De Australische politie weigert een aanklacht in te dienen tegen een psychotische vaccinpusher die haar voertuig gebruikte om onschuldige mensen aan te vallen die opkwamen voor hun vrijheden. De agressieve vrouw is ook gefilmd terwijl ze persoonlijke eigendommen vernielde en mensen langs de weg bedreigde. Op de video’s is te zien dat de vrouw duidelijk de bedoeling had anderen kwaad te doen. De oorlogszuchtige vrouw schepte online zelfs op over het rammen van haar voertuig in een “anti-vaxxer”. Tijdens het incident ramde ze met geweld een voertuig dat ze eerder van achteren had aangereden. Ironisch genoeg kantelde haar SUV daarbij bijna en kwam ze tot stilstand, met haar rechterbanden spinnend in de lucht, bericht Lance D Johnson.

Dit criminele gedrag komt nadat CNN-analist Juliette Kayyem de Canadezen opriep om een einde te maken aan het vrijheidskonvooi met agressieve middelen, waaronder het doorsnijden van de banden van de trucker. Ondanks de bedreigingen blijft het Canadese Vrijheidskonvooi onaangedaan en zal niets minder accepteren dan een einde aan ALLE mandaten en vaccinpaspoorten.

Psycho vrouw gebruikt haar voertuig om Vrijheidsdemonstranten aan te vallen

Tot nu toe heeft de Canadese politie alleen een waarschuwing gegeven voor “nalatig rijden”, ondanks het feit dat de vrouw duidelijk de bedoeling had om onschuldige mensen kwaad te doen en privé-eigendom te vernielen. Het wordt duidelijk dat de Canadese bruinhemd politie de linkse vaccinzeloten in hun voordeel zal gebruiken. De Canadese politie begint zich terug te trekken wanneer gewelddadige linksen eigendommen vernielen en onschuldigen bedreigen die opkomen voor hun vrijheden. Deze lafheid van de ordehandhavers was ook te zien tijdens de linkse BLM-rellen van 2020, toen onschuldigen werden aangevallen en hun bezittingen werden vernield.

  NZ overheidsadministrateur die gegevens lekte waaruit bleek dat één op de vier partijen COVID-vaccins dodelijk was, gearresteerd

Het incident in Canberra is gefilmd. Een Vrijheidsdemonstrant (wiers auto duidelijk gemarkeerd was ter ondersteuning van de Freedom Convoys) werd blijkbaar van achteren aangereden. Nadat ze geraakt was, deed de Vrijheidsdemonstrant het juiste. Ze parkeerde haar auto, stapte uit en vroeg de bestuurster achter haar om haar rijbewijs. Ze filmde het gesprek en legde een agressieve linkse vrouw op heterdaad vast. Online noemt de aanvalster zich Chantal Jasmine Fox. Toen ze geconfronteerd werd, ging ze onmiddellijk over in een woedeaanval.

Toen ze het raam van de aanvalster naderde, vroeg de Vrijheidsdemonstrant: “Wat ben je aan het doen?”

Chantal schreeuwde terug: “Wat ben jij aan het doen – jij f**king bogan sl*t? Get the f**k out of Canberra. Ga een baan zoeken en vind iets beters te doen met je verdomde tijd. Wat heb je gedaan?”

“Mag ik alstublieft uw rijbewijs?” vroeg de Vrijheidsdemonstrant.

Chantal schreeuwde: “Je bent net achteruit op me ingereden. Ik heb een verdomde camera.”

De Vrijheidsdemonstrant probeerde het recht te zetten, voordat hij werd onderbroken: “Ah … neem me niet kwalijk. We staan voor een stoplicht en jij…”

Betrapt op haar leugens, balkte Chantal: “Lieverd, de media geeft niets om jou.”

De vrouw verspilde haar tijd niet aan een discussie met de losgeslagen Chantal. Ze ging naar de andere kant van Chantals auto en nam haar kenteken op.

“Maak je geen zorgen-” verzekerde de Vrijheidsdemonstrant , voordat de camera een ruk kreeg, alsof ze door iemand anders werd geduwd.

