Portretfoto Erik Slottner via Twitter

Een Zweeds gemeenteraadslid die in de luxewijk van Södermalm woont, geeft met zijn eis dat de bewoners van het gebied belastinggefinancierde ordebewaarders moeten krijgen, te kennen dat nu ook bij het establishment het water naar de lippen stijgt.

De politie verwerpt het verzoek van het christen-democraten stadsbestuurslid Erik Slottner om ordebewaarders te stationeren in Hornsbergs Strand in Södermalm, Stockholm.

Dit is de woonwijk van Slottner, en hij voelt zich lastiggevallen door raciaal-vreemde volksstammen die in zijn woonomgeving regelmatig restaurants bezoeken en baden. De rekening voor de ordebewaking moest dan uiteraard worden betaald door de belastingbetalers van de stad Stockholm.

Maar de politie willigt dus de aanvraag van Slottner niet in. Een vergelijkingsonderzoek geeft namelijk aan dat de meeste gebieden in Stockholm aanzienlijk meer worden getroffen door “wanorde” en “onveiligheid” dan Hornsbergs Strand.

Aan het dagblad Kungsholmen Direkt verklaart Slottner dat hij “zeer teleurgesteld” is met de beslissing. Hij gaat verder met te zeggen:

“Bewoners, het districtsbestuur van Kungsholmen en de politie beschrijven de plaats als onveilig en problematisch. Dat de juridische afdeling van de politie de waarde van de aanwezigheid van ordebewaarders niet begrijpt, is voor mij volstrekt onbegrijpelijk”.

Het huis van Erik Slottner ligt aan de Franzéngatan, vlakbij het chique strand van Hornsbergs. De prijzen voor appartementen op de Franzéngatan liggen momenteel rond de 8.000 euro per vierkante meter. Appartementen van 60 – 100 m² worden verhuurd voor 2.000 tot 3.500 euro p/m.

De bewoners van het gebied hebben meerdere malen geklaagd over de negatieve impact van het multiculturalisme op hun welzijn. Met betrekking tot het kebabrestaurant ‘Midan’ hebben de klachten betrekking op voedselresten op de stoep:

Met een bij deze klachten typisch deugmens voorbehoud beschrijft een vrouw aan het dagblad Aftonbladet wie de rustverstoorders zijn. Ze legt ook uit welke Zweden volgens haar het recht hebben om dit ongemak te vermijden:

“Ik ben geen racist, maar het zijn Mohammed en Ali die hier rondhangen. Het is waarschijnlijk ook een culturele botsing. Ik ben van mening dat we rechten hebben als we dure appartementen kopen”, zegt ze.

Als Erik Slottner commentaar geeft op de klachten over het restaurant ‘Midan’, maakt hij duidelijk dat sommige Zweden van nature gevoeliger zijn voor dergelijke ongemakken dan andere:

“Het kan in Hornsberg meer onzekerheid oproepen dan in stadsdelen waar dergelijk gedrag sociaal meer wordt geaccepteerd, bijvoorbeeld in Norrort [migrantenwijk red.]”, zegt hij.

Uiteindelijk is de huurder-eigenaarsvereniging Välbehaget [Welbehagen, red.] erin geslaagd om restaurant Midan eruit te procederen. Maar daar hield het conflict niet op. In het voorjaar verklaarde de districtsrechtbank van Stockholm de uitzetting nietig en veroordeelde Välbehaget tot betaling van de juridische kosten van Midan ten bedrage van 5.658 euro.

De huurder-eigenaarsvereniging Välbehaget zegt echter dat zij tegen deze uitspraak in beroep wil gaan.

Op het moment van schrijven is het onbekend of gemeenteraadslid Erik Slottner van plan is door te gaan met zijn eis tot beveiliging van zijn woongebied.

Evenmin is bekend of het gemeenteraadslid in de toekomst met dezelfde ijver die hij hier heeft getoond, zal proberen andere woonwijken dan zijn eigen te beschermen.

Wanneer de migrantencriminaliteit de middenklasse bereikt

Vorig artikelDe geallieerde Holocaust op Dresden
Volgend artikelHoe Hollywood zaken deed met de nazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in