Voor het geval het je nog niet was opgevallen: de liberale media en het liberale establishment erachter hebben een hekel aan “rechts-extremisten”. Sinds 2016, toen Trump werd verkozen op een control-the-borders platform, heeft “rechts-extremisme” “islamitisch terrorisme” vervangen als de nieuwe boeman. Hou je niet van verplichte vaccins en COVID lockdowns? Dan ben je een “rechts-extremist” en verdien je het om gecensureerd te worden. Hou je niet van censuur? Je verdedigt “rechts-extremisten” dus moet je er zelf wel een zijn. Hou je niet van de oorlog tegen Rusland? Dan moet je wel een “rechts-extremist” zijn zoals Poetin, die de nieuwe Hitler is omdat hij niet houdt van LGBTQ-indoctrinatie en opgedrongen geslachtsveranderende chirurgie voor kinderen, schrijft Kevin Barret.

Vroeger stond je als anti-oorlogsactivist, voor vrije meningsuiting, voor burgerlijke vrijheden en voor alternatieve geneeskunde aan de linkerkant van het spectrum. Nu zijn dat allemaal tekenen van “rechts-extremisme.”

Wat is er zo erg aan al dat “rechts-extremisme”? Uiteindelijk gaat het allemaal om de nazi’s. Als je voor vrije meningsuiting bent, geef je een platform aan nazi’s. Als je de COVID-dissidenten steunt, moet je wel die ene vent met die hakenkruistatoeage leuk vinden op de bijeenkomst waar RFK Jr. sprak. En als je de oorlog tegen Rusland niet steunt en weigert je hielen te klikken en te sigheilen voor Zelensky, dan moet dat wel zijn omdat je een volgeling bent van de nieuwe Hitler, Vladimir Poetin.

De logica gaat ongeveer als volgt: Rechts-extremisten zijn nazi’s. Nazi’s plegen, zoals we allemaal weten, genocide. Dus als we extremisten toestaan om grenscontroles te steunen, tegen een oorlog tegen Rusland te zijn, ongecensureerd hun mening te geven en alternatieve geneeswijzen te beoefenen in plaats van te maskeren en te prikken, zal van het een het ander komen en al snel zullen ze genocide plegen.

Je zou kunnen zeggen dat het de nieuwe dominotheorie is.

Wat de hele zaak nog gekker maakt, is dat er eigenlijk maar twee plaatsen op aarde zijn waar “extreemrechtse nazi’s” genocide plegen: Israël onder Führer Netanyahu en Oekraïne onder Führer Zelenksy. Maar de liberale media steunen beide genociden, ondanks hun zogenaamde haat tegen extreemrechtse nazi’s! Zelinsky’s poging om de Russischtalige bevolking van Oost-Oekraïne te vermoorden en te verdrijven, en de cultuur uit te wissen van degenen die overblijven, is een schoolvoorbeeld van genocide en een directe afstammeling van Hitlers lebensraum-project met zijn geplande moord op en verdrijving van miljoenen Slaven. En Netanyahu’s nog bloediger poging om de Palestijnen te vermoorden en te verdrijven is ordes van grootte erger – waarschijnlijk erger dan alles wat Hitler ooit heeft gedaan.

  WEF betrapt op het wissen van bewijzen op het internet voor plannen tot Mind Control met behulp van "geluidsgolven"

Zowel Zelensky’s Oekraïne als Netanyahu’s Israël zijn fanatieke rechtse ultranationalistische regimes, gebouwd op de verheerlijking van een “meesterras” (Oekraïners/joden in het ene geval, en gewone joden in het andere) en de genocidale demonisering van de untermenschen (Russisch sprekende christenen in Oekraïne, Palestijnen in Palestina). Deze twee regimes zijn de apotheose van alles waarvan liberalen beweren dat ze het pro-tolerantie, anti-racisme, pro-multiculturalisme haten. En toch houdt het liberale establishment van ze en voert zelfs non-stop pro-genocide propaganda voor ze. Wat moeten die liberalen wel niet denken?

Het kosmopolitische imperium

Als we de vernislaag van het steeds dunner wordende liberalisme afpellen, ontdekken we dat het zogenaamde liberale establishment helemaal niet zo liberaal is. De echte wortels liggen in het Trotskisme en het illuminisme, niet in het klassieke Verlichtingsliberalisme en het einddoel is een totalitaire werelddictatuur. Dat is tenminste het argument van Peter Myers’ nieuwe boek The Cosmopolitan Empire.

Zoals Myers het vertelt, zijn niet-conservatieve krachten sinds de Verlichting explodeerde in de Franse Revolutie in feite verdeeld in twee kampen. Het eerste kamp, de hervormers, bestaat uit klassieke liberalen, democratische socialisten, gematigde libertariërs en anderen die streven naar geleidelijke, vreedzame verandering. Het tweede kamp bestaat uit nihilisten, dat wil zeggen mensen die de huidige orde willen doorbreken via creatieve vernietiging zodat ze op de ruïnes een wereldwijde dictatuur kunnen bouwen. Myers volgt deze groep vanaf de Illuminati van Adam Weishaupt via het Marxistische communisme tot aan het neotrotskisme dat hij ziet als de werkelijke drijvende kracht achter het huidige pseudoliberale establishment.

Myers is niet bang om de olifant in de kamer te noemen: de Joodse connectie met het nihilistische kamp. Als Joden van oudsher de goyim samenlevingen die hen herbergden hebben geminacht en af en toe hebben geprobeerd die samenlevingen te ondermijnen, dan lijkt het logisch dat sommigen zouden deelnemen aan, of zelfs leiding zouden geven aan, moderne bewegingen die trachten traditionele samenlevingen te vernietigen in dienst van een utopische visie die niet lijkt op de visie die lange tijd de inspiratie is geweest voor de vele smaken van Joods messianistisch millenarisme. Die utopische visie gaat uit van een Messias die de wereld verovert en de goyim onderwerpt aan de Joden, waardoor de wereld een paradijs wordt voor Joden, die elk 2800 goyim slaven zullen bezitten.

