Dokter Elke de Klerk is oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance. In dit interview onthult ze hoe er door de Nederlandse en Belgische overheid ernstig gefraudeerd wordt met cijfers van COVID-19. Er wordt doelbewust hysterie veroorzaakt, om vernietigende maatregelen te kunnen goedpraten. De arts ontmaskert hoe de pandemie gebruikt wordt om een politiek-economisch plan te verwezenlijken, over de rug van de onwetende bevolking.

Berichtgeving & video via Stopworldcontrol.com.

Artsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie

  Het duurt niet lang meer
Vorig artikelIn Zweden kan de overheid je een boete geven als je weigert het AstraZeneca-vaccin te nemen
Volgend artikelGiftige mondkapjes gemaakt in Chinese schoenenfabriek: lijmen, bindmiddelen, formaldehyde en aniline
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Kort geding: “Staat negeert verdragsrechtelijke verplichtingen”

    ‘Op maandag 3 mei 2021 staan Viruswaarheid en de Staat opnieuw tegenover elkaar bij de kortgedingrechter in Den Haag. De actiegroep eist onmiddellijke opschorting van alle maatregelen.’

    Opname livestream Rechtbank Den Haag – 03/05/2021
    https://www.youtube.com/watch?v=6jqz5kZEyks

  2. Één ding weet ik zéker! God heeft de wereld overwonnen?
    Geloof dat je een zondaar bent en dat God de zonde haat! De enige manier om terug bij God te komen is, geloof dat Jezus Christus onze zonden op ZICH heeft genomen door aan het kruis te sterven. Als je ZIJN cadeau aanneemt, heb je eeuwig leven en hoef je niet meer bang te zijn van de leugens van satan en zijn handlangers ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in