De Georgia Guidestones was een mysterieus monument waarop tien “geboden” voor een “Nieuw Tijdperk van de Rede” zijn gekerfd. Het eerste gebod? De wereldbevolking onder de 500 miljoen mensen houden. Klaar voor een ander sinister feit? De auteurs van wat het Amerikaanse Stonehenge werd genoemd zijn nog steeds een “mysterie”… behalve voor ingewijden. In de video kijken we naar de talrijke kenmerken die dit monument bepaalden, de duistere boodschap ervan die opriep tot een Nieuwe Wereldorde, en leggen we uit waarom het occulte geheime genootschap dat het bouwde, besloot dat 2022 het jaar was om het neer te halen, schrijft Newpunch.com.

De Georgia Guidestones, gemaakt van vier massieve platen piramideblauw graniet, waren 6 meter hoog en vormden een mysterieus oriëntatiepunt in Elberton County, Georgia. Hoewel de blikvanger vreemd genoeg was om van veraf de aandacht te trekken, was de tekst op de stenen het meest interessant. Op de granieten platen stonden tien “geboden” of “gidsen” gegraveerd in acht verschillende wereldtalen.

Aan de bovenkant van het bouwwerk is een kortere boodschap gegraveerd in vier oude talen: Babylonisch, Klassiek Grieks, Sanskriet en Egyptische hiërogliefen. Het is belangrijk op te merken dat deze laatste vier oude talen van groot belang zijn in de leer van occulte geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaars en de Rozenkruisers, groepen die wij later zullen bespreken.

Deze gidsen behandelen onderwerpen die in verband worden gebracht met de “Nieuwe Wereldorde”, waaronder massale ontvolking, één enkele wereldregering, de invoering van een nieuw soort spiritualiteit, en toespelingen op controle op de menselijke voortplanting en eugenetica. Het was echter de allereerste gids die de Guidestones zo controversieel maakte:

Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

Om een bevolking van minder dan 500 miljoen te krijgen, moet de mensheid met ongeveer 94% worden teruggebracht. Daarom werden de Guidestones beschouwd als een concreet bewijs van het belang van de elite bij massale ontvolking.

Klinkt dit bekend? Iedereen die de afgelopen jaren heeft opgelet, heeft gemerkt dat de elite gefixeerd is op deze kwestie.

  De massale slachting van de MENSELIJKE KUDDE is nu aan de gang... hier is precies hoe het in zijn werk gaat om tot massale uitroeiing te komen

Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat hij hoopt dat vaccins en geboortebeperking de menselijke bevolking verminderen.

En Gates is niet de enige. Het World Economic Forum, onder leiding van Klaus Schwab, heeft zijn plannen voor de mensheid duidelijk gemaakt. Schwabs rechterhand, Yuval Noah Harari, verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens Harari zijn de zogenaamde “gewone mensen” terecht bang voor een toekomst waarin zij “overbodig” zullen worden gemaakt. Die angst is terecht, aldus Harari, die namens de elites sprak en bevestigde: “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

De opmerkingen van Harari zijn zeer verontrustend, want wanneer ze in context worden geplaatst met opmerkingen van andere WEF-adviseurs zoals Bill Gates en Jane Goodall, wordt het duidelijk dat de Georgia Guidestones “geboden” worden gevolgd door een wereldwijde elite.

Het is bijna alsof ze een script lezen dat rechtstreeks afkomstig is van de granieten platen van de Georgia Guidestones.

En als u zich afvraagt wie de gelukkigen zullen zijn die de grote ontvolking zullen overleven, heeft het WEF een antwoord voor u. Verrassing, verrassing: het is de wereldwijde elite, die de massale uitsterving zal overleven dankzij wat Yuval Harari beschrijft als een “technologische Ark van Noach”.

Dat gezegd hebbende, de Guidestones zijn nu naar de geschiedenis verwezen. Voordat we uitleggen waarom ze werden vernietigd, is het de moeite waard om even stil te staan bij de vernietiging.

Door de jaren heen trok het monument veel aandacht van zowel vereerders als tegenstanders. Het monument was namelijk de plaats van vreemde rituelen en bijeenkomsten van heidense en occulte groeperingen – vaak op data met astronomische betekenis. Het was ook het doelwit van vandalisme toen er bij talrijke gelegenheden satanische symbolen en boodschappen tegen de Nieuwe Wereldorde op het bouwwerk werden gespoten.

