoeling geweest om zoveel mogelijk mensen te vergiftigen en wel in zo kort mogelijke tijd. Want dan valt de kwade opzet niet zo direct op. Nu er steeds meer tegenstand opkomt en alles wordt geanalyseerd, begint het heet onder hun voeten te worden. Om niet direct veroordeelt te worden, geven ze mondjes maat toe dat ze een fout hebben gemaakt. Zodat ze hopen dat ze er zo mee wegkomen. Daar ze de volgende kwaadaardige zet al in de startblokken staat, om de wereld in geslingerd te worden. Zij hebben met hun frauduleuze geldsysteem alle waarde van de wereld zich zelf toe geëigend. Het enige wat nog een beetje waarde heeft ligt bij de bevolkingen en daar willen zij ook alles van toe eigenen. Dan is zo,n vergiftigde vaccin een uitkomst. Want daarmee roeien zij een groot deel van de mensheid uit, daarvan vloeit de waardevolle goederen van de overledenen richting deze grote jongens. Alles draait om geld en macht, de bevolkingen doen er niet toe, zij zien hen als bruikbare idioten om hun rijkdom mee op te bouwen en macht over hen uit oefenen. Zodat zij steeds meer geld en macht kunnen vergaren.

 2. ja lol ze hebben t echt, écht waar goed met ons voor daar mag je niet aan twijfelen, toch? Dus als er staat: onbedoeld, dan mag je er echt vanuit gaan dat t per ongeluk was….ik zal je één ding vertellen: HET IS ZE VAST EN ZEKER TEGENGEVALLEN, VEEL TE WEINIG DE PIJP UIT. ALS ZE MET DIT TEMPO 8 MILJARD UIT MOETEN ROEIEN? PFFFF HELE KLUS DUS LATEN WE ONZE BORST MAAR NAT HOUDEN, ER KOMT NOG VEEL MEER.

 3. Vanochtend op de radio , i.p.v continue vanaf het begin roepen dat de enige uitweg een vaccinatie zou zijn , was nu de boodschap dat het ‘ belangrijk’ was om te vaccineren . Zijn ze nu al aan het down- playen ? Wat gaat er nog meer uit de hoge MSN-hoed komen ? De belofte dat je je ook en vooral voor een ander laat vaccineren is inmiddels ook door de tijd ingehaald. Arme zorgmedewerkers die er onder deze , achteraf leugenachtige voorwaarde zijn ingetrapt. Als je van een arts een medicijn krijgt en er komen bijwerkingen van , dan krijg je een ander medicijn of je stopt. Die spuit krijg je er niet meer uit !

  • De belofte dat je je ook bla bla….ik heb ergens een filmpje gezien van iemand en die zei: Als ik bloeddonor ben dan red ik levens, maar als ik geen bloeddonor ben, ben ik dan een moordenaar????
   Zo is het maar net.

 4. ja nog even er is een derde wereldoorlog op komst De jeugd dan? Acht die studeren zich kapot en vergooien hun jeugdjaren die de mooiste waren in onze tijd….. en op latere leeftijd een burnout zullen krijgen…. Dit alles doen ze omdat hun ouders dat willen dat ze niet poetsvrouw of werkman mogen worden maar carriere maken om mee te kunnen praten met vrienden en vriendinnen dat ze veel verdienen tov die stomme werkman Inenten dan……. ja ze willen op vakantie gaan en overal gaan en staan waar dat nu nog onmogelijk is gemaakt Baudet dan:::::::: die heeft de waarheid deze week verteld aan de kontenkruipers in de kamer…….. Het volk dan::: die reageerde er niet op en maakte die man uit van onruststoker en verzinner….. Waarheid dan:: eerst zien dan geloven…….. Conclusie:::: dan zijn ze er al niet meer!!!!!!!!!!!!!!!

 5. en nu mogen de mensen die gevaccineerd zijn overal zo doorlopen in de e.u overal heen vliegen,heen rijden zonder zicht te laten testen omdat ze al gevaccineerd zijn?Maar ook al ben je gevaccineerd kan je toch nog besmet raken en andere besmetten?Dus nu heb je kans dat mensen die een vacc hebben genomen maar toch ziek worden maar toch op vakantie in het buitenland gaan en denken ik ga daar maar uitzieken bijvoorbeeld?Is dat dan niet link?Ook al ben je gevaccineerd dan nog een test laten afnemen als je in het vliegtuig stapt of met de auto op vakantie gaat in europa…..lijkt mij saver voor iedereen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in