Uit onderzoek blijkt dat de instemming met de opvang van vluchtelingen en de steun voor het globalisme in heel Europa gering is, terwijl steeds meer respondenten vinden dat zij persoonlijk schade ondervinden van het globaliseringsproces, bericht Breitbart.

Het aantal Britten dat vindt dat zij persoonlijk schade ondervinden van de globalisering is in een jaar tijd bijna verdrievoudigd, het aantal Zweden dat dit vindt is verdubbeld en in Duitsland is het met bijna 90% gestegen. Ondertussen is minder dan een derde van de Denen blij met vluchtelingen die naar hun land vluchten, en zegt minder dan de helft van alle ondervraagden in Europese landen hetzelfde. Dit blijkt uit een gedeeltelijke dataset van een onderzoek naar de stand van het globalisme in het Westen, waarover de Duitse krant Die Welt bericht.

Het jaarlijkse “Globalism Project”, dat is opgezet door YouGov in samenwerking met de Universiteit van Cambridge en het Tony Blair Institute for Global Change, is nu in zijn vierde jaar. Terwijl eerdere edities werden gebruikt om de uniforme publieke steun voor het globalisme en zijn ideeën over de hele wereld te verkondigen, lijkt er deze keer minder reden te zijn voor een centristisch feestje: “Duitsers zijn bijzonder sceptisch over vluchtelingen en asiel”.

En inderdaad, de weinige cijfers van het bredere onderzoek dat Welt heeft weergegeven, lijken deze bewering te staven: op de vraag “Het is goed dat mensen voor oorlog en ontheemding naar ons land kunnen vluchten” was slechts 34 procent het daarmee eens. Interessant genoeg zou dit cijfer zeer stabiel zijn en al jaren rond een derde liggen, wat erop wijst dat de inval van Rusland in Oekraïne de sympathie voor vluchtelingen in het rijkste land van Europa niet heeft doen toenemen.

  Henry Kissinger, globalistenbeweging architect met het bloed van miljoenen aan zijn handen, op 100-jarige leeftijd overleden

Alleen Denemarken lag met 30 procent lager, maar in alle eurolanden die in het rapport worden genoemd, lag het percentage dat blij is om vluchtelingen op te nemen onder de helft: 39 procent in Spanje, 41 procent in Italië, 44 procent in het Verenigd Koninkrijk en 47 procent in Frankrijk.

Vergelijk deze cijfers bijvoorbeeld met Australië, dat tegelijkertijd een van de meest doeltreffende grenscontroleprogramma’s heeft van alle landen in de westerse wereld, maar ook het hoogste niveau van steun voor vluchtelingen van alle onderzochte landen (53%).

Wat de houding ten opzichte van het globalisme zelf betreft, erkent de enquête het verschil tussen de gevolgen van de openstelling van landen voor de wereld in termen van effect op het land en de personen die er wonen. Op de vraag of zij het ermee eens zijn dat “globalisering goed is voor de economie”, antwoordden mensen uit Europese landen in de vier jaar van het onderzoek relatief stabiel, met een lichte daling in de steun voor globalisme dit jaar.

Franse respondenten denken het minst vaak dat het globalisme goed is voor hun land, met slechts 19 procent die het daarmee eens is. Het Verenigd Koninkrijk, Polen en Zweden laten allemaal ongeveer een derde van de respondenten weten het globalistische project te steunen. De Denen zijn het meest geneigd om positieve gevolgen voor hun economie te zien, namelijk 50 procent, tegenover 54 procent twee jaar geleden.

De echt dramatische veranderingen van het afgelopen jaar, zo blijkt uit het onderzoek, betreffen degenen die vinden dat zij persoonlijk schade ondervinden van het globalisme. Op de vraag of zij het eens zijn met de stelling “Ik word persoonlijk geschaad door de globalisering”, is het aantal in het Verenigd Koninkrijk gestegen van acht procent vorig jaar tot 24 procent dit jaar, een verdrievoudiging.

  Laat het zonlicht binnen in het tijdperk van de post-truth

Hoewel er geen enkele in de buurt komt van een absolute meerderheid, zijn de stijgingen in 12 maanden toch opmerkelijk. Ook Italië maakte een sprong, van 18 naar 28 procent die zich persoonlijk geraakt voelt, Duitsers van 13 naar 22 procent en Denen van 6 naar 13 procent. Het hoogste percentage van alle voor het project onderzochte landen was dat van de Fransen, waar maar liefst 33 procent zegt persoonlijk schade te hebben ondervonden van de globalisering.