  De weg van de Red-Pilled

Ogenschijnlijk seculiere nihilistische radicalen, van Weishaupt tot Lenin en Trotski tot H.G. Wells en George Soros, hebben buitenproportioneel seculier-joodse bewegingen geleid om traditionele religies en culturen te vernietigen om een wereldstaat te creëren, dat wil zeggen een technocratische wereldwijde dictatuur geregeerd door een bevoorrechte elite. Dit één-wereld project, en niet het klassieke liberalisme, lijkt de drijvende kracht achter het huidige establishment te zijn. En daarom steunt het “liberale” establishment genocidale uber-nationalisten in Oekraïne en bezet Palestina. De Oekraïense nazi’s (gefinancierd door Joodse oligarchen) zijn gewapend tegen de wedergeboorte van Rusland, met zijn patriottisme en orthodoxe religie en familiewaarden; terwijl de zio-nazi’s gewapend zijn tegen de traditionele islamitische beschaving.

Het nep-liberale establishment propagandeert zulke genocides en bloedbaden niet omdat haar hoogste waarde individuele vrijheid en waardigheid is, zoals het klassieke liberalisme zou willen, maar omdat haar liberale bromides slechts een rookgordijn zijn voor een totalitair wereldoverheersingsproject. Met andere woorden, het is niet de “vrijheid” van tweejarigen om hun geslacht te veranderen die hen motiveert. In plaats daarvan voeren de nep-liberalen oorlog tegen het traditionele gezin, de basis van het organische traditionele sociale leven, omdat het in de weg staat van hun totalitaire wereldstaat. Op dezelfde manier haten ze Poetin niet omdat hij regenboogvlaggen afkeurt, maar omdat hij Rusland oproept om zich als soevereine christelijk-islamitische natie te verzetten tegen een dreigende wereldwijde dictatuur.

Myers’ schema helpt verklaren waarom zoveel atheïstische Joden zijn “overgestapt” van Trotskist naar neoconservatief. Max Shpak schreef:

Misschien nog een belangrijkere factor in het ontstaan van het neoconservatisme was de opkomst van een onafhankelijke Israëlische staat. Terwijl veel Joodse marxisten de zionistische staat gretig steunden, verzette de meer intellectueel consistente linkerzijde zich tegen het zionisme op grond van het feit dat alle nationalismen, inclusief de Joodse, vijanden zijn van de wereldwijde proletarische revolutie. Zo werden Joodse linksen, die ooit het internationalisme voor heidense naties voorstonden, gedwongen in het reine te komen met de implicaties van deze ideologie voor hun eigen nationalistische gevoelens. Ze hadden dus een ideologie nodig die hen in staat stelde hun koek te eten (door zich te verzetten tegen het nationalisme van de heidenen), en ze vonden precies zo’n wereldbeeld met het neoconservatisme.

  WEF-adviseur verklaart 'God is dood' en 'Jezus is nepnieuws'

De neocons hebben Trotski’s project geërfd om de naties, en de religies en families waarop ze gebaseerd zijn, te vernietigen in de hoop dat utopia uit het puin zal verrijzen. Door zich voor te doen als liberalen – zoals in de verhulde oproep van Kagan om Trump te vermoorden onder het voorwendsel dat Trump de liberale democratie bedreigt – zijn de neocons erin geslaagd om wat doorgaat voor liberalisme naar hun eigen beeld te herschikken.

Geen wonder dat het huidige “liberalisme” totalitair en genocidaal is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Westerse media ‘cancelen’ het Oekraïne-conflict terwijl Palestijnse genocide hun leugens en nepnieuws blootlegtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden regering jaagt angst aan tijdens artikel 5 evenement
Volgend artikelWaarom Armageddon nodig kan zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Hou je niet van verplichte vaccins en COVID lockdowns? Dan ben je een “rechts-extremist”

    Dus die vuile elite die ons de gifspuit wil geven en diezelfde spriets zelf niet nemen noemen ons rechts extrimist.

  2. Er is geen waarheidszoekende en onafhankelijk informerende “media” meer, er is alleen het ministerie van propaganda-BS&leugens dat door de massamoordende neonaziofascisten wordt gebruikt om de schaapjes onder hypnose te brengen.

  3. ik deel volledig het hierboven beschrevene, als ze me dan een rechts extremist noemen, ben ik over deze benaming heel fier, noem me gerust zo. Wil niet zijn als de wollensokken bakfiets zeikerds, die hun voetafdruk willen verkleinen op deze wereld, terwijl zij in de regen rijden met hun bakfiets, passeren hun zogenoemde leiders en raad gevende, voor een betere wereld, hen, in hun dure Mercedes met chauffeur, of vliegen ze boven hun hoofs in super dure lear jets, hoe dom kan je zijn, sukkels, denken jullie nu echt dat de elite hun verwarming omlaag draait, hun zwembad niet meer vullen, niet meer meermaals per jaar naar hun buitenlandse woningen gaan. Ga maar lekker naar de winkel met je recycleerbare winkeltas. Hoe dom kan je zijn !!!!!!

  4. Verdeel en heers tactiek…..de “hoge elite” heeft een bloedhekel aan alle mensen…waar denk je dat die fema kampen voor zijn? Links, rechts, midden, onder, boven en naast….ze willen iedereen vernietigen. Op een paar uitzonderingen na.. ze hebben wel personeel nodig om hun plee te schrobben en hier en daar wat mensen die op het altaar eindigen.. merry fucking christmas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in