  Het Nieuwe Normaal begint te bijten

Op 6 juli 2022, rond 04.00 uur, werd door “onbekenden” een explosief tot ontploffing gebracht.

De explosie reduceerde een van de platen tot puin en beschadigde de deksteen ernstig. Na de ontploffing werd een auto gefilmd die de plek verliet. Het Georgia Bureau of Investigation zei in een verklaring dat het samen met het Elbert County Sheriff’s Office de explosie onderzoekt.

Enkele uren later werd de structuur wegens “veiligheidsredenen” volledig afgebroken.

Terwijl het echte Stonehenge na 5000 jaar nog steeds overeind staat, hield Amerika’s Stonehenge, met zijn gidsen voor een nieuwe wereldorde, het amper 40 jaar vol.

Dus wie gaf het bevel om de Guidestones te bouwen? Wie gaf het bevel om ze af te breken? En vooral, waarom?

In 2013 zei Wyatt Martin, de man die hielp bij de regeling voor het monument:

“Ik heb een eed afgelegd aan die man, en die kan ik niet verbreken. Niemand zal het ooit weten.”

Dit gezegd zijnde, voor de kenners was er nooit een “mysterie” over de mensen achter de Guidestones. Ze verborgen zich altijd in het volle zicht.

Het pseudoniem van de mysterieuze man waarnaar Wyatt Martin verwees was “R.C. Christian.” Dit is een nogal flagrante verwijzing naar Christian Rosenkreuz, de legendarische stichter van de Rozenkruisorde, ook bekend als de Orde van het Rozenkruis (R.C.) – een geheim genootschap dat de rol van verborgen hand speelde en eeuwenlang de wereldgebeurtenissen sterk beïnvloedde.

Alles aan dit monument wees rechtstreeks naar de occulte elite en de geheime genootschappen die haar filosofie voeden. Hoewel het monument verdwenen is, zijn de idealen van de Nieuwe Wereldorde die erachter zitten dat niet. Deze idealen bestaan al eeuwenlang.

In de 21e eeuw zijn de dingen echter veranderd.

Terwijl de massa ooit volledig onwetend was over de agenda van de mondiale elite, heeft het informatietijdperk een massaal ontwaken veroorzaakt. Nu stuiten de plannen van de occulte elite op steeds meer weerstand en tegenwerking.

  Hoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!

Dit brengt ons bij de reden waarom de Guidestones werden vernietigd en hun globalistische boodschap werd uitgewist. In een tijdperk van misleidende en verwarrende propaganda waren de Guidestones simpelweg te duidelijk, te kernachtig en te belastend.

De ware bedoelingen van de globalistische elite – waaronder wereldregering, ontvolking en eugenetica – stonden letterlijk in steen gebeiteld, zodat iedereen ze kon zien.

Daarom werden de Guidestones afgebroken. De elite wil niet langer dat wij op de hoogte zijn van hun langetermijndoelen voor de mensheid.

Ongekozen mondiale elites, geleid door Bill Gates en het World Economic Forum, voeren alle geboden van de Georgia Guidestones uit.

Tegenwoordig proberen ze hun ware bedoelingen te verbergen achter verschillende lagen van gewauwel, onzin, corporate-speak en propaganda om de massa in het donker te houden, waar ze denken dat ze thuishoren.

Maar terwijl de Guidestones verdwenen zijn, blijven de tien “geboden” of “gidsen” die op de granieten muren staan, een licht schijnen op de duistere daden van de elite en hun ware agenda uitleggen.

Het is belangrijk dat we deze belangrijke informatie delen en zoveel mogelijk mensen wakker schudden. Dit is de enige manier om degenen te verslaan die een Nieuwe Wereldorde willen inluiden, met alle gevolgen van dien.

Hier bij The People’s Voice zullen we de geheime genootschappen die de wereld besturen blijven ontmaskeren en de agenda van de mondiale elite blijven documenteren. Like en abonneer de video hieronder, en draag uw steentje bij aan de verspreiding ervan. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe gaslighting van de massa
Volgend artikelHet blijkt dat de GEVACCINEERDEN een wereldwijde bedreiging voor zichzelf zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. De elite laat een spoor achter van het dynamiteren (nanothermite in dit geval, met de hulp van MOOSAD studenten op de 92ste verdieping, zogenaamd ‘art experiment’) van merkwaardige objecten.

