Bill Gates is zijn huwelijk al kwijt door zijn vriendschap met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, maar hij staat op het punt om nog veel meer te verliezen, volgens onderzoekers die onthuld hebben dat de globalistische miljardair op het punt staat om onder de bus gegooid te worden en vervolgd te worden op beschuldiging van kinderverkrachting, schrijft Thepeoplevoice.

Gates is niet de enige mondiale elite die wordt aangeklaagd. Een heleboel bekende namen, waaronder leden van het Amerikaanse Huis en de Senaat, staan momenteel te zweten nu de muren om hen heen sluiten.

Voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur Mike Flynn heeft toegegeven dat leden van het Amerikaanse Huis en de Senaat worden gechanteerd nadat ze in het buitenland zijn betrapt op kinderseks.

Het is goed om te herinneren dat Mike Flynn door Mike Pence werd ontslagen door het transition team van Trump, omdat Pence een probleem had met Flynn’s tweet over pedofielen in machtsposities binnen de overheid.

Flynn zegt dat de klantenlijst van Epstein gewoon het daglicht moet zien omdat de invloed van Epstein in Washington D.C. veel dieper gaat dan de meeste mensen willen toegeven. Hoe is Kamala Harris, die volledig ongeschikt was voor de rol van vicepresident, opgeklommen tot de op één na hoogste functie in het land?

Had het iets te maken met haar vriendschap met Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell?

In 2012 was er gewoon geen excuus om te socializen met Ghislaine Maxwell en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

Tenzij je natuurlijk een aspirant-politicus bent die bereid is om alles te doen, en dan bedoel ik ook alles, om aan de top te komen.

Volgens Flynn is een groot percentage van het Huis en de Senaat van de VS gecompromitteerde pedofielen die schaamteloos de globalistische zaak dienen omdat de elites chantagemateriaal over hen hebben dat ze simpelweg niet kunnen toestaan openbaar te maken.

Is dit waarom de swamp zo wanhopig is om te voorkomen dat de klantenlijst het daglicht ziet?

  De superrijke "preppers" plannen om zichzelf te redden van de apocalyps

Epstein’s Little Black Book onthulde dat het niet alleen politici zijn die op de slechtst mogelijke manier gecompromitteerd zijn. Industriële grootheden en globalistische elites, waaronder Bill Gates, zijn prominent aanwezig. Maar dat wisten we al toen Melinda Gates van haar man scheidde omdat hij zijn griezelige vriendschap met de veroordeelde pedofiel met zijn eiland vol minderjarige seksslaven niet wilde verbreken.

Vergis u niet, de mensen worden wakker en eisen gerechtigheid over de hele wereld en de globalistische elite voelt de hitte.

Eerder deze week vroeg een dappere man aan Hillary Clinton of ze kon uitleggen waarom haar man Bill Epstein’s Little St. James Island – beter bekend als Pedofieleneiland – 26 keer bezocht.

In plaats van een staande ovatie te krijgen voor het stellen van de vraag, joelde het liberale publiek en werd de man fysiek uit de zaal gesleurd door Hillary’s knokploegen.

De elite is op dit moment doodsbang omdat hun zieke en verdraaide geschiedenis hen inhaalt. Hoe weten we dat? Dat hebben ze ons zelf verteld. De Hillary-campagne was paranoïde over Bill Clintons vriendschap met Epstein die aan het licht zou komen tijdens de verkiezingen van 2016.

De mainstream media willen niet dat u dit weet, maar er lopen nog steeds rechtszaken in verband met Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en hun slachtoffers. De mainstream media willen niet dat u dit weet omdat ze wanhopig proberen te voorkomen dat de klantenlijst van Epstein wordt vrijgegeven.

Waarom willen ze dat zo graag geheim houden? Omdat de media de PR-afdeling is van de globalistische elite – en Epstein’s klantenlijst zal hun knusse wereldje voor eens en altijd opblazen.

Misschien herinnert u zich nog de zaak tegen JP Morgan door de Amerikaanse Maagdeneilanden die in september werd geschikt. JP Morgan stemde in met een schikking van 75 miljoen dollar nadat de Amerikaanse Maagdeneilanden beweerden dat de bank de sekshandelcriminaliteit van Jeffrey Epstein faciliteerde.

Volgens de mainstream media is dat alles wat je moet weten. Er valt hier niets te zien. Loop maar door.

Maar er is wel degelijk een zaak die nog loopt. Ghislaine Maxwell, die wegrot in de gevangenis, klaagt de nalatenschap van Jeffrey Epstein aan. Ze is zo berucht dat ze geen enkele advocaat in de Verenigde Staten kan vinden om haar te vertegenwoordigen. Niemand wil haar iets met haar te maken hebben, dus vertegenwoordigt ze zichzelf in deze zaak.

