Wanneer burgerlijke ongehoorzaamheid en morele moed samensmelten, kunnen bergen worden verzet. Toen onlangs in Spanje politieagenten van de mondkapjes-gestapo een vrouw wilden arresteren die geen mondkapje droeg, kwamen moedige voorbijgangers voor haar op, rukten uit solidariteit hun mondkapjes af en gingen de confrontatie met de politieagenten aan. Na een kort handgemeen lieten de agenten de vrouw los, terwijl de woedende burgers “Libertad” (Vrijheid) scandeerden.

De politie-eenheid, duidelijk verrast en overweldigd door de reactie van de menigte, zag uiteindelijk geen andere uitweg dan zich terug te trekken. De aftocht inspireerde de voorbijgangers om “Libertad” des te meer de wereld in te schreeuwen. Het is veel makkelijker dan je denkt! Samen staan we sterk.

Backup:

De onbaatzuchtige en bewonderenswaardige inzet van de Spanjaarden doet denken aan de scène in de klas wanneer de leerkracht woedend probeert iemand te vinden die de schuld van een situatie kan krijgen, hen vraagt op te staan en de hele klas opstaat. Wat gaat diegene doen? De hele klas naar huis sturen? Geen denken aan! Dit is precies het effect dat zich voordeed toen de Spaanse politieagenten beseften dat één arrestatie er plots 50 worden. Hun numerieke inferioriteit, gekoppeld aan de onevenredige aard van hun acties, vernietigde elke kans op succes, schrijft auteur R.R.

Er is geen empirisch bewijs dat maskers beschermen tegen infectie. Terwijl er steeds meer bewijs is dat we zijn blootgesteld aan een opzettelijk gegenereerde PCR-test epidemie. Met andere woorden, de infectie- en sterftecijfers zijn aan ongekende manipulatie onderhevig. En er zijn talloze andere pandemie-inconsistenties die snel moeten worden opgehelderd. Kortom, democratisch verkozen regeringen moeten verantwoording afleggen aan hun respectieve bevolkingen, en niet andersom.

  GAVI de Vaccine Alliance is de bron van terreur achter globale lockdowns en vaccindwang

Tot dusver heeft nog geen enkele op feiten gebaseerde analyse het licht gezien die ook maar een begin zou hebben gemaakt met een onderzoek naar de in verschillende landen geldende wet ter bescherming tegen infectie en de daarop gebaseerde maatregelen, zoals lockdowns, shutdowns, tracering van contacten, quarantaine, verplichte mondkapjes, etc. Dat wil zeggen dat men er strikt van afziet om tot op de bodem uit te zoeken in hoeverre de verschillende variabelen functioneel zijn.

Of dat ze überhaupt effectief zijn.

Frontnieuws: wat dus te verwaarlozen is, zie onderstaand artikel:

Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes: biedt geen bescherming tegen het Coronavirus

Vorig artikelWalgingschrik! Dode vlieg in vlies FFP2 mondkapje – Mondkapjes van drek?
Volgend artikelEU geeft het AstraZeneca-vaccin weer vrij – ondanks wetenschappelijke vaststelling dat het potentieel dodelijk kan zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is te hopen dat dat hier ook gaat gebeuren dat de mensen voor elkaar opkomen, maar ik heb er een hard hoofd in. De enige bevolkingsgroep die nog voor elkaar opkomt zijn de Marokanen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in