De linksen hebben een nieuwe held en martelaar – Floyd begrafenis in een gouden doodskist.

Als veroordeelde draaideurcrimineel kun je waarschijnlijk niet hogerop komen: De begrafenis van de Afro-Amerikaan George Floyd, die ruim twee weken geleden in Houston, Texas, tijdens een politieoptreden stierf, doet veel waarnemers aan een groteske denken.

Floyd was immers een draaideurcrimineel die alleen al voor een gewapende overval vijf jaar in de gevangenis zat en die, zoals de autopsie sindsdien aan het licht heeft gebracht, ten tijde van zijn arrestatie onder de harddrugs zat, wat zijn dood kan hebben veroorzaakt of ertoe kan hebben bijgedragen, schrijft het Duitse nieuwsblog Unzensuriert.

De zogenaamde “witte suprematie”

In de media verspreidden zich ook foto’s van rouwende leden van het Congres die hun wroeging uitten over hun vermeende “voorrechten” met het inmiddels gangbare knielritueel. Het feit dat in de Amerikaanse realiteit de “bevoorrechte” blanken vijf keer zo vaak worden blootgesteld aan zwart geweld als omgekeerd, hoewel zwarten slechts 13 procent van de bevolking uitmaken, wordt bewust genegeerd door de Floyd-aanbiddende instanties. Evenzo het feit dat (afhankelijk van het jaar) tussen de 36 en 51 procent van alle moorden in de VS door zwarten wordt gepleegd – en dat zij dus veel vaker als (meestal gewapende) daders tegenover de politie staan dan blanken. En als een van deze oh zo geprivilegieerde blanken wordt vermoord, is er niet eens het minste stukje theater zoals bij Floyd. Hij is dogmatisch tot de martelaar van de ‘geknechte’ zwarten verklaard, en wee iedereen die kritische vragen stelt.

  Alle stemmen in Georgia moeten met de hand worden herteld

Toen de kist met Floyd in Houston aankwam, groette de politie hem, en de aangewezen Democratische presidentskandidaat Joe Biden riep in een videoboodschap op voor het overwinnen van “racisme”. Al op maandag waren duizenden mensen naar de kerk in Houston gekomen om het opgeknapte lichaam te zien. Floyd was in de Texaanse metropool opgegroeid.

Begrafenis gebruikt als verkiezingscampagne?

Na de godsdienst met ongeveer 500 genodigden bracht een koets Floyd’s stoffelijke resten naar de begraafplaats van Houston Memorial Gardens, die ongeveer 25 kilometer verderop ligt. Daar vond de begrafenis van de gouden kist plaats naast Floyd’s moeder.

Floyd’s nichtje Brooke Williams sprak tijdens de godsdienst en zinspeelde op de beroemde campagneslogan van de Amerikaanse president Donald Trump: “Iemand zei: ‘Make America Great Again’. Maar wanneer is Amerika ooit geweldig geweest?” In ieder geval heeft Amerika nu een nieuwe, door de media gehypete held om de herverkiezing van Trump te bestrijden. Klimaat- en Coronahysterie wordt nu naadloos gevolgd door racismehysterie. Het lijkt erop dat we niet meer zonder kunnen.

George Floyd is geen rolmodel of martelaar

Vorig artikelNieuwe video van George Floyd’s arrestatie opgedoken
Volgend artikelDuitse politicus beduidt Floyd als geweldcrimineel: verketterd en ontslag geëist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het linkse electoraat kruipt alléén achter criminelen én ander gespuis aan.
  Het maakt overigens wél heel erg duidelijk uit welke “mensen” het linkse electoraat bestaat.

 2. Beste Mensen

  Waarom met verdraaide woorden iets opsommen
  In het belang van de Nep Of Alimerikaanse Ras bekend als
  Nageslacht Satans
  Nazaten van de Aliens = de Doorzichtigen in Witte Camouflage behuizingen
  Sliss de Slang Mensen
  Gespleten Tong Wezens

  Weet dat die ook U Witte Mensen aan het Uitroeien zijn
  Zie de onschuldige Oekraïense Russische doden die er dagelijks vallen om niks
  Die zijn hoofdzakelijk Wit

  Laat U niet inluizen
  In de val lopen

  Denk zelf na
  Alst U Blieft

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in