  Klaus Schwab's WEF geeft een opdracht aan de wereldleiders: "De brandstofprijzen zijn niet hoog genoeg"

Als deze zaak tot een rechtszaak komt, zullen we meer te weten komen over Epstein, zijn cliënten en medesamenzweerders.

Er is nog zoveel meer dat we moeten uitzoeken. De informatie die is gepubliceerd in de mainstream media is het topje van een enorme ijsberg.

De mainstream media probeert wanhopig om deze namen uit het nieuws te houden, dus het is de moeite waard om de bevestigde lijst met elites in Epsteins kringen door te nemen die we kennen van de ontdekking van de zaken eerder dit jaar.

Dit betekent niet dat deze elites 100% klanten en medeplichtigen zijn in de ergste misdaden van Epstein, maar deze mensen stonden dicht bij hem, gingen met hem om en deden zaken met hem. Dit zijn de elites waarvan we zeker weten dat ze in Epsteins ring zaten.

Tom Pritzker, voorzitter van Hyatt Hotels.

Sergei Brin, medeoprichter van Google.

Mortimer Zuckerman, vastgoedmagnaat.

Jes Staley, voormalig CEO van JPMorgan.

Lawrence Summers, minister van Financiën van Bill Clinton.

Ehud Barak, voormalig premier van Israël.

Woody Allen, Hollywood regisseur.

Barnaby Marsh, schrijver en filantroop.

Glenn Dubin, miljardair hedgefondsmanager.

Kathryn Ruemmler, adviseur Witte Huis Obama.

Prof. Noam Chomsky

Jamie Dimon, CEO van JP Morgan Chase.

Reid Hoffman – medeoprichter van Linkedin en Trump-hater.

En misschien wel de meest verontrustende van allemaal, William Burns, de huidige CIA-directeur van Biden.

Al deze namen zijn opmerkelijk en het is de moeite waard om er dieper in te duiken.

Neem bijvoorbeeld Jes Staley. Hij was zo close met Jeffrey Epstein dat ze elkaar bijna romantische e-mails stuurden. Sommige van hun e-mails zijn uitgelekt tijdens het ontdekkingsproces van deze rechtszaken en ze bevatten verontrustende verwijzingen naar Sneeuwwitje en Beauty and the Beast.

Wat voor volwassen mannen sturen elkaar regelmatig e-mails over Sneeuwwitje en Beauty and the Beast?

Epstein en Daley hadden het in deze e-mails duidelijk niet echt over de Disney-films.

We weten dat pedofielen geheime codewoorden gebruiken om hun misdaden te bespreken. The People’s Voice bracht in 2016 het nieuws dat de e-mails van John Podesta, gepubliceerd door Wikipedia, pedofiele codewoorden bevatten.

Volgens de FBI is pizza een code voor jonge meisjes en hotdogs voor jonge jongens. Pedofielen gebruiken woorden die met eten te maken hebben, zoals pizza, hotdogs en walnotensaus, om dingen te bespreken die duidelijk niet echt over eten gaan.

Het is duidelijk dat de Sneeuwwitje verwijzingen in de e-mails tussen Daley en Epstein codewoorden zijn. We weten niet wat de codewoorden betekenen. We gokken dat het iets te maken heeft met kindersekshandel.

  In de schaduw van de oorlog: Oekraïne als het Great Reset-laboratorium van de wereldwijde tech-elites - Sociaal krediet en metaversum hel

Dan is er Tom Pritzker, de voorzitter van de Hyatt Hotels, die ook erg close was met Jeffrey Epstein. Hij stond in Epstein’s Little Black Book als “numero uno” of nummer één. Hij was duidelijk erg belangrijk voor Jeffrey Epstein.

Wat weten we over Pritzker? Hij is eerder beschuldigd van seksueel misbruik. Dit kwam naar voren in de rechtszaak tussen Maxwell en Epstein-slachtoffer Virginia Giuffre.

Hij is ook de neef van Illinois Gov. J.B. Pritzker en net als de rest van de familie is Tom geobsedeerd door het opdringen van de trans-agenda aan kinderen. Ze financieren niet alleen veel verschillende organisaties die niet alleen de agenda pushen, maar ze moedigen ook de verminking van de genitaliën van kinderen op zeer jonge leeftijd aan.

Misschien wel het meest verontrustend is het feit dat de huidige CIA-directeur William Burns drie ontmoetingen had met Jeffrey Epstein toen hij Obama’s plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken was, acht jaar nadat Epstein was veroordeeld voor seksmisdrijven met kinderen, zoals de Wall Street Journal eerder dit jaar onthulde.

