Via Twitter

Alex Jones wordt gedemoniseerd omdat hij ons informatie geeft die ons anders wordt onthouden. Hier zijn blanke Nederlandse politieagenten die met geweld de vreedzame protesten onderdrukken van de blanke Nederlandse boeren die hen voeden. De blanke Nederlandse boeren worden geconfronteerd met inbeslagname van hun boerderij op grond van het verzonnen argument dat hun koeien bijdragen aan de wereldwijde uitstoot die de opwarming van de aarde zou veroorzaken. Met andere woorden: wie melk drinkt, vernietigt de aarde, schrijft Paul Craig Roberts.

Voor wie handelt de Nederlandse politie? Het blijkt dat de Nederlandse politie optreedt tegen de Nederlandse boeren die hen voeden ten behoeve van de propaganda van het fascistische World Economic Forum, gefinancierd door Bill Gats, George Soros en de rest van de rijken die vervreemd zijn van de westerse samenleving, doordrenkt als het is met het christendom dat het menselijk leven en de menselijke ziel waardeert. Door de decennia heen heeft het WEF westerse regeringen en grote bedrijven, degenen met politieke macht, geleerd dat vrijheid voortkomt uit het beëindigen van privébezit. Het motto van het WEF is: “U zult niets bezitten, en u zult gelukkig zijn.” Met niets bezitten bedoelt de WEF ook uw eigen ziel.

  MEDISCHE WAANZIN: Bill Gates ontwikkelt nieuw vaccin dat beweert polio te voorkomen, die door zijn polio-vaccins veroorzaakt wordt

De vraag is waarom de Nederlandse boeren en de rest van de zwaar onderdrukte bevolking van de westerse wereld, of de onderdrukking nu komt van Covid mandaten, spraakbeperkingen, confiscatie van eigendommen, verlies van banen, of indoctrinatie van blanke kinderen tegen ouders en hun ras, de moeite nemen om vreedzaam te protesteren als de staat volkomen duidelijk heeft gemaakt dat de staat zich niets gelegen laat liggen aan de publieke opinie. De Nederlandse boeren treft hetzelfde lot als de truckers in Canada en de Trump-aanhangers in Amerika.

Overal in de westerse wereld doen regeringen alsof ze geen verantwoording hoeven af te leggen aan degenen die ze regeren. Als u verantwoording eist van de overheid, bent u, en niet de overheid, de fascist en “de bedreiging voor de democratie”. Ouders die verantwoording eisen van schoolbesturen worden uit de vergaderingen gegooid.

Wanneer de bescherming van het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet – vrije meningsuiting – door de media kan worden ontzegd aan de president van de Verenigde Staten terwijl hij in functie is, wie durft dan nog vrijuit te spreken?

Het Westen is dood. Het is vernietigd door liberalen die het Westen met zelftwijfel hebben doordrenkt. Onderdrukte westerse volkeren, zoals de Nederlandse boeren, zijn zo onderdrukt dat gewelddadig verzet nooit bij hen opkomt. Het enige wat vreedzame protesten opleveren is het identificeren van dissidenten voor de regering, zoals in Canada, waar het truckersprotest leiders identificeerde die de fascist Trudeau kon arresteren.

In de westerse wereld is de vrijheid verloren. Alleen de verwijdering van de heersende elite kan haar herstellen. Maar het gedemoniseerde volk mist het vertrouwen om zichzelf te redden.

  De wetenschap bevestigt: Transpersonen die van vrouw naar man testosteron injecties ondergaan, ervaren meer woede en agressie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende video: Nederlandse staatsgangsters gebruiken “graai en grijp” tactiek tegen boeren die protesteren tegen Grote ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSenator houdt donderspeech over vaccinschade: “Jullie weten niet waar jullie het over hebben!”
Volgend artikelIn video: Oekraïense militairen doden hun wapenbroeders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ik kan me nog een tijd herinneren dat de politie beweerde je beste vriend te zijn, nu blijkt dat met zulke vrienden geen vijanden nodig hebt !!

  • Wij hebben geen politie het zijn allemaal landverraders en Nazie typen zij behoren bij het grofvuil gezet te worden en zij mogen voor mij allemaal tegen de muur straks als er een tribunaal zou komen.

 2. Geen voedsel meer voor de medewerkers van de politie. Vechten tegen de boeren, dan geen eten.
  Dat zij maar honger leiden.
  Vergeet niet, het waren de gewone Duitsers, die de joden op de trein zetten, waar eerst het vee inzat.