Joel Rogers de Waal, mededirecteur van het YouGov-Cambridge Centre, interpreteerde de resultaten voor de krant en zei dat “we sinds het begin van het onderzoek duidelijk een daling hebben gezien in de positieve perceptie van sommige aspecten van de globalisering”. Toch merkte hij op dat “houdingen verschillen” en volgens hem maakte dat “eenvoudige generalisaties” over of mensen de globalisering al dan niet steunen moeilijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU is het spoor bijster
Volgend artikelHet plan – WHO’s tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De uitgelokte/geplande cultuur-burgeroorlog komt steeds dichterbij. Dit zag je toch al 20 jaar geleden ook aankomen. Ongelooflijk, maar het gaat gebeuren.

 2. Zolang er koningshuizen en banken zijn zal het volk slaaf blijven.

  De meeste mensen zijn al zover geconditioneerd door deze slavendrijvers dat ze het zelf niet in de gaten hebben dat ze zelf slaaf zijn .

  De koning heeft zijn macht te danken door ” de Gratie Gods” maar er is geen enkel bewijs van dat document ( zie WOO verzoek).
  Heeft het VOLK ooit de koning benoemd ? Nee, het waren z’n 400 elite die hem benoemd hebben en daar tot op de dag van vandaag als enige financieel en strafrechtelijk van profiteren.

  Mensen worden via tv aangezet om steeds groter en luxer te leven. Hebben de buren een nieuwe auto dan zij ook etc etc. Luxe luxe en nog meer luxe.

  De meesten hebben zich helemaal gek laten maken om tegen astronomische bedragen een huis te kopen en ook nog een auto te leasen.
  De banken en Roverheid spinnen daar garen bij, hoge rente opbrengsten over geld wat helemaal niet bestaat. Hoge belastingen over u ” bezit”. Maar u bezit helemaal niets !!!

  Op die manier is de mens slaaf van zowel de banken, regering en investeringsmaatschappijen ( waaronder u eigen pensioenfondsen.

  Van iedere € 400.000,- hypotheek bestaat maar uit 10% eigen geld de rest is lucht waar u wel rente over moet betalen !
  Zolang u niet 100% van het hypotheek bedrag kan aflossen bent u GEEN eigenaar van u woning.

  Door de fake klimaat crisis mag u zich weer dieper in de schulden steken met fake geld wat helemaal niet bestaat.

  Het WEF zegt in 2030 bezit u niets en bent u gelukkig !!!!

  U past u huizen voor ” klimaat verandering” ( die er helemaal niet is). En dan nemen ze rond 2030 al u bezittingen af, zie WEF website.

  Mensen hebben het nog steeds niet in de gaten. Rutte maakt zijn excuses voor het slavernij verleden maar u heeft het niet in de gaten dat u zelf totaal slaaf bent van het systeem en dat jou slavenband steeds verder aangetrokken wordt.

  Toen ik jong was kon een man zijn hele gezin onderhouden. NU, moeten beide partners beide een baan hebben en komen dan nog steeds in financiële problemen. Ga nu eens kijken waardoor dat komt !
  Alle vaste lasten hypotheek, leasen auto, sommige leasen letterlijk alles, energie, de gekste verzonnen belastingen die je kunt bedenken.

  Ga een wakker worden mensen .

  • Beste Peterus,
   Grappig, die uitspraak; “we hebben een eigen huis”.
   Als je ze dan zegt; “je hebt geen eigen huis, je hebt een schuld van 3 ton”.
   Of die nieuwe auto die ze zeggen te bezitten. Ja, eentje met 3 banken; voorbank,achterbank en de RABO bank
   Van het duurste bezit wat mensen hebben, hebben ze geen besef; eigenwaarde,zelfrespect,vrijheid.
   Mensen die weinig bezitten hebben weinig te verliezen, mensen die veel (denken) te bezitten kunnen veel verliezen.
   Dat wil overigens helemaal niet zeggen dat ik het eens ben met die Schwab en consorten, verre van.

   Vroeger werden inboorlingen gek gemaakt met glinsterende kraaltjes.
   Decennia werden wij gek gemaakt met fictief bezit en geld gemaakt uit lucht.
   En nu willen ze onze “kraaltjes” weer afpakken.
   Voor veel mensen staan er grote problemen voor hun deur.
   Nog even afwachten wanneer die gaan aanbellen……

  • Heerlijke heldere taal. iets wat ik eigenlijk al meer dan 30 jaar roep. Het is pas je je bezit als het afbetaald is. Zo niet dan is het van de bank. Je bezit niets! Wanneer je de hypotheek niet meer kan betalen flikkeren ze je uit je huis, verkopen het bij opbod en de restschuld achtervolgd je tot het eind van je leven. En de tweede hypotheek voor je keuken of badkamer erbij.
   Daarom heb ik altijd gehuurd. Je kan weggaan wanneer je wilt en zonder een rugzak met schuld. Fijn toch zo’n eigen huis!! Eikels!