Burns en Epstein ontmoetten elkaar voor het eerst in Washington voordat Burns Epstein en zijn herenhuis in Manhattan bezocht, volgens een stapel uitgelekte documenten die Epsteins agenda’s bevatten die niet waren opgenomen in Epsteins “zwarte boek” van contacten of vluchtlogboeken.

In 2014 was er gewoon geen excuus voor het meerdere keren ontmoeten van de veroordeelde pedofiel.

Maar het wordt nog erger.

Obama’s persoonlijke advocaat in het Witte Huis, Kathryn Ruemmler, had ook tientallen geheime ontmoetingen met Epstein, die destijds niet openbaar werden gemaakt en ook niet werden toegelicht door het Witte Huis van Obama.

Als de mainstream media hun werk niet doen en geen echt nieuws brengen, dan moet iemand het doen. Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite en het rapporteren over het echte nieuws dat de mainstream media onderdrukt.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry EpsteinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Europese Unie trekt haar ruïneuze voorstel in om minimale energie-efficiëntienormen voor gebouwen verplicht te stellen, nu de politieke wil voor klimaatbeleid in het Westen blijft afbrokkelen
Volgend artikelHezbollah-leider “stelt VS ultimatum” en eist “vrijdag staakt-het-vuren in Gaza of anders oorlog” voor Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Door t volgen van de kanalen van overlevers uit die satanische doods en sex cult kan ik zeggen dat de horror onbeschrijfelijk erger is dan wat een normaal mens kan bedenken..Dat dit nu langzaamaan naar buiten komt, ondanks alle tegenwerking, is een overwinning.

 2. Het zal een zware strijd worden want kijk maar hoe het in Nederland verloopt: Een vroegere hooggeplaatste officier van justitie, zeg maar de baas, de hr J.D. loopt nog steeds op vrije voeten rond en geniet van zijn royaal pensioen en niemand durft tegen hem op te treden en diegenen die dat wel probeerden werden ‘kaltgesteld’.
  Het hele systeem is verrot tot op het bot en het zal heel veel tijd en moeite kosten om dat rotte vlees uit de samenleving te kunnen verwijderen.
  Maar er is een begin gemaakt en dat geeft hoop.

  • Precies, het komt wel. Het duurt alleen heel lang. Dat zien we ook met de Corona criminelen. Die ontsnappen de dans ook niet. Tegen strafrecht is geen kruid gewassen. Het is alleen zo moeilijk om ze te pakken al lijkt het me voor de Jonge duidelijk. Die had al vast moeten zitten. Met satanisch genoegen joeg de man de spuit in de armen van mensen die de overheid vertrouwde. Met zijn “ we weten waar ze wonen” “ deur voor deur, arm voor arm” dat was het echt moment dat ik me toch een beetje zorgen begon te maken dat dit wel eens slecht voor me kon gaan aflopen.

   Maar goddank waren we met teveel.

   • De Jonge is ook een verslaafde. De meeste rijken / machthebbers hebben verslaafde persoonlijkheden – aan meer dingen dan alleen snuiven of alcohol. Vandaar dat ze achter geld aan gaan, achter macht, en achter perversies en drugs. Er is iets heel erg mis met het menschdier! Verslaving schuilt in iedereen; iedereen heeft een verslaving aan dit of dat, in meer of mindere mate, bijv aan sigaretten, alcohol, wiet, allemaal nog vrij onschuldig. Dan is er de verslaving aan rijkdom en macht. En de verslaving aan perversies en sex. Kijk naar alle machthebbers, hoe ongelooflijk veel bezit ze hebben. Waar is dat voor nodig? En ze willen nog meer. Ze doen alles voor hun verslaving. Ze gaan over lijken voor hun verslaving. Gelukkig zijn de meeste verslavingen goed onder controle te houden. Maar stel je voor dat je Bill Gates bent met zijn verslaving aan spuitjes geven en kindersex…. hoe hou je dat onder controle? Dat soort gasten moeten in straightjackets.

   • We hebben gezien hoe het met Marc Dutroux is verlopen. Ook daar gebeurde de meest smerige dingen en ook daar zijn de hooggeplaatste smeerlappen buiten beeld gebleven. Hoe graag ik het ook zou willen, maar dergelijke figuren zijn zo machtig dat ze weg komen met hun smeerlapperij. De Rechterlijke macht is vergeven van de pedofielen.