 3. Het is voor de Nederlandse bevolking foutbom te denken/geloven dat de politie voor de burgers zijn. Dat is ooit verteld maar de waarheid is dat de politie, het leger er zijn om het bestaan van de Staat der Nederlanden in stand houdt. De burgerbevolking valt daar buiten. Daarnaast valt de politie onder SS BLACKWATER. Een Amerikaans organisatie. Dus geen enkel relatie met het beschermen van de Nederlandse burgerbevolking!

 4. Het gedemoniseerde volk mist het vertrouwen om zichzelf te redden.
  De onophoudelijke stroom gelukzoekers naar het prachtige veilige westen, is uiteindelijk ons zwaard van Damocles geworden.
  We zijn eerst gestigmatiseerd, vernederd en arm gemaakt, om uiteindelijk te worden onthoofd.
  Wij zijn getuigen van onze eigen ondergang.
  Niet meer in staat om voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen op te staan.
  Wij zijn het gewoon niet meer waard, onnodige eters.
  Wij geven deze satanisten gewoon gelijk.
  Wil jij dit allemaal niet?
  STA OP EN SPREEK DE WAARHEID!!!
  Het is nooit te laat om SAMEN dit schorem te vernietigen.
  Amen 🙏

 5. En dan al die misselijkmakende propaganda filmpjes op youtube of je komt joinen bij politie of handhaving : Zij zeggen : “Dit is Ronnie, hij noemt zichzelf een echte boevenvanger” naast zijn drukke baan is hij ook vrijwilliger bij de ME.”

  Ik zie helaas : “Dit is Ronnie een misselijk naar ventje, altijd gepest vroeger en tergt nu burger en boer” naast zijn stasi baan is hij ook vrijwilliger om vredelievende veteranen en oude mensen hard en zonder emphatie in elkaar te beuken bij de ME”

 6. Deze pet pest ons allemaal zeiden wij vroeger al. Wat ik niet begrijp is dat er geen groepen gevormd worden die daadwerkelijk verweer bieden. Je kan van die Marokkanen zeggen wat je wil maar die buigen niet voor politie maar andersom. Het resultaat is dat de politie met schrik vlucht. Wij, mannen en vaders, wat moet er gebeuren voordat we de wapens opnemen tegen dit moorddadig tuig? Alleen kan ik niets bereiken maar ik ben bereid te vechten tot de dood zodat wij en onze kinderen weer vrij kunnen leven en we onze levensvreugde weer terugwinnen. Ik ben vijftig jaar en door die misselijkmakende propaganda mijn gezin en vrienden verloren. Wat heb ik nog te vrezen? Leven in deze zieke maatschappij maakt mij droevig en boos. Ik zal er graag vooraan bij zijn als we de bijl erin klappen. Eens zien op die politie nog zo stoer is.

  • @Eddy,

   “Wat ik niet begrijp is dat er geen groepen gevormd worden”………

   Beste,

   Ik roep zoals u wellicht wel zult weten al een kleine 5 jaar aan het oproepen en veel intenser gedurende 3 jaar……….heb mensen bij mij over de vloer gehad, schat een twintigtal vanuit het HELE land….

   En wat denkt u wat er hiervan over is……juist ja, buiten wat telefoonnummers en emailadressen………….HE LE MAAL niets….noppes…..nada……

   Heb opgeroepen om te zorgen dat men bij zich eigen ergens in de buurt begint met opstarten van een en anders….hoor NIETS……en als ik reageer op een stukje shit zoals dit hierboven en zeg wat er eventueel aan te doen is maar wel eye to eye dan…….valt het stil…….helemaal stil……..helaas….ik red me wel en dat staat als een dikke paal boven water en denk dat ik ook nogal wat goede info aan mijn kant heb…..

   Ben ruim 25 jaar in overheidsdienst geweest en dat betekend dat ik ook inside info heb….en dat deze smerige gore teringleiders dit hier lezen…..fijn, prima, heb er dikke schijt aan en als het zover komt dan laat ze bij mij beginnen………vies vuil smerig achterbaks tuig dat het is en zonder uitzondering……degene die ik uitzonder moet hier iets aan doen en wel van binnenuit en dat is mogelijk……heel goed mogelijk zelfs!

   Doen ze niet dus zijn ze lid van de club en daarmee basta!

   Minder dan stront is het, veel minder…

   Gladiator
   ps ik ben woonachtig in de taille van Limburg aan de Maas….nog vragen….dat kan…maar wel eye to eye!

   • Ik loop niet weg. Ik heb altijd braaf gewerkt en mijn plicht gedaan. Net zoals jij hou ik mijn mond ook niet meer dicht. ik woon in de regio Eindhoven.

