Tiran Mark Zuckerberg wil ongevaccineerden op Facebook aan de schandpaal nagelen door ze publiekelijk te brandmerken

15
Achtergrond Covid-vaccinprofielframes, voorgrond Zuckerberg © Anthony Quintano (CC BY 2.0)

Op 1 april kondigde Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, publiekelijk aan dat zijn social media-platform nieuwe “Covid-vaccinprofielframes” introduceert die gebruikers aan hun profielfoto’s kunnen toevoegen om hun niet-gevaccineerde vrienden en familieleden te beschamen zodat ze zich laten injecteren tegen het Coronavirus.

Het plan is om gevaccineerde en ongevaccineerde mensen op Facebook digitaal van elkaar te scheiden om te benadrukken wie de “goede gevaccineerde burgers” zijn, en hen af te zetten tegen de “slechte ongevaccineerde burgers”.

“Als we Covid willen stoppen, hebben we iedereen nodig die in aanmerking komt om zich te laten vaccineren”, schreef Zuckerberg.

“Mensen zijn eerder geneigd zich te laten vaccineren als ze zien dat vrienden, familie en mensen die ze vertrouwen het ook doen. Daarom lanceren we nieuwe Covid-vaccinprofielframes die je kunt toevoegen aan je profielfoto, en werken we samen met het CDC en het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services om nieuwe Covid-vaccinprofielframes te lanceren”.

Volgens Zuckerberg zal de nieuwe deugsignaleringsfunctie Facebookgebruikers “gemakkelijk laten zien” dat ze de injecties met het experimentele mNRA serum steunen.

“En we zullen je in News Feed je vrienden laten zien die dit profielframe hebben geplaatst”, voegde Zuckerberg eraan toe.

Het segregatieplan van Zuckerberg zal het gemakkelijker dan ooit maken voor Facebookgebruikers om onmiddellijke vaststellingen te doen over degenen in hun sociale kringen met betrekking tot hoeveel ze “geven” om “het redden van levens” op basis van hun vaccinatiestatus.

“Nu kan iedereen een snel oordeel vellen over de waarde van zijn vrienden als menselijke wezens op basis van een oppervlakkig profielplaatje dat deugdzaamheid uitstraalt”, schrijft Ulysses S. Tennyson op 100percentfedup.com.

  Kijk: Deugdsignalerende Spaanse milieuminister fietst naar klimaatconferentie met escort van benzineauto's

“Welkom in de digitale wereld waarin alles wat je doet (of niet doet) je op een onveranderlijke lijst plaatst die op elk moment tegen je gebruikt kan worden”.

Als het bedrijf niet bezig is met het stelen van verkiezingen, besteedt Facebook blijkbaar onevenredig veel tijd aan het bedenken van nieuwe manieren om te proberen zijn gebruikers te manipuleren om hun leven te verwoesten met experimentele gentherapiecocktails. Zuckerberg zelf heeft deze missie in ieder geval persoonlijk op zich genomen.

Of misschien volgt Zuckerberg gewoon zijn orders op, die duidelijk afkomstig zijn van externe bronnen zoals het CDC en de HHS. Facebook is immers een spionage- en surveillance-instrument van de deep state en dat is het vrijwel altijd geweest.

Zoals het platform heeft gedaan met tal van andere campagnes zoals “Blijf thuis, blijf veilig”, manipuleert Facebook opnieuw zijn gebruikers om een deugsignaal af te geven met een overlay van een profielfoto die bedoeld is om een boodschap over te brengen van “Ik ben beter dan jij omdat ik echt om mensen geef”.

Verdeel en heers

Zuckerberg’s boodschap van deugdzaamheidssignalering is iets meer verhuld, maar de bedoeling is er nog steeds. Zijn doel is om zoveel mogelijk Facebookgebruikers ervan te overtuigen zich te laten vaccineren en dat feit onder de aandacht te brengen van hun vrienden en familieleden, totdat iedereen is gehersenspoeld of geïntimideerd om zich te schikken.