  • 9 + 2 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
   WTC1 + WTC2 hadden alle twee 110 verdiepingen. Als je de 0 weghaalt, krijg je het getal 11. Tussen 09.11 en 31.12 zitten precies 110 dagen.
   Het op 09.11 zeven uur later ingestorte WTC7 (gereed in 1987) had 47 verdiepingen > 4 + 7 = 11

   • De lijst met gegoochel van cijfers van die dag is nog vele malen langer. Wat dus wijst op pure planmatigheid en militaire precisie van uitvoering. Dat kun je alleen doen als je geen belemmeringen in de weg hebt zitten. En dat wijst dus weer op een onzichtbare hand die heel machtig is.

    • Ik denk meerdere handen (en handjes) , linker en rechter zeg maar ,
     die elkaar constant dwarszitten.
     Dan heeft de Linker meer de bovenhand (pun intended) dan de Rechter
     in een oneindig (tijdloze is beter) durende cyclus.

   • De twee pilaren (Twin Towers) voor de tempel (WTC 7 -Salomon Brothers building).
    9-11 was de symbolische vernietiging van Salomons tempel in New York.
    Salomon’s Tempel is voor een bepaalde religie het meest belangrijke bouwwerk.
    Misschien de symbolische vernietiging van het (oude) machtscentrum de VS zodat
    het kan herbouwt worden in het toekomstige machtscentrum Israel ?????

 2. De Georgia guidestones zijn na zo’n 40 jaar (42 als ik mij niet vergis) vernietigd. Mozes kwam na ruim 40 dagen van de berg en gooide de stenen tafelen kapot…. toeval? Ik geloof niet in toeval, de stenen zuilen met de 10 geboden voor de nieuwe wereldorde verwijzen rechtstreeks naar de 10 geboden op de stenen tafelen die Mozes van God heeft gekregen. De vernietiging na 40 jaar verwijst na het kapot gooien van de stenen tafelen door Mozes.

  Jezus was ook 40 dagen in de woestijn, het volk Israel moest 40 jaar door de woestijn trekken……… Er is geen toeval! dit is zorgvuldig gepland.

  • @ White Lion: Ik verbaas/verwonder me over hoe verschillende mensen telkens weer relaties weten te leggen. Die bovendien ook heel logisch klinken. Mooi om te lezen. Dank daarvoor.

  • Nòg een opmerking. Het lijkt erop alsof ze inderdaad de bijbel volgen met het uitvoeren van de plannen. Dat roept voor mij nog meer vragen op. We kunnen geen eeuwen terugkijken om te zien wie allemaal invloed hebben gehad op het verzamelen van de boekwerken die in de bijbel zijn opgenomen. En wie invloed heeft gehad op de vertalingen die in de loop der tijden zijn geweest en die telkens zijn aangepast. Aan de tijd? aan de taal? Of aan de waarheid?
   En is het boek openbaringen al vanaf het begin toegevoegd geweest of is het in de loop der tijden toegevoegd. Wanneer, door wie en waarom?
   Kortom kritische vragen. Wellicht zijn er mensen die hierover meer weten dan ik. Ben benieuwd.

   • Nee ze spelen graag met de voeten van gelovigen…
    Weten dat jullie alles koppelen aan oude boeken geschreven door oude mannen in oorlogstijden waar vooral de vrouwen kind-machines waren zodat ze verse soldaten hadden.
    Kijk maar naar de patenten van onze Bill die gebruikt graag zessen, haha.

   • Het boek Openbaringen is geschreven door Johannes. Niet De Doper, die was toen al dood. Johannes, de discipel die ook zijn versie van het evangelie heeft geschreven en de boeken “1 Johannes” en “2 Johannes”.

    Het boek Openbaringen is ca. rond 70 jaar na Christus (dus ca. 37 na de dood van Christus) geschreven. Johannes was toen verbannen naar Pathmos, een Grieks eiland. Hij had dus geen enkele aanleiding om politiek populair te doen of wat dan ook om indruk te maken. Het handschrift van Johannes is vergeleken met andere schrijfsels van zijn hand en authentiek bevonden.