  • >>> De meeste mensen zijn al zover geconditioneerd door deze slavendrijvers dat ze het zelf niet in de gaten hebben dat ze zelf slaaf zijn . <<<

   Ga jij me nu vertelen dat je geen smartphone gebruikt?? Want je bent GEEN slaaf (behoort niet tot 'de meeste mensen'..?)
   Die zg. 'smartphone' is het GROOTSTE SLAVE DEVICE allertijden na de teleVISIE imo.
   Dus: zolang jij met die 'enkelband' op zak loopt ben je imo GEWOON een slaaf (net als 'de meesten' 😉

 3. Sommige zijn al een tijdje wakker maar weten niet wat eraan te doen. Misschien eens beginnen met rotte eieren naar onze politici te gooien als ze optreden voor publiek.

  • Het beste is de regering totaal te negeren en je eigen plan trekken. Zorg dat je schuldenvrij bent. Koop wat gouden en zilveren munten ( enkele gouden en zilveren munten gaan in de toekomst jou leven redden) , koop potgroenten ( die bederven nooit), sla gasflessen in , koop stroom generator en benzine en olie zodat je je kunt blijven verwarmen, koop warme wolle kleding.
   Ga bedenken wat jou eerste levensbehoefte Ijn en leer van elkaar.

   Het allerslechtste wat je kunt doen is jezelf over te leveren aan de Roverheid !!

  • Beste Jan,
   Het zijn niet de politici , het zijn hun broodheren die hun de macht geven.
   Zodra de geldkraan van bovenaf naar beneden stopt, dan dondert alles in elkaar.
   Iedere politicus kan en zal worden vervangen voor ’n andere. Dus je kunt beter de eieren op eten vóórdat ze rot zijn.

 4. “De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen, niet omdat er mensen zijn die kwaad willen, maar omdat er mensen zijn die hier niets aan doen.”

  Albert Einstein

  • @ Discobol december 27, 2022 at 14:16,
   “De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen, niet omdat er mensen zijn die kwaad willen, maar omdat er mensen zijn die hier niets aan doen.”

   Zodra alles in elkaar klapt, zoals de elektriciteit uitvalt en niemand weet voor hoe lang, zullen we snel richting de chaos gaan. Dan is ieder voor zich. Zodra mensen weten dat er bij jouw voedsel e.d. te halen valt, ben je niet meer veilig. Zo simpel is dat. Dan kan je eigenlijk niemand meer vertrouwen. Vooral diegene die niets hebben voorbereid zijn de gevaarlijkste, want die rechtvaardigen zich zelf dat andere hem/haar MOET steunen en MOET helpen, maar slaan je met alle liefde jouw de hersenen is, om jouw voedsel voorraad in te pikken of andere hebbedingetjes in tijden van chaos.

 5. Conclusie = een grote bezigheidstherapie therapie die niets en niemand dient dan alleen mind-fuck en alles een illusie want zonder dit geld draait de wereld gewoon door. Groeit de natuur gewoon door, zijn er vissen in de zee, groeien er appels aan de bomen. Kortom geeft alles nog gewoon zijn vruchten af en de mens komt ook uit de natuur en zal het geduldig moeten afwachten tot deze tot volle bloei zijn gekomen om te doen nuttigen.

  2023 het grote ontdoen van materie van diegene die ons onder controle willen houden. Wij niks dan hebben zij ook niks en ga het lekker zelf doen in je bank, vliegtuig, paleis, lekker naar je eigen aandelen kijken die je zelf gecreëerd hebt maar eigenlijk niets waard zijn.

  De komst van het Waterman-tijdperk = Diep en anders nadenken
  “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden.
  Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang die door de huidige planetaire bewegingen wordt gesymboliseerd.

  Stof om over na te denken = wij gaan het allemaal meemaken. Graag of niet.
  De enige keuze wij hebben is; Sta je in het licht? Of aanbid je satan?

 6. Gaat de kosmos gewoon door met slopen zoals reeds eerder aangekondigd in 2009 en 2012 maar ook daar geven zij niet om = The estimated damage is estimated at 200 trillion worldwide to repair the damage incurred when we entering the new Aquarius periode with a lot of water for restore the previous cycle from the dis-balance from the ego driven male energie to yin a female energie for the next 2000 years and release from old karma (je eigen gedrag) as we moving from desire to intelligence for higher consciousness in evolution.
  Niet in aandelen uit te drukken, niet in vliegtuigen om te zetten maar het gevolg van negatief gedrag is frequenties = quantum energie = yang ego = – is yin balans terug vinden = + maw ze doen het zelf.
  Is yang de negatieve gedachte die je inademt ontmoet de duivel tussen je wenkbrauwen en hopelijk nivelleert het vrouwelijke gedeelte in ieders de yin energie als je goed geaard bent en de balans in jezelf hebt gevonden en die negatieve gedachten weet uit te ademen. It’s all coming from the mind = self control = supreme self = inner balans = ego beteugelen voor betere uitkomsten i ieders gedrag. Uitademen is loslaten wat niet meer dient……

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in