   • Beste Gladiator,
    Nogmaals ik ben ook zo’n roepende in de woestijn en begrijp er steeds minder van. Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat het volk zich vrijwillig naar de slachtbank laat brengen. Zijn er dan werkelijk te weinig mannen die nog een beetje man zijn en hun familie en gezin durven te verdedigen tegen deze misdadigers.
    PS woon ook in de taille van Limburg.
    Groet Marcel

   • @ Gladiator (ps ik ben woonachtig in de taille van Limburg aan de Maas….nog vragen….dat kan…maar wel eye to eye!)

    Ik ben woonachtig in Noord-Holland en hoe wil je dat gaan doen Eye To Eye ?

  • Hier de reden waarom we geen verzet bieden. Westerse (en vooral Nederlandse) mannen hebben zich massaal door het feminisme laten overheersen en zich door hen tot mietjes laten maken. De feministische wijven zijn er vervolgens achter gekomen, dat ze een verwijfde kerel toch niet zien zitten. Daarentegen zien ze bij Marokkaanse (en andere moslim) mannen dat zij wel nog echte kerels zijn van wie ze bescherming kunnen genieten. Dat is een voorname reden dat linkse politieke partijen (die veel vrouwen op hun lijsten hebben staan) de deuren wagenwijd openzetten voor moslim immigranten. Maar hier dus de reden dat Nederlandse mannen niet in verzet komen.

   • Beste Mensen

    Ach nee joh
    Afgehakte Pikken doen eerder aan Kinder Mishandeling Misbruik Maken Incest en niet te vergeten Homofilie Hollandse manwijven Want echte Mannen bestaan niet
    Er is maar èèn echte Man
    En dat zal altijd zo blijven
    Het Alomtegenwoordige
    Stoere mannen bestaan wel
    Dat alleen bij de te gemene groeperingen
    Met Verzamelnamen als Gemeente
    Politie Militair
    Watjes zijn hun bazen zoals de Koningklijken met de nadruk op Lijken
    Regeringsfunctionarissen
    Nadruk op : Naar is Zijn
    Narissen
    Eng hè …. ?!
    Als men het even kan zien

    Dank U

 7. Mijn vader zat ook bij de politie mijn god wat heb ik mij afgezet tegen die beperkte geest. al zijn collega’s waren van het zelfde kaliber. Twee leuke gasten op een korps van 50 en dat waren de fotograaf en de technische recherche. Dit soort (mensen wil ik ze niet noemen) zit vol onopgelost trauma en plaatsen zich heel arrogant boven de burger. Ik schat hun iq rond de 100, eerder er onder dan er boven. Ze doen altijd stoer dat ze gelijk zien of iemand drugs heeft gebruikt, liegt of psychopaat is. Maar van de mensen die hun opdrachten geeft zien ze het niet.

 8. Beste Mensen

  Een Ziel is nooit Menselijk geweest
  Dat is de omhulsel verpakkings benaming
  U bent een Ziel
  Een Super klein deeltje van de Super Ziel
  Alles is èèn geheel
  Er is verscheidenheid in èèn heid
  Vervolgens leid dat tot
  Èèn heid in verscheidenheid
  Laat U dus niet verwarren
  Alles is èèn
  Èèn is Alles
  De leegte is de uiteindelijke ware huis
  En blank is heel wat anders
  Dat is een andere benaming voor de verdwalings Elixer of het Ego Ik
  Bekend Als Satan Het KwallenRas de Doorzichtigen Het gespleten Tong Wezen
  Tweespraak Sprekers Zoete Zure Ookwel God Duivel als aanduiding gebruikt om de mensheid te laten verdwalen in een roes
  Zoete God Zure Duivel
  Het is en blijft nog altijd diezelfde eene Tong
  Net als de Linkerhand en de Rechterhand van een mens
  Die zitten beiden aan èèn en dezelfde belichaming

  Men kan zeggen :
  Het zijn bezeten Witte Mensen
  Bezeten door het Blanke

  Dank U

 9. Goed opgemerkt van de auteur: eerst moesten de christelijke waarden en normen , het geloof, het veld ruimen. Al 60 jaar geleden begon de NWO hiermee en met succes. Uiteraard met desinformatie, leugens en bedrog. Maar dit was absoluut nodig, om de NWO/WEF, met straks 1 wereldleider/regering te kunnen waarmaken.

  Helaas slaapt op dit moment meer dan 90% van de kerken en zijn zij oeverloos volgzaam, waarbij zij bijv. Romeinen 13 gruwelijk uit het verband trekken: hoogst jammer en laten zij juist NIET doen, wat er in de Bijbel staat.