“Jeeeeeeah! Dus maak dat je wegkomt uit Canberra! Er zijn veel van ons!” schreeuwde Chantal, voordat ze het gaspedaal indrukte. Ze reed weg in haar SUV, recht tegen de zijkant van de auto van de vrouw. Chantal’s voertuig kwam onmiddellijk tot stilstand, met twee wielen in de lucht, geramd tegen het voertuig dat ze zojuist had geraakt.

  Een brief aan de ongevaccineerden

Ontzet schreeuwt de Vrijheidsdemonstrant: “JIJ F**KING IDIOT!”

Chantal schepte later online op en zei dat ze “mijn auto op een antivaxxer had geparkeerd”. Ze beweert ook dat de politie geen aanklacht zal indienen en dat de Vrijheidsdemonstrant moest betalen voor het wegslepen. De politie van ACT meldde aan Rebel News dat ze op zaterdag 12 februari om 10:15 op het ongeval reageerden. “De politie sprak met beide bestuurders en bevestigde dat er geen gewonden waren als gevolg van de botsing. Het onderzoek in verband met het incident wordt voortgezet en er kunnen overtredingen of aanklachten worden ingediend. ACT Policing dringt er bij alle bestuurders op aan geduldig te blijven op onze wegen en veilig te rijden.” De psychotische vaccinpusher kreeg alleen een bekeuring voor nalatig rijgedrag, ook al was het duidelijk haar bedoeling om kwaad aan te richten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DOSSIER VACCINZELOTEN

De aanbidders van het vaccin: De opkomst van een nieuwe wereldwijde religieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?
Volgend artikelDrievoudig gevaccineerde sterfgevallen schoot in januari met 495% omhoog; 80% van alle nieuwe covid-gevallen is volledig geprikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Na de aanrijding van achter zou ik met vriendelijkheid op een normale manier e.e.a. proberen af te handelen zoals het hoort.
  Echter, na de opzettelijke aanrijding vanuit de zijkant zou ze de ziekenwagen niet horen aankomen.
  In mijn ogen is zo’n aanrijding een poging tot doodslag danwel poging tot zware mishandeling.

  • Bijna hetzelfde plaatje, die van jou heeft wenkbrauwen! en kijkt met 1 oog omhoog zonder oordeel en die van mij kijk recht vooruit met een oog half dicht, oordelend.. kijkt recht in de Ziel van de lezer…

   ha ha ha!

 2. De linkse smerige politie is zo corupt als maar zijn kan en die moeten wij nog vertrouwen? In Noord Korea zijn die politie’s nog fatsoenlijker.

 3. Er komen nog burgermoorden van, daar in Aussie land. Zieke shit in Canada om mensen op te roepen tot geweld, door CNN-analist Juliette Kayyem. Dat heet opruiing en er staat zware straf op. Hoe moet dit verder. Gek ook dat in sommige landen de “autoriteiten” en “experts” aan het biechten zijn over de enorme fouten die gemaakt zijn in de covid tellingen en daarmee het beleid, en tegelijktertijd gaat de zieke wreedheid gewoon door in andere landen. Aussie land is dus duidelijk geen speler in het gevecht om Koning van de Wereld? Of juist wel? Hoe zit het daar met follow-the-money? Ik zie het (nog) niet.

 4. Ik deelde dit ook een tijd geleden op Telegram, echt wat een ziekelijk persoon, waarschijnlijk is d’r bovenkamer al grondig aangetast door de injecties.
  Tik Tok, time is closing in…

  Ik had persoonlijk niet zo terughoudend meer geweest na zo’n gebeuren, maar goed, mooi dat het slachtoffer het wel deed.

  • Nog even als opmerking, omdat deze krankzinnige gewoonweg niet bestraft wordt, zou het mij niks verbazen dat dit vuil gedrocht gewoonweg betaald(/ gefinanceerd) werd, of “goede” vriendjes heeft in hogere kringen, bij de politie of gerecht, etc.

   Tegenwoordig zit er van dit vunzig addergebroed overal!

  • Lees het verhaal… het incident gebeurde in Canberra. De opruiiing was veroorzaakt in Canada door dat CNN mens, haar naam staat er ook in. Dan volgt er uitleg over hoe Canada omgaat met hatelijke mensen, in vergelijking met Aussie. FN heeft geen fouten gemaakt in de vertaling…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in