“De boodschap is op het eerste gezicht zo oppervlakkig en afgezaagd. Maar in werkelijkheid is het helemaal niet onschuldig”, zegt Tennyson.

“Voor de mensen die Facebook gebruiken, zal het een openlijke psychologische manipulatie zijn om hun vrienden die niet zoals zij zijn, te zien als Covid vijanden. Facebook weet dit waarschijnlijk, maar zal toch doorgaan met deze verdeeldheid zaaiende manoeuvre bedoeld om de goede gevaccineerde mensen tegenover de slechte ongevaccineerde mensen te benadrukken”.

Veel commentatoren zijn het erover eens dat Zuckerberg opzettelijk de ene groep van zijn gebruikers tegen de andere opzet, met als doel de “niet-nalevers” te prikkelen om zich aan de regels te houden.

Het is tijd om Facebook van je computer te kicken

Facebook is de vijand, net zoals Google en Twitter, leg je lot niet in handen van de vijand, gebruik Brave (“Browse 3x faster than Chrome”), of Dissenter (“Meet the Free Speech Web Browser”), DuckDuckGo (“Privacy Protection – All-In-One Privacy Solution”) als zoekmachine en Telegram als social media.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gelekte video onthult Zuckerberg’s eigen vaccin scepsis

Vorig artikel“Vaccinnijd” is de nieuwste propagandacampagne die door de media wordt verspreid
Volgend artikelVulkaanuitbarsting op St. Vincent: alleen gevaccineerden worden geëvacueerd op cruiseschepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hallo, dat is toch een 1 april grap. Zuckerberg weet toch helemaal niet of je al dan niet het gifspuitje hebt gehad. Kom op zeg!

   • inderdaad hij en zijn fakebook is een van de grootste platformen, zoniet het enige en het grootste, die duidelijk voor deze wereldgenocide partij kiezen.

  • hoeveel mensen vermelden niet in hun commentaren dat ze zich NIET willen laten vaccineren. Toch geen probleem voor die dictator en zijn megacomputers om die berichten te analyseren en ik heb in facebook al mensen gezien met hun profielfoto in een frame met de melding dat ze gevaccineerd zijn.

 2. Al zou hij/Fakebook (zo nu weet je gelijk mijn positie over dat platform) het niet kunnen weten, dan nog..
  Hij laat hij aan de mensen over. Die zullen zelf zo’n ding op hun profiel zetten.
  Precies wat [ze] willen: verdeel en … (vul maar in, je weet wat volgt na deze 2 woorden)

 3. Gelukkig sta ik er niet met mijn echte naam op 🙂 Bovendien kunnen we deze snotaap dan aanklagen wegens laster…hij heeft geen enkel recht om zich ongevraagd en ongewenst met ons te bemoeien

  • normaal zelfs niet het recht om een politiek standpunt in te nemen als sociaal medium dacht ik???? Maar daarom, zoals ik al in MeWe schreef, allemaal de laagste waardering geven aan dat fakebook, de rode lijn van 1 ster is al langer dan de groene lijn van 5 sterren en het waarderingscijfer stond gisteren op 2.9.Ik heb gelezen dat wanneer het een 1 haalt, dat het dan van internet verwijderd wordt.

  • Leuk idee, maar dat betekent meegaand in hun systeem.
   Ik kies voor afzetten kroon* en dus ook regering.

   Mi. is dit mogelijk vanwege Plakkaat van Verlatinghe. Daarin staat oa dat de koning goed voor het volk moet zorgen.

 4. Markie Sukkelberg .. Mijn Naam is Henk.
  Wacht op een bericht op je belachelijke platform. … ik ben en blijf niet gevaccineerd en ben er nog trots op ook.
  Zie dus die schandpaal als een bewijs van volharding.
  Dus wat let je.

 5. Hebben jullie ook het probleem dat de faecesapp niet van de mobiel af te krijgen is.
  Andere apps kan je verwijderen (àls dat al bestaat) maar deze bagger kan alleen op zgn “uitschakelen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in