  Wat dat links liberaal geteisem betreft; het waren destijds juist deze schreeuwers, die het spreekrecht eisten (geholpen door de MSM, ja toen al…. ) en in naam van de democratie misbruik maakten van de heersende democratie. Het zijn juist deze scheeeuwers, die de democratie de nek om weten te draaien.
  Hierbij werden zij (wereldwijd) geholpen door gecorrumpeerde stemmachines, die hen de frauduleuze overwinningen gaven.
  Alleen hierdoor konden alle Young World Leaders van het WEF de belangrijke plaatsen innemen oo het wereldtoneel.

  Maar goed, als christen ken ik de Bijbel en zie dat deze wereldwijde toestanden tot in detail al meer dan 2000 jaar geleden voorzegd is, maar ook wat er nog komen gaat.

  De toekomst ziet er voor de wereld echt niet goed uit, maar zal leiden tot een gruwelijke anti-climax, waarna de zgn. Grote Verdrukking (van 7 jaren, met halverwege de antichrist) zal gaan plaatsvinden.
  Vlak voor die tijd zal God alle nog aanwezige christenen in een oogwenk opnemen in de hemel. Dus plotseling zullen er wereldwijd miljoenen mensen verdwijnen! De wereldlijders zullen met een fakenews onzinverhaal reageren. Wellicht een alien obduction onzin verhaal, of massa zelfmoord. Geloof het hen niet…..

  De hamvraag: Kun je hier als mens onderuit komen?
  Jazeker, de oplossing staat er ook duidelijk in vermeld Zorg dat je er bij bent en doe je huiswerk.

  Let op: de Bijbel is voor bijna 30% profetisch. Dat wil zeggen , dat ver van te voren wordt verteld hoe, wat, waar er dingen staan te gebeuren. Tot nu toe allemaal 100% zowel letterlijk als figuurlijk uitgekomen. Dit is juist wat de NWO /WEF (satan) niet wil dat u mag weten.

  Nogmaals: die je huiswerk, het is van levensbelang…

  • Tijdens WOII heeft aartsbisschop De Jong (1885 – 1955) van Utrecht geprotesteerd met gevaar voor eigen leven tegen de vervolging van joden. De Duitsers dorsten hem niet aan te houden, maar bij iemand als Titus Brandsma (1881 – 1942) is dit wel gebeurd en hij is vermoord in Dachau.

   Voor zijn moed werd De Jong in 1945 benoemd tot ridder grootkruis nederlandse leeuw en hij mocht aanwezig zijn in 1947 bij de doop van prinses Christina (toen nog Marijke geheten) in de Utrechtse domkerk. Dit is best wel bijzonder, omdat de toenmalige vorstin Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) helemaal niets op had met het katholicisme.

   Een van de weinige voorgangers, die het huidige coronanarratief in twijfel trekt is Rennie Schoorstra van de Alkmaarse baptistengemeente. Het is een hele trieste constatering, dat je het van het christelijke geloof momenteel niet moet hebben.
   Ook vanuit de islamitische hoek is het oorverdovend stil

   • Beste Mensen

    Zelfs uit de tijd van Columbus
    Met de Willem van Oranje’s Nassau
    Toen zaten de Mensen al bij de Bilderberg Illuminatie van den Berg Clan nu ook bekendheid genietende onder de dekmantel Paraplu namen WHO WEF
    Jaa Satan is Machtig
    Sarmat is misschien het enige medicijn

    Dank U

 10. Het is te gek en te stom om los te lopen.

  Er is welzeker klimaat verandering; die waren er altijd; deSahara was eens groen en met meren bomen en begroeiing. Hadden ze 5000 jaar terug al nederlandse boeren daar???
  Of in de 5de eeuw, de 12de eeuw, de 17de eeuw? Ook auto’s?

  De klimaat veranderingen, stijging van temp, is onvermijdelijk; het is het gevolg van activiteiten op de zon.
  Daarnaast nog twee andere mogelijkheden: zware vulkaan uitbarsting; inslag grote meteoriet.

  Maar NIETS wat de mens kan doen of laten heeft enige invloed op klimaat.

 11. Maar die onteigeningen hebben NIETS met millieu of klimaat te maken.
  Daar zijn twee redenen voor: de globalisten willen het westen straatarm maken, en zo mogelijk verhongeren.
  Dan zijn de meutes makkelijk te controleren.

  Tweede reden; de linkse loeders in Den Haag willen huizen bouwen voor moslim en negerhonden, die het blanke ras moeten vervangen.