    De Rooms Katholieke kerk had baat bij het verborgen houden van de inhoud van de Bijbel. Waarom zouden ze de Duistere Middeleeuwen in stand houden als de Bijbel juist de agenda van de elite zou zijn? Dat klopt niet. Toen o.a. Maarten Luther dit ontdekte braken de protesten uit waaruit de Protestantse stroming is ontstaan. Het houden van de Bijbel in het Latijn, zodat niemand het kon lezen kwam dus eigenlijk heel goed uit. En om de eigen macht groter te maken en te houden voerde de RKK grote druk uit om “afvalligen” te laten gehoorzamen. Dat was geld in het laatje. Maar dat gehoorzamen had niets te maken met de Bijbel die het gepeupel toch niet kon lezen. Hier komt dus het woord “schijnheilig” vandaan.

    Als Maarten Luther (en anderen) nu lazen dat het om een elite agenda zou gaan, waarom zouden ze het dan willen vertalen zodat iedereen het kon lezen? Omdat Luther enz. ook tot de elite behoorden? Lijkt me sterk. Maarten Luther moest er toch echt een stevig woordje over spreken in Rome.

    En niemand schrijft een elite agenda boek met daarin het duidelijke lot van diezelfde elite: eeuwige verdoemenis. Vanuit het oogpunt van de elite snijdt de Bijbel geen enkel hout.

    Waarom zijn er dan toch zoveel oorlogen uit naam van God en de Bijbel gevoerd? Met dezelfde reden dat elke andere oorlog wordt gevoerd: lust naar macht.

    Mensen die oorlogen voeren uit naam van God en de Bijbel druisen linea recta in tegen juist die God en Bijbel. Dus hoezo is de Bijbel de agenda van elite? Het is het meest belachelijke argument om aan te tonen dat God niet bestaat en de Bijbel verzonnen is.

    • De Bijbel bevat toch ook het Oude Testament , dat naast veel aangepaste versies van oudere Sumeriese ,Babyloniese en Assyriese verhalen ,verhalen bevat over een wraakzuchtige en jaloerse ‘god’ die eerst bijna de hele mensheid heeft vernietigt , daarna steden in de as legde en zijn ‘uitverkoren’ volk andere steden liet vernietigen met moord , plundering , verkrachting en tot slaaf maken van de overlevenden in zijn naam?
     Klinkt wel als een god die de ‘elite’ zou aanbidden, elite – bevoorrechte (uitverkoren) groep personen.
     In het Nieuwe Testament is hij opeens een liefdevolle god die zijn eigen zoon opoffert om de mensheid te redden.
     Kan aan mij liggen maar deze twee werken zijn niet echt verenigbaar met elkaar.
     Het Nieuwe Testament is een (voor die tijd) moderne aangepaste versie van de oude Mysterie Traditie die al duizenden jaren bestaat en zich steeds uitdrukt in het denkraam van een betreffende cultuur en tijdsperiode.
     Het Oude Testament is ,zeg maar, een aangepaste versie van de Mysterie Traditie door een groep stammen , aangevuld met hele en halve geschiedkundige gebeurtenissen en leugens over deze groep stammen.
     Beide bevatten astro(theo)logische verwijzingen , welke in elke uitdrukking in de verschillende culturele versies,van deze Traditie terugkomen ,zoals
     ook bijvoorbeeld in de Romeinse en Griekse oudheid.
     Waarom gebaseerd op astrologie (astronomie) ? Omdat deze in de hemel altijd zichtbaar en onveranderlijk is (voor de mensheid zeer lange tijd dan).
     Voorbeeld , het volk aanbad het Gouden Kalf (Stier) maar Moses kwam met
     de versie voor een nieuw tijdperk Ram , Jesus vertegenwoordigde het volgende tijdperk Vissen en verwees naar het komende tijdperk Waterman
     (de Zodiak (Mazzarot) loopt astronomisch terug )
     Er zijn oude culturen gevonden waar het tijdperk Tweeling belangrijk was
     in een gebied waar nu o a Oekraïne ligt en in Iran is een cultuur gevonden met veel verwijzingen naar Scorpio.
     De Egyptische Koninkrijken hadden ook periodes waarin de stier werd opgevolgd door de ram.
     Tevens zijn in het verhaal over Jesus veer astronomische werwijzingen opgenomen over de jaarlijkse loop van de Zon (Zoon) door de Zodiak.
     De Zoon (Zon) had ook twaalf discipelen ( de 12 tekens van de Zodiak)
     Veel van deze astrologische verwijzingen komt men ook tegen in verhalen over grote spirituele personen in andere tijdperken , culturen.
     Het is allemaal kort en weinig gedetailleerd opgeschreven , ben ik me van bewust.