   • Ja het waren meelopende angstige mensen die de spuiten laten zetten ook nu nog ondankd de vele klachten en bijwerkingen die ze hebben Overal om mij heen sterven nu ook jonge mannen en vrouwen aan vreselijke ziekten of gewoon de griep Veel jonge mensen geven aan dat ze vaker ziek zijn dan voor die spuiten Maar ze durven niet te uiten dat het wel een door die covid 19 spuiten zou komen Vorig week melde het cbs met trots dat er alleen al in onze provincie 3500 mensen waren bijgekomen In de krant stond er bijna niets over…. Ook gaf de CBS niet aan of er meer geboorten waren en weinige sterfgevallen De vraag is dan::::::: Waar komt die groei vandaan!??????? U mag het zeggen!!!!!!!! In ieder geval niet door de ooievaar denk ik!!!! en er wordt nog steeds vermeld dat er een oversterfte gaande is sinds covid/corona/spuiten

 3. Ben er van overtuigd, dat Jeffrey Epstein een Mossad uitvoerder was.
  Zo probeert Israel de V.S. politiek te beïnvloeden.
  En : idem : 11-9-2001 : aanslagen New York. Om de V.S. ,e.a., te beregen tot ingrijpen in Midden-Oosten.

  MAAR : Het Israëlische volk sta ik achter – die worden misbruikt en erger.

  • Cool Pete november 3, 2023 Bij 10:30
   Interessante gedachte, Cool Pete! Je zou het wel eens bij het rechte eind kunnen hebben. Ook gezien die mysterieuze ‘dood’ van die griezel in de bajes. (En ja, het Israelische volk wordt ook ernstig misbruikt. Dat zag je ook met de GMO gifspuit…)

  • You are obviously mentally compromised!! How, precisely, are the Israeli zionists being “abused and worse”?! It is the Palestinians that are the ones being abused and worse by the Khazarian converts to Judaism for the past 75 years! Troll!

 4. het recht om gestraft te worden, zo zien deze geesten zichzelf met de arrogantie van een hogere klasse….ze zullen uiteindelijk zéér diep vallen… constant in stressvolle dagen en nachten…hun speciale Hell is hier én nu..elke dag en nacht… voor de rest van hun bestaan..

  • Raffie…… dit soort types slapen heel rustig.

   Ik heb er 1 van dichtbij meegemaakt (geen pedofiel maat wel belust op invloed en het systeem voor zich laten werken en dito rijk worden).
   Die zijn dit soort acties waarin ze verwikkeld zijn als een schaakspel en ze spelen diverse schaakspellen simultaan. Soms verliezen ze een spel, soms gelijk spel en heel vaak winnen ze het spel. En als het een keer voor de rechter komt dan winnen ze vaak nog en is alle winst voor hen. Een verlies komt meestal op een vergelijk of een boete die meestal lager is dan hun gewin: alweer gewonnen. Dat soort lui hebben geen scrupules.

 5. De stichting RechtOprecht is in het leven geroepen om mogelijk te maken, dat zaken van groot maatschappelijk belang aan de rechter kunnen worden voorgelegd.

  De eerste zaak die de stichting faciliteert, is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden, waarbij zeven (7) eisers met Covid-19 vaccinatieschade 17 gedaagden, waaronder de Staat der Nederlanden, Mark Rutte, Bill Gates en Albert Bourla, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.

  Deze procedure is de eerste procedure ter wereld, waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten, dat Covid-19 geen ziekte is maar onderdeel is van het project Covid-19: The Great Reset. Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door eisers gestelde deelname aan dit project.

  Eisers stellen, dat gedaagden in persoon en als groep opzettelijk onrechtmatig hebben gehandeld, waardoor eisers aanzienlijk schade lijden.

  De stichting is van mening, dat door het voeren van deze civielrechtelijke procedure een groot maatschappelijk belang wordt gediend.
  https://rechtoprecht.online/

 6. Grote honden bijten elkaar niet.
  De vraag is hoe dicht het vuur aan de schenen moet liggen voor dat wel gebeurd.
  Trek deze beerput zo snel mogelijk open.
  Met lof aan allen die de gegevens verzamelen en bekend maken.
  Groet Gamble

 7. Het is een geluk voor Gates en consorten dat ik geen crimineel ben. Hoewel, sinds het dreigement ‘van deur tot deur en van arm tot arm’ heb ik wel overwogen iets fataals aan te schaffen in het geval die Engnekken Club daadwerkelijk bevelen zou gaan opleggen.

  • Malou november 5, 2023 Bij 03:52

   Dag Malou!Ik wil niet te veel uit de school klappen maar ken je de uitdrukking:
   Eens zal hij de verkeerde tegenkomen?
   Ook al moest dat de catacomben van de hel zijn.
   Ieder zal krijgen waar die recht op heeft.
   Vele eersten,zullen de laatsten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in