  Hoop dat ze eerst effe langs gaan bij de linkse vrouwbeesten; om te zaaien wat ze willen oogsten….

  En zolang we als nederige schapen al dat landverraad accepteren van die valse honden in Den Haag, rennen we naar onze eigen ondergang.

  De methode toegepast op de gebroeders de Wit zou een eerste oplossing kunnen zijn.

  Dan: uit EU, uit euro, uit Nato, uit WHO, uit UN,gulden terug, grenzen dicht werkloze “vluchtelingen’met gezin en al de grens over, ander politiek systeem, linkse partijen ontbinden en verbieden.

 12. Beste Mensen

  Satan De Doorzichtigen of het KwallenRas Het Blanke Sliss de Slangen de gespleten Tong Zoete gedeelte God , Zure gedeelte Duivel deze beide Mensen moet uit het Witte worden gefilterd
  Zo blijven er pure Witten neutralen over vervolgens mogen die als ze het willen hunzelf met anders gekleurden gaan vermengen
  Daar zit geen probleem in

  Dank U

 13. Ze hebben een eed van trouw afgelegd aan de koning. Niet voor u, laat dat duidelijk zijn. Verder worden agenten geselecteerd op hun onvermogen om kritisch te denken. Ze zullen niet snel uw kant kiezen en….. de leiding van het korps zit aan tafel met de machthebbers. Daar komt nog bij dat de aard van de bevolking ook niet bepaald heldhaftig en nogal gezagsgetrouw is, of bang als je dat liever hebt. Dat alles bij elkaar maakt dat u het nakijken hebt.

  • @Barry,

   Beste,

   U heeft slechts gedeeltelijk gelijk en wat bedoel ik hiermee….

   Nou, het volgende……de eed van trouw is overigens discutabel gezien mijn komende opmerking en dat is dat ze tevens zweren of beloven dat ze ALTIJD en ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN de WET ZULLEN HANDHAVEN!!!!!!!!!

   DE wet handhaven geeft in deze nogal ernstige problemen om te handhaven…….daar weet ik alles van en dat is waar ik gebruik van aan het maken ben!!!!

   Heb contacten gelegd met de commandant van de plaatselijke politiepost welke nogal een redelijk grote is……en daar ben ik nog niet klaar mee daar ik hem deze uitspraak heb laten doen….ik doel op de belofte de wet te handhaven…..denk dat ik hem hiermee klem zal gaan zetten……

   Hoe de reactie gaat zijn van dit watje wet ik nog niet echter ik ben ermee bezig en laat niet meer los vwb deze tak van actie!!!

   Gladiator

  • En de koning heeft geen recht van titel
   Grondwet: als een vorst het land verlaat gedurende een aanval of bezetting, verliest hij/zij voor goed het recht op de troon….

   Wordt hoog tijd voor een nieuwe RAF

 14. Het NL politieke systeem is één groot nationaal kartel. NLers kiezen nergens rechtstreeks een leidende politicus, alles is getrapt, via een partij leiding, of politieke leiders worden benoemd. Politieke partijen worden gekenmerkt door onzichtbare glazen plafonds. Enkel de volgzamen worden door het groot kartel geaccepteerd. Geen enkele gezagdrager is rechtstreeks gekozen. Comm. van de koning worden ook benoemd. Het systeem is gesloten voor burgers en buitenlui. De benoemde burgemeester heeft een sleutelfunctie als chef van de politie. Deze is cruciaal, en zal in NL nooit een gekozen functionaris worden. Deze politie is tot de persoonlijke knokploeg van de benoemde burgemeester gedegradeerd, om ons burgers eronder te houden. En de rechterlijke macht is al sinds decennia, geïnfiltreerd door de D666 vrijmetselarij. NL heeft van oudsher een gesloten politieke kartel elite. Het kartel wantrouwt militairen, omdat ze die niet volledig, 100%, in handen hebben. Dat is ook gebleken bij vroegere boeren protesten.

  De militaire politie, de marechaussee staat hier buiten en ernaast, onder militaire commandanten. Maar zij heeft nauwelijks een maatschappelijke functie, tenzij het om controle en bewaking gaat van oa. de grenzen en overheid gebouwen.

  Deze schizofrene situatie, is het voortvloeisel van de protestante cultuur die de Kerk van altijd, in de 17de eeuw, heeft ingeruild tegen de almachtige staat. Juist, de staat van regenten, groot handel, groot banken en groot bedrijven, het eeuwige kartel dat de burgers op alle invloedrijke vlakken kan buitensluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in