     • Of EVIL is het tegenovergestekde van LIVE .
      Satan betekend de tegenstander.
      Satanisten draaien symboliek graag om. Omgekeerd kruis en pentagram bijvoorbeeld

  • De Georgia Guide Stones zijn opgetrokken op 22.03.1980 in Elbert County & dat verwijst naar het geheime genootschap Skull & Bones, verbonden aan de Yale University in New Haven (Connecticut). Opa Prescott (1895 – 1972), zoon George H.W. (1924 – 2018) & kleinzoon George W. Bush (1946) waren lid van deze bizarre club.

  • Het getal 40 is het getal van beproeving. Het volk van Israel werd 40 dagen beproefd toen Mozes op de berg was. Daarna werden ze nog eens 40 jaar beproefd, omdat ze ongehoorzaam waren geweest.

   Jezus werd 40 dagen beproefd in de woestijn.

 3. Beste Mensen

  Every thing is planned
  Om onrust onder de Kannibalen bekend als de Kadaver Vreters of Lijken Vreters te vermijden is het beeld Af gebroken
  Maar kosten wat kost
  Wat gebeuren moet dat gaat zeker gebeuren
  Er is helaas een vergissing gemaakt in getal notitie
  500 miljoen moet zijn
  500.000 Duizend
  Honderd Duizend van elk Zuivere Ras
  Het zijn er 5 vijf
  1. Zwart
  2. Wit
  3. Geel
  4. Bruin
  5. Rood
  In werkelijkheid bestaan er maar 5 Wereld Delen
  De Andere twee zijn gedwongen gestolen opgelegd aan de levende wezens genaamd Mensen door de Alien Ras
  Te weten :
  1. Europa
  2. Amerika

  Dank U

 4. Agenda 2030 – Volgende maand in november zal er een meerdaagse klimaattop plaatsvinden in Egypte. Op 13/11/2022 zullen afgevaardigden vanuit de meeste religies bijeenkomen op Mount Sinaï; de berg waarop Mozes de Tien Geboden heeft ontvangen.
  Dit alles heeft behalve consequenties ook symbolische betekenis: God bevrijdde Zijn volk – de Israëlieten, afstammelingen van Jakob, uit Egypte om reden dat zij Gods geboden niet mochten uitoefenen en gemaakt werden tot slaven. De satan brengt de volkeren terug naar Egypte.. (zonnegodaanbidding; Nimrod; Farao; pope; zonnepanelen).
  ´Uniting the World to tackle Climatechange´. Hier zal o.a. verder worden gewerkt aan het installeren van de ´klimaatwetten´, waarbij politiek en religie(s) dienen samen te werken, waaronder – en niet onbelangrijk – het installeren van The Sunday Law.

  Pope Pius XI : ´… the union of Christians can only be promoted by the return to the one true Church of Christ of those who are seperated from it.´

  Vicarivs Filii Dei. (De letter u was destijds niet in gebruik.)
  Vicarivs – V=5; I=1; C=100; A=0; R=0; I=1; V=5; S=0 – Opgeteld 112
  Filii – F=0; I=1; L=50; I=1; I=1 – Opgeteld 53
  Dei – D=500; E=0; I=1 – Opgeteld 501

  112; 53; 501 opgeteld = 666 – The Number of the Beast

  Catholic Record of London, Ontario – September 1, 1923
  ´Sunday is Our Mark of Authority … the Church is Above the Bible, and this Transference of Sabbath Observance is Proof of that Fact.` – The Mark of the Beast

  Mat. 20:16 Alzo zullen de laatsten de eersten zijn en de eersten de laatsten: want velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren. (Statenvertaling – K.J.V.)

  Sabbat – Zaterdag – Sabado – de laatste dag van de week. Zondag – de eerste dag van de week.

