Vrijdag is op het Caribische eiland St. Vincent de vulkaan La Soufrière uitgebarsten. Sommige bewoners werden met cruiseschepen naar naburige eilanden geëvacueerd – maar premier Ralph Gonsalves legde uit dat zij daarvoor tegen Corona moesten zijn ingeënt, bericht RT.

Voor het eerst in vier decennia is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland St. Vincent tot uitbarsting gekomen. Volgens het plaatselijke Bureau voor Civiele Bescherming was tijdens de hevige uitbarsting op vrijdag een tien kilometer hoge aswolk ontstaan. Er is ook as gevallen op Argyle International Airport. De luchthaven werd onmiddellijk na de uitbarsting van de vulkaan gesloten. Tot nu toe zijn er geen meldingen van doden of gewonden.

Premier Ralph Gonsalves benadrukte volgens een verslag van NBC echter dat mensen tegen Corona moeten zijn ingeënt als zij aan boord gaan van een cruiseschip of tijdelijk onderdak krijgen op een ander eiland.

“De hoofdarts zal nagaan welke personen al zijn gevaccineerd, zodat we ze op het schip kunnen krijgen. Degenen die nog niet gevaccineerd zijn, maar wel gevaccineerd worden, zou je niet onmiddellijk na vaccinatie sturen, vanwege de mogelijke bijwerkingen zoals duizeligheid in het hoofd”, aldus Gonsalves.

Maar wat gebeurt er met de ongevaccineerde mensen op het eiland? Moeten ze zich gewoon overgeven en sterven? Dat lijkt in ieder geval de boodschap van de Vincentiaanse regering te zijn.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Er bestaat geen "Deltavariant" - geen enkele klinische test kan de diagnose "Delta" stellen en het hele narratief is een door de systeemmedia gefabriceerde oplichterij

2 REACTIES

  1. Is deze volksverrader zelf ingespoten tegen een niet bestaand virus ( geen genetische code, geen foto, geen isolaat nergens ter wereld te vinden) ?

  2. Beetje late reactie
    maar ik hoop dat ze die smeerlap nog een keer dodelijk te grazen nemen. De vuile hond. Hij heeft zichzelf met deze actie vogelvrij gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here