 5. Ik heb me telkens afgevraagd waarom nu en ben tot de conclusie gekomen dat ze aan ons verzwijgen dat we al een tijd in een magnectix excursion zitten. Deze is elke 12000 jaar en de vorige was 12.900 jaar geleden. In deze magnetic excursion wordt onze magnetische schil snel erg dun, de temperatuur stijgt eerst wereldwijd en daarna daalt het heel snel. Door de dunne magnetische laag komen er veel vulkaan uitbarstingen, solar flares en cormic rays kunnen makkelijker het electriciteit netwerk plat gooien, dit heeft niks met global warming te maken zoals ze zeggen, dit is een cyclus (laschamp) Alle electrische autoś zullen niet meer werken en de elite gaat lekker in hun bunkers zitten. Ik vermoed dat alleen daarmee je wereldwijd politici kan overtuigen dat ze aan de moord van het volk meewerken. Stel je eens voor dat dit in de media zou komen, dan is heel de wereld in paniek en worden de elites vermoord voordat ze naar hun bunkers kunnen vluchten. Mijn inziens is dit de reden dat ze hun agenda 2030 hebben. De big boom wordt verwacht tussen 5 en 10 jaar, waarbij de eerste black outs van de excursion volgend jaar al kunnen plaats vinden en daarna is de verwachting dat we 30 jaar in een ijstijd komen met name europa doordat de stromingen in de noord atlantische zee geblokkeerd worden en er geen warme stromingen meer naar europa kunnen komen. oek maar op magnetic excusrion op youtube daar kan je veel bewijzen vinden.

 6. Hallelujah, de gelovige zotten worden meestal wakker rond oktober met hun wappie verhalen.
  Het zal iets met de rotatie van de aarde, de magische getallen van Harry Potter, een boze homo Jezuske en platte aarde te maken hebben. Denken zelfs dat YouTube hun onzin kan bewijzen.
  Het gaat hier deze maand nog leuk worden met hun zwevende zever.

 7. Beste Mensen

  Denk Heel goed Na

  Iets wat Leeft kan niks over de Dood vertellen
  &
  Iets wat Dood is kan niks over het leven vertellen

  Als God de Waarheid verteld
  Dan is de Bijbel een Leugen

  Als de Bijbel de Waarheid verteld
  Dan is God een Leugen

  Denk Denk Denk

  Dank U

 8. Zou het ook niet een beetje oogverblinding kunnen zijn, dat esoterische gedoe? Want in feite is het toch zo dat de wereld nog steeds wordt geregeerd door geld en olie, erg wereldse dingen. Bovendien houdt die nieuwe wereldorde in dat alle levensnoodzakelijke aardse bronnen in handen komen van de grote fortuinen, gebouwd op de lepe verkooptrucs van charlatans die snake oil als geneesmiddel verkochten. Geven we ze niet te veel krediet door in die fantasietjes te trappen?

  • De meeste mensen zijn zo als jij , dom op esoterisch/occult gebied en/of vinden het maar onzin, dus waarom zouden ze het dan nodig hebben om zoveel esoterische/occulte symboliek en dergelijke te gebruiken om ons hier mee te op het verkeerde been te zetten?
   De meeste mensen snappen het toch niet , geloven er niet in.
   (Met dom bedoel ik niet dat men de intellectuele capaciteit niet zou bezitten maar niet geinteresseert en geen tijd willen besteden om je er in te verdiepen)
   Bovendien leven ook zij in dit materiele universum , dus als je de macht
   wil hebben moet je ook het materiele controleren/bezitten (om het eenvoudig te zeggen).

  • Het gaat er niet om, wat de werkelijkheid is. Als jouw vijand hardcore gelooft in de duivel, hun daden ook daar naar plegen. Dan is een gevecht tegen zo’n wereldwijde sekte al een felle strijd. Alles is narratief, ook voor deze klootzakken. Bevecht ze, eerst met liefde, werkt dat niet, laat God het nog verder escaleren? Wees bereid om dit soort klootzakken om te brengen. Hun hele familie te brandmerken, raak ze waar deze satanische hufters kunnen geraakt worden. Ik begrijp God best, mocht hij bestaan, dat hij een hekel aan ons heeft gekregen, niet zo zeer voor de drank en de drugs en seks, maar dat schouderophalen, ver van mijn deur. Daarin zijn we heel lelijke mensen geworden. ‘We hebben het toch nog goed??’ En debuurman kan verrotten, omdat hij het niet goed heeft… Daar gaat het om. Als een romeo en een julia elkaar ontmoeten en drank en drugs gebruiken met sex, ik denk niet dat God zich daar om druk maakt. Er wordt niemand pijn gedaan en 2 mensen willen dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in